Cod 4 win 7 iw3mp error zbog novog nvidie drivera

poruka: 9
|
čitano: 3.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

neznam dal tema postoji nigdje nisam naso objasnjenje

igro sam donedavno cod 4 na win 7 i odjednom mi ne radi valjda zato sto sam instaliro novi nvidiin driver

sto je najbolje skino sam i stari nvidiin driver za win 7 i opet neće ni cod 2 ni cod 4 samo oće Modern warfare 2

on meni pokrene cod i bude crno i izbaci error iw3mp stopped working i tak isto za singleplayer i tak isto za cod 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cod 4 win 7 iw3mp error zbog novog nvidie driv

naparavi ovo i trebalo bi radit

16 godina

znas sta je problem sto mi neće pokazat sound mix tamo na recording znas kak to napravit

0 0 hvala 0
16 godina

zna neko nece mi ni susjedu on isto ima win 7 a radilo mu

0 0 hvala 0
16 godina

naso rjesenje moram igrat sa slusalicama haha loooolCool a neda mi se snjima igrat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ljudi pozz svima neznam gdje bi napiso al eto ovdje cu.Naime imam problem sa cod 4 os mi je win 7 i igram sve normala jedno 10 min i onda mi se komp samo srusi i moram ga rest pokuso sam dosta toga pa cak i ovo sa sound al neuspjeva znal iko do cega bi moglo biti thx

Bboy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Susjed mi ima taj error mora reinstalat a moze bit da ti neki virus il nest tako probaj i ti reinstal i skeniraj viruse

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Cod 4 win 7 iw3mp error zbog novog nvidie driv
Bboying kaže...

E ljudi pozz svima neznam gdje bi napiso al eto ovdje cu.Naime imam problem sa cod 4 os mi je win 7 i igram sve normala jedno 10 min i onda mi se komp samo srusi i moram ga rest pokuso sam dosta toga pa cak i ovo sa sound al neuspjeva znal iko do cega bi moglo biti thx

koji komp?

grafa proc?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
16 godina
neaktivan

uzmi cd sa driverima od zvucne i instaliraj samo ponovo nemoj nista brisat i trebalo bi radit tako je i kod mene nije nista pokazivo jer nisam nista sam instaliro nego su windowsi sami digli drivere

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice