Cod 2 server (pomoć)

poruka: 6
|
čitano: 2.948
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Cod 2 server (pomoć)

Ovako ljudi.Prvo ko prvo ispričavam se adminima i modovima što otvaram još jednu ovakvu temu ali nigdje nisam mogao pronaći pomoć.Sve tutorijale koje sam pogledao nisu pomogli kada radim po onom principu da sve namjestim u cod 2 mp-u i odaberem mapu u konzoli mi piše couldn't resolve Is0:Mick (ili tak neš slično),a u xf-u server is not responding (nešt slično).U port checkeru mi kaže da tcp portovi rade a udp portovi ne a forwardiro sam ruter i dodo iznimke u firewallu i više neznam šta da radim pa sam vam se obratio.Vjerujem da će puno vas reći da kupim server ali trebami za nekih 6 prijatelja i samo da kažem da kad pravim lan server sve radi ali internet neće.Molim vas pomagajte jer sam ja već lud od sranja sa time

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cod 2 server (pomoć)

helpajte ljudi pliiiiiiiiiiiz

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Cod 2 server (pomoć)

Samo da ti kazem da ces na home serveru prek interneta imti ping minimalno 300...

Kolko ja vidim nebre resolvat ime...znaci da ti nije dobro slozen dns...

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:15 (bobica257).
15 godina
neaktivan
Cod 2 server (pomoć)

Samo da napomenem da crackani server mora napisati u konzoli dok se pokreće "couldn't resolve Is0:Mick". UDP portovi su važniji za Cod 2 nego TCP Namigiva

zakon
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

Samo da napomenem da crackani server mora napisati u konzoli dok se pokreće "couldn't resolve Is0:Mick". UDP portovi su važniji za Cod 2 nego TCP Namigiva

Slazem se ja sam napravio server ali ping zeza preeee velik je (zbog homemade) probaj uc u cod 2 i onda pod local - stisni :"server informations" i onda onaj ip 192.168.... upisi u konzolu /connect (taj ip) i malo se glupiraj pa izađi i pogledaj dali na xf pise taj ip ako pise nes sa portovima si krivo napravio.

15 godina
neaktivan
videoamater kaže...

Ovako ljudi.Prvo ko prvo ispričavam se adminima i modovima što otvaram još jednu ovakvu temu ali nigdje nisam mogao pronaći pomoć.Sve tutorijale koje sam pogledao nisu pomogli kada radim po onom principu da sve namjestim u cod 2 mp-u i odaberem mapu u konzoli mi piše couldn't resolve Is0:Mick (ili tak neš slično),a u xf-u server is not responding (nešt slično).U port checkeru mi kaže da tcp portovi rade a udp portovi ne a forwardiro sam ruter i dodo iznimke u firewallu i više neznam šta da radim pa sam vam se obratio.Vjerujem da će puno vas reći da kupim server ali trebami za nekih 6 prijatelja i samo da kažem da kad pravim lan server sve radi ali internet neće.Molim vas pomagajte jer sam ja već lud od sranja sa time

Sry zbog spama, koj router imas?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice