Jeli vama još broji one assignmente perfect landing sa second assaulta bez obzira što ste to napravili?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeli vama još broji one assignmente perfect landing sa second assaulta bez obzira što ste to napravili?
Ne znam.
Ma da, hrpu njih koje sam vec odavno zavrsio! :/
Ufff, sinoć prava drama na sjednici centralnog komiteta G klana!!!!
Raspravljalo se tu o svemu i svačemu, naravno, Replay je bio jedna od glavnih tema sjednice i pojedini su članovi izrazili želju da ga upoznaju "bliže" dok su drugi izrazili iskrenu zabrinutost za smjer u kojem klan ide a treći pak predlagali promjenu imena klana u Geyiratrija :P
Također, raspravljalo se i o nadolazećim (lažiranim!!!) izborima te pravima prvoguženja novopridošlih članova u kojem je jedan član izrazio duboku zabrinutost zbog izostanka svojeg prava da prvi proba nove guze te je veliki vođa zbog velikog pritiska javnosti morao prepustiti svoje mjesto dotičnom članu..iako je personalno izrazio zabrinutost za kvalitet odrađenog procesa...khmmm Hurjak khmmmm :DDDD
Također, želio bih pozdraviti novopridošle članove Joka_Cro te naravno neizostavnog gospodina Kolačića te vas zamoliti da se ne zgrozite kompletno nad našim preferencama i da ne pobjegnete iz platuna baš odmah...barem nas upoznajte pa onda sudite
Također, želio bih pozdraviti novopridošle članove
Vi se širite ko šumski pošar!
EDIT:
POŽAR
Vi se širite ko šumski pošar!
Požar? :D
Ok, ne moraš biti drama queen zato kaj se osjećaš zapostavljenim....poslal sam ti pozivnicu pa se i ti pridruži veseloj grupici Velikog Vođe
Također, želio bih pozdraviti novopridošle članove
Vi se širite ko šumski poštar!
There, I fixed it for you.
Objašnjenje: poštar koji bi nosao poštu po šumi ne bi baš puno radio pa bi se fino udebljao pa time i proširio.
Ok, ne moraš biti drama queen zato kaj se osjećaš zapostavljenim....poslal sam ti pozivnicu pa se i ti pridruži veseloj grupici Velikog Vođe
Dama je veliki vođa. Kad budete imali leadera od 2:20 kao mi - onda možemo razgovarati
Objašnjenje: poštar koji bi nosao poštu po šumi ne bi baš puno radio pa bi se fino udebljao pa time i proširio.
Ti ne seri previše ako od sezone nisi kupio novu grafu!
Sinoć nakon dugo vremena sam zaigrao BF4 i BF4 CTE. Definitivno CTE druga igra i čekam patch. Ne mogu vjerovat koliko mi sad smeta onaj visual recoil, nakog igranja drugih igara koje taj feature-shit nemaju.
Šta je taj visual recoil?
To ti je ono "gdje ti gleda puška, ne idu meci"
To je glavna stvar zašto su proskilleri odustali od BFa4
Nišan je skroz na jednom mjestu a meci lete okolo?
I nišan i meci letaju oko po zakonitostima Furierovog niza
Ti ne seri previše ako od sezone nisi kupio novu grafu!
Nisam. Ne bi mi procesor baš gurao jaču. Ali kupio sam novi headset i hard disk, i to je nešto.
Jbga nije mi bila odobrena veća potrošnja.
Dama je veliki vođa. Kad budete imali leadera od 2:20 kao mi - onda možemo razgovarati
Kilažu ne spominjemo
Inžinjerska fora? Moraš malo pojasniti za nas sa srednjom stručnom spremom
Kilažu ne spominjemo
Ma dama ti je ko apolon jebote! Ergo, nije još miš došao - sad sam slao milostivu da ode škicnuti u sandučić.
To ti je ono kada imaš zečicu i zeca pa kad se množe, znaš prvo ih je dvoje pa nešto više, pa se oni međusobno množe pa ih je još više...
Uglavnom, matematički model kojim se može opisati i razmnožavanje zečeva. I svbejedno inženjerima ne pomaže oko žena.
To ti je ono kada imaš zečicu i zeca pa kad se množe, znaš prvo ih je dvoje pa nešto više, pa se oni međusobno množe pa ih je još više...
Uglavnom, matematički model kojim se može opisati i razmnožavanje zečeva. I svbejedno inženjerima ne pomaže oko žena.
To je Fibonacci - jebo onoga ko je tebi dao diplomu!!!
Ja kažem cup, svi skaču hop. Za to je zaslužan 2.20 K/D ratio, a pola partija sam samo pio pivu i čitao novine.
Kilažu ne spominjemo
Kilaža nije mjerilo vrijednosti vođe, nego skill. Ara, zabranjujem ti 3 dana igranja igara jer ne znaš šta je prioritet.
Meci lete svugdje, nišan skaže svuđe.
Kilažu ne spominjemo
Ma dama ti je ko Apolon jebote!
Uh, ne znam kako ću izdržati tu zabranu.... A, taman mislio instalirati igru
Btw, Špelac, kakav ti to sandučić imaš ako miš stane u njega? I Zašto ga onda zoveš sandučić?
Btw, Špelac, kakav ti to sandučić imaš ako miš stane u njega? I Zašto ga onda zoveš sandučić?
Ma mislio sam da ima obavijest
Mislio sam na sve igre
Ma mislio sam
Mislio sam
Vidite kako mi isto mislimo
Vidite kako mi isto mislimo
Da, samo što sam ja kupio Daciu
Mislio sam na sve igre
obro, šefe!
Mlatit ću po pokeru... veća korist
Osim ako opet bude piva po 8 kn
Osim ako opet bude piva po 8 kn
Ne spominji.... još mi čekićaju po glavi...
Mislio sam na sve igre
obro, šefe!
Ovo što sam ti na ovaj gore post stavio "hvala" ne znači da se možeš u budućnosti razbahatiti. is that clear soldier!!!
Ovo što sam ti na ovaj gore post stavio "hvala" ne znači da se možeš u budućnosti razbahatiti. is that clear soldier!!!
Hvala shvaćam kao pljusku, ne brini, znam di mi je mjesto
Baš si mislim - ovi iz gerijatrije dobro igraju ali brate mili nitko ne može srati ko mi
To je Fibonacci - jebo onoga ko je tebi dao diplomu!!!
Dao? Nije meni niko dao diplomu, da je barem bilo tako lako...
Upravu si, uvijek brkam Fibonačija i Furijera, kao i svaki inženjer nisam sklon pamćenju imena.
Furier se koristi za diferencijalne jednadžbe, koristili smo to na Signalima i sustavima, Osnovama automatskog upravljanja, Upravljanju procesima.
Ima i onaj neki treći na F, Fermat ili tako nekako.
Ima i onaj neki treći na F, Fermat ili tako nekako.
Momak, jedino što mi sa F pada na pamet nakon ovoga je FEJK! Nisam zadovoljan, kolega. Nikako nisam zadovoljan!
Baš si mislim - ovi iz gerijatrije dobro igraju ali brate mili nitko ne može srati ko mi
Jesi siguran?
Pogledaj na Platoonu što se sve sere.
Nismo daleko.. od vas..