Sigurno nisu kupili zbog jednog battlepacka na mjesec i 48 h duplih bodova.lol
Upravo to!
Nama premiumašima je obećan raniji pristup. Kakve kurčeve veze ima mentalitet i dnevnopolotička situacija sa time??? 
Upravo to!
Nama premiumašima je obećan raniji pristup. Kakve kurčeve veze ima mentalitet i dnevnopolotička situacija sa time??? 
Upravo to!
Platio sam i za Premium battlepack.
Pa da dobijem u njemu Premium shit camo. -.-
Pirat prestani se svađat s ljudima.
Znaš da je to moj zadatak.
Pirat prestani se svađat s ljudima.
Znaš da je to moj zadatak.
Ti, zenge i maus...
Kojim programom je najbolje snimat' video u nekom dužem trajanju?
Naravno, BF4 x64.
Kojim programom je najbolje snimat' video u nekom dužem trajanju?
Naravno, BF4 x64.
Srce si.
Srce si.
Trenutno ne snimam, al kad sam to radio u BF3, koristio sam Dxtory.
Jako lijepo ga se da podesit tako da dobiješ kvalitetan video normalne veličine.
Tutoriale za podešavanje sam tražio na youtubeu.
Ne čitaš postove do kraja ili ti je promaklo. Svejedno..... I ja imam PREMIUM a opet bi volio kada bi sve pustili da igraju DLC čim bude gotov za PC (bar ovaj Second assault ). Zar nije dovoljno odgađan i ovako?? A kad imaš PREMIUM onda dobiješ jedan DLC džabe za razliku od toga da kupuješ posebno. Ali nema veze sto ljudi sto ćudi
Ma kužim,al koliko god kasnio ja s PREMIUMOM ga želim 2 tjedna ranije jer sam platio za ta dva tjedna ranije :)
Iz ovih postova jedino što mogu zaključiti je da je vrijeme relativno
Srce si.
Jako lijepo ga se da podesit tako da dobiješ kvalitetan video normalne veličine.
Ja sam koristio MSI afterburner sa dosta malenom kompresijom da što manje optereti procesor a snimke sam onda komprimirao sa handbrake-om koji to radi vrlo brzo i vrlo dobro (super kvaliteta, maleni fajlovi).
Srce si.
Ja sam koristio MSI afterburner sa dosta malenom kompresijom da što manje optereti procesor a snimke sam onda komprimirao sa handbrake-om koji to radi vrlo brzo i vrlo dobro (super kvaliteta, maleni fajlovi).
A što je s nVidinim Shadowplayom?
Radi li to išta?
Ovo mi zvuči Ok, što manja kompresija, manja kvaliteta, a igra na jednakim postavkama radi fluidno kao i bez snimanja.
Viđao sam da mnogi tako rade, uz Handbrake, jel
Srce si.
A što je s nVidinim Shadowplayom?
Radi li to išta?
Ovo mi zvuči Ok, što manja kompresija, manja kvaliteta, a igra na jednakim postavkama radi fluidno kao i bez snimanja.
Viđao sam da mnogi tako rade, uz Handbrake, jel
Ne treba ti ništa drugo osim Shadowplaya.
Ali još nijednom nisam uspio ništa snimiti s njim, ili sam glup?
(nemoj mi odgovoriti ako sam glup)
Mislio sam neodgovorit... ali..... Trebaš shadowplay uključiti u Nvidia experience panelu.
Prvo su svi govorili da treba zaustaviti rad na dodacima jer prvo treba popraviti igru. Likovi slušaju svoj "narod" obustave ne samo dlc nego i sve ostale projekte kako bi popravili igru, sad opet govore da zašto su zaustavili i da DLC kasni žele ispriku iako nikad ni nisu dali službeni datum izlaska niti rekli da je spreman.
Isto tako govorili ste kako želite ono što ste pošteno platili kad vama nekima igra nije radila kak spada, a sad se svađate s Piratom kad kaže da on želi ono što je platio u pemiumu.
Mislio sam neodgovorit... ali..... Trebaš shadowplay uključiti u Nvidia experience panelu.
Imam sve, toliko nisam lud.
Hot key tipke sam bindao, ali neće.
Doduše, treba BF4 pokrenut kao admin ako želim snimati baš BF4.
Ali ne radi mi snimanje na desktopu?
Može li uopće snimati desktop?
nemoj ove prepirke na forumu shvacati preosobno. Inače buš završio sa čirom na želucu i herpesom na čobama.
A ako skileđija hoće 1 na 1 nek se javi!!
Ali ne radi mi snimanje na desktopu?
Može li uopće snimati desktop?
Mislim da ne. Samo 3D aplikacije.
Prvo su svi govorili da treba zaustaviti rad na dodacima jer prvo treba popraviti igru. Likovi slušaju svoj "narod" obustave ne samo dlc nego i sve ostale projekte kako bi popravili igru, sad opet govore da zašto su zaustavili i da DLC kasni žele ispriku iako nikad ni nisu dali službeni datum izlaska niti rekli da je spreman.
Isto tako govorili ste kako želite ono što ste pošteno platili kad vama nekima igra nije radila kak spada, a sad se svađate s Piratom kad kaže da on želi ono što je platio u pemiumu.
Kad nesto ne radi, kad je potrgano ili zahebava - onda ne uzmes godisnji, ne odes na sanjkanje, ne twitas provokacije, ne jedes govna - 600 000 ljudi ti dalo po 50 eura. Pokrijes se po usima, zapnes i popravis to u rekordno kratkom roku - ispricas se ekipi DLC jem i spustis cijenu poluproizvoda uz jamstvo svima koje si razocarao da se to nece vise desiti -
Ponekad (večina vremena) se tjekom igranja mislim zašto ovo igram?
Kad nesto ne radi, kad je potrgano ili zahebava - onda ne uzmes godisnji, ne odes na sanjkanje, ne twitas provokacije, ne jedes govna - 600 000 ljudi ti dalo po 50 eura. Pokrijes se po usima, zapnes i popravis to u rekordno kratkom roku - ispricas se ekipi DLC jem i spustis cijenu poluproizvoda uz jamstvo svima koje si razocarao da se to nece vise desiti -
Ne kužiš kako stvari funkcioniraju u stvarnosti pa imaš sulude zahtjeve. To je okej...
nemoj ove prepirke na forumu shvacati preosobno. Inače buš završio sa čirom na želucu i herpesom na čobama.
A ako skileđija hoće 1 na 1 nek se javi!!
Dodaj me za prijatelja na battlelogu, izaberi vrijeme i mjesto, mod i oružje s kojim želiš da ja igram.
Ne kužiš kako stvari funkcioniraju u stvarnosti pa imaš sulude zahtjeve. To je okej...
Možda i funkcioniraju, ali to je samo pokazatelj zaostalosti civilizacije. Niti jedna velika stvar nije proizašla iz ravnodušnosti.
Najveći problem je što kod ovog posla stvari ne idu po principu "više Kineza, više zida". Kompleksna aplikacija na rubu tehnički mogućeg je stvarni problem pa je zahtjev da se to "sjedne i pofixa" sulud u kontekstu. Nažalost. Dodaj tome i činjenicu da onaj jadan dev u EA neće ni kune vidjeti od tih 600.000 prodaja. On i dalje radi za plaću po cijele dane. Tako da to njima ništa ne znači i nemaju nikakav razlog da ne odu na skijanje.
Zar je jako loš Attach heli sada? Btw, nikad mi nije jasno bilo zašto su tako tihi u igri... Ne čuješ ih već na 20m.
Najveći problem je što kod ovog posla stvari ne idu po principu "više Kineza, više zida". Kompleksna aplikacija na rubu tehnički mogućeg je stvarni problem pa je zahtjev da se to "sjedne i pofixa" sulud u kontekstu. Nažalost. Dodaj tome i činjenicu da onaj jadan dev u EA neće ni kune vidjeti od tih 600.000 prodaja. On i dalje radi za plaću po cijele dane. Tako da to njima ništa ne znači i nemaju nikakav razlog da ne odu na skijanje.
Pa sami su radili tu "aplikaciju", valjda nešto znaju o tome. Koji k? Ili je deda Mraz došao sa koka-kolinim šleperom i istovario im brdo disketa pred firmu. A oni će svi u glas :"Ajme što je ovo kompleksno, što ćemo sad."
Zar je jako loš Attach heli sada? Btw, nikad mi nije jasno bilo zašto su tako tihi u igri... Ne čuješ ih već na 20m.
Pa kad ih sruše odmah kad se dignu radi prejakog AA koji skida iz baze u bazu. Za preletjeti 20 metara bi se trebala dobivati medalja
Pogotovo kad ga tenk pogodi i da bez parodna on nastavi dalje.
U BF 3 do zadnjeg patcha Attack heli i pogotovo jetovi su bilo daleko OP. Jetovi su to ostali i nakon svih patcheva. To je jedna od stvari koja mi se svidja u bf 4, u vezi jetova. Ako se nisi bas posvetio istima neces se proslaviti, ako imas samo tri igraca koja rade zajedno protiv tebe. Attack heli treba dobiti flares za gunnera, i malo vise brzine. Inace u svemu ostalom nije vise los.
Da. Potpuno si u pravu. Ti ces mi reci a ja cu to ozbiljno shvatiti i prihvatiti (sarkazam, moram napisat da se ne bi umislio) - ti si stari jos manje u realnosti, ali si jako na vaznosti dajes, uopce nisi svjestan koliko te mnoze s nulom i ne zele shvatiti ili uopce procitati sta trkeljas.
Steta sat taj redX ne radi u offlineu pa uvjek naletim na neku trolcinu.