BUG Online Game Server - BF:BC2 zaključana tema

poruka: 1.338
|
čitano: 318.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
15 godina
neaktivan
BUG Online Game Server - BF:BC2

jedva cekam da zaigram ^^

2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

@stoja Hehe bogamu jesi..nisam ksenofob, ali bi iskreno radije da je manje stranaca na serveru - but thats just me Belji se

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 20:45 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
RE: BUG Online Game Server - BF:BC2
PsychoticBaklava kaže...

Sad sam odigrao par partija, neke su bile odlicne, a neke uzas boli glava - nije mi previse bitno ako gubim dok god se igra koliko toliko smisleno. Primjetio sam da ekipa uglavnom uzme vozilo i otpici solo sto me bas zivcira, pokazuje koliko im je stalo do timskog rada. Najbolje mi je bilo dok sam bio u squadu sa ''kucistem''(mislim da je to TopForumas), svaka cast na timskom shpiritu :) . I da, ne moze se ne primjetiti da je ukljucen FF Belji se

Kao što se danas neki idiot, uzeo naš light tenk sam se zaletio među neprijatelje, tenk nije izdržao ni 10sekundi i vidiš lik iskoći van iz tenka jer je tenk bio pri kraju snage. I naravno ostavio tenk neprijateljima koji su si ga uzeli i popravili, još smo nakraju izgubili.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Kao što se danas neki idiot, uzeo naš light tenk sam se zaletio među neprijatelje, tenk nije izdržao ni 10sekundi i vidiš lik iskoći van iz tenka jer je tenk bio pri kraju snage. I naravno ostavio tenk neprijateljima koji su si ga uzeli i popravili, još smo nakraju izgubili.

Joj što volim onda biti na suparničkoj strani i inžinjer, uf al onda pošteno kaznim protivničku ekipu za taj potez(pogotovo ako ostave tenka ili bradley-aSmijeh)

17 godina
neaktivan

Provider ima nekih problema sa serverom, trenutno je down. Čim se podigne javim.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jedva čekam da zaigram sa vama. Kupujem igru preko enabave za 209 kn pa se pridružujem za Uskršnje praznike (nemojte mi pobjeći)Smijeh

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

uopce nisam zapazio ovu temu

da odlican je server drago mi je sto se izmjenjuje conquest i rush

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Može netko malo objasniti razliku između conquest i rush (šta je to uopće SmijehCool)

Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
APazinjan kaže...

Može netko malo objasniti razliku između conquest i rush (šta je to uopće SmijehCool)

To su modovi,kao npr. u codu TDM i S&D

17 godina
neaktivan

Server je podignut i nadam se da će sada raditi bez laga.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nešto nevalja sa serverom..laga žešće

Majke mi !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel radi vama danas ovaj server? Jučer sam nešto igrao, al danas big nono ...

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Veliki problemi sa lagom. Kaos. Otvorio sam ticket na multiplayu pa ćemo vidjeti šta je.
16 godina

Ja sam isto odustao sada, još pred nekih 20 minuta je bilo igrivo, a poslije totalni kaos, ono ja hodam 100 metara ravno i onda me vrati na početak od kud sam krenuoŠutim

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

danny kaj je sa serverom nemoze se uc

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

šteta, sinoć je bilo par baš dobrih partija

nadam se da će se stvari popraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo izgleda da je ispravljeno, tko je voljan može probati opet.

EDIT:

Je, sve je u redu, restartali su stroj na kojemu je hostana igra i sada je sve ok.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 19:03 (Danny_HR).
15 godina

Da jučer je bilo dosta lag-a..poslje nisam probao kako radi...

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Server će danas kratko vrijeme (uskoro) biti neaktivan radi preseljenja na drugu mašinu.

Javim se čim je preseljenje obavljeno.

Obavljeno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 13:26 (Danny_HR).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Jučer sam napokon kupio igru (došla plaća Bogataš) i probao multiplayer i BUG-ov server. Moram priznati da mi je u početku sve izgledalo zbunjujuće. Još više kad sam prije BUG-ovog servera upao na neki ukrajinski gdje igraju bez HUD-a. Međutim, nakon sat vremena polako sam pohvatao osnovne konce pa počeo rušiti helikoptere Smijeh.

Imam i par primjedbi na to kako je igra napravljena, ali samo na onaj dio oko multiplayera (ulazak na server itd...) Kao prvo, ne možeš birati strane. Možda nisam dobro gledao, ali u početku nisam znao da li sam upao u američki ili ruski tim dok nisam čuo kojim jezikom pričaju moji suborci. Zatim, kad te ubiju ne možeš pratiti chat. To mi je još najgluplja stvar. Možda sam još pre frižak da bih kritizirao ali sigurno bi pomoglo meni i drugim novim igračima da iskusniji napišu par savjeta ili još bolje stave link na neki tutorial ili strategy guide.

Jedva čekam da kraj posla Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

na loadingu mape pise ti gore kak se server zove i ono kill cam , pb, mapa , itd, i svakih 10 sec ti se mijenja pa ti pise jel si rus amer pa ti pise ispod toga kaj trebas napraviti, a kad izaberes klasu i to, imas ispod enter battle- switch team, pa se mores "šaltat" kolko oces ^^.. ovo za chat je glupost

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Kad smo već kod ''šaltanja'', promjena strane je ograničena, ne možeš se baš stalno prebacivati - u stvari kad jednom promijeniš stranu, ne možeš mijenjati neko vrijeme (ne znam koliko dugo). Čini mi se da autobalance više-manje radi kada te uključuje na server pa te igra stavlja u tim sa manje ljudi(ako nije izbalansiran odnos), no ne sprječava ljude da se prebace te se zna dogoditi da su timovi značajno neuravnoteženi. Serveri bez HUD-a su, u pravilu, HC serveri sa nešto pojačanim damage-om.

Chat je pomalo ''slomljen'', nekada uopće ne reagira(dok si živ) - možda su u DICE-u više računali na glasovnu komunikaciju igrača koja je, po meni, ujedno i pravi način koji daje još jednu dimenziju cjelokupnoj atmosferi

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.3.2010 10:02 (PsychoticBaklava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Zanima me dal ja mogu igrati sa piratskom igrom na ovome serveru?

17 godina
neaktivan
Ne možeš.
15 godina
neaktivan

Moram podijeliti ovaj izvor s vama,kupio sam Bad Company 2 na eplati.com za sitnis,key sam dobio za 5 minuta i vec sam na 3 lvlu =),nick na BC 2 Croatian 1992

0 0 hvala 0
16 godina
Gamefreak225 kaže...

Moram podijeliti ovaj izvor s vama,kupio sam Bad Company 2 na eplati.com za sitnis,key sam dobio za 5 minuta i vec sam na 3 lvlu =),nick na BC 2 Croatian 1992

Pa napravi si novog vojnika, znači prije nego si izabereš tog vojnika stisni create i napravi si novoga. Ići ćeš od lvl1 i moći ćeš si izabrati svoj nick.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
15 godina
neaktivan

Krivo si me shvatio prijatelju,ja sam dobio key,i regao sam si ga na croatian 1992,i vec sam na 3lvl,ja sam dosao do 3. =),Snajper FTW

15 godina

jel zna tko jel se može pokrenut battlefield bc2 limited editon na ovome serveru (znaci bugovom serveru) besplatno bez originalnog cd-keya i ako se može please kako??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Nemožeš nikako, nema druge no nabaviti cd-key i onda se pridružiti ekipi na BUG serveruSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
dominik246 kaže...

znaci nepostoji ni jedan način :(

a baš sam se nado isss ko što je bio cod mw2 hackiran mislio sam da je i battlefield 

Mozes ocekivati da sve nove hit MP igre ce biti toliko zasticene da nece se moci igrati sa piratskom verzijom igre,pocevsi npr od BC 2

eplati.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield: Bad Company 2, BUG Online mumble voice server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice