Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...
Tonči kaže...

ROFLMAO {#}

Hahaha, ovo je neki gadan lag... provjesio si njegov i svoj ping? Ovakve stvari sam znao vidjeti, ali su u 99,99% slučajeva prethodile rušenju servera.

ma kakav lag! Pa vidiš da se obojica normalno kreću po mapi samo što ga ovaj ne može pogoditi. Jedino objašnjenje je da hitbox kasni oko minute za igračem.

Moje zadnje dvije slike na prethodnim stranicama gdje za Heatom okolo trci onaj bar sa imenom i healtom. 

16 godina
moderator
Battlefield 4

Jučer kad sam došao do ovog mostića bio sam u dilemi,dal proć preko njega il biti siguran i ić okolo...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...

Koliko puta trebam ponoviti da je BF4 pokvarena igra??!!!!

Zašto je i dalje igraš onda?

(lol za baku td ragera)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 15:25 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam sta se desava...poslije pacha samo vrti load ono na serverima...

Nemam niti jedan na spisku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

I onda neces kupit kad ovo pogledas? Mucka provokatorska djubrad!

Ali neznaju pokazti da ti bestija od Abramsa sa 1500 konja i 60 tona zapne za zidic od 30 cm i dobro da se ne prevrne nego te izbaci sa putanje da se PONOVO utopis u rijeci! Od sada di ima vode vozim samo jet ski!{#}

17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Jučer kad sam došao do ovog mostića bio sam u dilemi,dal proć preko njega il biti siguran i ić okolo...

Neznas dok ne probas, i utopis se! {#}

16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Tonči kaže...

ROFLMAO {#}

Hahaha, ovo je neki gadan lag... provjesio si njegov i svoj ping? Ovakve stvari sam znao vidjeti, ali su u 99,99% slučajeva prethodile rušenju servera.

ma kakav lag! Pa vidiš da se obojica normalno kreću po mapi samo što ga ovaj ne može pogoditi. Jedino objašnjenje je da hitbox kasni oko minute za igračem.

"Kakav lag, radi se o lagu" - to si ti upravo rekao :P

bushido002 kaže...

Ja cekam bar 3 min i to od runde do runde...

Znam kad igram TDM bude vec bar 10 kileva sa svake strane!

Imam 4 gb rama,valjalo bi jos bar tolko...jel?

Da. 8GB će ti biti dosta, 4 GB je malo :) Mislim da bi ti i 6 već radilo veliku razliku, ali ionako se kupuju dva ista "keksa" pa... Može ti i disk biti spor, ali RAM je češće problem i s obzirom da meni winsi bez igre papaju 2GB, a igra sama lako preko 2,5, očito je 4 malo :)

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
MegaTheJohny kaže...
TomoR kaže...
bennyPro kaže...

{#}

Sta ti nije jasno? Jesi ti jedan od onih PRO-a koji igra igru na lockanih 333fps-a iako nema 333hz monitor{#}

Prvo sam mislio da si neki troll, ali sad vidim da uopće nemaš pojma kako Frostbite radi, i da je interno lockan na 200FPS.

Doduše za kempanje sa snajpom i s obzirom na tickrate servera dovoljno ti je i manje FPS od 40...

jbote led ja osjetim kad mi igra padne sa 120 fps-a na 90 fps-a :) iako nemam ukljen pokazivac FPS-a.

ak mi nije 120fps average, nije to to :)

Ma šta ti je. BennyHill bolje zna, on igra na 40 solidnih i još dva tri viška kada je dobar dan.

iskreno razumijem te ljudi... jer sam i ja osobno imao takve predrasude o 120 hz i koliko oko mozes vidjeti, kao nema razlike blaballb. 

Ali kad jednom sjednes na dobar stroj koji vriti 120 fpsa sa monitorom od 120hz, pa je strasno. Razlika je i osjeti se "smooth" efekt.

Da malo bolje pojasnim, s obzirom da vecina ljudi u ovom topicu 18+. Znaci to je isto kao kad jebXX zenu kad je vlazna (citaj 120 fpsa) i kad jebXX zenu na suho (40fps) !

16 godina
MegaTheJohny kaže...

Ali kad jednom sjednes na dobar stroj koji vriti 120 fpsa sa monitorom od 120hz, pa je strasno. Razlika je i osjeti se "smooth" efekt.

Da malo bolje pojasnim, s obzirom da vecina ljudi u ovom topicu 18+. Znaci to je isto kao kad jebXX zenu kad je vlazna (citaj 120 fpsa) i kad jebXX zenu na suho (40fps) !

Ma većina ti ovdje nije ni vidjela picu, a bome ni radila ono što ti kažeš.

[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

kakav kralj {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
13 godina
Tonči kaže...
Soldier977 kaže...
.

"Kakav lag, radi se o lagu" - to si ti upravo rekao :P

OK da preformuliram izjavu: "kakav lag, radi se o lagu čiji limes teži beskonačnosti i samim tim se ne svrstava u skup "normalnih" lagova, nego ćemo ga definirati kao izdvojen skup i nazvati ćemo ga debelo kašnjenje

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 15:51 (Soldier977).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Fala qrcu da je netko i nacrtao. Valjda je sad jasno i pro igračima? :D

lol, ovo je macji kasalj, ajde sad jos obijasni pojavu da hitbox i model se kod protivika pojavljuje ispred onog stvarnog na racunalu igraca!? To je valjda kad ti je ping u minusu!?!?

Battlelog: just_mau5
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Moje zadnje dvije slike na prethodnim stranicama gdje za Heatom okolo trci onaj bar sa imenom i healtom. 

A kad je Heat brzi od imena,prvo stigne on pa onda ime za njim {#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
odjavljen
berto kaže...
Tonči kaže...
fila2208 kaže...

Fala qrcu da je netko i nacrtao. Valjda je sad jasno i pro igračima? :D

lol, ovo je macji kasalj, ajde sad jos obijasni pojavu da hitbox i model se kod protivika pojavljuje ispred onog stvarnog na racunalu igraca!? To je valjda kad ti je ping u minusu!?!?

E pa ti studiraš strojarstvo i izvoli nam objasni!

Freak Show Inc.
16 godina
odjavljen
berto kaže...

Ne, nego vjerojatno kasni rendering modela za hitboxom :) Fora. {#}

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
berto kaže...

lol,mislim da se nismo razumjeli, zna se desit da model i hitbox zajedno, na neprijateljskom monitoru su ispred onoga na monitoru igraca...

11 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...
Tonči kaže...

ROFLMAO  {#}

Ne!

Sila je jača u ovom po kojem se puca.

Zato je neubivljiv.

Ne!

Mislim da u ovome prste ima LEVOLUTION. najvjerojatnije je igrac pucao ali zbog jakog vjetra on  raznosi metke i zato ga nepogadaju.   A da smanjite grafiku na low vidjeli bi da bi vjetar nestao i onda bi ga metci pogadali.

Ali radije volim ultra da neizgubim  levolution.

16 godina
odjavljen
berto kaže...
Tonči kaže...
berto kaže...

lol,mislim da se nismo razumjeli, zna se desit da model i hitbox zajedno, na neprijateljskom monitoru su ispred onoga na monitoru igraca...

Kako si to zaključio? Ako i jest (a ne vjerujem) eventualno može biti predikcija, ali to bi značilo da ti imaš problem i da ti kasniš, a ne da on zna unaprijed.

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

ali to bi značilo da ti imaš problem i da ti kasniš

Kupi test za trudnoću...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

E pa ti studiraš strojarstvo i izvoli nam objasni!

ja znam samo da sam pr0 i ako me noob ubije znaci da je igrica pokvarena{#}
razmisljam o tome da si u nick dodam pro_666 da svima bude jasno{#}

Tonči kaže...
berto kaže...

Kako si to zaključio? Ako i jest (a ne vjerujem) eventualno može biti predikcija, ali to bi značilo da ti imaš problem i da ti kasniš, a ne da on zna unaprijed.

ok, da ti opisem situaciju
stojim na mjestu i ugledam lika na vrhu stepenica, ubijem ga, skuzim da je to frend sa ts-a i nasmijem se, nakon toga se on javi kad je skuzio da je poginuo i kaze da kad sam se ja nasmijao on je tek bio na pola stepenica gdje ga ja jos nisam mogao ni vidjeti...

13 godina
odjavljen
berto kaže...
Friday kaže...

berto kaže...

stojim na mjestu i ugledam lika na vrhu stepenica, ubijem ga, skuzim da je to frend sa ts-a i nasmijem se, nakon toga se on javi kad je skuzio da je poginuo i kaze da kad sam se ja nasmijao on je tek bio na pola stepenica gdje ga ja jos nisam mogao ni vidjeti...

Jbga Maus ili si ti vidovit ili priznaj da imas cit .

PS - ili ti je mozda Ljudevit pokazao neke fore na CS - u pa to koristis {#}

13 godina
pirat kaže...

Koliko puta ja moram tebi ponoviti da koristiš višestruko citiranje??!!!!

Višestruko citiranje je gey.

Zato to fila često koristi.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

P.S.

Još bi imao što za dodati i citirati par njibova, al mi Pirat zabranio pa su ovaj put prošli "lišo" :(

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
MegaTheJohny kaže...

kakav kralj {#}

WTF, kakva je ovo jadna usporedba? :D

16 godina
odjavljen
berto kaže...

Eto. Dakle predikcija njegovog kretanja je unaprijed izračunala da će on biti na vrhu. Ti si ga ubio, a njegove stvarne kontrole su do servera toliko kasnile da je on bio tek na pola. Ja bih u ovom slučaju još očekivao i da se on zapravo digne, jer nije mrtav.

Naravno, postoji mala, mala šansa da on priča besmislice samo da bi opravdao kolika je njubina. :)

15 godina
neaktivan

Ako bi mozda netko htio mjenjati Diablo 3 za BF 4, molim poruke :)

Samsung Galaxy Note II :)
17 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...

Koliko puta trebam ponoviti da je BF4 pokvarena igra??!!!!

Zašto je i dalje igraš onda?

(lol za baku td ragera)

Svi koji ne misle kao ja automatski dobijaju TD. Jednostavno takav sam covjek. Ne znam kako sam to previdio da nisam stisnuo TD. Vidim da ti stoji 1TD. Evo sad ide moj tako da ce ti post konacno imati smisla.

15 godina
Battlefield 4
danas ziva katastrofa od 30 spajanja svako je rusenje :/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
psihoroba kaže...
danas ziva katastrofa od 30 spajanja svako je rusenje :/

Nisi jedini, a od zadnjeg patcha FPS mi je pao do razine neigrivosti, svaka im čast

Who bolan cares
14 godina
Meni nakon jedne runde igre obavezno ide stalno rušenje,znači prva radi odlično.
I naravno nakon patcha
robimarko@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice