Naime potreban mi je Call of duty 4 org key te sam se pito bi li netko bio tako dobar i poklonio mi ga s tim da ja njemu pomognem oko necega ako naravno mogu npr. problemi oko skinanja , moji skinovi i tako ili da mu dam neki config......a ako ne bi mogli poklonit onda barem da mi kazete di ima jeftino za kupit org , kolko dode i kolko brzo stigne??? te bih vas zamolio da mi preporucite neke dobre gaming ,ali i movie configove ofc za cod4 te gdje se mogu pronaci....nadam se da ce te mi pomoci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.gamerconfigs.com/game/cod4
http://www.enabava.net/ponuda/cod4-cdkeys/
a ovo da ti netko pokloni key to neznam jel bi takav bio normalan xD
http://site.elitetigers.net/index.php?option=com_content&view=article&id=99&Itemid=62&lang=hr
povoljni i provjereni...
to za poklon sumnjam da ce mi neko dat al mom buraz je neko dao cod2 org sam tak a ja jos dajem svoju uslugu a znam dosta stvari oko coda4
Pa ima dobrih ljudi, čak nekih sa viška para pa mogu djeliti ključeve, a ima i onih koji odustanu od aktivnog igranja neke igre pa dadnu ključ. Nikad se ne zna, moj drug je dobio originalni ključ iz Engleske džabane od kolege iz klana.
imam jedan problem možda ima veze sa temom al ako neko zna nek mi pomogne.
Ovako imam maxfps 200 i nakon nekog vremena provedenog u igri fps se spusti na 50-60 i laga mi.
Ko zna u čemu je problem neka mi pomogne.
Unaprijed hvala!
a jesio biser fps se nikad ne locka na 200 locka ti se 62.5(63),125,250 200 ti nevalja lockat rade igraj 125 pogotovo ako ti nije lock i napisi komponente nismo mi vidoviti jbt
evo ti komponente al zasto mi onda fps pada i dali je pametno da s ovim komponentama idem na 250 fps?
daj napisi graficke postave jos cfg mi nemoj tu kopirat jel to jako dugo neigram izgubit cu se u tome,znaci samo napisi one graficke postavke
da al stavim i na 125 i nakon nekog vremena mi padne na 50-60 s čim to ima veze i kako da popravim?
CEk jel imas ati ili nvidia gaficku jer ako imas ati moze ti bit i do drivera ili graficke....tak je i meni btw ima li ko od vas org key viska da mi pokloni ja mu pomognem ako mu treba nes znam dosta toga oko coda npr. skinanje , edito sam sebi svoj cfg stavio ga na default i edito i tako dalje...
ako imas neki program upaljen dok igras (xfire,msn)
moze ti on nekad povuc vise processora i zbog toga.!
a normalno je da fps pane kad tad
Imam nvidiu vidi moj pc..... a igram preko xfire ali mozda je to do cfg-a pa dali mi netko može naći neko dobar cfg. Unaprijed hvala.
xfire ti moze nekad povuc vise pa da zato malo zakoci.
a onda vidi dali ti se griju komponente puno ako da to moze dovesti do pada fpsa.
nije cudno da fps pade nekad
OK HVALA A DALI MI MOŽEŠ NAĆI NEKI DOBAR CFG ZA TE MOJE KOMPONENTE PLS?
kakav monitor imas ? i dali igras pod full rezolucijom monitora
imam 16 inchi a neigram pod full rezolucijom
na 16 inca bi ti mogao gonit cod4 s tom konfom jako dobro.
imas ddr3 ram i processor s dvi jezgre to je dovoljno za 250 fps na cod4 na low postavkama za 16 inca cak mozda i med bi mogao
nači da probam sa 250 inače max mi je 1366x768 a ja igram 1024x768 svejedno hvala
ako netko prestaje igrat cod4 ili ima viška, može li mi poslati na pm? hvala puno
ako netko prestaje igrat cod4 ili ima viška, može li mi poslati na pm? hvala puno
"Što" da ti pošaljem na PM?
"Što" da ti pošaljem na PM?
pa org key :)
jel ima itko?
cod4 org :)
Evo imam jedno pitanje dobio san neki cod4 config i osim configa neke postavke za mape npr.colors_citystreets.I u tom cfg je bindano na strelice ali kad ja pritisnem strelicu izbaci mi unknow cmd [x]citystreets[x].Moze pomoc hvala