Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.122.254
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

War pig Jesi ono pokupio ban zbog haknutog racuna ? koje sra.je 

jesam, na ggc-u imas i ss na hall of shame. čekam sad da mi jave ovi iz pb-a da vidim šta će bit. ne mogu uopće igrati sad. a odkako sam vratio račun ravno sam 3 partije odigrao. strašno 1000 sati igre imam i onda mi ovako jedan seronja sve raz#$%&.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Svašta u sam u ovoj igri ubra sam i skužio, ali nikako da uberem di gađat sa little birdom?

Hpru puta zaspamam rafalima likove, ali nebi ubio da si ceco majke mi.

Netko od little bird prozora jel mi može objasnit di ti meci lete i kako da poravnam iskiće i koji je iksić pravi.

hvala

prvo ti je pravilo kao i na puski ne pucat uopce rafalno osim ako gadjas vozilo... a ako pjesadija te suppres mozes gahebat jer onda razbaciva nenormalno... uglvanom brzi preleti i burst.... opalis test uvijek kad poletis i to ti je poslije mjesto za gadjati :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
letece_prase kaže...
ceco22 kaže...

War pig Jesi ono pokupio ban zbog haknutog racuna ? koje sra.je 

jesam, na ggc-u imas i ss na hall of shame. čekam sad da mi jave ovi iz pb-a da vidim šta će bit. ne mogu uopće igrati sad. a odkako sam vratio račun ravno sam 3 partije odigrao. strašno 1000 sati igre imam i onda mi ovako jedan seronja sve raz#$%&.

ovaj gmail nešto zeza danas,treba mu dosta za logout

16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...

BTW. Ne vidim nigdi war piga , ali jesi uspio skinut ban sa GGC i PBB. Jer je stvarno glupo da zbog budale koja ti je maznula acc popusis igru :( http://www.ggc-stream.com/banlist/info/hallofshame-view/30164

I baš ekipa ide uokolo i krade accounte pa hacka s njima da ih baniraju? Koja je korist toga?

Troll level: sensei
13 godina
Tonči kaže...
ceco22 kaže...

BTW. Ne vidim nigdi war piga , ali jesi uspio skinut ban sa GGC i PBB. Jer je stvarno glupo da zbog budale koja ti je maznula acc popusis igru :( http://www.ggc-stream.com/banlist/info/hallofshame-view/30164

I baš ekipa ide uokolo i krade accounte pa hacka s njima da ih baniraju? Koja je korist toga?

To je i meni palo na pamet.

Sve mi se čini da je ovo još jedan slučaj McDonalds samo se svi prave mutavi jer je lik PiS-ovac.

[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Banovi redovito idu u valovima (detekcija hacka, odgođeni ručni banovi i sl.) i to redovito nakon nadogradnji PB-a (silent) ili same igre (uz PB). I baš se događa da mnogima hackne račune pred ban, sasvim slučajno je to i nije u redu da to povezujemo s valovima banova, jer mnoštvo ljudi (najčešće zli Rusi) jedva čeka hackati uokolo račune i baš na njima igrati s cheatevima da poprave rezultate i impresioniraju frendove koje taman dodaju u listu...

{#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

evo jednog hacka by dice{#}

Moj PC  
4 2 hvala 1
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sve mi se čini da je ovo još jedan slučaj McDonalds samo se svi prave mutavi jer je lik PiS-ovac.

Nego budući da me nema dugo tko je taj prasac? Brijem da smo igrali par partija s njime i protiv njega. To je netko sa foruma?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Banovi redovito idu u valovima (detekcija hacka, odgođeni ručni banovi i sl.) i to redovito nakon nadogradnji PB-a (silent) ili same igre (uz PB). I baš se događa da mnogima hackne račune pred ban, sasvim slučajno je to i nije u redu da to povezujemo s valovima banova, jer mnoštvo ljudi (najčešće zli Rusi) jedva čeka hackati uokolo račune i baš na njima igrati s cheatevima da poprave rezultate i impresioniraju frendove koje taman dodaju u listu...

{#}

za razliku od McDonaldsa... Pig ima dokaz da je mu bilo promjenjeno sve od IP... do svega.. i nije pao klasicno od PB i GGC vec je admin uplodao SS.. jos nakon toga sto je on javio da mu maznut acc... a nije ni prvi ni zadnji da mu je racun bio maznut mislim da je Minoza bio prvi iz HR koji je to osjetio na svojoj kozi....

16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
 i nije pao klasicno od PB i GGC vec je admin uplodao SS..

Pa kakav je to ban? Kako to admin može uploadati SS da netko dobije ban?

14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
ceco22 kaže...

u rconnetu, sa premium accountom mozes ekipi random lupat SS tokom partije, i salje direktno u PB na provjeru. Pa si sad mislite kaj sam ja radio dok ste bili kod nas na serveru :D

17 godina
xyan kaže...
Tonči kaže...
ceco22 kaže...

u rconnetu, sa premium accountom mozes ekipi random lupat SS tokom partije, i salje direktno u PB na provjeru. Pa si sad mislite kaj sam ja radio dok ste bili kod nas na serveru :D

A daj molim te uključi da vam server šalje SS-ove i na gametracker, da mogu malo špijunirat {#}

http://www.gametracker.com/server_info/213.191.137.230:25200/

[Random]Kao ovaj npr:

http://www.gametracker.com/server_info/173.199.67.11:25200/

Ima onaj Punkbuster linkić.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Tonči kaže...
ceco22 kaže...

to bas i nije potpuno tocno.. salje ih na tvoj server, tamo ih imas u fajlovima .. iz razloga da ne bi spamao PB ili GGC.. poslije mozes stavit plugin kao sto je ti stavio dolje Tom... poslije uplodas na GGC ili PB sumljive preko  admin stream aplikacije... 

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Prije bi mi to bilo smjesno,da da haknut mozes mislit ali od kad se Calinjosu neki dan desilo vjerujem da je tako.Taj rus je isto da je imao vise vremena mogao nabit neki aimbot ili cici mici,neznam kako se zovu dalje i nakon toga Calinjo vrati acc i banaju ga jer je ovaj 2 mjeseca prije igrao s citom.Svasta je moguce izgleda meni u ovoj igri

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam pitanje oko mouse sensitivity...
Kako sam zadnji put igrao BF3 u rujnu, i sad sam ga opet skinuo s ocekivanjem da su nesto popravili... Igrao sam BC2, i tamo je mouse sensitivity onako, kako da kažem "normalan", kao da djeluje nekakva akceleracija na preciznost, i jednostavno nemoguce mi je biti precizan s ovime. Miš mi ima 1600DPi, i neki "newbie" mi kaže da imam lame miš i da je to zbog toga, no ja mislim da to nema veze s time, jer u svim igrama radi normalno(Kako stvari stoje kod CoD kids, oni čim je neki problem, odma po novi miš, za sve je miš kriv, i onda kupe novi, i bude huh?!). Dali postoji nekakvo riješenje za ovo, jer je nemoguce igrati, pogotovo ako mi netko dođe u CQB, ne mogu ga naciljati normalno. U svim igrama, miš postavke su na negativnoj akceleraciji, točno 0.5 i svagdje je isto, a ovdje sto i je najveci problem, ne piše na koliko je namješteno, i što neznam koja je akceleracija...

Kad sam u BFBC2 imao taj problem, kontaktirao sam EA Live Support, i rekli su mi da stavim RenderAheadLimit=1, jer je meni pisalo RenderAheadLimit=4. U prijašnjim BF naslovima nisam nikada imao ovakvih problema :)
EDIT: Probavao sam sa Raw Mouse Input, ali to ništa nije promijenilo.

Ovo je taj problem: 

Ako netko ima riješenje, neka mi se javi, hvala unaprijed!

P.S. tražio sam po internetu, puno ljudi ima taj problem, no riješenje nigdje nisam pronašao

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 18:07 (Schima).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

U BF3 obavezno ugasi akceleraciju u postavkama miša i u postavkama igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

imas onaj MarkC_Windows7_MouseFix.procitaj upute i kad namjestis pokreni mouse recorder s igrom i vidjet ces jel ti akceleracija upaljena,mozes i dpi smanjit,meni je na 1000,nekima 800,naravno nemoras smanjivat ako ne zelis.Probaj vidjet s ovim sto sam ti napisao

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 18:28 (Blade Runner31).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

imas onaj MarkC_Windows7_MouseFix.procitaj upute i kad namjestis pokreni mouse recorder s igrom i vidjet ces jel ti akceleracija upaljena,mozes i dpi smanjit,meni je na 1000,nekima 800,naravno nemoras smanjivat ako ne zelis.Probaj vidjet s ovim sto sam ti napisao

Da, problem u bfu ti je taj sto iako si ti ugasio enhance pointer precision, on ti u igri radu!!Znaci instaliras mark c fix, koji to onemogucava i problem rijesen. Orrrr kupis razer imperator XD

13 godina
neaktivan
ARazer kaže...

U BF3 obavezno ugasi akceleraciju u postavkama miša i u postavkama igre

Ovisi od misa do misa. Upali akceleraciju i pokreni mouse muvment recorder; ako su ti brojke iste na oba dvije strane akc ti je odlicna pa probaj  tako.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Tonči kaže...
ceco22 kaže...

Pa korist je ta sta ne popusis ti accaunt!Ovo drugo {#}l

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

EnPrPt off mora bit,ako je on onda je acc upaljena

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 19:46 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Nisu brojke acc nego zadnja u recorderu EnPrPt off mora bit,ako je on onda je acc upaljena

Brojke su pokazatelj kakva je akceleracija, ako brojke nepasu losa je. Ono on off to stoji...

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Nisu brojke acc nego zadnja u recorderu EnPrPt off mora bit,ako je on onda je acc upaljena

Brojke su pokazatelj kakva je akceleracija, ako brojke nepasu losa je. Ono on off to stoji...

da taman sam obrisao sec prije nego si napisao,zaj sam se

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ima jedan problem sa sony vegasom pro, znaci ja ubrzam video ali zvuk ostane isti, tj ne ubrza se, song ni nezelim ubrzat ali zvuk(explozije i paljba da se ubrza)

dali netko zna kako to napraviti

Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zovem se mlada_deva ko hoce nek me doda ;) za praznike necu igrati pa poslje ko hoce igrati nek se javi ;)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
pkdavid kaže...

Zovem se mlada_deva ko hoce nek me doda ;) za praznike necu igrati pa poslje ko hoce igrati nek se javi ;)

Hahaha, bolestan nick

Plačem na sprovodima, povoljno!
12 godina
neaktivan

ko hoce nek mi se pridruzi tdm na kanalima ... (analni kanali ) hhaha

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

O boze dragi!Jesi vratio acc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Blade Runner31 kaže...

Brojke samo pokazuju koliki je pomak kursora u odnosu na ocitanje senzora na misu, moze biti da akceleracije uopce nema, a ocitanja se ne podudaraju, ili moze biti da je akceleracija ukljucena a ocitanja se podudaraju jer sporo mices mis.... Akceleracija nemoze bit dobra ili losa, nje ili ima ili nema neovisno dali je pozitivna( kursor se pomice vise nego sta je senzor ocitao) ili negativna( kursor se pomice manje nego je ocitao senzor)
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice