Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.752.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
ceco22 kaže...
GrimReaperKC kaže...

Ajd cekamo nove mape nadam se da budu bolje od čajne kobasice

Sta fali CR mapama ? Jedan od boljih DLC u BF vec duze vrijeme. A svatko tko je igrao BF 3 zna iduce mape.

pa neznam.. silk road i dragon pass su mi odlicne za TDM, silk road je zabavan u conquestu.. sa dobrom ekipom zna biti dobar i guilin peaks u conquestu.. u ostatku mapa se nisam nasao.. i dalje pretezito igram mape iz bf4 without china.

a ja bf3 nisam igrao i nove stare mape budu meni totalno nove nove i po videima izgledaju zakon..

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
16 godina
odjavljen

meni su sranje ona pustinjska i ona pješadijska... bolje su mi vanilla mape

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma pustinjske su najbolje. ili je borba ptičica po zraku, ili jihad motori po svuda. a ako ti je do pješačke borbe odeš u sredinu na silku. ugl vrlo širok spektar borbi.  jedino gilin piks je malko sheban jer je ogroman a čisto pješački. tako da tamo lošije ekipe brzo budu počišćene.

al mene samo zanima kad će neke indoor mape poput lockera. fali mi metež kao na close quarters mapama u bf3.

15 godina
Battlefield 4

China je ok, ali trebala je dati više.

Guilin je odličan, dok su ostale iza njega. Silk mi je u rangu sa Lancangom kao najgora mapa bf4.

Dragon je super, ali je jako razvodnjen i dosadan većinu vremena.

Altai je ok, sad kad su nerfani AA. Fino se minira, iako je 90% fajta oko tornja što je ok, da kamenje nema scope glintove i kampa.

6.5/10 zasad od mene

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ste skužili da su došli novi portreti? Likovi iz SP-a. Evo ima jedan i za curke {#}

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 14:21 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
1 0 hvala 6
13 godina
Battlefield 4

meni china rising DLC nije previse napet. iako sam igrao bf3, jedva cekan ovaj drugi dlc

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

ma jedva čekam bf5 ili bc3 da napravim preorder {#} i kupim i premium i predpremium i zapremium i sve premiume svih premiuma {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
10 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Ste skužili da su došli novi portreti? Likovi iz SP-a. Evo ima jedan i za curke {#}

Sad ćemo moći lakše prepoznati Vješticu i Zengea...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 4

Pustinjska mi dobra samo što smeta staff shell spama preko onih dina na drugi kraj mape ali to je do mene. Inaće ovako je jako dobra. Ima onaj dio za infanty borbu, a ima i za vozila i heliće.

Guilin je isto dobar, ali fail barem jedno vozilo i smeta mi onaj gužvanac na D.

Dragon pass je opet miks svega i tamo sam možda imao najnapetije brobe po onoj zastavi di se nalazi bombarder.

Dok Altai range jedina mapa koja je ispod ostalih, ali nju sam najmanje igrao i obično kempao kao recon na brdu, pa je možda i do toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

i obično kempao kao recon na brdu

ma nisi valjda {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
pirat kaže...
Evo ti jedan hvala u to ime.(već dugo nisam stiskao to)

Najviše "hvala" ti je dao:

1.fila 181

2.cajber 156

3 itd...itd

Sad me strah.. do kakvih sve podataka mogu doci Admini!

Daj jos nesto! Daj nesto zabranjeno, da te izbace s foruma!

Da se vratimo na "Hvala", bas mi je lijepo vidjeti fizicki dokaz nase ljubavi, jelda Petko i Fila? {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Skileđija i ja se bustamo sa hvala ali očito nam trebaju forum minioni.

www.eslpro.com/bušinjubove
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

bas mi je lijepo vidjeti fizicki dokaz nase ljubavi, jelda Petko i Fila? {#}

Mogao bi pasti neki gang bang! Ti voliš tenkove i poistovjećuješ se s njima. A uobičajeno je da u tenk uđu dvojica... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

a di je ovaj sta je trazio ekipu za klan , nije rekao koliko se para nudi 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Vidio čovjek kakav se polu-svijet tu okuplja. Ugasio account na forumu, ugasio mail account sa kojim se registrirao i pobjegao glavom bez obzira...

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

tenk vs air ...decko iz klana

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 15:31 (SiNkE.Zgb).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

bas mi je lijepo vidjeti fizicki dokaz nase ljubavi, jelda Petko i Fila? {#}

Mogao bi pasti neki gang bang! Ti voliš tenkove i poistovjećuješ se s njima. A uobičajeno je da u tenk uđu dvojica... {#}

......

ne znam....

Da odes psihijatru, on bi zavrsio u ludnici...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Vidio čovjek kakav se polu-svijet tu okuplja. Ugasio account na forumu, ugasio mail account sa kojim se registrirao i pobjegao glavom bez obzira...

a ja se nadao da cu zaradit neku pinku a ono mahuna

17 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...

Moraš prvo postati certificirani njib tutor - kao antraks. Onda lova kreće!

Freak Show Inc.
12 godina
Friday kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Moraš prvo postati certificirani njib tutor - kao antraks. Onda lova kreće!

di je taj antrax...ko je to.. mozemo odma 1 vs 1 defibrilator only

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dragon Pass i Gulin Peaks igrajte u Small CQ koji je neke velicine CQ Large od Vanile. Altai je najlosija mapa ,ali nije losa jer je prepuna vozila. Uglavnom super DLC, za sve modove su napravili odlicne mape tako da samo {#}.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Modeli, naravno, ne postoje u igri?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
protjeran
ranko091 kaže...
skank666 kaže...

ma pustinjske su najbolje. ili je borba ptičica po zraku, ili jihad motori po svuda. a ako ti je do pješačke borbe odeš u sredinu na silku. ugl vrlo širok spektar borbi.  jedino gilin piks je malko sheban jer je ogroman a čisto pješački. tako da tamo lošije ekipe brzo budu počišćene.

al mene samo zanima kad će neke indoor mape poput lockera. fali mi metež kao na close quarters mapama u bf3.

ziba {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo nova montaža se uploadala.

Tema je Rush. (čeka se Metro pa će biti pravi Rush)

Koristio sam nove postavke za kompresiju i mislim da sam uspio sačuvati dosta kvalitete 9GB-nog videa za tjub, iako sam ga smanjio na točno 1GB. 

Moj PC  
3 5 hvala 1
12 godina
sharxtreme kaže...

Koristio sam nove postavke za kompresiju i mislim da sam uspio sačuvati dosta kvalitete 9GB-nog videa za tjub, iako sam ga smanjio na točno 1GB. 

Video super, samo ovaj zvuk eksplozije mislim da ne trebaš stavljati... bar meni je to jako iritantno... za moj pojam si pokvario jako lijepu montažu

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
16 godina
Tonči kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Modeli, naravno, ne postoje u igri?

Ma samo na battlelogu, portreti.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
16 godina
sharxtreme kaže...

katastrofa

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

usi mi krvare{#}

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hurki kaže...
sharxtreme kaže...

Video super, samo ovaj zvuk eksplozije mislim da ne trebaš stavljati... bar meni je to jako iritantno... za moj pojam si pokvario jako lijepu montažu

hvala na komentaru i kritici. Ne bi ni stavljao zvuk eksplozije(u biti i nije zvuk eksplozije nego dio beata) da mi originalni zvuk nije mješavina TSa i BFa i većinom se desynca u videima. 

Što se tiče muzike, opet, što god staviš, a nije neki instrumental /sa koncerta, makar i u trajanju od 6sekundi odmah dobiješ content match.

Što se tiče videa Ja sam prezadovoljan kvalitetom kompresije, napokon sam našao prave postavke za handbrake.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice