Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.402.641
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Counter Strike: Global Offensive

Ja osobno gledam pashaBiceps, summit1g, i najvažnije, WarOwl.
WarOwl ima youtube kanal i jedan je od ljudi koji najviše pridonose communityu. Na njegovom kanalu imaš dosta tutoriala i svakakvog materijala za učenje i napredovanje.

Kad gledaš streamere nemoj uvijek gledati one sa najviše gledatelja. Pri tom mislim na klaune kao što su TheOriginalWeed ili LOLYOU koji se glupiraju ili surfaju. Gledaj nekoga ko zna šta radi pa da naučiš nešto, a takvi ne moraju imat uvijek 10k gledatelja

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 15:27 (Roko567).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
13 godina

ma pogledaj bilo koji "pro" mec i skontaces dosta toga

Ja sam najvise fazona pokupio od legije iz mousa (iako ne favorizujem nikoga apsolutno) decko ima dobrih fazona skroz, plus pogledaj kakav crosshair koristi, ja isti takav podesio prije nego sto sam vidio kakav on haha :)

p.s. youtube -> csgo recoil control, odlicne klipove imate tamo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ja i frend radimo team, razmisljamo o probijanju na hltv i cs go lounge... ako ima ozbiljnih kandidata javite se lp

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

otvorena su jos 2 mjesta

0 0 hvala 0
14 godina

Ma daj, gadi mi se matchmaking. 

Imam jednog prijatelja koji je sam isprogramirao valjda neki cheat koji ima OW i VAC bypass, ali ne pali cheat stalno nego samo kad naleti na hakera u matchmakingu pa da ne izgubi.

Danas smo odigrali 4 gamea, i od ta 4 gamea, oni su u 2 imali cheatera sa nekim jefitnim cheatovima, i ja sam samo trčao okolo dok je ovaj moj pucao po podu i headshotao protivnike..

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...

Ma daj, gadi mi se matchmaking. 

Imam jednog prijatelja koji je sam isprogramirao valjda neki cheat koji ima OW i VAC bypass, ali ne pali cheat stalno nego samo kad naleti na hakera u matchmakingu pa da ne izgubi.

Danas smo odigrali 4 gamea, i od ta 4 gamea, oni su u 2 imali cheatera sa nekim jefitnim cheatovima, i ja sam samo trčao okolo dok je ovaj moj pucao po podu i headshotao protivnike..

Jucer igrao vs nekog lika isto tako, lik je palio gasi cheat. Igramo dust, on trci short, ja ga gledam iz tunela lower, i lik se okrene sa awpom 180 u 0.1 sec, i headshota me XD.... nakraju bilo 15-15, lik je palio gasio, bojao se bana valjda.

14 godina
neaktivan

Taj tvoj prijatelj je iskompleksirano deriste a i ti si ako odobravas ovo.

Jer kako sam ja skuzio,oni nisu imali aim nego navodni wallhack za sto nikad ne mozes biti u potpunosti siguran ako ne gledas demo.

BCko
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
bancic123 kaže...

Jer kako sam ja skuzio,oni nisu imali aim nego navodni wallhack za sto nikad ne mozes biti u potpunosti siguran ako ne gledas demo.

Nez ja šta su oni imali ali ovaj prvi je samo trčao po mapi i headshotao nas čim provirimo, a ovaj drugi me u 15 rundi prvog poluvremena na našoj CT strani Dusta ubio na midu bar 12-13 puta dok sam pretrčavao prema B. Sve headshot kroz vrata.

Da, odobravam kad netko od protivnika ima cheat, da i on upali i bar nam izvuče 15-15 ili pobjedu, tako da ne izgubimo u nepoštenom meču. Ako ćemo igrat prljavo, igrat ćemo prljavo. 

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
14 godina
neaktivan

Moze demo? 

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
moze da je kod ovakvih plakanja obavezno prilozit demo, da svi pogledamo, a i link na profil da ga i reportamo odmah i rascistimo ovu temu?
Respect the Raise...!
12 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
bancic123 kaže...

Nez ja šta su oni imali ali ovaj prvi je samo trčao po mapi i headshotao nas čim provirimo, a ovaj drugi me u 15 rundi prvog poluvremena na našoj CT strani Dusta ubio na midu bar 12-13 puta dok sam pretrčavao prema B. Sve headshot kroz vrata.

Da, odobravam kad netko od protivnika ima cheat, da i on upali i bar nam izvuče 15-15 ili pobjedu, tako da ne izgubimo u nepoštenom meču. Ako ćemo igrat prljavo, igrat ćemo prljavo. 

koje su to gluposti, ma svasta.

kolko puta sam igrao protiv cheatera (na neku foru nikad nebudu samnom u timu) i nikad ne bi odobrio da neko iz naseg tima "upali" cheat lol

ili si posten cijelo vrijeme ili si citer, a nisi nist bolji ako odobravas takve panjeve

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan

Ja kad sam igrao s citerom koji nam je pricao gdje su protivnici samo sam ga mjutao,kasnije sam sherao njegov profil na par stranica i napisao da ga reportaju.

Dobio je vac par dana kasnije,fala bogu jer on sam nije igrao opce da bi se skuzilo da ima nesto,tako da sumnjam da bi dobio overwatch.

BCko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo da krenemo, upravo odigran match protiv blatant aimbotera, ako ga svi reportamo mozda bude nesto od toga, ali VAC ce ionako dobiti kad tad, blatant rage hacker, tako da nema sumnji, a evo i demo i link na profil i idemo u akciju, barem ekipa s foruma, a mozete i dalje share:

DEMO

na kraju smo skuzili da su to 3 iskompleksirana ''djeteta'' koja po glasu imaju 20ak godina, hrvati, tuzno sto netko lijeci komplekse na ovaj nacin...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Tugo moja kakve sam ja usrane srece.
Trcim sa napalmom, bacim ga i moja 4 terrora, svi se zalete u vatru i 3 poginu i mene izbaci zbog team killova   

Obozavam steam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako imate nekih 8€ Steam Walleta, preporučam da si kupite jedan FN SSG | Detour.

Ja sam kupio jedan prije tjedan dana, bio je 4.92€, i bilo ih je oko 30-40 na marketu.

Sad je najjeftiniji 7.95€, i samo ih je 5 na marketu. 

Što se tiče tog cheatanja, kako da vam pokažem demo ?

Točno se vidi na chatu kako ja iz zajebancije govorim da imam aimbot i da ću prvu rundu ubit 3 ljudi, sve hs, i kad sam to slučajno napravio, on pali aim/wall/oboje, i počinje nas rektat, i onda moj premade pali svoje mlg420 hackove i rekta ga.

2 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

Tugo moja kakve sam ja usrane srece.
Trcim sa napalmom, bacim ga i moja 4 terrora, svi se zalete u vatru i 3 poginu i mene izbaci zbog team killova   

Obozavam steam :D

Jucer i mi prvu rundu trcimo, ja da cu grenade bacit i taman iz ruke da cu ispustit i headshota me i ubijem svog i ostetim jos jednog, sreca da do kraja gamea nisam team damgea imao :D

14 godina
neaktivan

Pozdrav, nov sam igrac imam oko 50 competitive meceva odigrano iako sam nov kad igram, igram ozbiljno. Volio bi nac tim i imam volju za ucit sve cake, pozicioniranja recoil itd... Lagano mi ide solo que na zivce zbog hrpe klinaca koji vriste u mikrofon i onda ne cujem protivnika i izginem, totalna ne kordinacija tima svako ide na svoju stranu itd...Pa ko hoce nek me doda za prijatelja evo steam comunity linka: http://steamcommunity.com/profiles/76561198043857367  Živeli!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...

Pozdrav, nov sam igrac imam oko 50 competitive meceva odigrano iako sam nov kad igram, igram ozbiljno. Volio bi nac tim i imam volju za ucit sve cake, pozicioniranja recoil itd... Lagano mi ide solo que na zivce zbog hrpe klinaca koji vriste u mikrofon i onda ne cujem protivnika i izginem, totalna ne kordinacija tima svako ide na svoju stranu itd...Pa ko hoce nek me doda za prijatelja evo steam comunity linka: http://steamcommunity.com/profiles/76561198043857367  Živeli!

inaće ubuduće mute te klince,samo deri naprijed.

13 godina
Tomek.Klc kaže...

Ako imate nekih 8€ Steam Walleta, preporučam da si kupite jedan FN SSG | Detour.

Ja sam kupio jedan prije tjedan dana, bio je 4.92€, i bilo ih je oko 30-40 na marketu.

Sad je najjeftiniji 7.95€, i samo ih je 5 na marketu.

10 ih ima sads, ja kupio prije pola godine sebi jedan, dao key za njega :)

p.s. pogledajte koliko kosta katowice 2014 iBuypower holo sticker na marketu :)
Moj drug krajem prosle godine zalijepio na AWP| Graphite FN sad kad je vidio cijenu umalo nije poludio

17 godina
Tomek.Klc kaže...

Što se tiče tog cheatanja, kako da vam pokažem demo ?

10 godina
neaktivan

Najveci bet koji sam iso do sad

ocu da svi navijate za dignitas :D

0 0 hvala 0
17 godina
lolich kaže...

I ja sam stavio na njih, mada sumnjam jer su zadnja 2 ili 3 meča izgubili...

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
lolich kaže...

Ne volim ici BO2 high bet, pogotovo na dignitas koji nekad igra odlicno ali tako lako podbace i tesko tesko rade comeback :@

11 godina
neaktivan
lolich kaže...

Nisi normalan,nakon ona dva jucerasnja meca. Ali nisam neki espert tako da zivi bili, mec pocinje za par minuta :)

BTW kad se kupuje preko steam marketa ama bas svi dobiju 7 dana da je item not tradeable? Mislim ima li to kakve veze koliko dugo je steamguard aktivan , dali sam kupovao sta u zadnje vrijeme ili nema nacina da se to izbjgne?

10 godina
neaktivan

a cujte ko ne riskira taj ne profitira :D

1 0 hvala 0
16 godina

prvi puta isprobavam bettanje, jel sam sad osvojio nešto ili nisam? xD
Ništa ne kužim..

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

hahaha pa lol

znaci roknem pun kurac skinova na team i dobitak mi je 120+ dolara, i taj team bude bolji i treba dobit ali naravno 4 puta im ddosaju igrace i na kraju zbog toga spuse

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lolich kaže...

hahaha pa lol

znaci roknem pun kurac skinova na team i dobitak mi je 120+ dolara, i taj team bude bolji i treba dobit ali naravno 4 puta im ddosaju igrace i na kraju zbog toga spuse

Minuta šutnje za palog brata

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
lolich kaže...

hahaha pa lol

Minuta šutnje za palog brata

Steta skinova. Druga mapa je mirage koju je birao g2 tako da sumnjam. Osobno sam stavio na g2, dobro su ih namucili sto je je. Nisam ocekivao.

Ali slazem se, ovi ddoseri kvare sve. Da nije bilo njih mislim da je dignitas mogao izvuci pobjedu na prvoj mapi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice