Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.634.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bem ja vama tetke da prostite, igrate igru a ja cekam igrajuci BFBC2. Salim se naravno, udarajte kad ste u mogucnosti, evo 'teska srca' priznajem da cu prvo odigrati piratski SP pa poslije nove tamo uzeti igru, a poll cu postaviti da vidim razliku izmedju Win7 i Win8 nakon cijele sminke.

Kako god, uzivajte gikovi usrani.

Moj PC  
3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4

Zanima me kako isključiti ili barem smanjiti količinu presijavanja/isijavanja u ovoj igri? 

BF3 mi je zbog toga išao na živce (sve sjaji toliko da se skoro ništa drugo ne raspoznaje), pa me zanima da li se to može ikako smanjiti ili isključiti?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
15 godina
neaktivan
Novi beta driveri iz AMDa.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
13 godina
Battlefield 4

Sranje, sigla su mi dva maila iz Meksika!

Ne mogu do kompa, citam s moba, nemam pojma sto mi pisu :/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ne brini u jednom ti je product code,meni je isto dosao

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ne brini.. Isto.. El producto que reservaste ya está disponible. Descárgalo y juégalo hoy mismo. Iliti - The product is available now booked. Download it and play it today.
13 godina
Battlefield 4

{#}Fala decki, dodjite da vas zagrlim!

Joj, ne volim ovakva budjenja {#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

jel je netko dobio key s go2 arene,ja cekam i nikako da docekam :/

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

A prevrti stranicu,dvije ili tri mozda nazad netko je napisao da se cuo s suportom i da valjda 30.10 ili danas,nisam siguran pa pogledaj

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
Battlefield 4

Ajd, kad vec pisem da napisem jos ponesto o igri {#}

Onako, razbacane misli, iz glave:

Jedan jedini dobro uigrani squad (jer sad ima 5 igraca) moze doslovno okrenuti cijelu igru.

Pogotovo na serverima s 32 igraca.

Puuuno su olaksali napredovanje!! {#} Igra jos nije ni izasla kod nas, a vec sam level 10 {#}

Izgleda da sam ipak bio u krivu kad sam reko da ce Support propasti ako mu ne vrate C4.

Igrao sam cijeli dan s njim i uopce mi nije nije falio! {#}

Ima air burst, claymore, mortar i sad C4.

Zbog puno vise razina nego je bilo u BF3, vise drveca i grmova, teren je bolje neravan, cini mi se da ce sporim igracima bas pasati, jer se stvarno mozes sakriti gdje god hoces. Meni to ne pase, jer sam vise rusher :)

Imamo dobre stratege u temi, koji inace peru po RTS-ovima, da nam budu dobri commanderi? {#}

Ceco, kak stojis sa BF4 serverom? Kad ce trebati uplate, javi ovdje.

Moj PC  
4 1 hvala 1
13 godina
zagy15061984 kaže...

ja isto čekam :D

al nikam mi se ne zuri,nemoram sve imati prvi dan (ili par dana prije) ko velika vecina {#}

ajd barem su premium spustili na neku normalniju cifru :)

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ako Danny nema namjeru dizati Bug server mozemo nesto izkombinirati.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
8 0 hvala 3
15 godina
GrimReaperKC kaže...
zagy15061984 kaže...

ja isto čekam :D

al nikam mi se ne zuri,nemoram sve imati prvi dan (ili par dana prije) ko velika vecina {#}

ajd barem su premium spustili na neku normalniju cifru :)

ja se zaletio na 49.99 premium {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 8:14 (zagy15061984).
13 godina
Battlefield 4

ja sam kupio po 35€ igru,a premium bude pričekal neko vrijeme i jos "normalniju" cifru {#}

mogel sam ustedit vise da sam preko mexica uzimal,al nije mi se zaista dalo zafrkavat s shemama oko toga..

nek dodje key jos danas ako je moguce i sve 5 {#}

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Federi, mrzim vas {#}  hoću i ja igrat

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Wtf??

Tank gunner: Soflam i plamen ?!

Ajmo Carapa, da to cim prije otkljucamo {#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 4

Vidim neki su prošli cijeli SP ali nemaju otključana sva oružja.

To znači da treba više put igrati SP da bi to bilo otključano ili niste našli ta oružja?

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

Ako Danny nema namjeru dizati Bug server mozemo nesto izkombinirati.

Ovaj put preskačem. Nije isplativo davati velike novce kad je izvjesno da će se opet izroditi milijun i jedan server, a s obzirom da nas par s TS-a nismo u mogućnosti puniti ujutro vjerojatno će opet zjapiti prazan nakon kojeg mjeseca.

---

BTW ovaj bulšit s igranjem SP-a isto nabijem na onu stvar. Ajde da znaju napraviti dobar SP, al u BF3 je bio takav generički drek da me strah pomisliti šta je ovdje.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
pirat kaže...

Vidim neki su prošli cijeli SP ali nemaju otključana sva oružja.

To znači da treba više put igrati SP da bi to bilo otključano ili niste našli ta oružja?

Da ne igras ko Heat na EASY nego na NORMAL ili HARD,mozda bi ih i otkljucao. {#}

Btw-Nemojte ocekivat da cete ko comanderi moci napravit neki veliki posao jer masu ekipe jos uvijek ne kuzi nista,ko i ja neke stvari.

E da,jucer sam se bas sjetio kako opisati ove sve ikone u igri za zastave itd. 

Kao kad predes sa iOS 6 na iOS 7. Sve nekako -child friendly-. To mi se za sada ne svida nikako.

U jetu sam se vozio jucer izgubio sam sam* sebe. Nikako se naviknut na mapu i na funkcioniranje radara i polozaja jeta mog i protivnickog. 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Onda tko je za server nek pukne tu hvala. Ako nista dok smo nabrijani prva tri mjeseca.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 20
14 godina
Soldier977 kaže...

Federi, mrzim vas {#}  hoću i ja igrat

Odi na VPN,sredi onaj dio sa PRELOADom i kad ces ici igrat MP,spoji se na Korejski Vpn i ulogiraj se na Origin i Battlelog. 

Nakon toga se diskonektaj sa Vpn-a i spoji se na server koji hoces-Europski naravno.

Kazem,igrali malo jucer sa pingom 40-50. :) 

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

došli statsi za oružja:

http://symthic.com/bf4-stats

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
Battlefield 4

Evo walkthrough za Singleplayer, sa opisnim mjestima dogtagova:

http://www.vg247.com/2013/10/29/battlefield-4-guide-all-missions-solved/

Vidim da se isplati odigrati SP, zbog otključavanja raznog naoružanja za MP.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 8:42 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo ˝gole˝ uporedbe AEK-a i M416.

http://symthic.com/bf4-compare?M416_vs_AEK-971

AEK rules ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel itko od vas naručio preko g2playa ?? zanima me kada stiže ključ ako se danas uzme ??

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Znači ovi Stealth Jetovi nevaljaju apsolutno nista... daju mizaran dmg, cudno se okrecu i gubim se u dfu...

ali zato Attack Jetovi dominiraju sve moguce od zraka do vode i zemlje... čudesa, sa njim uspijem u df dobiti i stealth jet iako nema afterburner

PS. netko zna mozda riješenje protiv BSOD i RSOD poslije svake mape?

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 8:56 (Scrappy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Mali dojam nakon prospavane noci nakon jucer odigranih 4-5 sati,mislim da je napredak u destrukciji dosta vidljiv,

od srusenih kuca ,kratera u zemlji ,unistenja zaklona u potunosti na pojedinim zastavama(doslo je do toga da smo jucer na ts komentirali da su malo i pretjerali sa unistavanjem{#}).

Infatry mape su jako otvorene podzemni hodnici,skakutanje preko krovova,skele...do cilja je moguce doci stvarno preko puno nacina.

Napredovanje i otkljucavanje battlepack-ova jako brzo ,drugi cin 3000 bodova - treci 9000...dobro pocetna oruzja su dosta slaba ,roknes scout heli sa onim prvi rpg-om a on lagano odleti kao da ga nis nije pogodilo,protiv aviona ili helija nemas nikakvo pjesacko protivavionsko oruzje,ali ok vjerojatno su htjeli omogucit ljudima koji voze letjelice jedan odredeni pocetni luft za uvjezbavanje

Na mojem pc igra vrlo dobro radi-kad radi,random smrzavanja usred partije koliko smo pricali na ts imaju svi bilo ati ili nvidija,ali opet prvi dan izlaska pa ok (prvi put u zivotu sam vidio crveni crash {#}),konstatno 70-90fps,na auto postavkama gdje je sve namjesteno na high,full hd.

Sve u svemu zadovoljan videnim.

Moj PC  
7 0 hvala 3
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel itko od vas naručio preko g2playa ?? zanima me kada stiže ključ ako se danas uzme ??

Sutra šalju ključeve.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 4

Ja sam do sad imao u originu podešeno da sam iz meksika(čak sam si i dog tag u BF4 stavio mexico:P ) pa mi dolazili mailovi na španjolskom koje sam onda prevodio na engleski. Uglavnom danas mi je došao novi i eto što piše. Cyber evo što meni piše

Dear IME PPREZIME Thanks for shopping at Origin. The product you had booked is available for download or to download preview . Order ID: xxxxxxxxxxxx Product ID : xxxxxxxxxxx Product Name : Battlefield 4 ™ Release Date : 28 October 2013 Digital Rights : xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To download your game , simply visit the " My Games " in Origin. I HAVE THE Origin : start download / download my purchases prior HAVE NO Origin : installing and starting download / download my purchases prior If you have any questions about your order, click on the link below to receive ayuda. CLICK HERE TO SEE THE PREVIEW DOWNLOAD FAQ You have already been charged the August 29 game and will reflect well on your own. Warning: this email was sent from an address that does not accept only informative answer. Do not respond to this message . Sincerely , Origin Store Customer Service

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 8:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Eh da.. Sta se tice destrukcije..

Vozim se sa nekim likom jucer u tenku na nemam pojma kojoj mapi,i kuca ispred nas,i lik doslovno kroz nju!

Ja gledam i ne vjerujem ! Ude na jednu stranu i izade na drugu ! {#} {#} 

Jos pricam deckima na tsu sta upravo gledam i ne vjerujem ! Haha Zakon !

A sta se tice optimiziranosti-Perfektno. Vjerujem da ekipa sa dosta slabijim konfama moze vrtit bez pol problema. 

Moj PC  
3 0 hvala 3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice