Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.445
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Kill Frenzy kaže...

nisam uopće obraćao pozornost na bf4 do evo sad.

koja je glavna razlika između bf3 i bf4?

nove mape?možda malo promjenjeno sučelje??

meni to sve izgleda isto

Pa ako češ gledati tako površno nije se puno promjenilo.

Da te malo više zanimaju promjene uvidio bi da se u BF4 vraćaju neke stvari koje su definirale Battlefield. 

15 godina
Battlefield 4

zato i pitam, dubokoumni.pogledao sam par videa i to je to što sam vidio.zato sam ovdje postavio pitanje

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

zato i pitam, dubokoumni.pogledao sam par videa i to je to što sam vidio.zato sam ovdje postavio pitanje

sto se tice gampleya to je vise manje ostalo isto, dobra stvar sto se vraca spectaotr mode. jedno on najacih sredstava protiv citera. 

12 godina
protjeran
Firefox72 kaže...

Ajde ljudi 15 minuta je minulo a nitko ništa, Ubijate me {#}

Haha netko več streama :P

http://ru.twitch.tv/wuest3nfuchs

Evo i 51 minutni gameplay od nekog rusa.

http://www.twitch.tv/n12_mcflyjesusxd/b/418222679

premotajte ovaj filimc na 37min vidi se kada covjeka revajva, sve isto kao u bf3{#}

i vidim da je killcam i dalje sranje. volio bih da ga naprave kao u cod-u posto sada ima spectator pa je moguce.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 21:44 (AmDCluB).
16 godina
Battlefield 4

Odigrao sam sada 2 runde,  i igra je očekivano odlična, ali nema ničega revolucionarno novog osim rušenja nebodera i takvih zanimljivih, ali ne i "game changing" sitnica. Zapisao sam sve sto sam do sad primjetio, pa cu napisati malo detaljniji post kada dođem doma. I BTW, nije onaj build sa E3, ali je dosta bolji nego oni SS koji su procurili pred par tjedana. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 8
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

prebrutalno me igra podsjeća na bf2 (kojeg dan danas znam zahalat kod frendova jer jedino to igraju)

to je  bliže bf2 nego bf3 po fakat dosta stvari i zato mislim da će bit dosta "ozbiljnija"(tu će i ljudina i takva bagra doći na svoje,samo me zanima hitreg jer ako to naprave kako treba to će ja mislim bit "to")

usporena je dosta što isto daje tu dozu ajmo reć  "realnosti".

samo mi je glupo kretanje vojnika kada te netko ubije.

sve u svemu dosta je promijenjena vidim i ubacili su fakat brdo novi stvarčica.

mogla bi bit fuul zanimljiva {#}

ps. deni gejbffenboj jesi ti dobio alphu?nisam ni ja {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 22:12 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Battlefield 4

zenge pricas gluposti kakva sam ja to bagra. mislis bagremova bagra?

usporena{#}, pa naravno da je usporena kada najvvjerojatnije nemogu ni podesiti fov pa igraju na defaultnim vrijednostima negdje izmedu 60-70. 

Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

usporena{#}, pa naravno da je usporena kada najvvjerojatnije nemogu ni podesiti fov pa igraju na defaultnim vrijednostima negdje izmedu 60-70. 

ma bagra koja želi igrat ozbiljnije esl šprehe i to...

gotovo sigruan sam da će  inf only bit dobar.

možda je usporena radi fov-a ali ovak mi izgleda sporija i čitajući bozocv (il kak već) dobro on i nekaj govori ono vezano uz bf2.

13 godina
Asterix kaže...

Battlefield 4 Gameplay Interview "64 players and 60 frames per second" - E3 2013

E, cuj ti ovo!

Promjenili su nacin updateanja igre.

Vise se ne skidaju ogromni updatei, nego se preko servera updatea igra.

To znaci dvije stvari:

1. Ne moraju cekati odobrenje Sony-a ili Microsofta da naprave promjenu u igri i stave na market, nego samo updateaju servere.

2. Update oruzja, bugova, likova... se moze raditi doslovno svaki dan, odma kad se nadje i ispravi greska. A ne cekati 1-2 mjeseca pa izbaciti update od 10GB.

Ako je i samo dio ovoga istina, jako se usreciti hrpu igraca :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
AmDCluB kaže...

Zašto bi netko dirao FOV ako mu defaultni paše? Igra je malo sporija, ali mislim da je za to većinom zaslužna dosta velika mapa, loše performanse i to što se nitko još nije priviknuo.
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
Battlefield 4

Kak zvuci kad si Commander u BF4, zapovjedas svojim vojskama, i zensko si :)

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
protjeran
power_user kaže...
AmDCluB kaže...

Zašto bi netko dirao FOV ako mu defaultni paše? Igra je malo sporija, ali mislim da je za to većinom zaslužna dosta velika mapa, loše performanse i to što se nitko još nije priviknuo.

pa ako pase tebi nemora znaciit da pase nekomme drugom. ja kada igram na niskom fovu imam osjecaj kao da mi se vrti cijeli monitor. tako mozes reci da je bf3 spora igra ako stavis fow na 60 a kada stavis na 110 onda ces reci uf kako je ovo brzo. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 23:20 (AmDCluB).
16 godina
Battlefield 4

Evo par stvari koje sam primjetio u 45 min koliko sam igrao, E3 streamove nisam pažljivo prati tako da većinu toga najvjerojatnije već znate:

Prva stvar koju sam primjetio je da više ne postoji disable, nego vozilu bude onemogućen dio koji je pogođen, što smo već znali, ali to znači da se vozila uvjek sama popravljaju, čak i ako ostanu na 1%. Novi sistem reloadanja mi se sviđa, vozila su općenito malo tromija, ali i malo moćnija tako da su dobro balansirani. Helikopteri se dosta drugačije ponašaju, slično kao u BFBC2, čini mi se da su malo teži za letenje. Brodovi su prilično moćni, samo mi je u par slučajeva zasmetalo što ne mogu ići unazad jer ima par uskih kanala u kojima se teško okrenuti, a vode izvan granica mape.

Alpha je, pa naravno ima dosta bugova, ali nije ni tako loše. U 3 i pol sata koliko smo igrali se srušila 2-3 puta, dosta dobro se vrti osim što ima bug sa AA na konfi na kojoj smo igrali(i5 3570K, Radeon HD7850, 8GB RAM), tako da se uz uključeni AA u bilo kojoj kombinaciji detalja nikada ne penje preko 30FPS, bez njega se vrti na ultra u 60FPS. Od bugova u gameplayu sam primjetio da ima puno likova koji su do pasa u podu i ne mogu se ubiti, oni stupići koji se mogu dizati na mostu ne funkcioniraju baš kako treba(tenk može proći kroz njih, samo ga mrvicu uspore). Što se grafike tiče, teško je reći kakva je jer fali puno tekstura vani, samo su interijeri završeni, izgleda lošije nego na E3. Zeznuli su i neke efekte, pa tako umjesto suppressiona pokazuje efekt skoka u vodu i sl. (znam da je alpha, samo govorim što sam primjetio)

Novo spottanje se koristi samo uz hipfire, kada je ADS ili u vozilima radi kao i u BF3. Osjetno su smanjili damage tako da za svaki kill treba više metaka, ali reload funkcionira kao i prije, znači ne "bacaju" se preostali metci, otkrio sam i bug za koji su na streamu rekli kako su svi potrošili sav ammo, nisu, nego kod promjene kita ponekad nestaje municija(ono kada je netko 3x promjenio kit i svaki je bio prazan). Oružja(bar ovo početa koja su otključana) se dosta drugačije ponašaju od onih u BF3 i izgledaju mi teža za kontroliranje(nisam neki vrhunski igrač ni BF3, pa možda boljim igračima bude drugačije). Revivanje je ostalo isto. Mapa je dosta velika, meni se sviđa, ali frendu je dosadna i prevelika, jedino mi je žao što nismo uspjeli srušiti neboder ni u jednoj igri(možda se ni ne može u ovom buildu). Kill assist 89 i više se računa kao i kill, ali se dobiva samo tih 89 bodova. Koliko sam primjetio još nema commandera. Mislim da nema smisla opisivati kakva je mapa, jer su izgled svi vidjeli na streamu, a za samu igru je ljudi još nisu naučili pa svi trče bez nekog cilja. 

Znam da sam sad napisao ono što vas većina već zna sa streamova, ali to je ono što sam primjetio, ako nekoga nešto zanima neka pita pa ćemo odgovoriti ja ili frend kod koga sam igrao. Dodatke za oružja nisam imao prilike isprobati jer nisu otključani, ali ići ću odigrati još koju rundu za par dana pa se nadam da ću nešto više znati.

Moj PC  
17 0 hvala 20
15 godina
Battlefield 4

evo jack napokon slaže i o  bf4 filmće

i jedna montažica:

Koliko igra izgleda primamljivije kad ovako netko igra tko zna a ne oni tulci na gamepadu.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 0:52 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
moderator
Battlefield 4

Ovdje imate par filmića,lika očito ne je8e nda.

https://www.youtube.com/user/untoldgames/videos?sort=dd&shelf_index=0&view=0&tag_id=

Pokazuje koja je sljedeća mapa Pokazuje koja je sljedeća mapa

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 0:49 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Igrao sam Alphu od 18:00 do 00:00 i sada sat vremena poslije slegli su mi se dojmovi. Bf4 je naravno odlican, no alpha je daaaaleko od gotove igre. Sve građevine i strukture su bijele, osim vojnika i vozila. Ono sta se odmah prijmjeti jest (po meni) jako drugaciji gameplay. Voznja helikoptera i tenka je dosta drugacija. Smanjen je DPI kada se nalazimo u vozilima. Sama vozila su i dosta troma. Puno je teže provlacit se između nebodera sa helikopterima, dok se tenkovi teže okrecu. Iako ne bude onesposoljen, helikopter je per sekundi nakon sto je pogođen jako tesko kontrolirat (skrece u stranu). Kako nitko jos nema odkljucane squad perkove, municije ima malo. Puškaranje se odvija na min 50 metara. Smanjen je damage pušaka, tako da su vrlo ceste situacije kada ostajemo bez municije. Sve me to nekako jako podsjeca na BF BC2. Iako jako puno zavrsnih detalja nedostaje, ja mislim da pomaka u grafici gotovo nece biti. Niti u jednoj rundi onaj famozni neboder nije srusen, tako da neznam dali je to uopce omoguceno. Jos jedna zamjerka mapi Siege of Shanghai jest to sto je jednostavno ogromna. Ceste su široke, nemo puno mijesta za skrivanje i tenkovi dota dominiraju. Jednostavno je prevelika za 64 igraca. Tu je naravno i hrpetina bug-ova koje jos treba ispraviti do zavrsne igre. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 1:30 (Bruno Matejcic).
Moj PC  
1 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Igrao sam Alphu od 18:00 do 00:00 i sada sat vremena poslije slegli su mi se dojmovi. Bf4 je naravno odlican, no alpha je daaaaleko od gotove igre. Sve građevine i strukture su bijele, osim vojnika i vozila. Ono sta se odmah prijmjeti jest (po meni) jako drugaciji gameplay. Voznja helikoptera i tenka je dosta drugacija. Smanjen je DPI kada se nalazimo u vozilima. Sama vozila su i dosta troma. Puno je teže provlacit se između nebodera sa helikopterima, dok se tenkovi teže okrecu. Iako ne bude onesposoljen, helikopter je per sekundi nakon sto je pogođen jako tesko kontrolirat (skrece u stranu). Kako nitko jos nema odkljucane squad perkove, municije ima malo. Puškaranje se odvija na min 50 metara. Smanjen je damage pušaka, tako da su vrlo ceste situacije kada ostajemo bez municije. Sve me to nekako jako podsjeca na BF BC2. Iako jako puno zavrsnih detalja nedostaje, ja mislim da pomaka u grafici gotovo nece biti. Niti u jednoj rundi onaj famozni neboder nije srusen, tako da neznam dali je to uopce omoguceno. Jos jedna zamjerka mapi Siege of Shanghai jest to sto je jednostavno ogromna. Ceste su široke, nemo puno mijesta za skrivanje i tenkovi dota dominiraju. Jednostavno je prevelika za 64 igraca. Tu je naravno i hrpetina bug-ova koje jos treba ispraviti do zavrsne igre. 

Da budem iskren to mi za alpfu zvuci dosta dobro ako uzmemo u obzir da si u BF3 alfi propadao kroz zemlju i slicno :).

16 godina
Battlefield 4
[M|C] LuX_CROATIA
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:03 (LuX_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa jel radi?jesi isprobao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

pa jel radi?jesi isprobao?

Moš mislit - jedino ako ima hakirani server s tim...

Zbog sigurnosti svojeg računala ja bih se držao mnogo podalje od toga.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 9:11 (TomoR).
16 godina
Battlefield 4
Ne nisam probao hebiga na poslu sam, ali lako se to može isprobati kad uhvati vremena mogao bih probati na drugom PC-u, i drugom HDD jerbo imam Win 8 koji nije podržan u Alphi.
[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ako ćeš moć, isprobaj pa javi mada ne vjerujem da će pit vodicu :D
eee alphu bi trenutno zaigrao više od boga vidio {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Dobro su složili da se više nemre samo zamuljat ime u videu...sad ona kockica sa Alpha trail i imenom usera stalno leti na sve strane...

pa ti stigni pogledat svaki frame i pomaknut "zamućenje" preko natpisa.

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
mrxa1 kaže...

Dobro su složili da se više nemre samo zamuljat ime u videu...sad ona kockica sa Alpha trail i imenom usera stalno leti na sve strane...

pa ti stigni pogledat svaki frame i pomaknut "zamućenje" preko natpisa.

To bi moglo znaciti da ce onaj rus s Twitcha ostati bez pristupa Alphi?

Svugdje mu se ispisuje ta kockica. Al mislim da si ni ime nije zamutio.

15 godina

{#}

Ajde probaj pa nam javi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

To bi moglo znaciti da ce onaj rus s Twitcha ostati bez pristupa Alphi?

Svugdje mu se ispisuje ta kockica. Al mislim da si ni ime nije zamutio.

Mislim da će sigurno ostat bez pristupa jer je to sa tom namjerom i rađeno, da se zna tko je postavio.

Zato se i nije trudio zamutiti ime, nema smisla ;)

EDIT: Evo od momka koji je stavio na YT profil...još mu je navedeno da ima BF4...pitanje je do kad ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 12:44 (mrxa1).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo daniel matros streama za charity

http://www.twitch.tv/zh1nt0

Govori malo i o Battlefield 4.

Edit: Ljepo je vidjet da ljudi daju thumb down kad se ide za charity. -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.6.2013 22:32 (Firefox72).
Moj PC  
5 6 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

nisam ti dao TD, ali daniel matros je budala (pogledaj na MordorHQ sto misle o njemu), pa mozda zato

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 0:27 (Lateralus).

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

nisam ti dao TD, ali daniel matros je budala (pogledaj na MordorHQ sto misle o njemu), pa mozda zato

Neznam kakva je osoba ali ovo sto sam ja gledao znam da igrat pojma nema

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice