decki niti ja nemogu danas... nemogu ponoci igrat... budemo sutra...
decki niti ja nemogu danas... nemogu ponoci igrat... budemo sutra...
a i jamislim da veceras necu moci
ali idemo dogovorit za sutra neki maraton od 23h do 3-4h
danas i sutra mogu i vjerojatno i ostale dane al iza ponoci jer radim do pol 12 inace na cod-u poznatiji kao night hunter
Sutra popodne od 13h igramo.
to je pravi server ili home made?
to je pravi server ili home made?
Pravi, naravno :)
Btw kolega je krivo napisao, nije trebao pisat ''slozio sam server''.
Ja ću sutra dopalit oko 2-3 možda ako vas nadjem!
U cod4 sam poznatiji kao Feathered Snake ( mnogi ne kuže pa evo i prijevod ( pernata zmija )).
btw. igrao sam danas malo sa markom i server je prva liga! nema lagga ili nekih problema. Čista 10!
mozel mi netko objasnit kako uci na taj server preko xfire (btw prvi put radim s xfireom do sad sam igro cod2 sa all sing eyeom)
i da zasto nemogu spremit da mi je punkbuster uvjek ukljucen jer se onda nikako nemogu connectovat sa xfireom na neki server
mozel mi netko objasnit kako uci na taj server preko xfire (btw prvi put radim s xfireom do sad sam igro cod2 sa all sing eyeom)
i da zasto nemogu spremit da mi je punkbuster uvjek ukljucen jer se onda nikako nemogu connectovat sa xfireom na neki server
Evo kako dodati favourite server na xfire:
1. odaberi prema slici
2. odaberes call of duty 4 mp i kopiras ip servera i stisnes ok 3. desni klik misem na taj server i samo kliknes join Nadam se da sam ti pomogao, a ovo za pb nekuzimzasto te to muci, probaj jedino srusit cod sa task menagerom
pa ce te sljedeci put kada budes ulazio, pitat dali zelis uc preko safe moda,
stisni yes i vratit ce sve na tvornicke postavke.
ev ljudi ak bude bilo mjesta na serveru i ja dolazim samo recite kad...
u cod4 poznatiji kao ProXx
vidimo se...
Ovo sa punkbuster je bilo i meni kad instaliravas igru on te pita zelis li instaliarti punkbuster ti si iso NO pa ti zato nema moras ponovno install pa ce biti i onda ce raditi
e samo da vs pitam,dali bas moram ici preko xfirea,jer se inace preko HLSW-a spajam ali uredno je pronasao taj server .....
e samo da vs pitam,dali bas moram ici preko xfirea,jer se inace preko HLSW-a spajam ali uredno je pronasao taj server .....
Kako hoces, sifre nema samo udi.
Nadam se da ce nas sto vise biti u 13h
e j... ga,zaboravio sam potpuno nemogu danas u 13 nego tek iza pol 10,pa ak se bude nest navece organiziralo pa cu vidit ovdje.....
za 20min igramo?
ja sam spreman
ja ću doc na server tke dok se netko joina
Ja sam poznat kao /crocod/MP14 onaj sa 5fps kojem nesto nevalja neznam sta sad ce valjati valjda
Oj pipl,
Pridružim vam se prvom prilikom (u biti sam vam već bio na serveru prije koji dan).
Idem pod nickom 0v3r10rd, ili Frud. Bit će mi gušt pobit se s vama
počela je partija već.
da je bilo na kladionici kladio bih se na doxy-a.
evo scrennshota
Jeste vidjeli kak sam LOW :D
evo scrennshota
Srebro mi je draže od zlata hehe
i sad na Countdown sam malo owno...al mi se smrzo PC ... kvragu...
morali bi ovak malo češće odigrat
istina i bog da sam igro bez zvuka al nema veze...idući pu ću ga uključiti
i sad na Countdown sam malo owno...al mi se smrzo PC ... kvragu...
morali bi ovak malo češće odigrat
istina i bog da sam igro bez zvuka al nema veze...idući pu ću ga uključiti
slažems se, ti si igro bez zvuka a meni je pak stekalo
Decki moze danas opet u 15h?
samo recite pravila, mapu i mod... doxy sredi komp..
hehe
đabe, sređujem ga i ništa
grafa zahebava...sivo crne linije (vertikalne) preko monitora se pojave i moram ručno restartat
hehe
grafa zahebava...sivo crne linije (vertikalne) preko monitora se pojave i moram ručno restartat
Malo ju downclockaj... i sebe također..
e stvarno divim ti se ja nebi imao zivaca da mi tako u sred igre pojave artefakti
hehe
a nisi jednini meni pak dolazi do VPU recovera