svima laga kolko sam ja skuzio. meni pada do 5-6 fps-a. totalno neigrivo. se sjecate, bilo je vec jedanput tak tamo u 12. ili 1. mjesecu? skoro cijeli dan nismo mogli igrati...samo sta je sad puno gore...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E jbga, danas reinstaliso komp, neznam kolko sati se skido bf, i da napokon zaigram nakon tjedan dana, kad ono laaaaaag...
Moram primjetiti da sam riješio problem s ponovnim konektiranjem nakon izlaska iz igre. Nije bilo šanse da se uključim u igru iz prve, ili čak druge, ako sam prije igrao bez da sam restartao komp. To mi se dešavalo od početka BF-a, al kompletna reinstalacija sredila stvar, valjda...
Jel to samo meni lagga na svakom serveru ili su opet ovi iz DICE-a nešto zeznuli? Pogledam ping mi 30, samo ja na internetu i lagga mi ko ludo.
Kaj ti je mama ˝skinula ban˝ da mozes igrat?
Jel to samo meni lagga na svakom serveru ili su opet ovi iz DICE-a nešto zeznuli? Pogledam ping mi 30, samo ja na internetu i lagga mi ko ludo.
a mama samo temp bana...drahic ti kao da si jučer pao sa marsa :)
Je, morao sam joj palačinke napraviti da bi mi vratila.
Danas neko beta testiranje jel?=
Da, zivaca igraca.
A ne, sad sam puko. Prvo dođem iza ćoška dve patkice snajpaju fino, idem priklat, odjednom se stvori zid ispred mene. Pogledam, ugao iza sam opet. Vratim se tamo do patkica one su nestale...izađem iz tog ćoška dobijem metak, ali nakon par koraka me vrati iza po metak jer netko ima premium na kvadrat i meci mu idu kroz vrijeme
I reko dobro samo sam kvitao, i rreko idem opet.
I na donyi u b onoj yebačnici dolje iza ugla izađem ono 5 patkica...5 predivbih patkica čuče i kampaju, otvorim rafal i pucam po jednoj, i samo se stvorim mrtav odjednom...ko kako što to nitko ne zna.
Znam da vam svima laga i da nas izluđuje ali morao sam sa vama podjelit ovo.
Ali gg dice, you nailed it again.
cega?
Da, zivaca igraca.
Danas opet odlučio zaigrati i kupiti taj Premium, kad ono na svakom serveru nesnosan lag, frejmdropovi... a lijepo sam sebi obećao da nakon Command & Conquera 3 neću kupiti nikad više EA igru...
Srećom, prvo sam zaigrao pa Premium nisam kupio :)
je jucer je bilo koma igrati na svim serverima. Ono framedropovi za poluditi. Puno situacija di čovijek može mirne duše reći:
j.ebo ti pas mater i igri i diceu i serverima i lagu i šefu i stanici.......
Pa daj već me izluđuju ovi iz Dice-a..neka poprave taj lag već jednom...cijelom svijetu laga a oni se kupaju u novcu umjesto da poprave!!
Danas opet odlučio zaigrati i kupiti taj Premium, kad ono na svakom serveru nesnosan lag, frejmdropovi... a lijepo sam sebi obećao da nakon Command & Conquera 3 neću kupiti nikad više EA igru...
Srećom, prvo sam zaigrao pa Premium nisam kupio :)
Koji si ti fejk kid. Kao išao si odigrat malo pa ćeš kupit, ma lol.
Igra inače radi dobro, to što su sad usrali neki qurac i još se ne javljaju, a vjerovatno će kasnije bacit poruku we are awere or lag and we are not to blame, but we will investigate this and you can play with lag until then.
Zadnji put mi je tako lagalo u beti još, caspian stress testovi sjećam se kad smo svi trčali 2 naprijed 1 nazad korak.
btw. jel se smirio lag jel igro ko danas?
Meni ne laga! xD
al meni uopce ne laga niti mi je ikada prije.
Nema laga danas.
Tonči...ak se već imaš tolku želju napucavati u BF-u učini to danas. A ne prduckati da igra nevalja
Decki, imam ovu konfiguraciju:
Intel E8400@3.0GHz
XFX HD5670
4Gb DDR2
Asus P5Q PRO
Dali bi mi sta pomoglo da dignem proc na 4GHz?
Nema laga danas.
Tonči...ak se već imaš tolku želju napucavati u BF-u učini to danas. A ne prduckati da igra nevalja
ma to ti on više samo da netko obrati pozornost na njega, da ga se vidi.
je jucer je bilo koma igrati na svim serverima. Ono framedropovi za poluditi. Puno situacija di čovijek može mirne duše reći:
Ovo boldano ne kontam de malo pojasni, ako možeš
Ovo boldano ne kontam de malo pojasni, ako možeš
Ak platiš pivu. i meni i šefu i stanici:)))
Sta hoces reci, da to niej cheat. evo odemo ja i ti na mapu sami ja cu ti stati iza busa ti legni kao on i probaj mi bez zumrianja sprasiti 2 metka u glavu iza busa. dati cu ti 2 sata fore da me probas ubiit na isti nacin kao on.
Sta hoces reci, da to niej cheat. evo odemo ja i ti na mapu sami ja cu ti stati iza busa ti legni kao on i probaj mi bez zumrianja sprasiti 2 metka u glavu iza busa. dati cu ti 2 sata fore da me probas ubiit na isti nacin kao on.
Pa rekao sam da je chit šta je sad? Čuo sam prije da je jack chiter ali nisam vjerovao. Vidim da često imena mijenja, možda baš zato.
jebga i ti naletiš...
Dovoljno je jedan metak.
Magnum te ubije sa jednim metkom u glavu na tu udaljenost.
fila oprosti cini mi se da si to nekako ironicno rekao.
Co7: treba 2 metka jer se vidi na videu da je dobio na x-a.citrercina smrdljiva
sada boolje gledam ipak je bio 1 metak mislim ali svejedno. kazem da je citer dajem svakome 2 sata fore da me pogodi na isti nacin ako je tko zainteresiran.
dali vama stalno izgubi vezu sa serverom?
ja nemogu mapu normalno zavrsit
Isključi uPnP u postavkama rutera
meni se zna desiti 1-2 puta dnevno, iako imam iskljucen upnp i ostale gluposti.