Mogu i ja?? Nick: CRO_Botzjee
Naravno da mozes
ajde mene na wl Marijan_
Marijan i Lux, bit će te dodani.
Server je dobio svoju web stranicu. Ondje možete od sada raditi prijave, gledati slike, glasati i kupiti VIP kit.
Molio bih onoga tko je ovo napravio da renamea stranicu i server, jer je ovo pravi BurekCraft a ovo kopija:
Ako vam je server survival, preporucio bi vam neke plugine! 1. Towny ili Factions...2. Tpa (da svi mamo pravo teleporta)...3. Party (izravan teleport)...4...PvP on...znaci pvp samo u određenim mjestima ili posvuda, osim na spawnu...
Ako vam je server survival, preporucio bi vam neke plugine! 1. Towny ili Factions...2. Tpa (da svi mamo pravo teleporta)...3. Party (izravan teleport)...4...PvP on...znaci pvp samo u određenim mjestima ili posvuda, osim na spawnu...
Hvala na preporuci, no imamo mi već svoje plugine
Aha, sory nisam znao :D
Aha, sory nisam znao :D
Dobro je :D
Server je dobio svoju web stranicu. Ondje možete od sada raditi prijave, gledati slike, glasati i kupiti VIP kit.
Vrlo lijepa stranica za server :D Svaka Cast onom ko ju je pravio
Ja sam ju pravio, prva za sada. Nije nesto ekstara, ali gledao sam na to da bude jednostavno i oku ugodno. I da bude funkcionalno
Ja sam ju pravio, prva za sada. Nije nesto ekstara, ali gledao sam na to da bude jednostavno i oku ugodno. I da bude funkcionalno
Da,da razumijem, i ja sam pravio par stranica tak...i volim tak jednostavne stranice sa odlicnim slikama, informacijama i linkovima :D
Mozete me dodat na WL: howej22
ide li server?
ide li server?
Nije još up :(
Hosting ne odgovara, kad se logiram piše mi pending. Ljudi ne odgovaraju na moj mail a i prošlo je gotovo 26 sat od kada sam uplatio novac. Račun mi je stigao. Mislim, nije meni problem uzet drugi hosting, ali platio sam ljudima, mogli bi barem odgovoriti ako nesto nevalja
Host nas nesto zeza jos uvjed pise da nam se server penda a kada pitamo support neodgovaraju ili su offline tako da cemo vam javiti sutra ili danas kada ce server bit up,ako ce uopce biti up
A, jbt...seljoberi jedni...
Evo i ja zainteresiran: EZY
Evo dodao sam tebe i Kukya90_HR na listu
sta je sa serverom na kraju?
Neznam neodgovaraju niti nam nisu dali srv a kada ih pitamo da nam vrate novac ili daju server nista
Daj i mene na wl, DPedo
Dodan si ;)
Kad će up ?Koje je ima hostinga, pa da ga malo pospamamo porukaj ;)
Ime hostinga je WickedHost,I srv stil pending tako da neznam
A jbt :(( gledo sam na netu...kako su jeftiniiiiiii :o imaju duplo manje cijene nego kod nas :D jbt
Ljudi javljam dobre vjesti serve je uspjesno isporucen tako da vise nema brige i srv ce biti sutra otvoren oko12 sati
Ljudi javljam dobre vjesti serve je uspjesno isporucen tako da vise nema brige i srv ce biti sutra otvoren oko12 sati
To to to to to to to :D napokon :D