Counter Strike: Global Offensive izdvojena tema

poruka: 11.877
|
čitano: 1.403.182
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Counter Strike: Global Offensive
Tomek.Klc kaže...
Luka123 kaže...

Po ovom sistemu banova, ja sam stalno na zadnjem levelu ocito, svaki put kad dobijem ban 7 dana bude, nikako da se resetira ;D...

Pa dobro šta ti radiš u tim gameovima kad već par puta dobivaš 7 dana ban ?

Ja nikad nisam dobio više od 30 min, a to sam dobio možda 5 puta u 800 sati igre.

You did to much dmg to your teammates 7 days ban, eto .... 6 days left.

14 godina
Counter Strike: Global Offensive

Probo ovaj face it instalirat, ok... trazi steam id ok, trazi 4 digit code, stao i gledam ok aj da probam, aktivirao sve pogledao kako izgleda, logout i promjenia password na steamu, boze sveti pa da moran svoj steam dati njima da bi moga igrat, haha. Da nebi....jos mi tamo nekih 24 sata pocelo odbrojavat, jel eksplodira kad dodje do 0? srica pa san neki znj stari mail koristia i prominia password. Jos da mi pokradu steam, haha.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dok sam igrao prije dobili smo draw i rank upo sam, postoji mogućnost da se rank upa dok se izgubi ali to su rijetke situacije.

0 0 hvala 0
15 godina
Luka123 kaže...
Tomek.Klc kaže...
Luka123 kaže...

Po ovom sistemu banova, ja sam stalno na zadnjem levelu ocito, svaki put kad dobijem ban 7 dana bude, nikako da se resetira ;D...

Pa dobro šta ti radiš u tim gameovima kad već par puta dobivaš 7 dana ban ?

Ja nikad nisam dobio više od 30 min, a to sam dobio možda 5 puta u 800 sati igre.

You did to much dmg to your teammates 7 days ban, eto .... 6 days left.

jeje, sigurno je samo to ;) ionako se taj dmg ne racuna po istom sistemu, dmg tokom gejma nije isto i dmg koji napravis na pocetku runde, tako da nemoj nam mazat oci ;) kako ja ili netko drugi nije takve ''srece'' pa da non stop baca nejdove ili ''slucajno'' opali sanzer u teammmate-a? 

rankup nakon draw-a je nesto drugo, ako je team elo protivnickog teama veci onda se taj draw tebi prakticki racuna kao win, jer si odigrao izjednaceno sa protivnicima viseg ranka, a ovo za rankup nakon izgubljene partije mi ne drzi vodu, ali ako kolega kaze da je tako onda valjda i je

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 1:22 (definho).
13 godina
iAvenger kaže...

Dok sam igrao prije dobili smo draw i rank upo sam, postoji mogućnost da se rank upa dok se izgubi ali to su rijetke situacije.

Draw se racuna k'o pobjeda, kad izgubis i sa najvecim brojem poena i u odnosu na protivnicki tim, tebi rank pada bio sam u toj situaciji.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
iAvenger kaže...

Draw se racuna k'o pobjeda, kad izgubis i sa najvecim brojem poena i u odnosu na protivnicki tim, tebi rank pada bio sam u toj situaciji.

Ovisi koliko su oni elo bodova imali a koliko tvoj tim, ako su oni trebali pobijediti po njihovim elo bodovima a vi izgubite za 1 razlike, vi ste dobili puno više elo bodova nego da je obrnuta situacija, da se od vas očekivala pobjeda a vi izgubili za 1 razlike.

17 godina
neaktivan
iAvenger kaže...

Meni se 2 put desilo da sam zgubio i dobio rank up. Ali to ti je najčešće jer se izgubi tipa 14:16.

Ja brijem da cijeli susav bodovanja funkcionira na principu HlstatsX ali globalno.

Keep it simple!
11 godina
neaktivan
Luka123 kaže...

Probo ovaj face it instalirat, ok... trazi steam id ok, trazi 4 digit code, stao i gledam ok aj da probam, aktivirao sve pogledao kako izgleda, logout i promjenia password na steamu, boze sveti pa da moran svoj steam dati njima da bi moga igrat, haha. Da nebi....jos mi tamo nekih 24 sata pocelo odbrojavat, jel eksplodira kad dodje do 0? srica pa san neki znj stari mail koristia i prominia password. Jos da mi pokradu steam, haha.

Koliko gluposti da me boli glava >.<

Da, cijela profesionalna liga se temelji na krađi steam accounta , neka velika zavjera

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.2.2015 17:59 (naPerk777).
13 godina
neaktivan

Aj neko mix, Steam: FakJea

Nek me dodaju rankovi GNM+

Trenutni rank: MG1

Ne samo sada nego i inače, ako vam treba neko za mix oko tog levela slobodno me dodajte, već imamo neku ekipicu za mixeve ali rijetko kad mogu svi u isto vrijeme igrat

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto nesto sto bi svi trebali procitat, uzivajte

http://www.counterstrike-hr.com/scena-je-na-dobrom-putu-ali

7 0 hvala 3
10 godina
protjeran
Znaci koji k je sa ovom igrom ?
Vec 2 dana za redom odigram po 1 match, dobimo match, i nakon sto zavrsi i istekne vrijeme koje treba izbavi me u igru i pise da sam se dissconectao, i mogu sam na abandon. Probao rr kompa, steama, pricekat sat vremena, i kada god stisnem recconect naravno da se ne moze reconectat kad je match odavno zavrsio. Nemogu ni DM igrat jer mi pise da imam igru u tijeku... I morao abandon, i dobio ban na 1 dan nakon sto sam to dva puta napravio u dva dana. Ali nemam izbora... Ovo je ocito jedina igra koja je sa svakim updateom sve vise sjebana, sve losije optimizirana... I ako je vama Caliph jedan od top 3 igraca u Hrv, to je cisti dokaz onog sto sam napisao da smo svi kompletno losi, ufurani i bijedni...
Sjecam ga se sa sourcea, on i croky su bili team, znaci lolek i bolek...
10 godina
protjeran
btw ja ne muslim da sam bolji od njih, vev sam sigiran da nisam... Samo dajem svoje realno vidjenje situacije, no hard feelings Caliph...
Meni je jedini test bio kada sam upao u team sa pashom i snaxom, i jos isao na twich provjerit i skuzim da su stvarno oni je pasha streama, znaci izownali su me da sam imao 12 kilova na kraju matcha, a svaki kill kad su me roknuli izgledao je kao wh i aimbot... :D
14 godina
neaktivan
technologie kaže...
Znaci koji k je sa ovom igrom ?
Vec 2 dana za redom odigram po 1 match, dobimo match, i nakon sto zavrsi i istekne vrijeme koje treba izbavi me u igru i pise da sam se dissconectao, i mogu sam na abandon. Probao rr kompa, steama, pricekat sat vremena, i kada god stisnem recconect naravno da se ne moze reconectat kad je match odavno zavrsio. Nemogu ni DM igrat jer mi pise da imam igru u tijeku... I morao abandon, i dobio ban na 1 dan nakon sto sam to dva puta napravio u dva dana. Ali nemam izbora... Ovo je ocito jedina igra koja je sa svakim updateom sve vise sjebana, sve losije optimizirana... I ako je vama Caliph jedan od top 3 igraca u Hrv, to je cisti dokaz onog sto sam napisao da smo svi kompletno losi, ufurani i bijedni...
Sjecam ga se sa sourcea, on i croky su bili team, znaci lolek i bolek...

Ne ljutim se ja nista, ali ja i croky nikad nismo bili zajedno u timu, isli smo na 3 lana 3v3 zajedno zbog zajebancije, tak da ako nisi igrao protiv mene i mog tima nemas sta govorit kolko je ko dobar, u hr nemas top3 igraca, imas top 10 cirka i najbolji je onaj ko ima dobar dan, ali svatko ima pravo na misljenje, ako ti mislis da sam ja lolek onda ok :D

14 godina
naPerk777 kaže...
Luka123 kaže...

Da, cijela profesionalna liga se temelji na krađi steam accounta , neka velika zavjera

Sinko moj, profesionalno ili ne, oni ti mogu uci u steam kad hoce, pa ti budi "profesionalac".

14 godina
neaktivan
Luka123 kaže...
naPerk777 kaže...
Luka123 kaže...

Sinko moj, profesionalno ili ne, oni ti mogu uci u steam kad hoce, pa ti budi "profesionalac".

Nemoj pisat gluposti, ti daješ svoj steamID da se možeš povezat sa FaceIt-om da indetificira tvoj acc i provjeri da li imaš CS:GO inače bi svaki pirat mogao igrat preko FaceIt-a i po mogućnosti koristit hackove. Ne daješ svoj username i svoj password nego link od svog profila. 

edit: I btw FaceIt se ne instalira, samo se moraš registrirat. Ako si se preko browsera morao logirati na steam vjerojatno ti je browser obrisao cookie i sve pa ti steam detecta browser kao nepoznat uređaj i onda moraš upisat taj 4 digit code što steamguard šalje da verificiraš da si se ti logirao a ne netko drugi. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 18:50 (iAvenger).
11 godina
neaktivan
iAvenger kaže...
Luka123 kaže...
naPerk777 kaže...
Luka123 kaže...

