Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.980
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
Jarvan kaže...

Nisu se disconnectali.

Nikad više?

Ulogirani su dan/noc. To su najzadovoljniji medju svim korisnicima!

*dobitnik i7-4790K!
16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Sad ozbiljno, ovo sam mislija malom dati za svetog nikolu i onda ga s tim poslati u vrtić da ganja curice

Ehem, neki od nas su osjetljivi na takve stvari... {#}

Nemoj da brines, poznavajuci mu cacu, mali sigurno igra za "drugu" momcad :)

17 godina
ivan1991 kaže...

Pozdrav

Došao je novi Rush HC 64p server. Sniper and dmr limit, NO mortar.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/701f8fb4-205a-4f8d-8c09-494a434a7704/DEA-Drugs-Alternative-Rush-Hardcore-64P-BEST-MAPS/

Nema mnogo Rush HC servera sa 64p, tako da smo pokušali napraviti alternativu LSD serverima i RiTB serveru i nadamo se da je naš server po postavkama i aktivnim admina bolji od konkurencije.

Prije dva dana imali smo pun server i ljudi na serveru su bili jako zadovljni nakon svake runde.

Nadam se da se vidimo na server.

p.s Djelit ćemo VIP slotove standardnim igračima na našem serveru

Pozdrav

Rush HC servera sa 64p

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 13:03 (BDS).
14 godina
protjeran
ivanec kaže...
Friday kaže...
Volume kaže...

Sad ozbiljno, ovo sam mislija malom dati za svetog nikolu i onda ga s tim poslati u vrtić da ganja curice

Ehem, neki od nas su osjetljivi na takve stvari... {#}

Nemoj da brines, poznavajuci mu cacu, mali sigurno igra za "drugu" momcad :)

{#}{#}

Evo od same pomisli na sve to mi dođe da te opet onako divljački nabijem. Pusa ljube {#}

battlelog - Volume_CRO
14 godina
ivan1991 kaže...

Pozdrav

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/701f8fb4-205a-4f8d-8c09-494a434a7704/DEA-Drugs-Alternative-Rush-Hardcore-64P-BEST-MAPS/

Nema mnogo Rush HC servera sa 64p, tako da smo pokušali napraviti alternativu LSD serverima i RiTB serveru i nadamo se da je naš server po postavkama i aktivnim admina bolji od konkurencije.

Prije dva dana imali smo pun server i ljudi na serveru su bili jako zadovljni nakon svake runde.

Pozdrav

Inace volim rush igrat i prije bi igrao njega nego CQ ili neke druge modove,samo sta je problem sta je tesko naci konstantan dobar server.

Steta sta je HC. 

Da je normal,mozda bi se i vidjeli. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2014 13:07 (drahic).
16 godina
Battlefield 4

Inace, neki dan zaletim se ja do Zagreba. Cilj: popit par pivurda s Nexom i upoznati Floyda. I tak, Floyd kasni. Ja i Nex cugamo, Nex pobegne s posla, zivi opasno. A Floyd krvari iz nosa ko kakva curica u menstrualnom ciklusu i pije neki caj od koprive ili sl. I onda nakon 15 min. on mora na posel?!? 

Govorim vam to, zato da pazite i da ne stvarate neku iluziju o nekom, pa ste poslje razocarani, poput mene. 

Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 4

Ja sam Damu zamisljao kao debljeg lika,nizeg rasta. 

Dosao je lik od 2.20 sirok ko ulazna vrata. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Inace, neki dan zaletim se ja do Zagreba. Cilj: popit par pivurda s Nexom i upoznati Floyda. I tak, Floyd kasni. Ja i Nex cugamo, Nex pobegne s posla, zivi opasno. A Floyd krvari iz nosa ko kakva curica u menstrualnom ciklusu i pije neki caj od koprive ili sl. I onda nakon 15 min. on mora na posel?!? 

Govorim vam to, zato da pazite i da ne stvarate neku iluziju o nekom, pa ste poslje razocarani, poput mene. 

Ja sam do sada išao dva puta na slijepo - prvi puta sa damom a onda sa mudom. Obojica su druženje odradila korektno. Mudo je imao omanju gej eskapadu ali popravio je stvar malo kasnije...

U 6 mj sam trebao do varaždina doći pa upoznati tamošnju ekipu ali nešto su mi u firmi sjebali pa je plan propao.

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ja sam Damu zamisljao kao debljeg lika,nizeg rasta. 

Onda si zamišljao mene... {#}

Inače, dami predviđam smrt od udara groma prije četrdesete. Jer mislim da je statistički nemoguće da poživi duže!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivanec kaže...

A pustila te žena na pivu?

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Battlefield 4

A koje sam lipe slije pronašao. {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Sebicnjak obicni : )

Bas mislim rec Mudo prerezi sa kojom slijom .

Kad ono evo ga : )

Tnx unaprijed.

16 godina
Battlefield 4

Jos da tebe, Petko, upoznam. Onda morem hmreti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alien 22 kaže...
amater_2 kaže...

Sebicnjak obicni : )

Bas mislim rec Mudo prerezi sa kojom slijom .

Kad ono evo ga : )

Tnx unaprijed.

Jbg, nije jutro ALI. {#} volim kavu.

Ostatak na PP.

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Jos da tebe, Petko, upoznam. Onda moram hmreti .

Bolje ? :) :)

15 godina
protjeran
drahic kaže...
ivan1991 kaže...

Pozdrav

Pozdrav

Inace volim rush igrat i prije bi igrao njega nego CQ ili neke druge modove,samo sta je problem sta je tesko naci konstantan dobar server.

Steta sta je HC. 

Da je normal,mozda bi se i vidjeli. 

A da HC je, svi u klanu igramo samo HC tako da smo i uzeli HC server a i ja osobno ne volim normal mode.

Na druge idiotske komentare uopće neću odgovarat.

Jel problem što sam ja došao i predstavio server, možda stvarno postoje ljudi koje to zanima, a ne kao vas hrpa... da ne kažem čega... ako vas ne zanima šta komentirate išta.

13 godina
neaktivan
ivan1991 kaže...

A da HC je, svi u klanu igramo samo HC tako da smo i uzeli HC server a i ja osobno ne volim normal mode.

Jel problem što sam ja došao i predstavio server, možda stvarno postoje ljudi koje to zanima, a ne kao vas hrpa... da ne kažem čega... ako vas ne zanima šta komentirate išta.

Nije problem. Drago nam je da si dosao i predstavio osvjezenje u gamerskoj sceni na ovim prostorima. Meni je vrlo drago vidjeti da ima servera koji mjere zadovoljstvo igraca. To je ono cega ima premalo u danasnje vrijeme. Zelim serveru, tebi i klanu puno srece u radu. Ovdje imam svakakvih ljudi, pa se ne smijes odmah smatrati uvrijedjenim. Samo reci tko je provocirao i osobno cu s njim/njima popricati.

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

Nije problem. Drago nam je da si dosao i predstavio osvjezenje u gamerskoj sceni na ovim prostorima. Meni je vrlo drago vidjeti da ima servera koji mjere zadovoljstvo igraca. To je ono cega ima premalo u danasnje vrijeme. Zelim serveru, tebi i klanu puno srece u radu. Ovdje imam svakakvih ljudi, pa se ne smijes odmah smatrati uvrijedjenim. Samo reci tko je provocirao i osobno cu s njim/njima popricati.

Svim uvrijeđenima plaćaš prijevoz do CH da osobno popričaš s njima, ili kako to ide?

Mislim, ak plaćaš, da te uvrijedim malo (ili bilo koga treba uvrijediti). 

17 godina
odjavljen
ivan1991 kaže...

Kako to iznajmiš HC server? Posebno se iznajmljuju Normal, HC, Custom...?

Inače, to da ne voliš "normalno" je vjerojatno posljedica pretjerane konzumacije određene vrste sadržaja na netu. Vjerojatno ćeš oči otvoriti tek kad treći puta odvedeš curu na hitnu na šivanje i pokušavaš ih uvjeriti da je okrenuta leđima nezgodno pala na mrkvu dok je pravila juhu.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

Svim uvrijeđenima plaćaš prijevoz do CH da osobno popričaš s njima, ili kako to ide?

Mislim, ak plaćaš, da te uvrijedim malo (ili bilo koga treba uvrijediti). 

Sa osobama koje su uvrijedile druga ivana cu osobno obaviti cam session na livejasmin.com!

*dobitnik i7-4790K!
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Jos da tebe, Petko, upoznam. Onda morem hmreti

Ti si isto tamo negdje sa cyberom među dudekima?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
ivan1991 kaže...

Tko je rekao da je problem i tko te čim uopće uvrijedio? Baka onim gifom? Čovik ima problema s alkoholom šta se i vidi iz linka koji je stavio, ne kužim u čemu je tu problem...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Prestanite za.jebavat dečka.

Evo dečko, doći ću ja večeras na vaš server pa će postati još popularniji.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Dudek je Podravac. Ja zivim u Varazdinu koj i nije bas Zagorje, cisto gledano geografski. Al sam ortodoksni zagorec, s bosansko-sokackom krvi. Iz Ivanca :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
ivanec kaže...

Ja i Nex cugamo, Nex pobegne s posla, zivi opasno. A Floyd krvari iz nosa ko kakva curica

Sad si hrabar kada si se odtaljigao međ brege, a? {#}

Ofkors da krvarim kada sam dobio hedšot čuvajući vam odstpunicu, jer sve za squad, squad za ništa! {#}

I nemoj da iznesem istinu šta ste "cugali", jer Volume, Petak i rest f gang samo čekaju ko vukovi da vas razderu! {#}

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Prestanite za.jebavat dečka.

Evo dečko, doći ću ja večeras na vaš server pa će postati još popularniji.

AHAHAAHAHAHAHAH

Toliko se smijem da mislim da sam ovlas usrao gace ...

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
protjeran
Friday kaže...
ivan1991 kaže...

Kako to iznajmiš HC server? Posebno se iznajmljuju Normal, HC, Custom...?

Inače, to da ne voliš "normalno" je vjerojatno posljedica pretjerane konzumacije određene vrste sadržaja na netu. Vjerojatno ćeš oči otvoriti tek kad treći puta odvedeš curu na hitnu na šivanje i pokušavaš ih uvjeriti da je okrenuta leđima nezgodno pala na mrkvu dok je pravila juhu.

Vidim ja kuda ovo ide... Možda bi bilo najbolje da ga izazoveš mudima 1 na 1?

mrfloyd kaže...

I nemoj da iznesem istinu šta ste "cugali", jer Volume, Petak i rest f gang samo čekaju ko vukovi da vas razderu! {#}

Molim te! {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
drahic kaže...

Netrebam. Bemu,nikako da se nademo! Sutra vozim auto na servis pa sam bez njega par dana. Ako ti se da doci do Kajzerice ako ti je usput ili pricekat vikend da mi auto bude gotov.

Ja sam ti na poslu u Sloboštini, do 16:30, ex Termo commerce zgrada sada ti je Kika dom unutra, pa sam ubaci/zatakni u kaslić il ostavi u dućanu ak stigneš iza pol 5

15 godina
protjeran
Bastardo kaže...
ivan1991 kaže...

ne postoji mjerač fizički ili softwareski koji mjeri zadovoljstvo, al dovoljno je pogledat chat nakon runde pa vidit šta ljudi pričaju. svi su pisali, GG, nice server, i ostale pozitivne pridjeve. Sad će se opet naći neki pa će reći to svako piše nakon svake runde, e ne pišu i što se tiće rush HC server sigurno znam bolje od mnogih ovdje šta korisnici  žele i vole, i znam kakvi su komentari za ostala 2-3 servera u našoj konkurenciji.  Ako postoji netko ovdje ko igra Rush Hc 64p već godinu dana znat će o ćemu prićam.

Tko god želi igrati u tom modu dobrodošao je, i naravno stalo nam je do korisnicika i njihovi želja,

server je pokrenut tek par dana i tek pokušavamo privući ljude zato sam i došao ovdje.

Prije našeg servera bio je jedan jedini dobar Rush HC 64 server (RiTB) ali taj server je bez aktivnih admina i glavni admin uopće ne želi slušat i uvažavat želje standardnih igrača a što se tiće ostale konkurencije postoji još LSD server na kojem ako dođete u timu i igrate taktički  i razvljujete protivnika dobit ćete ban bez objašnjena. (jošako su admini u tom gubitničkom timu. Pban ne gine)

16 godina
ivan1991 kaže...

A da probate s Classic modom? Niti ide ovim normal likovima u korist, a niti hardkorašima?{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice