BugCraft v3 [Minecraft Server]

poruka: 470
|
čitano: 64.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugCraft v3 Minecraft server - prijava
15 godina
neaktivan
Re: BugCraft v3 [Minecraft Server]
power_user kaže...
nul-3 kaže...

Citam ja postove al nikako mi ne ulazi u glavu sta je bilo s serverom?

Nije da se mješam u vaš server, al me zanima :D Ovako, inofrmativno.

Mene su izbacili i sve se srušilo kao kula od karata.

Nije, šalim se, ali kao i na svakom factions serveru došlo je do svađe, i bye bye

Ja sam s BurekCrafta izbacio factions zbog svađa.

Stavili smo towny i funkcioniralo je, dok se raja nije razbježala na sve strane. Sada smo nabavili opet igraca al je franjo ukljucio creative i vjerujem da ce se i ovo nase isto tako shebat!

SuperAdmin BurekCraft V.2
15 godina
protjeran
power_user kaže...
nul-3 kaže...

Nije, šalim se, ali kao i na svakom factions serveru došlo je do svađe, i bye bye

Ima servera na minecraft forumima sa savršenim factionom i odlićni su;)

17 godina
neaktivan
power_user kaže...
nul-3 kaže...

meni je čudno kako se na stranim serverima ne svađaju? ovaj server na kojem sam igro je doživio pad igrača zbog promjene IP-a i sad broji po 20 igrača / 40

ovdje kod nas svi misle da admini imaju god, diamonda givanih 10 000, flymod...nemamo.

ovo je faction server, sakrijte se, ojačajte, pobjedite.

zašto smo mi dosta jaki? ne brinemo previše o nečem drugom osim o ratu(i izgledu baze :D) i tako možemo sredit svakog i bit spremni za obranu.

pripreme za napad traju malo duže i uvijek pobjedimo jer smo se dobro organizirali. još da smo na voiceu... :D

dakle, skupite ljude, skupite resurse(preporuka iron), sredite bazu, spremite hranu, sve orijentirajte na vojno i neće vam biti dosadno.

možete naravno zatražiti admina da budete peaceful, ne branimo vam.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
neaktivan
borna666 kaže...
power_user kaže...
nul-3 kaže...

Ima servera na minecraft forumima sa savršenim factionom i odlićni su;)

Ja osobno mislim da bi factionsi trebali surađivati, pa si npr. osnuti uniju ili koaliciju i tako ratovat, a ne svako za sebe. Ovako, dvije strane i jedna drugu mrze, a ne svi svakog

(btw 999. post :D)

13 godina
protjeran

Nema neke svrhe tako ratovat. Ja mogu nac mjesto gdje me nitko nece nac(hodam u istom smjeru 30 minuta i udaljim se od svih ohoho).

Stavite onakO kako je na 1. Bugcraftu bilo i na 2.,a ne izmisljat neke fakcije.Ili barem se dogovorit gdje cemo se napadat,i onda tamo odemo 10vs10 i borimO se.Tko izgubi daje svoj grad protivnicima,jer ovo nema smisla.Problem je samo nac protivnicki grad a kao sta sam gore rekao jednostavno je napravit da mi nitko ne nade grad. A iznenadno upast i tako kukavicki osvojit grad mislim da bas i nije neki veliki problem.

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
proćerani kaže...

Nema neke svrhe tako ratovat. Ja mogu nac mjesto gdje me nitko nece nac(hodam u istom smjeru 30 minuta i udaljim se od svih ohoho).

Stavite onakO kako je na 1. Bugcraftu bilo i na 2.,a ne izmisljat neke fakcije.Ili barem se dogovorit gdje cemo se napadat,i onda tamo odemo 10vs10 i borimO se.Tko izgubi daje svoj grad protivnicima,jer ovo nema smisla.Problem je samo nac protivnicki grad a kao sta sam gore rekao jednostavno je napravit da mi nitko ne nade grad. A iznenadno upast i tako kukavicki osvojit grad mislim da bas i nije neki veliki problem.

Ne mozes hodati pola sata, ograničili smo mapu na 1200blockova sa svake strane spawna, tako da nije velik problem naći bazu. Mi smo našu sakrili u brdo i ne vidi se dok se ne dođe na 20blockova, a ona je skroz očita(ali ne iz zraka, ako neko leti). I nije bas tako lako, za osvojiti grad je potrebno da protivnicima power padne ispod određene granice i da su ovi otišli negdje unutar kuće ne bi pobijedili, mozda bi i izgubili kada bi se malo opremili, ali su izletali sa sakama protiv maceva i tako smo lako dobili. I nije bas da nikog nije bilo online, 5 perzijanaca i nas 3 spartanca

A već sam 5 puta rekao da sam ja protiv Factionsa, ali ljudi to valjda vole dokle god pobjeđuju.

@nul-3 pa i postojale su koalicije, mi spartanci smo bili s optimistima

@djdomi(FermiBro) mislim da je tu problem sto smo relativno mala zajednica s istim old-school igračima koji nisu navikli na factions, perzijanci su primjer, prvo su izgradili ogromne zidine(koje BTW nisu ni osigurali, pa se mogu probiti), a nisu uopće napravili armor i oruzje

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 22:17 (power_user).
15 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ne mozes hodati pola sata, ograničili smo mapu na 1200blockova sa svake strane spawna, tako da nije velik problem naći bazu.

Baš sam razmišljao "ovi su sto posto lockali mapu, henja ki pas" kad ono ovaj post :D

15 godina
neaktivan
power_user kaže...
dario111cro kaže...

Dakle, maloprije sam napustio server. Ovdje cu vam ispricati svoju stranu od pocetka. Ukoliko se poprave neke stvari mozda se i vratim...

Odmah prvi dan, 5 minuta nakon otvaranja servera, pridruzujem se i krecem u potragu za prvim skrovistem. I nalazim ga: ogromna spilja, svaki treci block je iron. Niti nakon ovoliko dana je nisam cijelu istrazio. Znaci OGROMNA spilja. Otkopam si oklope, maceve, lopate i sta sve ne od irona i jos mi ga ostane 64 :) Pridruzujem se tek osnovanoj Perziji, a u spilji si pustam home.

Krecemo u gradnju i prve korake u rudniku, lagano farma i sto sve ide. Iduci dan netko nacrta zidine i polako ih pocinjemo dizati. Carli digne promatracnicu. Zidine dizemo potpuno posteno iz rudnika... Perzija se znatno razvija i prestajemo primati clanove. Uslijedi neki kvar na serveru i svih nas izbaci iz factiona. Vracam se u Perziju, ali mi nedaju moderatora. Treci dan zamjetimo da netko leti iznad grada: Fliconja. Nije admin, niti sumnjam da mu je itko dao creative. Nakon puno moljakanja admina te njegovih napada na grad, admini ga banaju. S pravom. Neki imaju i slike kako leti. Zatim, nakon nekog vremena, kada se logiram, ono dva admina claimali nas teritorij te nas unistavaju (nemoguce ih ubiti). Nikome nista, cijeli grad ode-vozi dalje. Carli i ja osnivamo faction Spiritus u mojem sklonisu s pocetka price. Izvana su stabla i jedna malena vrata koja je nemoguce zamjetiti. A ta mala vrata vode u carstvo rudnika, HQ spiritusa, podzemne tree i cane farme itd. Jednostavno savrsena baza koju je nemoguce otkriti. Spiritus se vrlo brzo, vrlo snazno razvija.

Danas ujutro dolazim, kada ono tih vrata nema, nema niti sume. Zapravo iznad baze je ogromna ravna leteca ploca dirta, debela 4 bloka. Naravno, netko je koristio neki admin shit (map edit, nesto). Dolazim opet nedavno, kada cijele ploce nema, a cijeli, ali bas cijeli taj dio pod pijeskom. Jednostavno sve zivo je zakopano. Juky i ja potroslili barem pola sata, kada niti pola baze otkopali. Takvu svu cudnu i rascetvorenu nalaze je dva lika. Jedan mi govori: "daj armor ili pucam" i ja ga zakoljem.{#} Dosta dugo se fajtam s njima, stalno se vracaju. Na nekoliko minuta su se oboje odlogirali i vratili opet. Sada nakon logout i logina me pocinju dobijati. I Fermi mi dodje u pomoc. Na kraju ubijaju i mene i Fermija (oboje imamo sve od diamonda, a oni s sakama!!!). Nikome nista-samo opomena!

Tu sam odlucio da napustam server. Visestruko su admini radili sran*a, ljudi su varali, a skoro nikakvih posljedica. Od admina mi se jedino Fermi cini posten. Carli je sve 5, pomagao nam, ali koliko sam skuzio i sam je cesto koristio creative kada nam pomaze. Zapravo, pa tko mu i brani da to sada radi ili u buducnosti (samnom ili protiv). Nikakva kontrola nad adminima.

Moj prijedlog je da resetirate server i maknete factions. Kao sto je netko rekao, svi faction serveri propadaju. Jednostavno previse sukoba. Takodjer treba potpuno ukinuti creative adminima. Dodajte private, shopove (mozda i kupovanje zemljista?)... Napravite server di si svi pomazu, a ne ratuju. Moze se mozda staviti arena u kojoj je moguc PvP?

EDIT: I lzgr mi se cini posten, no sudeci samo prema bureku. Na ovom serveru ga nisam niti sretao, tako da ostajem neutralan sto se njega tice.

Samo te moram malo ispraviti, napali smo vas Fermi i ja, ali nije nas bilo nemoguće ubiti. Fermija ste i ubili 2-3  puta, a ja sam se par sati pripremao na taj napad, pa sam tako imao pola stacka pecene piletine tako da me niste ubili i nosio sam kompletni diamond armor(pošteno iskopan), niti u jednom trenu nisam varao, provjerite log, necete naci niti jedan moj /item ili /give osim u admin worldu. Kažu da je Fermi leti, ja to nisam vidio, možda je, možda je laggalo. I bazu vam nismo samo tako claimali, nego ubijanjem je padao vaš power(a nekoliko vas se borilo rukama, pa su samo pomogli u tome), a padanjem powera mozes claimati zemlju. Jednostavno smo vas ulovili nespremne, ali nije li to i cilj u ratovanju(da je Hitler čekao da se ostali spreme, stvari bi danas bile znatno drugačije)?

Ukoliko je to stvarno tako, moje isprike. Kazem da sam se ukljucio na kraju, kada je jedino sto sam vidio su bili dva admina koji nas kolju bez da umiru...

@proćerani:

Jep. Ako su i factioni, neka budu na podrucju bez PvP. U dogovoreno vrijeme, dogovoreno mjesto ide se na bitku (npr. 10vs10) i odredjena je nagrada za pobjednicki faction. Van bitaka mir i suradnja, ali opet natjecanje u resursima i gradu (treba nes davat i uzimat u bitkama, jel?). To mi se cini kao zabavan server, ali opet bez svadja.

Adminima definitivno treba maknuti creative i svakakva cuda.

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
15 godina

Ja znam da nisam najiskusniji ovdje ali zato zelim pomoci. Zato vas sada pitam, sto vam vise odgovara?

6 Faction server
5 Towny, shopovi,ekonomija
0 Creative server
1 Survival server
0 nesto drugo (navesti)
Uvijek radim na nekom projektu, pp ako vas zanima neka suradnja saljite poruku :D ------ Radim plexi kucista, ili sva ostala custom made kucista--posalji mi pp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Towny i ekonomija, definitivno.

Ja sam imao plan kako sve srediti, al hebiga, ostali misle da smo bogovi i da radimo što hoćemo (govorim za sebe, nek mi se odsiječe desna ruka ako ikad budem varao u bitkama i/ili gradnji)

ali to nije istina.

Jučer je sve otišlo u klinac jer je bila "revolucija", a ovi su letenje shvatili kao cheat

Lipstick junkie be funky all he wanty

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Jučer je sve otišlo u klinac jer je bila "revolucija", a ovi su letenje shvatili kao cheat

A to nije? Samo to sto letis, znaci da si u creative modu. Sto znaci da te ne mogu ubiti...

Brzo. Jeftino. Kvalitetno. Izaberi dva! ;)
15 godina
lzgr kaže...

Towny i ekonomija, definitivno.

Ja sam imao plan kako sve srediti, al hebiga, ostali misle da smo bogovi i da radimo što hoćemo (govorim za sebe, nek mi se odsiječe desna ruka ako ikad budem varao u bitkama i/ili gradnji)

ali to nije istina.

Što je najbolje, ja nisam ni vidio da itko leti.

Iskreno, meni je najbolje bilo na nekom serveru gdje nije bilo pravila, samo bez haxanja, i svatko za sebe, ako se hoće udružiti, postoji chat. To je bilo savršeno, skrivanje chestove(nema LWCa i sl.), kopanje, bježanje, tuča. Samo sto sam bannan jer je filconja doznao pass.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
protjeran

Definitivno towny.Tad je bilo najzabavnije.Otvarali smo shopove kupovali prodavali,imali smo poslove na kojima smo zaradivali,gradili smo sve zajedno,zaje*bavali se,kad nismo imali vise ideja isli smo na novu mapu i onda sve bolje i bolje gradove radili.To je bila igra,imali smo spleef arenu itd:)).

Factioni jedini ako ce bit 4 fakcija,u svakoj fakciji po 1 admin, koji ce pazit na red u fakciji.Imat bojno podrucje na kojem slce se vodit bitke, svaki igrac ce imat svoju ulogu. Svaka fakcija 10 igraca,pa da vidite, kako ce to lijepo ic.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dario111cro kaže...
lzgr kaže...

A to nije? Samo to sto letis, znaci da si u creative modu. Sto znaci da te ne mogu ubiti...

Tad im nije namjera bila srediti factions ili nešto.

Tad su htjeli Carlija "svrgnut". Tako da se ne osjećaš uvrijeđeno ili prevareno.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Definitivno towny.Tad je bilo najzabavnije.Otvarali smo shopove kupovali prodavali,imali smo poslove na kojima smo zaradivali,gradili smo sve zajedno,zaje*bavali se,kad nismo imali vise ideja isli smo na novu mapu i onda sve bolje i bolje gradove radili.To je bila igra,imali smo spleef arenu itd:)).

Factioni jedini ako ce bit 4 fakcija,u svakoj fakciji po 1 admin, koji ce pazit na red u fakciji.Imat bojno podrucje na kojem slce se vodit bitke, svaki igrac ce imat svoju ulogu. Svaka fakcija 10 igraca,pa da vidite, kako ce to lijepo ic.

Trebalo bi nas bit 40, toliko nema hrvata koji igraju MC {#}

Nema šanse da factionsi u hr profunkcioniraju kako treba.

Towny, pare i ekonomija - recept za uspjeh.

A što mislite u Buildcraftu?

Mašinerija, nafta i takve stvari. Trenutno je to na CroCraftu i čini se da prilično dobro funkcionira.

15 godina
neaktivan

Moje isprike Fermiju ako sam ga netočno optužio za letenje, ali stvarno je meni tako izgledalo. Vrlo moguće da je lag uzrok jer u zadnjih tjedan dana Bnet šteka ubitačno...

A ovaj towny, to bi bio kao survival samo s kupovinom/prodavanjem itd?

-Shizo

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 22:56 (Filip21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Filip21 kaže...

Moje isprike Fermiju ako sam ga netočno optužio za letenje, ali stvarno je meni tako izgledalo. Vrlo moguće da je lag uzrok jer u zadnjih tjedan dana Bnet šteka ubitačno...

A ovaj towny, to bi bio kao survival samo s kupovinom/prodavanjem itd?

Točno tako. Imali smo to na BugCraftu v2, super je funkcioniralo, ali je hr hosting zahebavao pa su ugasili server.

13 godina
protjeran

Nisam cuo za taj buildcraft,sto se tocno radi tamo?

@filip21- da odprilike tako nesto,samo je cilj napravit sto bolji i lijepsi grad,sa svime i svacime u sebi,da lijepo izgleda, imat shopove u kojima cese prodavat stvari.Npr.ti si farmer i ti prodajea kruh mesi itd. NetkO drugi je miner,on prodaje kamen zlato dijamante itd., netko treci je drvosjeca,on prodaje drvene proizvode.,netkO cetrvrti je builder,on gradi sve i svasta za novce. Napravimo par gradova,svatko ima gradonacelnika i banku,gdje moze podizat kredit i tako to. Uglavnom bude jako jako zanimljivo:)€

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Koliko ja vidim glavni krivac je: Factions plugin

Fuck that shit!!!  Yebo taj plugin kad to ništ ne valja.

Uvijek ide po istoj šabloni:

- vi osnujete faction, nekih 2-3 factions-a na serveru

- jedni su Over Powered zbog ogromne količine rude, a drugi slabi jer nemaju ni za alate

- OP faction napada slabiće u roku od 2 dana (taman vremena za napravit svakome oruzje i oklop) i nastane sranje zato jer se slabići opiru svađom i osobnim uvredama

- onda upadnu admini koji misle da su Bog i batina na serveru, a samo su naobražena dječica koja misle da su MOAR OVERPOWERED

- even moar random bullshit on the server.....

- onda se počne upotrebljavat World edit i počne se mapa toliko modificirat da je neprepoznatljiva

- na kraju krajeva server propadne zbog idotizma koji sam prije par stranica napomenuo

For fucks sake, počnite normalno igrat, legit bez fucking world edita, factions i tih idiotarija. Stavite nešta kao Mob arena plugin ako oćete se borit i amen. Ovako samo svađe kad napadate jedne druge.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:27 (Krešo91).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ako hoćemo napravit ovo s towny+ekonomija, moramo imat dosta planova za gradnju jer ako sve izgradimo i nemamo više ništa izgradit-gubimo igrače.

factioni su stvorili dinamičnost, sjećam se da je mirni način bio ubitačan za bugcraft jer je jedini igrač bio nitro dok su se drugi razbježali.

ovak ćemo, pogledat ću sutra popularne servere, vidit šta ljudi vole i to stavljamo.

btw, ovo s naftom i tim mi zvuči fora, al kaj onda to ne bi trebo bit vanilla server?

slično tome krešo, razlika je što admini za koje znam(lzgr, njofra i moja malenkost) nisu koristili nešto s čime bi bili u prednosti.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 23:30 (djdomi).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Koliko ja vidim glavni krivac je: Factions plugin

Fuck that shit!!!  Yebo taj plugin kad to ništ ne valja.

Uvijek ide po istoj šabloni:

- vi osnujete faction, nekih 2-3 factions-a na serveru

- jedni su Over Powered zbog ogromne količine rude, a drugi slabi jer nemaju ni za alate

- OP faction napada slabiće u roku od 2 dana (taman vremena za napravit svakome oruzje i oklop) i nastane sranje zato jer se slabići opiru svađom i osobnim uvredama

- onda upadnu admini koji misle da su Bog i batina na serveru, a samo su naobražena dječica koja misle da su MOAR OVERPOWERED

- even moar random bullshit on the server.....

- onda se počne upotrebljavat World edit i počne se mapa toliko modificirat da je neprepoznatljiva

- na kraju krajeva server propadne zbog idotizma koji sam prije par stranica napomenuo

For fucks sake, počnite normalno igrat, legit bez fucking world edita, factions i tih idiotarija. Stavite nešta kao Mob arena plugin ako oćete se borit i amen. Ovako samo svađe kad napadate jedne druge.

Bravo Krešo! {#}

Ti bi bio savršen za vodit server {#}

Usput objasni ekipi što je BuildCraft il IndustrialCraft kako se već zovu ta 2 plugina.

I jel ima dat shita za Bukkit/Canary?

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ako hoćemo napravit ovo s towny+ekonomija, moramo imat dosta planova za gradnju jer ako sve izgradimo i nemamo više ništa izgradit-gubimo igrače.

factioni su stvorili dinamičnost, sjećam se da je mirni način bio ubitačan za bugcraft jer je jedini igrač bio nitro dok su se drugi razbježali.

ovak ćemo, pogledat ću sutra popularne servere, vidit šta ljudi vole i to stavljamo.

btw, ovo s naftom i tim mi zvuči fora, al kaj onda to ne bi trebo bit vanilla server?

slično tome krešo, razlika je što admini za koje znam(lzgr, njofra i moja malenkost) nisu koristili nešto s čime bi bili u prednosti.

MISLIM da može na Kaneri :)

Pitah krešu, on će da kaže :)

17 godina
neaktivan

inače je meni najbolje u minecraftu bilo za vrijeme nidjinog crocrafta(prvih nekoliko mapa). čista vanilla, prezabavno bilo.

sutra ćemo dat malo više opcija pa birajte. odo sad nastavit učit :(

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ništa od buildcrafta i industrialcrafta

Prekomplicirani su, trebao bi svakome objašnjavat kako radit itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kaj mislite o ovome?

izgradimo veliki grad, trgovci, farmeri i to. ali assassins creed style, dakle, kuće i zgrade građene ko u to doba i postoje rijetki assassini koji se međusobno mogu loviti, dakle, 1v1 pvp a ostali mogu biti peaceful.

još bi bilo dobro da stavimo neki lockpicking plugin pa assassini imaju šansu ukrasti iz dućana(al da šansa bude 0.5% ili manje).

jel ok ideja?

2 da
5 ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
djdomi kaže...

kaj mislite o ovome?

izgradimo veliki grad, trgovci, farmeri i to. ali assassins creed style, dakle, kuće i zgrade građene ko u to doba i postoje rijetki assassini koji se međusobno mogu loviti, dakle, 1v1 pvp a ostali mogu biti peaceful.

još bi bilo dobro da stavimo neki lockpicking plugin pa assassini imaju šansu ukrasti iz dućana(al da šansa bude 0.5% ili manje).

jel ok ideja?

a-a, nikom ti se neće dat bit assasin, i možda dvojica će bit assasini, i onda će ta dvojica ko budale se cjeli dan lovit po serveru, dok ćemo mi ostali gradit kuće:)

Treba smislit nešto jednostavno a dobro.

Možda nešto tipa ovako.

Prvih tjedan dana svi skupa gradimo grad. Kad izgradimo jedan grad sa svime i svačime u njemu, otvorimo raznorazne firme(npr. Boje i lakovi, tamo se kupuju raznorazne vune u svim bojama) i na čelu firme je šef, koji zapošljava radnike da rade za njega, i tako, kao IRL napravimo. Onda imamo gradonačelnika u gradu, organiziraju se sajmovi gdje sve bude jeftino za kupit, budu viteške igre i tako nešto, na tu foru, to se naravno se mora usavršit, ja sam ovo u grubo rekao.:)

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

kaj mislite o ovome?

jel ok ideja?

Ma daj običan MC, nećemo sad izmišljat toplu vodu...

Samo osnovni plugini, AuthMe, Essentials, Permissions i to je to.

Niti WorldEdit da se nebi netko žalio.

17 godina
neaktivan
proćerani kaže...
djdomi kaže...

kaj mislite o ovome?

jel ok ideja?

a-a, nikom ti se neće dat bit assasin, i možda dvojica će bit assasini, i onda će ta dvojica ko budale se cjeli dan lovit po serveru, dok ćemo mi ostali gradit kuće:)

Treba smislit nešto jednostavno a dobro.

Možda nešto tipa ovako.

Prvih tjedan dana svi skupa gradimo grad. Kad izgradimo jedan grad sa svime i svačime u njemu, otvorimo raznorazne firme(npr. Boje i lakovi, tamo se kupuju raznorazne vune u svim bojama) i na čelu firme je šef, koji zapošljava radnike da rade za njega, i tako, kao IRL napravimo. Onda imamo gradonačelnika u gradu, organiziraju se sajmovi gdje sve bude jeftino za kupit, budu viteške igre i tako nešto, na tu foru, to se naravno se mora usavršit, ja sam ovo u grubo rekao.:)

a tako nešto bi mogli, al da bude u određeno doba, npr. ili moderno, ili renesansa ili kaj god.

plugine bi morali istražiti.

ja bi moderno doba jer ima najviše poslova i zgrade su ogromne :D

eh, da, aukcije trebamo :D

13 godina
protjeran

Prva i najveća pogreška koju ste napravili pri otvaranju ovog servera je krivo vrijeme otvaranja.

Kraj škole je, svi uče, naravno da nema ljudi na serveru, vi kao admini nemate baš vremena za sve to, a i kao admina vas je previše, već sam rekao, 1 admin, koji neće ti bit često na serveru, ostalo moderatori koji paze na red i mir i imaju kick/ban naredbu, eventualno 2 admina, ali 4, to ste malo pretjerali:))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
proćerani kaže...

Prva i najveća pogreška koju ste napravili pri otvaranju ovog servera je krivo vrijeme otvaranja.

Kraj škole je, svi uče, naravno da nema ljudi na serveru, vi kao admini nemate baš vremena za sve to, a i kao admina vas je previše, već sam rekao, 1 admin, koji neće ti bit često na serveru, ostalo moderatori koji paze na red i mir i imaju kick/ban naredbu, eventualno 2 admina, ali 4, to ste malo pretjerali:))

prihvatit ćemo onu gore ideju, samo koje doba

(dodajte neko koje želite)

2 moderno
0 18/19. st.
2 renesansa
0 srednji vijek
2 antika
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BugCraft v3 Minecraft server - prijava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice