Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.383.702
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Counter Strike: Global Offensive

šta se dešava sa CS Adria serverima? nisu online?

ne idem frizeru niti pedikeru
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Counter Strike: Global Offensive
letece_prase kaže...

šta se dešava sa CS Adria serverima? nisu online?

Još od jučer ujutro... Ne znam šta je al nadam se da će uskoro popravit

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
9 godina

ti adria serveri su worst 128 tick serveri ever !  Bolje rega hitove BGA 64 tick, lol... A ono kad dolje na adria-i vidis text: nemojte walk-peekati awp, bude ti muka momentalno... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

ti adria serveri su worst 128 tick serveri ever !  Bolje rega hitove BGA 64 tick, lol... A ono kad dolje na adria-i vidis text: nemojte walk-peekati awp, bude ti muka momentalno... :D

Zašto ti bude muka? Pa to je koristan tip

9 godina

To je cista logika i razumijevanje igre. Ako je nekome potreban taj tip onda ova igra nije za njega... :D

12 godina
neaktivan
deepshitcro kaže...

To je cista logika i razumijevanje igre. Ako je nekome potreban taj tip onda ova igra nije za njega... :D

Ili je nov u igri i ne zna sitne detalje kao što su to da te on vidi prije nego ti vidiš njega ako walkaš? Ne vidim kako je to logično nekome ko je nov u igri

13 godina

pitam radi surf servera jer obicno bacim surf prije competitiva , a zato ti hitreg nije bitan :p  

ne idem frizeru niti pedikeru
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ma dobro, nisam mislio ulaziti u polemike. Meni je to cista logika pa sam zato napisao. Ima ljudi koji igraju toliko da budu na serveru, tako da stoji i tvoja konstatacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2017 19:05 (deepshitcro).
12 godina
protjeran

Ima li ljeka za drop u fpsu ? Iam pristojan pc i po meni nebi trebalo bit inikakvog dropa u fpsu jer bf1 radi savrseno na ultra i overwatch . Desava se da jednostavno dropne fps sa 200 na 40 i traje par sekundi al to se ponavlja svakih 30 sekundi , toliko da je nemoguce igrat jer cim padne fps mis mi pocne lagat također , net je dobar tj dobra brzina , zicno povezan , novi windowsi , igra na ssdu , na novo igra instalirana . Ima neko kakav tips kako rijesit ove dropove . Postavke u igri sve low ja mislim , multicore enable ovo ostalo dolje sve disable v sink i ostalo . help pls

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Adict kaže...

Ima li ljeka za drop u fpsu ? Iam pristojan pc i po meni nebi trebalo bit inikakvog dropa u fpsu jer bf1 radi savrseno na ultra i overwatch . Desava se da jednostavno dropne fps sa 200 na 40 i traje par sekundi al to se ponavlja svakih 30 sekundi , toliko da je nemoguce igrat jer cim padne fps mis mi pocne lagat također , net je dobar tj dobra brzina , zicno povezan , novi windowsi , igra na ssdu , na novo igra instalirana . Ima neko kakav tips kako rijesit ove dropove . Postavke u igri sve low ja mislim , multicore enable ovo ostalo dolje sve disable v sink i ostalo . help pls

Neam pojma, neki kažu da ako se maknu svi "launch options" osim "-novid" da su dobili mali boost u fps.

Osobno sam na recimo cache pao sa 250+ na nekih 160, razlika je bila brutalna u startu, al sam se navikao. Konfa mi jeste stara, al zadnjih par update-a ju je baš izgazilo, sa skoro 300 na malo više od pola toga (1280x1024 sve low inače). Šteta jer imam i 144hz monitor, a novu konfu tipa minimalno i5 6600k (ili ekvivalent sa starijim chipsetom) za 300+ fps mi se ne kupuje uz današnje cijene novih i polovnih. Hebat ga, nadati se optimizaciji.

Steam: okrad5656
14 godina

Windows power options na high performance, texture filtering u AMD driverima isto na performance. Od launch opcija koristi -novid i +mat_queue_mode 2. Ako imaš bilo kakve ostale gluposti tipa high, threads izbaci jer rade više štete nego koristi. Ne koristi nikakve "pro" confige. Ako u workshopu imaš pun k mapa, savjetujem ti za unsubscribe svega što ne koristiš. Tvoj fx nije bajan za heavy cpu igru kao što je csgo, ali svejedno bi trebao imat tih stabilnih 200 fpsa.

12 godina
protjeran

Odradio sam sve to i isti vrag , opet dropa fps svako malo . 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Adict kaže...

Reinstaliracija uvijek pomaze. Probaj :)

Battleog - 191silvinjo
12 godina
protjeran
hahhaajaads kaže...
Adict kaže...

Novi windowsi prije 5 dana stavljeni na ssd i igra nanovo instalirana na ssd . 

17 godina
Adict kaže...
hahhaajaads kaže...
Adict kaže...

Novi windowsi prije 5 dana stavljeni na ssd i igra nanovo instalirana na ssd . 

Windows 10? Ako da, moraš isključiti Xbox Game DVR ili kako li se već zove. Ako ne pomogne, probaj staviti stariju verziju gpu drivera na kojima ti je štimalo.

14 godina

Kakva ti je temperatura procesora? Jesi čistio prašinu, stavljo novu pastu? Ak je Win10, onda potraži na youtubu video za optimizaciju jer se treba pun kufer toga pogasiti. Ak je 7, probaj unparkat corove.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:05 (Kiky877).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima kakve naznake kad ce novi operation?

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Je windows 10 , daj DVR je ugasen . Temperature procesora 60 stupnjeva , vodeno je pa nemoze bit problem temperatura jer kazem overwatch igram na ultra 200fps i bf1 igram na high na 100 fpsa.  ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pozdrav svima
Imam jedan veliki problem.Igrao sam Cs:Go normalno sve je uredu bilo,i jucer odlucim reinstallirat windowse jer su mi stekali dosta.Instaliram windowse,programe,drivere sve, i instaliram i cs:go.Namjestim postavke posto nemam nesto jak PC i sad ulazim u deathmatch server i ping mi stalno na 240 300ms nikako da se spusti.Najvise sta se spusti je 100 i opet se brzo digne,ugl je neigrivo.Ako neko zna kako riješiti bio bi mu jako zahvalan.
Pozz :D

0 0 hvala 0
13 godina
Pa ako si friško instalirao windowse vjerojatno oni u pozadini skidaju raznorazne updates pa zato imaš visok ping.
10 godina
neaktivan

E pozdrav, samo da updeateam za CSadria servere - bili su down zbog nekog proble s mašinom na kojoj su hostani serveri. Sad je sve nazad i radi.
Svjesni smo da reg na serverima nije baš najbolji, al budući da su to većinom 4fun serveri a naši resursi su ograničeni, trenutno nemamo nekog izbora. Radimo na tome da proširimo broj mašina a s time smanjimo i opterećenje na istima.

Što se tiče "walk peekanja AWP-a", to je već postao meme praktički, no ja još uvijek stojim iza toga da je to koristan savjet skroz novim igračima. :D

Inače, još jedan kup za odigrati u ovom mjesecu, pa tko hoće igrati malo protiv domaćih ekipa klik tu -> https://www.csadria.org/csadria-challenge-february-informacije-i-prijave/

E i da, za brže informacije o CSadria stvarima joinajte naš discord, uvijek je netko online da odgovori: https://discord.gg/Q539ubP

www.csadria.org | www.facebook.com/csadriaorg
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2017 13:49 (Professeur).

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

U svim ostalim igricama normalan ping jedino tu velik,gledao sam preko interneta jel ima rjesenje svi pisu da imaju taj problem, a nitko nije stavio rjesenje tog problema,pa sam mislio da li ovdje netko zna rijesiti to
P.S to za skidanje update san ugasia opet ista stvar.
Hvala
Pozz :)

12 godina
protjeran

Evo uspio sam rijesit drop fpsa u igri, probao sam sve sta ste vi tu rekli sta je rekao youtube i google i redit i ostalo i eto upalilo je jedno ;)  . Problem je bio audio postavke jer od zadnjeg patch su ubacili HRTF i naravno on je meni bio postavljen po defaltu cim sam to promjenio stavio na headphones fpsa nedropa i igra radi savrseno ;) eto ako neko ima isti problem neka proda da makne taj HRTF . Zivili 

Edit: Ako netko igra faceit nek mi se javi na inbox pa mozemo koju nabacit skupa . Bolje mi igrat faceit nego competitive u igri . 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2017 15:30 (Adict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Isplati li se pocet igrat CS? Kakvo je trenutno stanje igre, ima li cheatera, ima li smisla sad ucit igrat? Iskreno igra mi se svidja, igrao sam COD4 4 godine a posto je on skroz propao fali mi neka takva promod pucacina za ubit vrijeme tu i tamo

Barcelona - Mes que un club
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
el.šef kaže...

Isplati li se pocet igrat CS? Kakvo je trenutno stanje igre, ima li cheatera, ima li smisla sad ucit igrat? Iskreno igra mi se svidja, igrao sam COD4 4 godine a posto je on skroz propao fali mi neka takva promod pucacina za ubit vrijeme tu i tamo

CS je CS kao i uvijek, baza i osnovna mehanika igre je odlična i po meni bez premca, arkada sa visokim pragom vještine i sporom krivuljom učenja. 

Čitera je uvijek bilo i biti će, kretena također, balans se tu i tamo promjeni, ali se stabilizirao. Da li se "isplati" je osobna stvar, igra je sada masivna i to donosi neke dobre i loše stvari sa sobom, ali kao i svaka igra, ako se fokusiraš na sebe, svoju ekipu i dobre i zabavne stvari u igri, loša strana ti neće smetati.

12 godina
neaktivan
el.šef kaže...

ukratno: isplati i ima svega ko i u svakoj online igri

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
11 godina
el.šef kaže...

Isplati se. Ja sam isto sa CODa 4 presao na CS i odlicno mi je.

Inace sam COD igrao sigurno 5-6 godina, od cega najmanje 3 godine ozbiljnog igranja, lanovi i tako to, ali vremenom vise to nije to. 

Sto se tice CS-a, bitno da skuzis mape i kako aimat/sprejat ovdje, jer je sve drukcije, ali to s vremenom dode, nekom prije a nekom kasnije. Ako te sto zanima u vezi igre slobodno se javi 

13 godina

sorry ak je ranije postavljano pitanje...

je li mogu ja ikako pogledat koji je igrač pojeo bananu?

ono kliknem na "confirm" i ništa mi ne pokaže, barem neku statistiku?

SS ingame SS ingame

Do it for the people who want to see you fail!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SR3CKO kaže...

sorry ak je ranije postavljano pitanje...

je li mogu ja ikako pogledat koji je igrač pojeo bananu?

ono kliknem na "confirm" i ništa mi ne pokaže, barem neku statistiku? 

Možeš vodit na vac-ban.com, pejstaš profile url dok si u gejmu i staviš add suspect

14 godina

Pozdrav, treba mi pomoc. Igram na laptopu intel i3 5005u (2.0ghz), nvidia geforce 940m 2gb i 4gb ddr3. Stavio sam sve low, a hvatam jedva 40fpsa i jos veci problem je sta je cpu usage oko 90%!? Stavio sam da mi igra korirsti nividia graficku, ne integriranu, max fps 100, izgasio dvr, updatea drivere i jos neke stvari sto sam nasao na netu, ali fps je i dalje nizak, a cpu usage visok. Reinstall sam igru, instalirao je na drugi disk, ali i dalje isto. W10

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.2.2017 8:27 (Zhnu).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice