CoD 4 problem sa misijom

poruka: 5
|
čitano: 1.275
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
CoD 4 problem sa misijuom

Igrajući call of duty 4 modern warfare naišao sam na problem sa misijom. Na onoj misiji kada trebate skinuti zaekheva (ili tako nešto) pa bježite nakon njegova ubojstva ovom drugom liku helić padne na nogu i onesposobi ga, kada se rješimo nekih gnjavaža on mi kaže da pobjegnem u stan da ih se rješimo. Problem je u tome da nikako nemogu doći do exstraction pointa. može li mi tko ,molim vas, reći kuda do ekstraction pointa. 

EDIT: MOlim modove da izbrišu ''u''  u riječi ''misijom''

Kad si sretan udri glavom ti u zid
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2009 20:30 (The Geek).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tu sam se i ja mučio. Trebaš otići u stan pa na kat i baciti onu bombu šta te zasljepi.

Probaj s tim, meni je radilo.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: CoD 4 problem sa misijuom

Hvala, dao si mi ideju. Iako ja to nisam tako rješio- prvo sam otišao po onom spaljenom djelu (imao sam problema jer sam mislio da neću moći proći jer je spaljeno) rješio se onih vukova i ljudi o otišao. flashbang nije korišten.

16 godina
neaktivan

ako ubuduće budeš imao problema koristi ovu stranicu a ne da za svaku sitnicu otvaraš teme

http://guides.gamepressure.com/

STA me gledas kad mi NEDAS
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD 4 problem sa misijuom

Oprosti, ali ja stvarno nisam mogao naći rješenje i prva stvar koja mi je pala na pamet je bila, pro gameri iz bolf-a će mi pomoći. Nakon toga što sam vidio kako sm očito rješenje prošustio rekao sam si nikad više neću tako lalko odustati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice