Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.868
|
čitano: 868.946
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 6

Znam da jedna igra s drugom nema nikakve veze ali od kad sam uzeo arc raiderse, nisam ni jednom više uletio u BF. Nemam živaca 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 6
dax-lax kaže...

Znam da jedna igra s drugom nema nikakve veze ali od kad sam uzeo arc raiderse, nisam ni jednom više uletio u BF. Nemam živaca 

Čekaj samo da urade novi metro odjebat češ te ebene jahače. Mi nismo uletili u bf bez obzira na ikakve jahače.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
15 godina
Battlefield 6

Dobro je sve. sve ide po planu

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Dobro je sve. sve ide po planu

Naravno beskorisni su imali ih 2000 ili desetak u studiju isti kura..

14 godina
dax-lax kaže...

Arc raiders ce zavrsiti isto kao i ostali multiplayer FPS naslovi, mrtav kroz pol godine maks.

15 godina
Rocinante2112 kaže...
dax-lax kaže...

Arc raiders ce zavrsiti isto kao i ostali multiplayer FPS naslovi, mrtav kroz pol godine maks.

Daj bog da svi serveri riknu odjednom i nemamo kaj igrati. Lagano šetnja, zurit u sunce, obrezat voćkice, prekopat vrt...  Do tad ipak biram odigrat ono što mi legne lakše prije spavanja. 

15 godina
Rocinante2112 kaže...
dax-lax kaže...

Pogledaj helldiverse koji i dalje odolijevaju.

Ne igram i ne propagiram arc, ali healthy playerbase će ostat sigurno dok za bf nisma siguran.

Sezona 2 je još više otjerala ljude i one goriljive odvjetnike da će sve bit ok i da znaju šta rade.

Redsec je waste of bandwith.

i dalje sam fasciniran kako su uspjeli ovo fumblat jako, opet. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2026 17:57 (fila2208).
4 godine
dax-lax kaže...
Rocinante2112 kaže...
dax-lax kaže...

Daj bog da svi serveri riknu odjednom i nemamo kaj igrati. Lagano šetnja, zurit u sunce, obrezat voćkice, prekopat vrt...  Do tad ipak biram odigrat ono što mi legne lakše prije spavanja. 

Nisam upalio ni jednu igru cca 3mj, mogu reć - nije uopće loše, a BF mi ne fali ni najmanje

https://www.youtube.com/@mega0nyt
17 godina
Battlefield 6

Otpuštaju se devovi radna snaga ali manađeri nikad nisu krivi ne bože sačuvaj to. Ako uspiju uradit 3 sezonu uspjeh će biti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.3.2026 21:20 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Vratiti Premium model sa 4 DLC-a i 16 mapa
Problem sadržaja riješen

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Pokušaj igranja prije popodnevne smjene rezultira bot lobijima.

Super je pa imaš dedicatede di imaš prave ljude pa lako nađeš pun server s dobrom rotacijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Pokušaj igranja prije popodnevne smjene rezultira bot lobijima.

Super je pa imaš dedicatede di imaš prave ljude pa lako nađeš pun server s dobrom rotacijom.

Problem tih servera je 30hz.. 60hz je danas meh, a kamoli 30hz

12 godina
Battlefield 6

Eto tak ima jedna igra koja ce sutra izbacit BF4 Hainan resort mapu. Slika (druga) je iz pre-alphe jer nisam nasao bolju, al ide sutra 100% full verzija.  Da cujem, koja je to igra? 

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Jedna od najgorih mapa, samo neka je izbace ali ne za bf

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
C64 kaže...

Vratiti Premium model sa 4 DLC-a i 16 mapa
Problem sadržaja riješen

To im se ne isplati, onda valja radit i dostavit obecano. Bolje je kad budale plate po punoj cijeni nesto sto su sklepali za god dvije i onda prodaju kojekakve ai generated skinove i gluposti.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
17 godina
Battlefield 6

Nimalo nade nisam polagao u novu mapu i opet iznenađenje. Ide uz bok metrou ma čak i bolja možda obzirom koliko prolaza(plus dodatne za probit sa rpg malj itd ) više razina svega natrpano. Malo je kaos i teško je naučit gdje se sve može probijat ali to je plus jer neče dosadit brzo.Vidljivost je dobra ali thermali vladaju. Nije ni mala kako izgleda na prvu, 450m duga široka 100m.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:28 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

to je što ljudi žele 24/7  metro lockers i tjt, to će ljudi sad dobiti i onda mir, povratak igrača i onome što bf 6 zapravo i je, cod na steroidima.

nije bitno da budu veće mape, samo mape koje imaju flow i smisao, zasad je jedina takva realno cairo, žalosno.

eastwood i contaminated su ok primjeri da znaju složit nešto igrivo, no daleko je to od legendarnih mapa koje su igrane do zadnjeg gašenja servera u bf3 i 4.

u svakom slučaju, ne vjerujem da jedna mapa može spasiti posrnulu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

to je što ljudi žele 24/7  metro lockers i tjt, to će ljudi sad dobiti i onda mir, povratak igrača i onome što bf 6 zapravo i je, cod na steroidima.

nije bitno da budu veće mape, samo mape koje imaju flow i smisao, zasad je jedina takva realno cairo, žalosno.

eastwood i contaminated su ok primjeri da znaju složit nešto igrivo, no daleko je to od legendarnih mapa koje su igrane do zadnjeg gašenja servera u bf3 i 4.

u svakom slučaju, ne vjerujem da jedna mapa može spasiti posrnulu igru.

Nema više bf kakav znamo ali čuj meni je ovo najbolji fps multiplayer od sveg šta se nudi danas. Šteta je ovo igrat sa thermal optikom obzirom na detalje efekte, zaslužuje popratit to sve bez crno bijelog filtera.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:12 (dery).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice