- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lux ma ko ovdje ima muza
Vještica?
Nije se još udala, ne da se... Kaže dok god ima KDR >2 ne pada joj na pamet da se uda!
Nije se još udala, ne da se... Kaže dok god ima KDR >2 ne pada joj na pamet da se uda!
Ucis kaj Engleski? Trebala bi mi pomoc!
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/engleski-pomoc/226867.aspx?page=0&jumpto=4770550&sort=asc&view=flat
Upravo sam imao dva vrlo iscrpljujuća razgovora na engleskom. Od toga jedan sa likom koji ima vrlo izražen irski naglasak. Ajme meni...
Ovo tvoje se ne čini baš teško, barem prvi i treći zadatak...
Lux ma ko ovdje ima muza
Vještica?
pa nije se udala jos ili????
http://www.bug.hr/forum/topic/skola-osnovna-srednja-faks/engleski-pomoc/226867.aspx?page=0&jumpto=4770550&sort=asc&view=flat
e da trebas njemacki pomogo bi ti
jucer sam krenuo na Njemacki
Kako stigneš uz zavjese i tabletiće?
Kako stigneš uz zavjese i tabletiće?
mit einer guten Organisation alles erreichen
erreichen
Erektion?
erreichen
Erektion?
e bas to
Izdržao si par dana ovdje u temi - najgore je prošlo!
Izdržao si par dana ovdje u temi - najgore je prošlo!
Samo mi žao što sam prije mjesec dana uzeo Bf3 Premium a sad imam osječaj da me 4. vuče :(
@ Ništa od gejma, imam posla na 99du, gejm mora pričekati :P
Samo mi žao što sam prije mjesec dana uzeo Bf3 Premium a sad imam osječaj da me 4. vuče :(
Čekaj, ti igraš trojku a ne četvorku?
Imate možda određene servere na kojima se okupljate pa da navratim i odigram koju s vama? Imam onaj croatian bf community u favoritima ali je uvijek prazan...
Evo link pa ako netko želi neka me doda da bacimo koju, dosadilo mi više sa strancima
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/DegmanM95_CRO/stats/1447637271/pc/
Čekaj, ti igraš trojku a ne četvorku?
Igram Trojku uobičajno, sad igram 4. kužiš? Gdje se na battlelogu za Bf4 podešava regije za server browser?
E moj Dex, nisi ni svjestan gdje si došao. Ovdje su ti svi sa završenom malom maturom, velikom maturom i jednom ili dvije godine ekonomskog fakulteta.
Igram Trojku uobičajno, sad igram 4. kužiš? Gdje se na battlelogu za Bf4 podešava regije za server browser?
Kakve bre regije....
Imate možda određene servere na kojima se okupljate pa da navratim i odigram koju s vama? Imam onaj croatian bf community u favoritima ali je uvijek prazan...
Evo link pa ako netko želi neka me doda da bacimo koju, dosadilo mi više sa strancima
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/DegmanM95_CRO/stats/1447637271/pc/
KD 3...
Cyber će ti odma poslati svoju sliku u toplessu!
E moj Dex, nisi ni svjestan gdje si došao. Ovdje su ti svi sa završenom malom maturom, velikom maturom i jednom ili dvije godine ekonomskog fakulteta.
Ja imam jednu godinu elektrotehnike
Ja imam jednu godinu elektrotehnike
Ja brodogradnje, tko bi rekao
Dobro si naučio after effects tamo na tom faksu
Dobro si naučio after effects tamo na tom faksu
Pihh, da vidiš samo kako. Svaku večer se učio After ..effects
Znam da nije tema za Battlefield Bad Company 2 ali evo jedno pitanje koje će netko znati odavde vjerojatno. Imam origin sa BF4 a frenda mi igra Battlefield Bad Company 2 ali ga je kupio preko steam-a. Sad gledam ima na KINGUIN kupiti Battlefield Bad Company 2 za origin i steam. Meni bi više pasalo da ga kupim za origin jer sve igrice koje imam su za origin tak da steam nit nemam instaliran. Da li ćemo moći zajedno igrati onda ako on ima steam verziju a ja kupim origin.
Pihh, da vidiš samo kako. Svaku večer se učio After ..effects
Šteta što tekno nije nekog qurca naučio u životu... A ne želi ni server punit. Kud neobrazovan, tu još i lijen!
Znam da nije tema za Battlefield Bad Company 2 ali evo jedno pitanje koje će netko znati odavde vjerojatno. Imam origin sa BF4 a frenda mi igra Battlefield Bad Company 2 ali ga je kupio preko steam-a. Sad gledam ima na KINGUIN kupiti Battlefield Bad Company 2 za origin i steam. Meni bi više pasalo da ga kupim za origin jer sve igrice koje imam su za origin tak da steam nit nemam instaliran. Da li ćemo moći zajedno igrati onda ako on ima steam verziju a ja kupim origin.
To što je imaš u libraryju nema nikakve veze s kim češ igrati.
BC2 se ionako pokreće iz igre gdje ukucaš pass, a dal si ga ti kupio ovdje ili ondje je svejedno.
Naravno da ćete moći igrati zajedno.