Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
neznalica90 kaže...

ak mi kobru i coyote naprave ko u hardline-u popi*dit cu.

Nisu, skoro se ni ne vidi :-D 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
neznalica90 kaže...

Šta fali tome u Hardlineu?

A u CTE su samo ove s točkicom zeznuli.

سمندری ڈاکو
13 godina
Battlefield 4

Zašto tweakaju suppression u BF4??

Pa to je jedna od rijetkih točaka gdje su se ljudi složili da je puno bolje napravljeno nego u BF3.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Pa to je jedna od rijetkih točaka gdje su se ljudi složili da je puno bolje napravljeno nego u BF3.

Hello soldiers, Undeadpixels here. I’m a designer at DICE LA primarily responsible for weapons, gadgets, and vehicles. You’ll be seeing a lot more of me soon, but today I wanted to pull back the curtain on suppression. As I go through and begin changing it, I want to make sure everyone full understands how it works. (All values referred to below are current live values.) 

How does a player become suppressed: 
There is a 1.5 meter sphere around the soldier’s head. As a projectile passes through this sphere, it applies its suppression value to the soldier. This is scaled from 100% at the center (headshot) all the way down to 0% at the very edge. Suppression counts up from 0.00 to 1.00 and does not have any effect on the soldier until it reaches 0.2. A headshot (or near it) within 12 meters with the AK12 would cause 0.03 suppression per round. This means at close range, it would take 7 shots at the head to begin feeling even a small percentage of suppression. Because this scales off to the edge, if you are missing by a meter it would take almost the entire magazine to begin suppression and if you aren't, the target is likely dead before being suppressed.

An example of the debug I use to look at suppression values: 
http://oi60.tinypic.com/2gufc4k.jpg [oi60.tinypic.com] 

Examples of a single shot fired into the sphere at close range using an AK12: 
http://oi58.tinypic.com/2dso2g1.jpg [oi58.tinypic.com] 
http://oi61.tinypic.com/10fvpl1.jpg [oi61.tinypic.com] 

A projectile’s suppression value also increases over range. This reduces the amount of felt suppression in close range encounters, and enhances your ability to keep a sniper’s head down if he is out of your effective range. 

An example of a single shot fired into the sphere at long range using an AK12: 
http://oi57.tinypic.com/2uo2nmr.jpg [oi57.tinypic.com] 

What happens once you are suppressed: 
(Values activate at 0.2 suppression and scale linearly up to 1.00) 

-Vignette 
This is the darkness around the edge of the screen that was missing from low PC settings and previous gen consoles. 
The screen effect maxes out at 0.67 suppression and no visible change is seen between 0.68 and 1.00 suppression. 

-Motion Blur 
This effect is combined with the vignette and follows the same rules. It can not be seen on low PC settings or previous gen consoles. 

-Increased Recoil 
Up to a maximum of 50% vertical and 100% horizontal at 1.00 suppression. 
Attachment modifiers have no effect on this. 

-Sway 
Similar to what is seen on sniper rifles. You can not hold breath to counteract this but you can fight it by adjusting your aim. 

-Flinch 
When your crosshair jumps to the side suddenly. This happens as your suppression level changes suddenly. 

-Prevents Health Regen 
When you have any suppression value other than zero, you are considered in combat and will not begin to regen health until your suppression level depletes. 

What I would like to try first: 
-Remove recoil modifier from zoom 
-Reduce recoil modifier when not zoomed 
-Reduce sway when using a bipod 
-Remove flinching 
-Change sphere to a cylinder 

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

....................................... 
-Change sphere to a cylinder 

Imam osjećaj da oni sada žestoko derneče s ovim. 

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Vidim da je cijena preko mex. proxya za BF4 vanillu sada 50$, meh...

Kaj nebi trebalo bit povoljnije, ili je to bila neka akcija samo od 25?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

We've identified an issue with PunkBuster on MOH BF3 & BF4. There should no longer be any unwarranted bans. Thank you for your patience

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina
Battlefield 4

Bravo Kom. Izet!

Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Bravo Kom. Izet!

na 7:00 ako nekog zanima. Isto, congrats!

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
14 godina
TomoR kaže...

Bravo Kom. Izet!

*Ajzet

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
14 godina
Battlefield 4

Isprobavao sam malo Shadowplay.

Za info- 780Lightning,postavke su ultra,snimano preko shadowplaya sa postavkama high,rendano u sony vegasu za YT.

Dobivam cijelo vrijeme oko 90 fpsa na ultra postavkama.Ovisno o mapi. Negdje je stalno 80,negdje 90.

Prosjek je cvrstih 80.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 16:28 (drahic).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina

Da ja sebe ispravim, prije sam kenjao kako mi BF4 i BF:H lagaju svakih 30 sekundi/minutu kao da mi je konekcija pukla. Izgleda da ipak nije bilo ni do Origina ni do igara, u CS:GO mi se ista stvar događala. Nešto je do T-coma bilo, jer sam i resetirao ruter (soft/hard reset) pa se ništa nije popravilo. Sad je sve normalno, ali opet, da ne ispada da pljujem bezveze po igri.

I da se osvrnem na video Izeta, ja ne kontam na koji način to funkcionira, ta bomba? Na koju foru se puca iz kokpita? Sav sam ostao zbunjen, pa ako bi mi netko mogao objasnit bio bi zahvalan.

I drahic, Shadowplay je zakon. Udar na performanse je super mal, a videi su manji nego s drugim programima, a veće kvalitete.

16 godina
Battlefield 4

Koji je pravi FOV na CTE onaj prvi van zagrade ili onaj u zagradi?Pretpostavljam da onaj u zagradi.

Pod ovo pravi mislim na onaj koji je u originalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
neznalica90 kaže...

Šta fali tome u Hardlineu?  A u CTE su samo ove s točkicom zeznuli.

a vidis kod mene je sta god napravio blize ovome u cte nego tvojim slikama hardline-a. koje god postavke stavio tocka na coyote i crtice na kobri svjetle uzasno i ogromne su. 

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Ma shadow je prva liga,jos je dobio fps counter i par dobrih stvarcica,sve bolji i bolji je.Dobru karticu si uzeo,svidja mi se {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
Blade Runner31 kaže...
drahic kaže...

Ma shadow je prva liga,jos je dobio fps counter i par dobrih stvarcica,sve bolji i bolji je.Dobru karticu si uzeo,svidja mi se {#}

Stvarno sam prezadovoljan sa karticom. Odlicna je.

A shadowplay je isto mrak. Predobra stvar.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Di ste cure? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Di ste cure? {#}

Ha ha ziva si : )

Jel te posao stisce pa te nema ?

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Ha ha ziva si : )

Jel te posao stisce pa te nema ?

Ma no. Ne da mi se ništa. Nisam pokrenuo BF valjda već mjesec dana. Ali vidim da je u temi živo. Napravit ću jedan statistički presjek teme kad prođemo 1000 stranica. Pa da vidimo čija mati crnu vunu prede {#}

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Novi Battlefield Friends video:

Moj PC  
9 0 hvala 14
11 godina
Battlefield 4

.

Battlelog: Ratkapa16

4 0 hvala 3
15 godina
Gago4 kaže...

.

Hehe dobra fora {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Nisama vidio jel ko odgovorio, no kaj je s mexickim proxyem? Cijena je s 25 skocila na 50$ za BF4.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 21:51 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Lol, znam da testiraju, ali pretjerali su i sa veličinom, a i ne radi gliča se podosta.

Ali bilo bi super da nam dospute da si sami odredimo veličinu red dota.

{#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Lol, znam da testiraju, ali pretjerali su i sa veličinom, a i ne radi gliča se podosta.

{#}

Jesi probao holo i ostale sightove slične njemu? Sad su odlični puno manje pokrivaju. Kobra je isto manja, možda malo premala ali mi dosa više paše od normalne.

Dok svi ostali sightovi su pokvareni.

Nego kao što sam pitao koji je sad FOV onaj iz original igre onaj van zagrade ili onaj u zagradama?

15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Jesi probao holo i ostale sightove slične njemu? Sad su odlični puno manje pokrivaju. Kobra je isto manja, možda malo premala ali mi dosa više paše od normalne.

Dok svi ostali sightovi su pokvareni.

Nego kao što sam pitao koji je sad FOV onaj iz original igre onaj van zagrade ili onaj u zagradama?

Nisam igrao sam kratko, sad budem.

Kobra mi je sad fantazija, prije je bila prevelika...nemrem vjerovati da teknakon dobrih 8 mjeseci rade na igri kako spada..ali dobro bolje ikako nego nikako.

Fov nisam skužio, ali izgleda da su ga ili povećali ili povećali efekt ''brzine'' kretanja kad imaš veći fov.

16 godina
Battlefield 4

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 11:20 (Jack Sparrow).
Moj PC  
15 0 hvala 14
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

znam da nema veze sa BF ,ali ima sa onim sto svi radimo zadnja dva tjedna. 

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 4 hvala 3
13 godina
Battlefield 4

BF4 - 15 funti

http://www.gamersgate.co.uk/games?prio=relevance&q=eaukspecial&aff=ggnews

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
4 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

uhhh, http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/481095810216357120/851232361/
definitivno najbolja runda koju sam ikada odigrao u bf4, GG {#}

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
7 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice