- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Također, ma nabijem ih, ionako necemo moci cipati do popodne..
sad mi se bome neda zajebavat..obriso sam origin..sutra kad popodne kad dodem iz skole cu probat ponovo..ak nece ic onda idem na ea chat pa ce me cut -.-"
sad mi se bome neda zajebavat..obriso sam origin..sutra kad popodne kad dodem iz skole cu probat ponovo..ak nece ic onda idem na ea chat pa ce me cut -.-"
Snajay iz Kalkute će dobit jezikovu juhu :P
Prema ovome https://help.ea.com/article/battlefield-4-beta-release-times beta počinje u 11.
Zar nije netko rekao da je neki battlelog update od 10-11?
Počinje u 10 jer smo mi trenutno u CEST-u tj UTC(GMT) +2
ovi koju su imali alphu bf4...jel postoji ista fora kao na bf3 da senešt upiše u konzolu pa da si pratim fps.... ili ima kakv več bf4 editor.... thx
ovi koju su imali alphu bf4...jel postoji ista fora kao na bf3 da senešt upiše u konzolu pa da si pratim fps.... ili ima kakv več bf4 editor.... thx
skini fraps free i gledaj si koliko ti vrti.
Pa kao što je preload krenuo u 19h kako je najavljeno, onda će valjda i beta krenut u 10 ujutro kako piše...
Da, sluzbeno krece.
Al onda krece i Battlelog update, pa ti igraj ako mozes
Kako si samo to vidio 5 sekundi prije mene
Pa kao što je preload krenuo u 19h kako je najavljeno, onda će valjda i beta krenut u 10 ujutro kako piše...
Da, sluzbeno krece.
Eh, ja sutra krećem u 12:40 na posao pa ću valjda uspjeti barem prismrditi na neki server... ako ništa da me barem netko napuca z granata u vugle ili tako nešto
Ali da su mućka đubrad to što su stavili maintenence u 10 kada beta službeno počinje, to stvarno jesu
Da, sluzbeno krece.
Eh, ja sutra krećem u 12:40 na posao pa ću valjda uspjeti barem prismrditi na neki server... ako ništa da me barem netko napuca z granata u vugle ili tako nešto
Ali da su mućka đubrad to što su stavili maintenence u 10 kada beta službeno počinje, to stvarno jesu
a da su mućka đubrad mogli stavit početak bete za vikend da se radni narod pošteno naigra do ponedjeljka... mogli su...
Treba docekat jutro :D
Ja sutra od 11 do 8 al eto :D
deca, fino mi se danas naspavajte jer vam slijedi 2 tjedna rejpića.
Jos ti stigne komp riknut do sutra
Ja sam mislio kako cu se danas naigrat na Cecinom serveru i pripremit za sutra ..
A kad tamo...
K/D ispod 0,5
Obicno zadnji u squadu
Ne stignem doci ziv ni do jedne zastave...
Nadam se da to nije bio uvod u BF4
uči dijete, neš se 'leba najest od igranja
Ozbać? I ja isto, jesi učio? Ja baš i nisam, a ako dobijem 1 mama mi je rekla nema bf4 za mene 2 tjedna kazne :(
Za BF će se uvijek naći vremena
Jos ti stigne komp riknut do sutra
Ja sam mislio kako cu se danas naigrat na Cecinom serveru i pripremit za sutra ..
A kad tamo...
K/D ispod 0,5
Obicno zadnji u squadu
Ne stignem doci ziv ni do jedne zastave...
Nadam se da to nije bio uvod u BF4
ajde bar su runde bile napete ;)
A i Nexu smo se osvetili :D
http://battlelog.battlefield.com/bf4/
Pssstt... dont spoil it...
ja več krenuo slagat loadout da bude spremno kad dođem u 14h s posla a ono ne može...moram prvo pokrenut igru.... ufufufufufufuf
LOL ekipa,dajte laganini.. Pa nije neznam sta,kaj ste poludili ? Znam da je hype i da jedva cekate,ko i ja,al ono sta necu procitat sve..