Cod 4 server

poruka: 231
|
čitano: 38.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Cod 4 server
Lord_Marko kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

imam problem instaliro sam windows 7 i cod i kad hocu pokrenut igru samo se ugasi ˇiwmp3.exe has stopted working" to sam rjesio ali dok sam to rjesavo ubacio sam crack za server  pa bi molio da mi netko posalje orginalni iwmp3.exe bio bih jako zahvalan

I da ti ga poseljam ne znamci ti nista jer pb ne prepoznaje windows 7 jos. tako da ces se spojiti na server i igrati 1 min max i izbacit ce te van. osim servera koji nemaju pb onda ce ti raditi.

joooj punk mi kaze corupted file memory i to je sigurno zbog cracka jer me zbog tog kiko na xp-u i prije sam igro co4 na win7 pa me nije kiko pbposalji pa cu doc na server pa ces vidjet znam kaj radim

da nema NIKOLE TESLE mi bi danas televizor gledali u MRAKU
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 12:59 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan
Cod 4 server

ajde sad mi radi, idemo svi koji su online zaigrat?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 server

meni  ne radi,ja udem u MP :

iw3mp.exe je prestao raditi,sta to znaci i kako da rjesim?

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

desni klik na realtek ikonu kod sata, audio devices, prebaci se na recording pa desni klik na stereo mix i enable.

jako volim dejana s bug foruma.
16 godina
neaktivan
Cod 4 server

znate sta jel bi vi volili npr da osnujemo Bug Clan p bih mogli malo warove igrat ili ClanBase naravno ako imate org cd-key?(ja ga imam)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HeateX kaže...

znate sta jel bi vi volili npr da osnujemo Bug Clan p bih mogli malo warove igrat ili ClanBase naravno ako imate org cd-key?(ja ga imam)

najbolje bi bilo čekati mw2 zato što će biti više njih zbog velike potražnje. jako će se kupovati i tako će biti više originala nego cod4.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
Cod 4 server
e ljudi ja danas igro oko 10h na nekom serveru sve sami citeri, ja mu dođem sa leđa pucam po njemu a metci koda prolaze kroz njega
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cod 4 server

oće ko sad doći?

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mogo bi ja

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2009 17:57 (sauron_15).
16 godina
protjeran
Cod 4 server

dajte molim vas da mi netko bilo tko posalje iw3mp.exe od cod4

Plač ajde valjda netko ima cod4 instaliran

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2009 0:53 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cod 4 server

probaj na gamecopyworld i slicnim stranicama mozda nadjes to sto trazis a mozda i ne ,jer prije  da ces tak nac nego odavde da ce ti neko slat

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dadododo kaže...

probaj na gamecopyworld i slicnim stranicama mozda nadjes to sto trazis a mozda i ne ,jer prije  da ces tak nac nego odavde da ce ti neko slat

tamo ima sam krekirani trazim cisti exe cjeli dan nemogu nac.....morat cu reinstalirat radi jednog file-aViče

16 godina
neaktivan
mario09894345 kaže...

desni klik na realtek ikonu kod sata, audio devices, prebaci se na recording pa desni klik na stereo mix i enable.

puno fala legendo,falaaa

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

imam problem instaliro sam windows 7 i cod i kad hocu pokrenut igru samo se ugasi ˇiwmp3.exe has stopted working" to sam rjesio ali dok sam to rjesavo ubacio sam crack za server  pa bi molio da mi netko posalje orginalni iwmp3.exe bio bih jako zahvalan

Mogu ti pomoc imo sam isti problem al sam porpavio slusaj upute:1. udji gdje si instaliro cod 4 mapu.... 2.udji u miles i nadji mssmp3.assi i odi rename ili preimenuj na hrvatskom i engleskom... i od te mape promjeni ime na mssmp3.bak i sve ce ti radit.  A ako vam sporo ulazi u igru  mogu i to rjesit: 1.start 2.control panel ili upravljacka ploca. 3.nadjite local arena connection to vam je pod mrezna mjesta. 4. onda odite internet protocol [TCP/1P] STISNITE DVAPUT KLIK NA TO i evo vam slika                 prebaci te si sliku an kompjuter i ublizite da vidite brojeve i sve pozz

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 12:01 (MATTKAA).
16 godina
neaktivan
Cod 4 server

hej hej hej, nemoj da prcka po IP-evima u protocolu!!! pogotovo ako nemate istu mrez,u usrat ce si internet!

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nece to sam i ja mislio kad sam procito an forumu

nije sve valja i dalje je koristim to nema veze... valja mi internet ja sam isto mislio sta i ti

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
HeateX kaže...

najbolje bi bilo čekati mw2 zato što će biti više njih zbog velike potražnje. jako će se kupovati i tako će biti više originala nego cod4.

Mogli bi imat i jedan i drugi klan. Kad izađe MW2 ja ću igrat i dalje igrat MW1, a i kupit ću org 2 tako da bi već sad mogli sakupit par ljudi ovdje koji imaju org pa da napravimo klan.

Potpis
16 godina
neaktivan
Cod 4 server

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.7.2009 15:03 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod 4 server

znadete li kako da ubacim mod na svoj server?? našo sam promodlive mod i nezznam di da ga ubacim.. znade li itko???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cod 4 server

e jel ovaj server iz prvog posta jos uvjek aktivan? jel igrate vi?

he was dead....but he got better
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
didulica kaže...

e jel ovaj server iz prvog posta jos uvjek aktivan? jel igrate vi?

očito da nije :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice