Cheatovi

poruka: 67
|
čitano: 17.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Cheatovi

Nikada ne koristim cheatove.To jednostavno ubija uživanciju u igri. Ako ne mogu proći neki dio u igri, pokušavam ga proći tako dugo dok u tome i uspijem.

17 godina
neaktivan
Cheatovi

Evo ja sam korstio cheat u igri Crysis,inf ammo i od prasume radio goli otok:D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Koristio sam ih kao klinac, a zadnji put u Heroes 3: Shadow of Death na posljednjoj misiji sa onim kretenom od barbara koji se zakleo na nekorištenje magija. Tko je odigrao tu frustraciju, svaka čast. Meni je dojadilo nakon par dana pa sam si fino prizvao petstotinjak arhanđela.

Da li se netko sjeća starog UFO: Enemy Unknown? Odlična igra koja me također naučila da postoje i zanimljiviji načini varanja u igrama od jednostavnog ukucavanja kodova - heksadecimalno editiranje statistika likova pomoću starog DOS-based hexeditora.

Više ne koristim nikakve cheatove, ali i dalje smatram da su bolji način za rješavanje frustracija kod teških igara (da, čak i na easy - frend je doslovno rastrgao gamepad na Devil May Cry 3) nego šaka u monitor.

edit: Walkthroughove ili hintove za avanture ne smatram varanjem. Ako si neki dizajner igre zamisli da se, recimo, komad željeza koji je pao u rupu MORA izvaditi pomoću kombinacije kliješta, telefonskog kabla, flastera i patkice na napuhavanje onda neka se ne uvrijedi ako ja to riješim pomoću interneta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2008 11:36 (Zabushant).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

e to je zakon ali tek kada pređeš igru pa se onda ideš iživljavat... Smijeh
17 godina
Cheatovi

Najviše mrzim kada na cod4 uleti neki padobranac sa aim bootom, a nitko ga nece izbaciti jer im je frend iz susjedstva.

AMD Athlon 3200+, 1gb DDR 2 RAM, Radeon X1600/1650 series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Cheatovi

Zna netko raditi na programu Cheat Engine ako netko zna neka mi pošalje poruku...Onaj tko nezna što je Cheat Engine to je program koji sam pronalazi svešigre za igre ali baš sve(i one na internetu kao ogame,travian...)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA Vice city

Ovo je starija GTA al zanima me gdje mogu nać šifre za tu igru?????

Dananić

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GTA Vice city
domba kaže...

Ovo je starija GTA al zanima me gdje mogu nać šifre za tu igru?????

koji GTA??? 
17 godina
neaktivan
Morchiba kaže...

Ja sam cheatao u Vice City-u, a neki bi i mene i tebe ubili plinom :/

Btw, da se nadovežem, kada netko cheata online jednostavno ugasim igru (nemam potpisan ugovor koji me obvezuje da igram na publicima lol)... Prilično jednostavno.

mojasjena2 na nekim forumima
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2008 21:45 (P1xel).
17 godina
neaktivan
Cheatovi

kakva je zabava igrat neku npr. pucačinu ako iskočiš ispred njih sto i uopće te ne rane... a metke sipaš ko iz strojnice...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Nekad davno kad sam jedva znao za sebe koristio sam varke, no onda je došao jedan dan kada sam shvatio kako to nema smisla i od tada sam najveći protivnik korištenja varki u igrama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lily kaže...

kakva je zabava igrat neku npr. pucačinu ako iskočiš ispred njih sto i uopće te ne rane... a metke sipaš ko iz strojnice...

Bow before your god!
17 godina
Cheatovi

Mislim da bi koristenje cheatova trebalo smanjiti sto vise,svi govore kako to ubija bit igrice itd.ak netko stvarno ne moze nesto prijeci bez sifra ko mu brani,ak ce komu pokvariti igru to ce uciniti samo sebi i bit ce na njegovoj dusi.Svaka cast onome tko uopce ne koristi  sifre,ali to i znaci da ima dovoljno vremena za pokusavati preci neku misiju  cijeli dan ,dok si to mnogi ne mogu priustiti.A i malo mi je sumljivo sto svi pricaju da nikad nisu koristlili sifre,(ama bas nikad u zivotu)mislim da takvih ima manje nego sto se predstavljaju!ponavljam svaka cast onima koji su pravi gameri  i ne koriste sifre. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

To cheat, or not to cheat, that is the question.

Pa ja koristim, jer tako nemam vremena cijeli dan pokušavati riješiti neku zagonetku ili uništiti nadmočnijeg neprijatelja.

Dali to uništi draž igre? Meni ne, samo mi olakša i ne živciram se previše, jer to je i svrha igre, da se opustim.

S druge strane nismo svi isti, ako mi negdje zapne onda zapne i ne ide dalje, zbog toga ne namjeravam odustati od igre nego upotrijebim cheat, walkthrough i nastavim dalje.

Online igre su druga priča, tamo imate ljudske protivnike koji kad tad pogriješe pa nema smisla varati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

^^ ma da ali time pređeš igru jako brzo i ne uživaš u njoj, naravno da na nekoj zagonetki ako je ne možeš riješit da ćeš upotrijebit šifru ali ne odmah malo se potrudit par puta jer u tome je čar kada ti na kraju misije piše mission successfull i znaš da si ti zaslužan za to a ne neka šifra give me money i ostale gluposti...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Ko mali sam ih koristio uvik. A sad nikad. Ne's ti problema. Ne treba ti zaklon, samo ides i koljes... To je besmisleno. Dicu bi ja shvatio, ali odrasle... FUJViče! Najradje bi ih nabio na onu stvar i poslao u 3 zenska spolna organa.

We are the borg! You will be assimilated! Resistance is futile!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2008 17:04 (MunjeniMunkee).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Čisto da vidim tko se sjeća:

corwin of amber

there can be only one

pot of gold

ili:

IDDQD

IDKFA

IDSPISPOPD

Otkuda su?  Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Prije nisam koristio cheats, ali sad kad radim i imam samo par slobodnih sati, ne mogu skupljat dovoljno drva i zlato na AOE3, pa mora. Treba da se zavrsi MOH-Airborne u dva dana, pa i onda mora.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cheatovi

^^ a neki očito neće nikad shvatit da šifre ničemu ne služe...

al ok i ja kada sam bio osnovnoškolac sam ih koristio al ajde opametio sam se ja pa će i drugi...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zabushant kaže...

IDDQD

IDKFA

IDSPISPOPD

idclev (broj)
idclip
iddt

Doom 2

Njih necu nikad zaboravitSmijeh

to sam igrao kad sam imao 6-7 godina i tu sam masovno koristio sifre
17 godina
neaktivan
Darth Punisher kaže...

OMG...

Nisam  mislio  da  cu  ovako  nešto  procitati...

Sve  citere  treba  u  plinsku  komoru  i  sa  njima  postupati  kao  najvecim  smecem  od  ljudi...To  su  GLU***  djeca  koja  nikad  nisu  cula  za  naziv  skill.

Koja  se  nikad  nebi  potrudila  da  nešto  nauce  nego  cak  i  kupuju  ta  sra****

Nazalost  ima  i  starije  generacije  koja  redovito  igra  sa  razlictim  sranjima  kao  što  su  WH,  multyhack  i  sl.

Ovo  se  odnosi  samo  na  online  igranje... i to poglavio na raznovrsne FPS igre (CoD2, CoD4, CSS itd...)

A  oni  koji  doma  igraju  sa  razlicitam  "pomocnim"  sredstvima  su  uglavnom  nesposobnjakovici  i ne mogu sami proci odredeni dio...

No  to  me  ne  smeta  jer  ne  štete  nikome  drugom  osim  sami  sebi  jer  propuštaju  cari  igre... 

Slažem se u potpunosti s kolegom.Sve što sam ja htio reć čovjek je stavio u svoj post
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2008 0:18 (BrNY).
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
Korištenje cheatova nema baš puno veze sa igranjem.
Kakva je onda zabava ak nemoraš pazit da te ne ukokaju?
To mi je bezveze.
 Ali zato ti njih možeš ukokati bez problema! I onda lijepo postaviš High Score...Smijeh

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
The_Chosen_One kaže...
LUXX kaže...
Korištenje cheatova nema baš puno veze sa igranjem.
Kakva je onda zabava ak nemoraš pazit da te ne ukokaju?
To mi je bezveze.
 Ali zato ti njih možeš ukokati bez problema! I onda lijepo postaviš High Score...Smijeh

@LUXX : E, jesi dozivio padati od neba (MOH:Airborne), svi drugi AI se muce a ti pred tenka i sam herojski se boris, i za sat vremena zavrsis sve nivoe? Za to su zasluzni traineri!
17 godina

Sjecam se kad sam u igri Stronghold slagao ogromne vojske jednu pokraj druge i pustal ih da se fajtaju! Dobro to nije cheat ali slicno!

Super mi je u Oblivionu stvaranje raznih monstera po gradu-nenadmasni uzitak!

Sto se tice Devil May Cry-a tu bi mi zbilja trebali cheatovi jer vec me prsti bole od bezbroj pokusaja da prikljoljem nekekvog velikog peseka s nekoliko glava!!!

Ne bi bilo lose da se u Assassin Creedu mogu stvarati monsteri po gradu-kaj bi klali one janjicare!!!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina

E da, zaborival sam spomenuti San Andreas i famozni:

"giveusatank"

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Cheatovi

Cheatove osobno ne koristin nikad,neman ništa protiv da ih netko koristi u singleplayeru,mada i ja smatran da to ubije draž igre,ali nikada,baš nikada ne mogu zamisliti da netko koristi cheatove u online igrama.Prije kada san bija zagriženi igrač Counter Strike-a nije mi bilo ništa mrže nego kad bi doša neki kreten sa aimboton i upropastija zabavu 20-orici ljudi.

Pozdrav iz Kaštela.

i cant wait 4 the weekend 2 begin
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 12:54 (galama).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

svaku igru koju sam igrao sam prešao bez cheatova jer mi totalno nije fora igrati tako. kad pređem igru onda malo zabave s tim. kao npr. san andreas...

17 godina
Radeon PRO kaže...

Zna netko raditi na programu Cheat Engine ako netko zna neka mi pošalje poruku...Onaj tko nezna što je Cheat Engine to je program koji sam pronalazi svešigre za igre ali baš sve(i one na internetu kao ogame,travian...)

Pa zasto korisit cheat engine, bolji je Cheat Database. A za one igre koje nemaju sifre, oonda su ocito prejednostavne, pa koji ce ti k***c onda sifre u tin igrama ?!?!?!

POsebni POzdrav moderatorima koji me jako obožavaju...
17 godina

Ni ja ne volim cheatove u igrama, a FEAR combat (a online igra je) ih je pun zato ga i ne igram!

A ovo kaj sam gore dalje napisal je cisti uzitak a ne varanje!

A San Andreas je najteze igrati upravo s tenkom kad vas ganja sve zivo i ne zivo!!!

17 godina
neaktivan
Cheatovi

U principu ne koristim cheatove, a tko voli nek izvoli, igre su ionako stvorene za zabavu, a ne za neko dokazivanje, i u čemu je zabava ako nešto ne možeš prijeći danima ili duže. Da dođem u takvu situaciju, ni sekunde ne bih razmišljao, cheat i udri dalje.

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice