Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.633.201
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jebo te led{#} morao sam!{#} ovaj bf4 je 10godina ispred bf3 a bf3 je pak 10godina ispred svega drugoga...ovo da bi se nadmasilo trebalo bi se udruziti 20 izdavackih kuca....

ja sam jednostavno impresioniran bf4 pogotovo ovom promjenom vremena...trenutno ovo sve izgleda nenadmašno{#}ajde da sam i to doceko da nakon half-lifa da se desio neki znacajni pomak u fps-ima! jos kad bi i ostali pratili taj tempo!

sad odoh po igru...jer sam vec zaljubljen{#}LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
Moj PC  
12 1 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
drahic kaže...

Jel imas vremena doc na Gamers platoon?

Nema ti mene doma, stalno lutam negdje

Pisem i citam preko moba.

A i nemam mikrofon! Slusalice su mi na servisu.

Tj, ima jedan stari mikrofon, al to malo dulje traje kad postekam i slozim u opcijama :)

Al ak je hitno, probat cu te pronaci.

P.S. Napokon ribboni i vjerojatno medalje za spotanje!!! {#}{#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

1rontjunfisk je na fejsu stavio ovaj video i napisao:

"For what ive seen in the 12 minutes Exclusive gameplay is that the jets mechanics seems to have changed, you no longer need to hold a specific speed to gain angles. When u watch closely on first person jet perspective. he seem to have the same turn radius between 200 and 450."

po meni ultra {#},u bf3 treba vjezbe da naucis kontrolirat brzinu izmedju 300-315 u trecoj osobi,ovako je previse noob friendly,avioni su sve laksi i laksi za letjeti svakim bf serijalom :/

EDIT:cemu sluzi gyro stabilizer?

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:54 (kurt).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Eto jučerašnja diskriminacija roza boje me navela da otvorim temu na battlelog forumu o tome i zamolim DICE da uvrsti tu boju u igru.

Molim da lajkate tu temu pa da se pink boja uvrsti u camo za sve od oružja pa nadalje.{#}{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348594556032/

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
kurt kaže...
cemu sluzi gyro stabilizer?

Kad ideš u đir da te malo stabilizira.

17 godina
Battlefield 4

Se to meni čini ili sam vidio ovo u jednom trenutku u Jackovom videu:

http://www.dpadmagazine.com/wp-content/uploads/2011/08/BFBC2-Arica-Harbor.jpg

10:05

heavy mg?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kurt kaže...

"For what ive seen in the 12 minutes Exclusive gameplay is that the jets mechanics seems to have changed, you no longer need to hold a specific speed to gain angles. When u watch closely on first person jet perspective. he seem to have the same turn radius between 200 and 450."

po meni ultra {#},u bf3 treba vjezbe da naucis kontrolirat brzinu izmedju 300-315 u trecoj osobi,ovako je previse noob friendly,avioni su sve laksi i laksi za letjeti svakim bf serijalom :/

ovo potpisujem... sad ce ''svako'' moc bolje igrat, i covjek koji vjezba nece se moci isticati nad ostalima... bas bezveze ako ce biti tak kao sto je on rekao

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Meni retardirano izgleda sto se kamera u jetu ne mice, nego izgleda kao da ti je glava prikovana za naslonac.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 0:06 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Meni retardirano izgleda sto se kamera u jetu ne mice, nego izgleda kao da ti je glava prikovana za naslonac.

Inace ima nes kaj stisnes i onda mos okretat glavu

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
kurt kaže...

ovo potpisujem... sad ce ''svako'' moc bolje igrat, i covjek koji vjezba nece se moci isticati nad ostalima... bas bezveze ako ce biti tak kao sto je on rekao

Sto se mene tice, bolje da je ovako. U bf3 ako nisi poceo od pocetka igrat as jetom gotovo je. Recimo ja jos ni sad nisam se puno iskusavo u jetovima, a ako sad krenem ubit ce me bas taj jedan od vas "iskusnih" pilota koji mi ima sve unlockove za jet i zna sve te manuvre.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma nije tako..ja sam jetom krenuo igrat tek negdje na 10 orlicu i gle sad mi sasvim dobro ide :)

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
1suky1 kaže...

Sto se mene tice, bolje da je ovako. U bf3 ako nisi poceo od pocetka igrat as jetom gotovo je. Recimo ja jos ni sad nisam se puno iskusavo u jetovima, a ako sad krenem ubit ce me bas taj jedan od vas "iskusnih" pilota koji mi ima sve unlockove za jet i zna sve te manuvre.

Pa i meni je skoro nemoguce naucit igrat u avionu sad kad ima savrsenih pilota.

Pa sam svejedno za to da jos otezaju, a ne olaksaju!

Mi smo curice da nas treba voditi za ruku i pokazivati nam kako se igra?

To s pocelo dogadjati s igrama na konzolama, ne treba to nama u BF-u.

14 godina
Battlefield 4

Drago mi je da su promijenili mehaniku igre,jer ce sada svi ici 'ispocetka'.

Od samog gameplaya,voznje jetova,helija,tenkova.

Svima ce se dati prilika i onda ce se vidjeti tko ima 'feeling' za to,ili nema. Bit ce tutorialna osnovnih od njih samih za neka vozila,sto je po meni cisto ok.

Nece bit samo obicni  hint-ovi kao u BF3 dok ti se mapa loada.

Ja sam tek nakon godinu dana saznao da sa mortarom mozes ispucavat smoke jer sam slucajno procitao sta to pise i sta se vrti.

Moj PC  
14 1 hvala 5
17 godina
Battlefield 4

Navodno kompletna lista BF4 oružja (Vanilla):

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
8 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav! 

Prednarucio bi igru...al se dvoumim izmedju digital deluxa i premiuma...

inace imama bf3 premium, a bitno mi je da dobijem sve expansione... beta bf4 me i tako ne veseli s obzirom na postojeći hardware, ali me interesira dolaze li exp. packovi i sa digital deluxom koji kosta 20€ vise od premiuma.

MSI GX630
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
monkeymoon kaže...

Pozdrav! 

Prednarucio bi igru...al se dvoumim izmedju digital deluxa i premiuma...

inace imama bf3 premium, a bitno mi je da dobijem sve expansione... beta bf4 me i tako ne veseli s obzirom na postojeći hardware, ali me interesira dolaze li exp. packovi i sa digital deluxom koji kosta 20€ vise od premiuma.

Premium je nadogradnja na osnovnu igru, odnosno deluxe verziju tako da, ukoliko želiš sve DLC-ove, moraš uzeti jedno i drugo.

Pošto imaš BF3 premium onda ti deluxe BF4 nije potreban.

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Navodno kompletna lista BF4 oružja (Vanilla):

Ma ja nevjerujem da je Gamescom Build finalna verzija. Možda još dodaju nešto do kraja.

13 godina
Battlefield 4

Samo još mogu pokvarit nešto,oni ti već imaju i sve DLC-eve spremne.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Sta se tice kupnje preko proxya sa karticom preko koje je vec kupljen Bf4. 

Nemoguce. 

Probao na svoj acc uzet i dobivam autorizathion payment failed. 

Reko ok,mozda mi je flagan acc zbog proslih kupnji preko proxya,i idem probat drugi acc na kojem je samo BF3 i opet ista stvar.

Ocito je problem kod kartice. Nazalost nemam drugih kartica da bi mogao probat,pa ako netko ima dobre volje za pivkana da proba,bio bi zahvalan. Neka mi se javi na PM. 

Hvala

500kn posaljem/uplatim za BF4 i Premium. Ispadne nekih 480kn. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 9:33 (drahic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad dolazi beta stigla mi je kartica gtx650 ti boost 2gb ,nadam se da če ič na low 800x600

http://www.youtube.com/watch?v=lh6Nf0lBtGw&list=FLjexh4Bc4RXMby_W3cBfW5Q
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Danec kaže...

Kad dolazi beta stigla mi je kartica gtx650 ti boost 2gb ,nadam se da če ič na low 800x600

1.10. za one s Premium i preorderom MoH: Warfighter. 4.10. za ostale. Trebalo bi ti raditi i na 1280x1024, na low.

Matimio obrađuje nove/stare "gadgete" inženjerske klase:

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
16 godina
neaktivan
carapa_junior kaže...

ma nije tako..ja sam jetom krenuo igrat tek negdje na 10 orlicu i gle sad mi sasvim dobro ide :)

ne kenjaj.... i dalje si njubek {#}

drahic kaže...

Ja sam tek nakon godinu dana saznao da sa mortarom mozes ispucavat smoke

{#}

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
carapa_junior kaže...

nisam ja ni rekao da sam Pro ili ista slicno, rekao sam samo da mi ide {#}

[xDx] carapa_junior
16 godina
carapa_junior kaže...
Scrappy kaže...
carapa_junior kaže...

nisam ja ni rekao da sam Pro ili ista slicno, rekao sam samo da mi ide {#}

To ti samo misliš{#}{#}

15 godina
Battlefield 4

Kaj na kraju, el bude igra puno zahtjevnija od BF3 po hardweru?

Battlefield 3: leoDOR3_
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

To zato jer sam ga ja učio letjeti,carapa je bob.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kaj na kraju, el bude igra puno zahtjevnija od BF3 po hardweru?

To i mene zanima, mada sam vrtio BF 3 i na medium/high... ali da nebi kupio pa frka...

13 godina
Battlefield 4

Možda malo,ali se nadam da će sad malo bolje optimizirat igru za PC.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ljudi, je potvrdjena glasova komunikacija u BF4 na PC-u??

Svi su govorili o tome, sad napokon izadje Alpha i ljudi igraju na Gamesconu i vise ni rijec o tome {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ljudi, je potvrdjena glasova komunikacija u BF4 na PC-u??

Svi su govorili o tome, sad napokon izadje Alpha i ljudi igraju na Gamesconu i vise ni rijec o tome {#}

Da potvrđeno je na E3 da če biti Squad voip i da če Squad leader moči komunicirati sa Comanderom ako se ne varam.

Btw:

https://twitter.com/jackfrags/status/370847476754157568

Haha {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 14:05 (Firefox72).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice