Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.676.922
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...

Pocascen sam ovlastima, al ja sam slabic. Iskoristi bi to tako da vam uzmem zene i konje. Snagom volje zaboravit cu te pocasti jer se najbolje osjecam kao obicni prasinar. Oh Ti, Bastardo oprosti mi

Vjerujem da se svaki admin nadje u tom iskusenju. Sinoc ih gledam ... 48 zagrizenih igraca igra, uziva, zauzima zastave, brani polozaje, flenka a ja se hrvam sa idejom da ih sve kickam van i odem si trljati bradavice ledom ...

Ali duboko disanje pomaze ... kao i zabijanje ostrice svicarskog nozica u butinu ... samokontrola!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo za ove s decama koja gledaju "Dora istrazuje" ...

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

Pocascen sam ovlastima, al ja sam slabic. Iskoristi bi to tako da vam uzmem zene i konje. Snagom volje zaboravit cu te pocasti jer se najbolje osjecam kao obicni prasinar. Oh Ti, Bastardo oprosti mi

Kad je tribalo u čovika žicat server onda si bija glavni i s tim nisi ima problema. I ovo mu je hvala od tebe? Puj! Eto sad si pokaza kakav si 

battlelog - Volume_CRO
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Evo za ove s decama koja gledaju "Dora istrazuje" ...

Kaj mi bez dece nesmijemo ni prdnut a? 

Volume kaže...
ivanec kaže...

Kad je tribalo u čovika žicat server onda si bija glavni i s tim nisi ima problema. I ovo mu je hvala od tebe? Puj! Eto sad si pokaza kakav si 

Čekaj Voljume crni voljume, nisi li ga i ti odbio par postova prije? 

A znaš kakvi smo mi Hrvati, prvo žicamo a onda kad dobiješ, šta si mi dao, kao krediti u francima.

Jel se može srediti neke admin mjesto sa jednim pravom only za mene, da kickam Mrskog (oba) kad sjedne u avion a nije na mojoj strani.  zapravo auto-kick na Mrskog FTW!!!!

Edit: da budem i koristan, novi kontroler za BF4 

http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aVWzOxO_460sv.mp4

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 12:58 (MatoOO13).
14 godina
protjeran
MatoOO13 kaže...

Čekaj Voljume crni voljume, nisi li ga i ti odbio par postova prije? 

A znaš kakvi smo mi Hrvati, prvo žicamo a onda kad dobiješ, šta si mi dao, kao krediti u francima.

Ja sam reka da ne igram više tako da neznam kakve koristi ima od mene, u suprotnom mi sigurno ne bi bio problem pomoći... 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
ivanec kaže...

Sada zica router. Da mu kupim i posaljem router onda bi rekao da ce odjaviti internet ...

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Volume kaže...
ivanec kaže...

Sada zica router. Da mu kupim i posaljem router onda bi rekao da ce odjaviti internet ...

Na kraju će tražit novi kamion, jebo me pas!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Bastardo kaže...

Ti si dobro i proša... Meni je već najavio kako on, žena i dica dolaze ode na lito i da mu spremim apartman na vrime

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Ivanec, izgleda da trebaš ovak nešto ugradit na kamion:

i malo posjetiti ove jamravce 

A, u svakom slučaju bi snijeg mogao razgrtat 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 13:48 (TomoR).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
Bastardo kaže...

Ti si dobro i proša... Meni je već najavio kako on, žena i dica dolaze ode na lito i da mu spremim apartman na vrime

E dobro da si rekao da imas apratman ... znas da dijaspora voli potapati mosnje u slanu vodu ...

10 godina
neaktivan
Volume kaže....

Ja sam reka da ne igram više tako da neznam kakve koristi ima od mene, u suprotnom mi sigurno ne bi bio problem pomoći... 

Ma provociram malo da te nabrijemo na povratak, valjda će DLC biti po tvom guštu...

Bastardo kaže...
Volume kaže...

E dobro da si rekao da imas apratman ... znas da dijaspora voli potapati mosnje u slanu vodu ...

Evo ga počelo , Volume čekaj nisi novi u tim apartmanskim vodama pa znaš kako to ide kad kažeš da imaš apartmane, svi te vole i svima si duhovit.

Svi moji koji su od dolje vele da su puka sirotinja i podstanari da izbjegnu upite.

Nego ima tko kakvu kolibu u planinama, that is life 

potpis
13 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

4.5-sobni stan u planinama s pogledom za umrijeti! To ti je skoro kao koliba, ali je vece, toplije, udobnije i dolazi s 60Mbit prikljuckom na internet :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 14:20 (Bastardo).
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
MatoOO13 kaže...

4.5-sobni stan u planinama s pogledom za umrijeti! To ti je skoro kao koliba, ali je vece, toplije, udobnije i dolazi s 60Mbit prikljuckom na internet :)

Koje slike, hebeno, pogotovo prva . Lijepo je tebi tamo dijasporo, dakle kada mogu da pakiram kufere i dolazim do tebe, evo biti će dosta i ova 0,5-soba . Iako stvarno više volim divljinu i kolibe, dalo bi se naviknuti i na ovo  

Ok, sad se odlogiravam i idem pit od muke.... 

potpis
17 godina
Bastardo kaže...

4.5-sobni stan u planinama s pogledom za umrijeti!

Nemoj. Tko će nastaviti plaćati server!!!!

Imam poznanike i rodbinu u Švicarskoj, planine su im stvarno za zavoljeti!

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bastardo kaže...

4.5-sobni stan u planinama s pogledom za umrijeti!

Nemoj. Tko će nastaviti plaćati server!!!!

Imam poznanike i rodbinu u Švicarskoj, planine su im stvarno za zavoljeti!

Planine, jezera, pivo! :)

10 godina
neaktivan
U nedjelju je pohod na Ivku ( citaj Ivanščicu). Ko voli planine alobodno mi se pridruži. Upravo je pocel padati friski snjeg. Gore bude fantazija u nedjelju.
Hello...
13 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...
U nedjelju je pohod na Ivku ( citaj Ivanščicu). Ko voli planine alobodno mi se pridruži. Upravo je pocel padati friski snjeg. Gore bude fantazija u nedjelju.

Ja sam vec zeni rekao da u nedjelju imam pohod na svinjsku koljenicu pa da ju pravovremeno odmrzne!

10 godina
neaktivan
Danny_5 kaže...

jhebi se ti isto sad , znaš da se selim ovaj vikend i nemerem nikam ... Budem drugom prilikom iako bi mi bilo bolje kad je ljepše vrijeme jer nemam zimsku opremu za planinarenje, dakle idealno na proljeće .  Navrati na TS danas i sutra sam još gore a onda opet kada me Tcom primi nazad u svoje okrilje. 

Evo par zabavnih prije vikenda i za kraj radnog vremena.

potpis
16 godina
Battlefield 4

Danas sam posta ujo po drugi put. 

U 17.30h se idem malo opustiti uz koju čašicu. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Čestitam  Nek je živ(a) i zdrav(a), a ako je muško dabogda ima rođu od metra na ujca

battlelog - Volume_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

pozdrav ekipa, evo neki video sam sklepao pa čekirajte,lajkajte hejtajte svejedno

battlelog - JerryyHD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Ajmo napunit server

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Čestitke ujac, lijepo se provedi i budemo mi jednu doma spili u to ime!  

Cromaki kaže...

Ajmo napunit server

Dolazim oko 7, vidim da su stalne postrojbe već gore  pohvalno, pohvalno.

Edit @Minos nice, lijepo skidaš leteće trutove, može samo info za prvi glazbeni broj u videu? Drugo je Skrillex naravno 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 17:54 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Cyber je odmah otišao kickati ljude

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

I onda se pokušavao prebaciti u winning team ali mu nije pošlo za rukom ;)

10 godina
neaktivan
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Ma frajer ni ne igra samo izigrava Big boss šeme . Nego jesi ti bolje, od kad si se razbolio forum nam šteka.  Jel se planirate družiti kum i ti sa nama na TS ili ste opet ekskluziva na Skypu? A nije vam bilo loše kad ste zadnji put bili, ajde priznajte 

potpis
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Ma frajer ni ne igra samo izigrava Big boss šeme . Nego jesi ti bolje, od kad si se razbolio forum nam šteka.  Jel se planirate družiti kum i ti sa nama na TS ili ste opet ekskluziva na Skypu? A nije vam bilo loše kad ste zadnji put bili, ajde priznajte 

Ma još kašljem pun qurac ali bolje sam. Možda naletimo večeras, ne znam kako je kum raspoložen. Zadnji puta kad smo bili sam se toliko napio za vrijeme igranja da se nisam bio u stanju ni pozdraviti prije gašenja TS-a...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ivanec se zagrijava ...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Cromaki kaže...
Friday kaže...

I onda se pokušavao prebaciti u winning team ali mu nije pošlo za rukom ;)

Da, sorry za to, kad nekog prebacujem, uvijek psuje admina da zašto me prebacuje, ovo ono, i sad prebacim sebe.. i onda skužim da sam došao u pobjednički tim :/

Kasnije sam balansirao da gubitnički tima ima 2-3 igraca vise... i jos je bilo zahtjeva da ih nekoliko prebacim k nama :))

Tak mi je izgledalo najviše fer, i isplatilo se. 10 ticketa razlike na kraju

Btw, naredba move ne radi :(

Tj radi, al lik mora biti mrtav. Ako je živ, piše da će biti prebačen, al ništa od toga... A odkud ja znam kad je netko od ljudi na mapi mrtav da ga baš onad prebacim... a to znači, prebacivanje će biti "na živo". Sorry ljudi.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

to znači, prebacivanje će biti "na živo". Sorry ljudi.

Uvijek si bio socijalno osjetljiv

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice