Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.650
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne pomaze nista nikako nemogu pokrenut igru..ima netko jos kakvu ideju?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

reinstall/repair?

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
A sve sam probao..par puta cak i dowload i instalaciju s cd a...
AMD-ATI
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ne znam, koji Windows imaš?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prebacio sam se na Assault i dosta vise dobijam poena :D vise pomazem nego sto ubijam. Metro u Conquest modu mi odgovara, probao sam Rush ali tu me vec nema na mapi :D

14 godina
odjavljen
levatore kaže...

Prebacio sam se na Assault i dosta vise dobijam poena :D vise pomazem nego sto ubijam. Metro u Conquest modu mi odgovara, probao sam Rush ali tu me vec nema na mapi :D

Igraj i ostale modove, najviše CQ i Rush... Kasnije uzmeš Premiuma i imaš full igru

17 godina
mirza64 kaže...

koji os imaš?

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
levatore kaže...

Igraj i ostale modove, najviše CQ i Rush... Kasnije uzmeš Premiuma i imaš full igru

CQ mi odgovara posebno u Metrou, ovamo gdje imaju avioni i tenkovi malo teze ide. Igrao sam TDM koja ludnica  

Na jednom serveru me admin kilnu, da bi me par minuta kasnije banovao :O koliko sam vidio nisam smio koristiti bombu mada mi je to cudno jer sam par puta ubijen istom, e sad jel taj ban trajan ili se ponisti nakon nekog vremena?

14 godina
odjavljen
Sutra ću ti dati neke dobre servere, tamo nikad nisam ban dobio
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Sutra ću ti dati neke dobre servere, tamo nikad nisam ban dobio

Sad vise gledam nazive servera, tako da svaki koji ima neku zabranu ne ulazim.

TDM s Assault klasom, napokon sam dobio i bolju pusku, M16A3 puno vise stete pravi, bodovi se lagano skupljaju :D

15 godina
Battlefield 3

A ja ne mogu igrat,imam rusku verziju i nikako da složim da radi na engleskom...stalno crni ekran. jebi ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mancekk kaže...

A ja ne mogu igrat,imam rusku verziju i nikako da složim da radi na engleskom...stalno crni ekran. jebi ga.

Prvi post u temi, pri dnu, link na fix-eve, moraju raditi...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/782379.aspx

15 godina
TomoR kaže...
mancekk kaže...

Prvi post u temi, pri dnu, link na fix-eve, moraju raditi...

http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/782379.aspx

A ništa,idemo ponovno skidati pa budemo vidjeli.

Hvala!

13 godina
neaktivan
sokre kaže...
mirza64 kaže...

koji os imaš?

win 7

AMD-ATI
17 godina
Battlefield 3

Kakvo je stanje na serverima danas? Ima li igrača? planiram uzeti premium pa malo igrati, znam da je četvrtoka novija, ali meni se baš igra ovaj stari.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.10.2015 19:03 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...

Kakvo je stanje na serverima danas? Ima li igrača? planiram uzeti premium pa malo igrati, znam da je četvrtoka novija, ali meni se baš igra ovaj stari.

nadje se punih servera na nekin popularnijim mapama..... zašto 3 a ne 4???

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...
lobotomac90 kaže...

Ovaj me izađe dosta jeftinije, jer imam standardnu verziju već na originu, a premium uzmem za 7 dolara, dok četvrtoka sa premiumom izađe oko 35-40.

11 godina
protjeran
lobotomac90 kaže...
Du_Jo_Cro kaže...
lobotomac90 kaže...

Ovaj me izađe dosta jeftinije, jer imam standardnu verziju već na originu, a premium uzmem za 7 dolara, dok četvrtoka sa premiumom izađe oko 35-40.

Nije to puno ajde može se to..... 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
10 godina
Battlefield 3

Ja sam bf4 premium edition platio 25e, a kasnije sam vidio da je cak bio i 20e. Nije to tako skupo

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Heh bio, sada više nije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Pokušao igrat BF4...ono je KATASTROFA, od pokreta igrača do osjećaja laga dok okrećeš mišom igrača, pa onda ne registriranje metaka, neznam jesam li ubio protivnika jedno 3 sekunde, nemaš osjećaj za količinu healta koju imaš.

Šta su napravili, kad usporediš s BF3...nebo i jarak.

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vakaka kaže...

Pokušao igrat BF4...ono je KATASTROFA, od pokreta igrača do osjećaja laga dok okrećeš mišom igrača, pa onda ne registriranje metaka, neznam jesam li ubio protivnika jedno 3 sekunde, nemaš osjećaj za količinu healta koju imaš.

Ja sam malo bacio Bf4 i imao sam dost čudan osječaj.. Kad ja nekog želim naguzit s osnovnim oružjem, moram ga ili u glavu(što je realno gledano nemoguće na blizinu) ili pucat jedno deset sekundi po njemu. Bf3 je u Bf svijetu ko CoD dvica (u CoD svijetu) ;) 

11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zadnja bf3 montaza za WR 7. KD i ponovni lvl 100

http://prntscr.com/8p

aka Megatr0n_HR/MEGATRON_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 18:48 (alien20).

0 4 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...
Vakaka kaže...

Ja sam malo bacio Bf4 i imao sam dost čudan osječaj.. Kad ja nekog želim naguzit s osnovnim oružjem, moram ga ili u glavu(što je realno gledano nemoguće na blizinu) ili pucat jedno deset sekundi po njemu. Bf3 je u Bf svijetu ko CoD dvica (u CoD svijetu) ;) 

Slazem se sa vama potpuno, imam BC2, BF3 i BF4, u zadnje vrijeme sam samo picio po cetvorci, i sinoc mi nesto naumpao ovaj BC2, prosto sam se iznenadio koliko je ugodnije igrati naspram BF4, poslije sam pokrenuo i BF3 cisto da uporedim, nevjerovatna razlika. Otkako imam cetvorku samo nju igram, pa sam i zaboravio koliko su ova dva dijela odlicna.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kako je moguće da me avion Amera obori s dvije rakete za toplinsko navođenje a lik ima rocket prods?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pogodila su te dva heatseekera od AA a onda te jet s gunom pokupio 0.1sec kasnije pa nisi ni skuzio razliku.Uzmi premium konacno da mozes ecm koristit trolaju te ovako s flaresima 

battlelog:kickass_HR myanimelist:http://myanimelist.net/profile/waddapppp

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
kurt kaže...

Pogodila su te dva heatseekera od AA a onda te jet s gunom pokupio 0.1sec kasnije pa nisi ni skuzio razliku.Uzmi premium konacno da mozes ecm koristit trolaju te ovako s flaresima 

Ispustio sam emc jam(imam premium iako emc jam što i sam znaš da nema veze s premiumom) čim sam čuo da me locka, udaljio sam se i opet me lockao(nisam tad imao emc jem), ispustio sam ga čim sam ga dobio(opet) ali gotovo je bilo

17 godina
Dex.pwn kaže...
kurt kaže...

Ispustio sam emc jam(imam premium iako emc jam što i sam znaš da nema veze s premiumom) čim sam čuo da me locka, udaljio sam se i opet me lockao(nisam tad imao emc jem), ispustio sam ga čim sam ga dobio(opet) ali gotovo je bilo

Ti stvarno ne znaš kako to radi, je'l?

Ako je HS/stinger/igla poletio prema tebi prije nego si uključio ECM, vrtit će se oko tebe dok se ECM ne ugasi, i zveknut će te onda. Pošto za ECM najčešće nisi siguran jesi li ga uključio na vrijeme ili ne, brzo trebaš ići prema zemlji/brdu/zaklonu. Tako postoji šansa da se raketa zabije u prepreku dok ti je ECM još aktivan, a ne u tebe. Također, postoje "manevri" s kojima skoro svaki lock-on u BF3 možeš izmanevrirati (ali meni je to samo rijetko uspjelo).

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Kad na kraju ispuštam EMC? Kad čujem da me locka ili kad je ispalio hs

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Kad na kraju ispuštam EMC? Kad čujem da me locka ili kad je ispalio hs

ECM trebaš "izbacit" čim te počne lockat. Problem je dok ti stisneš ECM tipku, ekipa je ponekad već ispucala HS (to je do igre, ponekad se desi da te pogodi i tek onda čuješ lock on zvuk). Zato i kad izbaciš ECM, dobro je ići "rezati" line of sight.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 16:06 (TomoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice