Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.627.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Da, al zahtjevi si da te bog sacuva, mogli su napisat PC.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Bruno Matejcic kaže...
Ja sam mislio s vama podijelit doživljaje i screenshotove alphe. Pošto me je kolega s foruma "Scrappy" upozorio par postova ranije, razmisliti cu sta cu pisati o bf4 alphi :)

Zanemari njega,on je idiot. {#} 

{#}

14 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...
Ja sam mislio s vama podijelit doživljaje i screenshotove alphe. Pošto me je kolega s foruma "Scrappy" upozorio par postova ranije, razmisliti cu sta cu pisati o bf4 alphi :)

pazi ,on će drukat dice-u da si nama podijelio private video sa alphe. {#} pobogu koliki pacijent moraš bit? ili se teško zahebava ili je stvarno slučaj za sebe....

samo ti snimi gameplay od nekih 15-20 minuta i bok.mislim da dečko nemre bit tako jadan da te ide prijavit ili baš ako je još uvijek u osnovnoj školi  pa je ljubomoran zato što si ti dobio alphu,a on profić nije {#}

14 godina
Battlefield 4

svi ljepo klik na Scrappya i klik ignoriraj, i salji videe ahaha

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma jednu dvije za uho i teraj pedalu.

ja bi mu preporučio vaginu-to je izgleda lijek {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
AmDCluB kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bruno Matejcic kaže...

pazi ,on će drukat dice-u da si nama podijelio private video sa alphe. {#} pobogu koliki pacijent moraš bit? ili se teško zahebava ili je stvarno slučaj za sebe....

samo ti snimi gameplay od nekih 15-20 minuta i bok.mislim da dečko nemre bit tako jadan da te ide prijavit ili baš ako je još uvijek u osnovnoj školi  pa je ljubomoran zato što si ti dobio alphu,a on profić nije {#}

a to vam ja govorim kakvi su ljudi, vesele se tudoj nesreci i jedva cekaj kako da napakosteaa, ovi TDa-aši znaju to najbolje. ja bih se zapitao da sam na njihovom mjestu, kakve stvari ti se moraju dogoditi u zivotu da abudes takav. ali jedno je sigurnoa da im je ostavilo trajne posljedice na mozgu.

Kakvoj tudoj nesreci? Malo si izgubljen ovih dana? 

Dapace,Scrappy je 'u pravu',jer od njega nebi bilo ok prema dice,jer ako je vec prihvatio pravila,neka ih se drzi. 

Na stranu ono sta ga mi nagovaramo da snimi gameplay. Naravno,sad je ok da se krse pravila DICE-a jer ide nama u prilog,tj,nas se tice da vidimo to cudo,ali kad je u pitanju neki glitch ili slicno,onda je feget,citer,noob itd.

Bravo. Hrvatistan. 

Btw- Kazes da te boli pipa za TD,a vidi se u tvojim postovima da te to yebe uzasno. LOL 

Moj PC  
1 6 hvala 2
14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...

Ok skileru ako ti kazes da si skiler onda ti vjerujem, ti si pravi hardcore igrac. za tebe bi m16 bi overkill, da igras sa najome nebi ti bio nitko ravan.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:47 (MARKOcVp).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

opet modovi spavaju ili "nevide" tone smeca i spama u bf temama?

xfact
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

.

battlelog:KICKASS_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 13:49 (kurt).

2 0 hvala 0
13 godina
=xfact= kaže...

opet modovi spavaju ili "nevide" tone smeca i spama u bf temama?

Ja ih zamisljam polupijane za nekim sankom, na tabletu citaju ovaj spam i smiju nam se.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Dapace,Scrappy je 'u pravu',jer od njega nebi bilo ok prema dice,jer ako je vec prihvatio pravila,neka ih se drzi. 

Na stranu ono sta ga mi nagovaramo da snimi gameplay. Naravno,sad je ok da se krse pravila DICE-a jer ide nama u prilog,tj,nas se tice da vidimo to cudo,ali kad je u pitanju neki glitch ili slicno,onda je feget,citer,noob itd.

Bravo. Hrvatistan. 

joj ajde ne seruckaj, kakve su to retardirane usporedbe???

dečko je dobio poziv za alphu i želi za "nas" snimit malo gameplay-a ,ovaj viče da će ga drukat i sad se kao vi s time slažete ???

ja nemogu vjerovat da postoje takvi pacijenti,stvarno mi nejde u glavu.

umjesto da smo happy šta želi netko malo snimat za "nas" da i mi vidimo pošto nemamo pristup ,NE ,on ima pristup ja nemam,drukaj ga.

bravo.

16 godina
moderator
kurt kaže...

.

Windows 8 samo u alphi nije podržan,u full verziji će biti.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
kurt kaže...

.

yep,sad sam pročitao ispod :D

i mislim naručiti 650 ti boost,da idem na onu od 2gb?mislim igrati na 1366x768 na low,a para stvarno nemam za 2gb verziju {#} ako je baš nužno smislit ću nešta...

battlelog:KICKASS_HR
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
drahic kaže...

Bravo. Hrvatistan. 

joj ajde ne seruckaj, kakve su to retardirane usporedbe???

dečko je dobio poziv za alphu i želi za "nas" snimit malo gameplay-a ,ovaj viče da će ga drukat i sad se kao vi s time slažete ???

ja nemogu vjerovat da postoje takvi pacijenti,stvarno mi nejde u glavu.

umjesto da smo happy šta želi netko malo snimat za "nas" da i mi vidimo pošto nemamo pristup ,NE ,on ima pristup ja nemam,drukaj ga.

bravo.

Da  je Scrappy imalo ozbiljan bio,odgovorio bi na vase postove,a ovako vidis da ga boli k.  i da je samo trollano to bilo. 

14 godina
protjeran
kurt kaže...
pirat kaže...
kurt kaže...

.

i mislim naručiti 650 ti boost,da idem na onu od 2gb?mislim igrati na 1366x768 na low,a para stvarno nemam za 2gb verziju {#} ako je baš nužno smislit ću nešta...

Na toj rezi i tim detaljima ti je i 1gb previse {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 14:48 (MARKOcVp).
15 godina
kurt kaže...
pirat kaže...
kurt kaže...

.

Imam 2GB boost i derem BF3 ultra 60fpsova lock na 1024x768...mislim da će i bf4 ići na ultra na mojoj rezi :)

Ako nađeš pare, uzmi 2GB.

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ak netko bude streamao ja ću drukat, a vi kak oćete.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

11 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...

Ak netko bude streamao ja ću drukat, a vi kak oćete.

Fake & Gay. 

17 godina
Battlefield 4

da mi je jaci upload streamovao bih ja...

al ionako ne bi bio neki gameplay :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Gameplay Interview "64 players and 60 frames per second" - E3 2013

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi video od levelcap-a

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Samo za one rijetke ljubitelje statistike na forumu, BF4 tema je na dobrom putu da prešiša BF3 temu po broju postova za 40% (odn. 300% u istom razdoblju).

Preliminarna istraživanja pokazuju da je u mjesec dana prikupljeno 84 stranice raznog korisničkog sadržaja (među kojima ima i stvarno korisnog :P )

Za razliku od toga, BF3 tema je od kreiranja do tog legendarnog posta (Link) kada je BF3 konačno krenuo live na našim prostorima sakupio oko 59,6 stranica dnevno.

Ključne razlike koje se mogu zaključiti iz podataka su u hype-u koji se u slučaju BF3 gradio već godinu dana ranije i lagano dosegao svoju kulminaciju tik pred izlazak igre, dok je u ovom slučaju hype krenuo 4 mjeseca pred izlazak i odmah je na visokoj razini.

Strah me pomisliti što će biti do pred izlazak igre :) :) :)

hehehehe

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
Moj PC  
9 1 hvala 3
15 godina
Battlefield 4

Krenulo 4.5 gb 

GO GO GO GO
Moj PC  
20 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

kako volim kad se ekipa ovako lako pijeni, ovaj zenge je fakat specijalac

ono je iz zayebancije bilo napisano, upravo zato da takvi kao zenge mi uljepšaju dan svojim izjavama koje ga spuštaju na novi 13godišnjih cod igračica

jos jednom cestitke obojice na alphi i jedva cekam kakav video i SS

peace out

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
7 3 hvala 1
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ajde ljudi 15 minuta je minulo a nitko ništa, Ubijate me {#}

Haha netko več streama :P

http://ru.twitch.tv/wuest3nfuchs

Evo i 51 minutni gameplay od nekog rusa.

http://www.twitch.tv/n12_mcflyjesusxd/b/418222679

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:14 (Firefox72).
Moj PC  
5 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

Ajde ljudi 15 minuta je minulo a nitko ništa, Ubijate me {#}

Haha netko več streama :P

http://ru.twitch.tv/wuest3nfuchs

haha nije ni pocelo vec se streama

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina

Naravno, jedna o glavnih zanimacija je kempanje ispred lifta.

BF3: Xtream_P3rky
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sad je malo pokazao meni, redeploy the vrača na deploy screen ali tvojem teamu uzme jedan ticket i tebi doda jedan death. Prvi battlepack se dobiva na level 5, i izgleda da se ga neče morati plačati.

Najvjerovatnije da če biti i opcija da se kupuju prije ali je dobro za vidjet da ima i drugih opcija kako doči do njih.

Evo više ne streama, ako je ko propustio:

http://ru.twitch.tv/wuest3nfuchs/b/418227651

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:33 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Perki kaže...

Naravno, jedna o glavnih zanimacija je kempanje ispred lifta.

Bas da cu napisat to haha.To je jedini prolaz gore dok ne srusis zgradu,mozda bacit flashbang ili bombu cim dodjes gore,boo.Ma tu ce se cekat claymoricama i c4 sigurno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 19:39 (Blade Runner31).
15 godina
Battlefield 4

nisam uopće obraćao pozornost na bf4 do evo sad.

koja je glavna razlika između bf3 i bf4?

nove mape?možda malo promjenjeno sučelje??

meni to sve izgleda isto

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice