Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.290
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Tonči kaže...

Pitanje: jesmo zaključili koji game video recording softver je najbolji tj. najmanje spušta framerate? (to uglavnom znači podršku za multi-core ili CUDA procesiranje videa u letu).

Nazalost, izgleda da ovisi o samom racunalu.

Fraps je bio bez konkurencije, ali sad ga koristi sve manje ljudi. Ogromni fajlovi, nema kompresije.

Najpopularniji su msi afterburner, playclaw, dxtory.

Meni je najbolji afterburner. Rade ga ljudi koji rade softver za nVidiu. A radi i s ATI karticama. S njim ne gubim FPSe u igru. Ima odabir kompresije. I ono zbog cega je napravljen - ogromne mogucnosti overclocka, ali i pracenja svih mogucih karakteristika same graf. kartice u kompu.

Edit: Kompresira u mpeg u letu bez utjecaja na performanse. Minus programu je da za sad nema mogucnost snimanja mikrofona, znaci ako si u voice chatu, snima sve osim tebe.

A od ostalih spomenutih, najpopularniji je Playclaw. Bilo je govora da ima najmanje urjecaja na FPSe. kod mene je afterburner bio bolji. Ali kao sto rekoh, ovisi od kompa do kompa.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 9:13 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Nisam igrao B3 negdje 2 tjedna do večeras jer nisam imao vremena. Igrao sam jedno 7-8 mapa ali od toga 5-6 mapa nisam završio jer mi konekcija prekida u igri (Connection timed out...). Koji je to sada vrag i kako to riješiti? Prije mi se to znalo ponekada dogotiti ali sada je igra postala neigriva

Mislim da moraš isključit UPnP u postavkama rutera. To je meni pomoglo, ja sam isto crashao 90% servera, 60% se nisam mogao povezat. Od kada sam ga isključio niti jedan crash niti ništa.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

Pitanje: jesmo zaključili koji game video recording softver je najbolji tj. najmanje spušta framerate? (to uglavnom znači podršku za multi-core ili CUDA procesiranje videa u letu).

Fraps je bio bez konkurencije, ali sad ga koristi sve manje ljudi. Ogromni fajlovi, nema kompresije.

Meni je najbolji afterburner. Rade ga ljudi koji rade softver za nVidiu. A radi i s ATI karticama. S njim ne gubim FPSe u igru. Ima odabir kompresije. I ono zbog cega je napravljen - ogromne mogucnosti overclocka, ali i pracenja svih mogucih karakteristika same graf. kartice u kompu.

Edit: Kompresira u mpeg u letu bez utjecaja na performanse. Minus programu je da za sad nema mogucnost snimanja mikrofona, znaci ako si u voice chatu, snima sve osim tebe.

A od ostalih spomenutih, najpopularniji je Playclaw. Bilo je govora da ima najmanje urjecaja na FPSe. kod mene je afterburner bio bolji. Ali kao sto rekoh, ovisi od kompa do kompa.

Mirilis Action je najbolji. Najljepsi, najjednostavniji, radi.

[M|C] pleXx
14 godina
DarthBajo kaže...

Ma glavni diler za cithove u Rijeci je Baba daj kunu :)

Nije više daj kunu. Neki dan društvo na kavi i eto nje sa Daj babi 5 kuna. I nije pitala samo jednog, nego je tražila od svih za stolom. Skupi ti ćitevi. {#}

15 godina
Tonči kaže...

Isprobaj Dxtory sa Lagarith Lossless Codec-om. Isprobao sam sve i svašta i na kraju se preporodio sa ovime!

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Tonči kaže...

PlayClaw je najbolji! {#}

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Naravno da ovisi. Kao prvo, grafička kartica će bit dodatno opterećena snimanjem, bez obzira na sve. Ako snimaš sa velikom kompresijom u neki lossy format, to dodatno opterećuje procesor,a ako ciljaš na velike fajlove, dakle minimalno stisnuti lossless, udaraš jako po disku. Balansiraš kak možeš i kak ti paše.

BF3: Bombovich
13 godina
neaktivan
3rdman kaže...
DarthBajo kaže...

Nije više daj kunu. Neki dan društvo na kavi i eto nje sa Daj babi 5 kuna. I nije pitala samo jednog, nego je tražila od svih za stolom. Skupi ti ćitevi. {#}

Pa onda ona dobro zaradi na tim cithevima :)

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Dxtory: "Only voice changes volume or there is small only game sound, by the conventional mux recording, it becomes possible for it to have been impossible."

dafuq?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Dxtory: "Only voice changes volume or there is small only game sound, by the conventional mux recording, it becomes possible for it to have been impossible."

dafuq?!

Haha, super :)

Ajd, sad ti isprobaj nekoliko spomenutih ako imas vremena i volje, pa javi svoja iskustva.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
DarthBajo kaže...

ahahaha daj nemoj me,haha,od kud ti njena slika majke ti?napisi ljudima koji nisu iz ri da ta baba postoji i veselo vec ohoho zica na zabici,haha svaka ti cast di je nadje{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 11:17 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
3rdman kaže...

da i ona je pojacala haha

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
Friday kaže...

Ja sam isto po tom pitanju dosta znatiželjan. FRAPS mi radi pristojno (nisam primjetio da mi guši igru) a naknadnu obradu (kompresiju) napravim sa handbrake-om. Ali izlazna datoteka iz FRAPS-a je golema. Oko 2 gigabajta po minuti zauzima...

Ja snimam filmice sa msi afterburnerom on mi je puno bolji od frapsa i ima drugacije kompresije filmica fraps previse zauzima harddisk ma da fraps koristim samo  da vidim trenutni fps

15 godina
Battlefield 3

Naletia sam jutros na neki flagrun server, ugl ekipa je organizirana tako da na "ziba tower" samo međusobno trče između zastava i nitko nikoga ne ubija. Mislim se ja double xp week je,idem dignit malo bodova. Nakon sat vremena igranja desilo se ovo:

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 12:44 (athlon64).
Moj PC  
2 9 hvala 0
13 godina
athlon64 kaže...

Naletia sam jutros na neki flagrun server, ugl ekipa je organizirana tako da na "ziba tower" samo međusobno trče između zastava i nitko nikoga ne ubija. Mislim se ja double xp week je,idem dignit malo bodova. Nakon sat vremena igranja desilo se ovo:

Iskreno da ti kažem, meni to nema smisla.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 13:42 (Soldier977).
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Da, igrao sam na par takvih server. Samo u filter ubacite keywords kao ''No Killing'' i to je to

16 godina
Tox2401 kaže...
Mislim da moraš isključit UPnP u postavkama rutera. To je meni pomoglo, ja sam isto crashao 90% servera, 60% se nisam mogao povezat. Od kada sam ga isključio niti jedan crash niti ništa.

Toga sam se tek nekih pola sata nakon što sam napisao poruku sjetio. Zaboravio sam da sam prošli tjedan resetirao ruter tako da mi se i upnp automatski uključio... Izgubio sam živce zbog banalne stvari! {#}

http://www.anno1777.com/index.php?i=289130
17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Ja bih organizirao grupnu kastraciju (s tupim i hrđavim nožem) onih koji hostaju takve servere i onih koji se na njima igraju!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 13:24 (Friday).
15 godina
Soldier977 kaže...
athlon64 kaže...

Iskoreno da ti kažem, meni to nema smisla.

Friday kaže...
athlon64 kaže...

Ja bih organizirao grupnu kastraciju (s tupim i hrđavim nožem) onih koji hostaju takve servere i onih koji se na njima igraju!

je,dosadno i retardirano je al zašto odma toliko hejta lol >.<

17 godina
odjavljen
athlon64 kaže...

Svejedno mi je ako zaj*beš origin pa manje platiš premium, ali ovako si zaj*bao sve nas jer si pumpaš bodove nelegitimnim metodama!

Freak Show Inc.
13 godina
athlon64 kaže...

Slažem se. Nema potrebe {#}

13 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Svejedno mi je ako zaj*beš origin pa manje platiš premium, ali ovako si zaj*bao sve nas jer si pumpaš bodove nelegitimnim metodama!

Ama nek čovjek pumpa ako mu se pumpa. Bodovi nisu važni. Važno je s ekipom igrat i da je zabavno.

15 godina
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Soldier977 kaže...
Friday kaže...
athlon64 kaže...

Ama nek čovjek pumpa ako mu se pumpa. Bodovi nisu važni. Važno je s ekipom igrat i da je zabavno.

Ma dapaće ne pumpam,uša sam jedan put da vidim kako je i kad sam vec usa osta sam završit partiju,dobro se nisam ispovraća od dosade nema šanse da idem opet lol.

15 godina
Battlefield 3

Da li netko zna u ćemu je problem sa dag tog-om od Co-op, imam service star na Co-op i sve otključano ali nema dag tog-a u statsima.

K4lim3ro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Zašto samo otišao s Platoon Rijeka servera?

Zato što su se svi MC piceki i PLRI papci uvaljali u jedan tim, a na drugom ostavili mene, još jednog colonela i neke sitne leveliće. Valjda im je tak gušt jer su onda moćni.

S tim da to nije bilo tako slučajno, već su se prebacili ručno.

Pa nisi trebao otici odmah nakon te runde je autobalancer odradio svoje, mada mislim da si sam vidio jer si još bio gore jedno vrijeme mislim..

a ovo boldano? Zašto si nas rejpao sa frogfoot-om ako se i ti u avionu ne osjećaš moćno?

Možda da si pomogao ekipi na zemlji?

Uostalom za sebe znam da se nisam prebacio u tim sa MC i PRI , a iskreno mislim da si imao samo loše sreće pa završio u drugom timu kod balansiranja.

Daj mi reci kad na bugu niste ti, butcher, pirat, kuky, dado, i megamas, bili u istom timu?

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Đizs.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Pa nisi trebao otici odmah nakon te runde je autobalancer odradio svoje, mada mislim da si sam vidio jer si još bio gore jedno vrijeme mislim..

a ovo boldano? Zašto si nas rejpao sa frogfoot-om ako se i ti u avionu ne osjećaš moćno?

Možda da si pomogao ekipi na zemlji?

Uostalom za sebe znam da se nisam prebacio u tim sa MC i PRI , a iskreno mislim da si imao samo loše sreće pa završio u drugom timu kod balansiranja.

Daj mi reci kad na bugu niste ti, butcher, pirat, kuky, dado, i megamas, bili u istom timu?

Micek, nisam rekao da je problem što je jedan ili drugi klan skupa, nego to što su oba klana na istoj strani na 24 slotnom serveru. To sigurno nije napravila igra sama od sebe. Jer igra nije "balansirala" tako da sve colonele prebaci na jednu, a ostale na drugu stranu. Na kraju krajeva, to nije prvi put da se takva stvar dešava s MC klanom. Puno sam to puta vidio, osim kad je Dražen u igri jer obično on vajna da se bar koliko toliko balansira.

I da, pomagao sam ekipi na zemlji s Frogfootom. Ubijao sam pješadiju, tenkove i avion. Ako to nije pomaganje ne znam što jest.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 14:44 (Danny_HR).
17 godina
Kendo kaže...

Da li netko zna u ćemu je problem sa dag tog-om od Co-op, imam service star na Co-op i sve otključano ali nema dag tog-a u statsima.

Izgleda da ga uopće nisu napravili.

Bio sam im jednom poslao Tweet s tim pitanjem (je'l kaj je s tim Co-OP dogtagom). Odgovor je bio da ga trenutno ne razmatraju.

Ovo je bilo pitanje:

https://twitter.com/MadTom_HR/status/195476549049393152

Odgovor je bio:

We have no official word on that.^SA

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Micek, nisam rekao da je problem što je jedan ili drugi klan skupa, nego to što su oba klana na istoj strani na 24 slotnom serveru. To sigurno nije napravila igra sama od sebe. Jer igra nije "balansirala" tako da sve colonele prebaci na jednu, a ostale na drugu stranu. Na kraju krajeva, to nije prvi put da se takva stvar dešava s MC klanom. Puno sam to puta vidio, osim kad je Dražen u igri jer obično on vajna da se bar koliko toliko balansira.

I da, pomagao sam ekipi na zemlji s Frogfootom. Ubijao sam pješadiju, tenkove i avion. Ako to nije pomaganje ne znam što jest.

Igrao si na Pri serveru a ne na MC serveru.

A na tom serveru MC nema nikakva administratorska prava. Sawy?{#}

Joj kad se sjetim istih situacija na BC2 bug serveru, vas 4-tvorica u blackhawku 2 u tenku plus 2 sa repair toolovima i rejpaj anonimuse..... Vama zabavo i moćno ali drugima nije bilo...

Izgovor je bio da želite igrat skupa. Ni jednom nisi balansirao timove a sad prozivaš...

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
LOL pričaš gluposti.
Pirat, Kuky, Dado i ja smo se uvijek od kad igramo skupa prebacivali u slabiji tim.

Uostalom, zašto trošim vrijeme na ovakve bedastoće.

P.S. Znam da sam bio na Pri serveru i moj rant nema veze s admin pravima.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice