jučer sam instalirao Cod 4 i kada želim da se spojim na multiplayer , kliknem da se pridružim u server (bilo koji) i pojavi mi se "cd key alredy in use , try reconnect later"
dali netko zna u čemu je problem? Hvala unaprijed!!!
jučer sam instalirao Cod 4 i kada želim da se spojim na multiplayer , kliknem da se pridružim u server (bilo koji) i pojavi mi se "cd key alredy in use , try reconnect later"
Promini cd-key
imaš falšu igru, nemoš igrat na tim serverima
Skini Xfire i garenu pa igraj priko njih.
Promini cd-key
Nema mu korsiti ako promini cd-kod osim ako nije orginal, a čisto sumnjan da će kupovat orginalni cd kod
imaš piratsku igru...
ak oš igrat multiplayer skini patch 1.6 i 1.7
skini x-fire i napravi account i tam imaš crackane servere i ulaziš i igraš
možeš i skinit pezbots bod s filefront.com pa igraj protiv botova,na youtubeu je objašnjenje koko ga instalirat možeš i dizati levele preko toga.Sve offline.
možeš i skinit pezbots bod s filefront.com pa igraj protiv botova,na youtubeu je objašnjenje koko ga instalirat možeš i dizati levele preko toga.Sve offline.
A di je tu izazov?
Onda može i Sp igrat
Nije to to.
Sto se tice botova radje bi napucavao zid nego njih.
A sto se tice problema to ti je jer igre skidas preko torrenta, posudujes od prijatelja koji tako rade, kupio na placu od Albanca Besima. Odes u ducan, kupis orginal, instaliras i picis do mile volje! :)
pa nije to bit MP-a, za nabijanje levela, mozes koristiti i lvl 55 hack, ali nije to to!