Nemoj pisat gluposti, ti daješ svoj steamID da se možeš povezat sa FaceIt-om da indetificira tvoj acc i provjeri da li imaš CS:GO inače bi svaki pirat mogao igrat preko FaceIt-a i po mogućnosti koristit hackove. Ne daješ svoj username i svoj password nego link od svog profila. 

edit: I btw FaceIt se ne instalira, samo se moraš registrirat. Ako si se preko browsera morao logirati na steam vjerojatno ti je browser obrisao cookie i sve pa ti steam detecta browser kao nepoznat uređaj i onda moraš upisat taj 4 digit code što steamguard šalje da verificiraš da si se ti logirao a ne netko drugi. 

Ma zele ga pokrasti, sta ce im accaoutn od pashe kad mogu dobit njegov xD

14 godina
neaktivan

3 meca danas igrao,prvi izgubio 16:14 jer je jedan igrac otisao u drugom halfu,drugi sam dobio KICK i sad ovaj 4 premade njemaca koji me trolaju i deru se na mic,malo sam zapucao po njima i eto ban na 30 min :D

Ovaj MM nije normalan :D

BCko
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

3 meca danas igrao,prvi izgubio 16:14 jer je jedan igrac otisao u drugom halfu,drugi sam dobio KICK i sad ovaj 4 premade njemaca koji me trolaju i deru se na mic,malo sam zapucao po njima i eto ban na 30 min :D

Ovaj MM nije normalan :D

Hmmmmm
Nešto mi govori da nisi bez veze dobio kick i da nisi baš MALO zapucao kako ti kažeš

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
14 godina
neaktivan

Kick je bio stvarno bezveze,a sto se tice pucanja po njemcima,nisam mogao izaci iz ct spawna jer su me moroni blockali.

BCko
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
bancic123 kaže...

Kick je bio stvarno bezveze,a sto se tice pucanja po njemcima,nisam mogao izaci iz ct spawna jer su me moroni blockali.

Kick si dobio jer si zapucao na spawnu, to je automatski ban, nisam sad siguran da li ako zapucaš ili ga baš moraš ubit na spawnu. Isto tako ne moraš nikog ubit, dovoljno je da napraviš određen dmg i dobiješ kick iz matcha.

14 godina
neaktivan

Koja prokleto strgana igra...igram competitive, cache, dode peta runda i zafreeza mi slika usred igre ali svoje čujem normalno kak komuniciraju..mislim si sigurno je net puko pa ću izaći i ponovo ući u match...i ne može mi reconnectat, stalno searcha i jednostavno ne može spojit. I naravno dobijem ban na 2 sata. Net i komp sve uredno radi bez ikakvih problema. 

U neprijateljskom timu je isto jedan sam disconnecto i dobio ban, vjerojatno se i njemu dogodilo što i meni. 

Sad slijedi tužba Valveu za duševnu bol što nisam mogao nastavit match, tražim odštetu od pola milijuna eura, povečanje ranka bar na DMG, sve rijetke skinove za svako oružje i nekoliko igara sa moje wishliste. Eventualno radno mjesto u Valve-u ali otom potom. Grah ti mrknem, idem CSS malo igrat...dok traje ovaj ban od 2 sata.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2015 23:45 (iAvenger).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

U zadnja 2 dana sam dobio 2 matcha protiv hackera. Oba dva puta 16-13 te u oba dva slucaja prvi imao 40 killova, a ostali manje od 20.

Ovaj drugi kaj sam sad maloprije igrao smo gubili 8-0 u ct-u na infernu, a lik je odjednom stao igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imao sam prakticki 6 izgubljenih za redom,tocnije 3 lose,2 kick i 1 abandon.

Napokon dobio normalan tim,gubili smo na halfu brutalno (12:3) i onda smo poceli komunicirati.

Vec vise od tjedan dana nisam dobio ovako dobar tim.

BCko
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

CLG i Vox stickeri aaaaa :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Odvratni su ovi novi stikeri, bolje da su izgledali isto ko stari katowice.
Lieber tot als rot
11 godina
neaktivan

Kako funkcionira onaj pick em challange na steamu?

Mislim, moram li kupiti za svaki tim koji pickam sticker da bi uopce mogao to raditi?

0 0 hvala 0
16 godina
naPerk777 kaže...

Kako funkcionira onaj pick em challange na steamu?

Mislim, moram li kupiti za svaki tim koji pickam sticker da bi uopce mogao to raditi?

Da.

Lieber tot als rot
13 godina
Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Keep it simple!
12 godina