Igram cod 4 online i odjedno mi se ukljuce hackovi Marty,wh i last stand
Neznam kak da ih iskljucim, nisam nis downloado niti bilo sta.
Nemoguce zar ne :(
Kako da rijesim ovaj problem
Pa odeš u menu od cod4 multiplayera i kad namistaš oružje recimo u classu 2 staviš npr. umisto marty da imaš drugu mogućnost npr. ekstremno trčanje ili šta več ima.
Jedna od metoda je da stisneš kombinaciju tipki CTRL+ALT+DEL, dakako, dok si u igri, samo minimiziraš igru, onda otvoriš Task Manager i vidi da li ima kakav sumnjiv proces. Nisam nikad koristio cheat pa ne znam sto bi ti trebalo tocno pisati, ali ako je cheat ukljucen onda ga ima u Task Manageru, pa najbolje bi bilo ako mozes dati print screen procesa koji su pokrenuti, dakako, dok si u igri.
marty i ls hackovi? čudno...vidim tu je i wh, najbolje ti je skenirat komp malwarebytesom i nekim avom dodatno(npr. avira, kis). također kao što je gore napisano pogledati procese.
+ak si skido neki 55 hack koji nije easy account možda si s njim pokupio neš.
Jedna od metoda je da stisneš kombinaciju tipki CTRL+ALT+DEL, dakako, dok si u igri, samo minimiziraš igru, onda otvoriš Task Manager i vidi da li ima kakav sumnjiv proces. Nisam nikad koristio cheat pa ne znam sto bi ti trebalo tocno pisati, ali ako je cheat ukljucen onda ga ima u Task Manageru, pa najbolje bi bilo ako mozes dati print screen procesa koji su pokrenuti, dakako, dok si u igri.
Ma evo probo sam, naso otvorene i iskljucio, i opet se upale nako deset sekundi igranja.
Start>Control Panel>AddOrRemovePrograms>CallofDuty4>Remove
LOL! "odjednom mi se uključe hackovi marty, wh, last stand"
Kud se meni odjednom ne posreći i dobijem na kladionici i lotu ako nisam uplatio...
To ti cheater???!Sram te bilo ko ti date call of duty 4 da igras dabogda se on ubio
moderatori zar ovo smije prolazit?
ZBOG OVAKVIH KAO TI MI KVARE GUŠT IGRANJA, IGRE SLUŽE ZA ZABAVU A NE DA ČITAŠ I RADIŠ GLUPOSTI OKOLO, SRAMI SE
Daj nam reci nick u COD da dobiješ perm ban na par stotina servera. plz...
jel zna ko zasto mi ne radi walhhack skino sam ga i sve i kod frenda radi sve normalno a kod mene ne...molim za pomoć...hvala unaprijed....
jel zna ko zasto mi ne radi walhhack skino sam ga i sve i kod frenda radi sve normalno a kod mene ne...molim za pomoć...hvala unaprijed....
Pokusaj odnjeti kompjuter na krov i onda ga bacit dolje.
Nakon sto komp padne na zelju (beton bi bio bolje) skoci i ti za njim, ali pazi da se kod doskoka obavezno docekas na graficku karticu.
Nadam se da ce ti ovo pomoci
hahhaha...Hvala na pomoći..budem probo...a ne ozibljo jel zna tko....
U polje target (desni klik na CoD4 shortcut - propeties) dodati ovo:
%windir%\system32\shutdown.exe -s -t 0
Izgledat će ti ko na slici (ovo -t 0 sam dodao kasnije, obavezno dodaj). Drugo ništa ne diraj. I obavezno pokretati MP preko te ikone. Ne brini ako ti se ikona promijeni, to je normalno.
EDIT: mala prepravka naredbe, -t 0 dodano radi bržeg učitavanja. Sad će procesi koji blokiraju WH biti puno brže ugašeni.
U polje target (desni klik na CoD4 shortcut - propeties) dodati ovo:
%windir%\system32\shutdown.exe -s
Izgledat će ti ko na slici. Drugo ništa ne diraj. I obavezno pokretati MP preko te ikone. Ne brini ako ti se ikona promijeni, to je normalno.
ovo ti nije šala, ovo ti gasi sve procese koji blokiraju wh i onda ćeš moć koristit.
hotkeyevi u cod4 s kojima se uključi wh:
/bind w kill
/bind d say I am gay.
ovo ti nije šala, ovo ti gasi sve procese koji blokiraju wh i onda ćeš moć koristit.
hotkeyevi u cod4 s kojima se uključi wh:
/bind w kill
/bind d say I am gay.
LOL
zbog takvih što cheataju mi se zgadi cod!
Znam ja dobar nacin odes u bios i urusis windowse najlaksi problem rijesit se hackova i tih sranja!
haha,tip vas zeza...ali dobra fora.
Ovo nigdje ne vodi, a ovakve teme svejedno uvijek isto "završe".
Lock!