Hoće bit šta od one priče da se sve igra na jednoj ogromnoj mapi, a da su dijelovi mape Conquest, TDM, SQDM, Rush te da komader to sve nadzire?
Mislim da ništa od toga, a i meni to zvuči suludo.
Hoće bit šta od one priče da se sve igra na jednoj ogromnoj mapi, a da su dijelovi mape Conquest, TDM, SQDM, Rush te da komader to sve nadzire?
Mislim da ništa od toga, a i meni to zvuči suludo.
Evo jedan challenge za MadTom-a :D
Ma, to Špelac i ja sami riješimo u tom vremenu, a ako pustimo jukakuku, on će i sam
Bez brige, to se misli na sve BF3 igrace koji igraju igru tih 48 sati, da ne bi netko stvarno pomislio da to jedan igrac mora napraviti
Vec je bilo slicnih fora, npr kad ce svi igraci napraviti toliko i toliko killova, onda ce otkljucati novi dog tag i takve fore.
Character modeli!
Ženski model je iz SINGLEPLAYERA, da nebi bilo zabune.
Odlicno!!!!
Odkud??
Ima i 3DS modela?
Character modeli!
Odlicno!!!!
Odkud??
Ima i 3DS modela?
E ne znam, imam hrpu bf blogera i news barova na fcb da ne znam sa kojeg sam ovo skinuo.
Ugl. ako dođe još budem stavio. Ovo je zasad leakalo :)
Ako netko nije vidio nešto od ovoga!
Bez brige, to se misli na sve BF3 igrace koji igraju igru tih 48 sati, da ne bi netko stvarno pomislio da to jedan igrac mora napraviti
Vec je bilo slicnih fora, npr kad ce svi igraci napraviti toliko i toliko killova, onda ce otkljucati novi dog tag i takve fore.
i mislio sam da je nesto tako, ili nekakav typo s obzirom da je alpha :D
al ono mislim da nebi madtomu bio problem ni tih 500k u 48h rijesit :D
madtom <3 no homo ;)
Character modeli!
Odlicno!!!!
Odkud??
Ima i 3DS modela?
ultra high rez modeli
Hvala!
Svaka cast onome tko je stigao iscupati 3D modele iz Alpha verzije..
Al mi je cudno odkud singleplayer likovi... toga ne bi trebalo biti u Alphi... Nije ni cudo da je toliko zauzimala jedna mapa :)
Sad bi se jos negdje trebao pojaviti taj model u nekom 3D obliku, spreman za import u neki od 3D rendering programa :)
Hvala!
Svaka cast onome tko je stigao iscupati 3D modele iz Alpha verzije..
Al mi je cudno odkud singleplayer likovi... toga ne bi trebalo biti u Alphi... Nije ni cudo da je toliko zauzimala jedna mapa :)
Sad bi se jos negdje trebao pojaviti taj model u nekom 3D obliku, spreman za import u neki od 3D rendering programa :)
Ne znam da je baš to netko čupao...prije bi rekao da je neki leak od nekuda.
Vjerovatno će izać još likova samo pitanje kada :)
Ne znam da je baš to netko čupao...prije bi rekao da je neki leak od nekuda.
Prije koji dan sam nasao 3D modele od likova iz BF3 spremne za import u 3D Studio MAX.
Ako nisu promjenili nacin kriptiranja, spremanja.. ili cega vec, moguce da je ovaj put to bilo lako izvuci :)
Vjerovatno će tako bit hc mode...sličan :)
Ali slažem se, bez ikakvih hudova, bi bilo predobro.
To se meni cini, ili je fizika ktretanja likova savrseno napravljena?
Usudio bi se reci, najbolje od svih igara koje sam do sad vidio.
Najbolje kako se likovi nagnu kad sprintaju u zavoju :)
I kad trci i gleda okolo, kako mu se tijelo okrece.
Evo još malo modela.
http://bf4central.com/2013/08/new-battlefield-4-character-renders/battlefield-4-character-render-1/
http://bf4central.com/2013/08/new-battlefield-4-character-renders/battlefield-4-character-render-2/
Izgledaju opako :)
Sp, ali možemo vjerovatno očekivati neke prerade, za multiplayer dio,.
Ja bi volio da se moze birat odijelo, a ne samo kamuflaze, znaci da bude vise customizacija i vise kamuflaza za puske. Npr, da se moze maska na licu mijenjat i slicno :D kao sto je bio slucaj u cod black ops koa netko zna.
Ja bi volio da se moze birat odijelo, a ne samo kamuflaze, znaci da bude vise customizacija i vise kamuflaza za puske. Npr, da se moze maska na licu mijenjat i slicno :D kao sto je bio slucaj u cod black ops koa netko zna.
ja bih volio da čižme imaju crveni džon kao louboutinke... daj molim te u čemu ti pričaš, koga briga za neke maske. dobit ćeš najmoderniji vjerovatno FPS i ti se brineš šta će ti modni mačak reći kad te vidi u toj masci...
ja bih volio da čižme imaju crveni džon kao louboutinke... daj molim te u čemu ti pričaš, koga briga za neke maske. dobit ćeš najmoderniji vjerovatno FPS i ti se brineš šta će ti modni mačak reći kad te vidi u toj masci...
Cuj, to su sitnice koje dizu dojam igri.
Za to imaš black ops i tamo odi šminkaj svog snipera.
Situacija - soras se i trazis ammo i dodje lik sa rozim prslukom i baci ti box . Njemu se bas svidja taj prsluk . Treci trci u zelenim isusovkama
.Stvarno bi bilo dobro da nam dozvole takva sranja .
Za to imaš black ops i tamo odi šminkaj svog snipera.
A cuj, ja sam samo rekao sta bi htio da bude u igri, neznam sta ste se svi toliko uzhebali oko toga
Na ovom prethodno postanom videu su rekli da će biti mogućnost customizacije vozila.
Ja bih volio otključati hello kitty tenkić.
Cuj, to su sitnice koje dizu dojam igri.
Cuj, to su sitnice na koje ces obracat pozornost prvih 10h igranja i vise ih neces ni primjecivat
isto je bilo kad su uveli destrukciju u BFBC2 neko kratko vrijeme smo se divili tim scenama, a onda ih prestali primjecivati