kakvi su ovi G (ejevci) pedofili..svi neki 40+ a ono mali sapko medu njima..
mislim, decki...sta je s tim ?
Bravo moji G, čestitke ...i izivnjavam se što nisam došao (nešto mi iskrslo).
Mah pa nisam ja jednini maloljetnik među ekipom. Treba ih malo poticati, čim vide da ih gazim odmah se potrude osvetiti :D (pogotovo Berta)
Yep...baš jesmo....jedino nam fali jednam mala curica tako da Lolik ako si zainteresirani
Je li koristiš možda neki fxaa?
Ps. malo siđi s krovova i dizalice :P
Yep...baš jesmo....jedino nam fali jednam mala curica tako da Lolik ako si zainteresirani
trenutno nemam malih curica u ponudi, ali ako iskrsne sta javim...imam malo starije dame, i one su ok, malo istrosene ali iskusne.. danny i pirat, javite se
Dobro da ti je nešto iskrslo jer ovako su barem pobijedili.
Dobro da ti je nešto iskrslo jer ovako su barem pobijedili.
Dobit će on:
zbog nepoštivanja pravilnika i prestanka konzumacije tableta za sklerozu.
Zapravo smo pustili Gerijatriji,s obzirom da su 40+
Nebi bilo u redu da ih razbijemo.
Zapravo smo pustili Gerijatriji,s obzirom da su 40+
Nebi bilo u redu da ih razbijemo.
Iz ovog se da zaključit da smo mi zapravo divni momci koji poštivaju starije.
Ima li neki klan da me hoce, znam napraviti kamikazu sa avionom, razneti coveka rpg-om i kad imam srece srusim nesto helisem...
Salim se, ono jesam pocetnik ali sam timski igrac, mogu za pocetak da sluzim kao obarac aviona sa onom tungikom, to mi dobro ide...
I da, imam 26 godina, pa kad bi bila ekipa slicnih godina tj vazno mi je samo da nisma bas sa decom od 12 g...Pozzz
Hmm, interesantno, Twilight Zone u BF3.
Igrali smo TDM, bilo je 299-299, ja se spawnam i ubijem zadnjeg, napiše "Your team won", a kad ono izlete 2 Battle Reporta...
U prvom smo izgubili - 299-300:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/23880242/1/199586046/
U drugom piše da je 300-300, mi pobijedili, i samo ja imam kill:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/23880244/1/199586046/
31- 2 NAAAAJJJSSS
bože jučer tip imao 50-1 na caspianu sa jetom.pitao sam ga gdje drži sve te rakete i ammo...
jeli se vama updateao origin danas?
prije 2 dana ako se ne varam
ne koristim fxaa.... kad sam sa slugom obicno sam po nekim visinam... i trolam... a kad koristim m1911 onda sam agresivac... meni nije jasno kako neki ljudi ne mogu skuziti imao sam nemesis 100 i nesto i killlstreak 150 cim sam imao nekoga sa ammo box. lakse je pisati hacker nego se potrudit pogledat mini mapu......
p.s. momci slucajno sam pobrisao video isjecke i ne mogu ih vratit iz smeca, jel postoji nacin ikako to vratiti jer sam imao jako dosta dobrih komada :(
prije 2 dana ako se ne varam
meni je danas nakih 40mb
ne koristim fxaa.... kad sam sa slugom obicno sam po nekim visinam... i trolam... a kad koristim m1911 onda sam agresivac... meni nije jasno kako neki ljudi ne mogu skuziti imao sam nemesis 100 i nesto i killlstreak 150 cim sam imao nekoga sa ammo box lakse je pisati hacker nego se potrudit pogledat mini mapu......
p.s. momci slucajno sam pobrisao video isjecke i ne mogu ih vratit iz smeca, jel postoji nacin ikako to vratiti jer sam imao jako dosta dobrih komada :(
Ok,hvala.
Ma nisam ja mislio ništa loše,samo ti trolaj :)
meni nije jasno kako neki ljudi ne mogu skuziti imao sam nemesis 100 i nesto i killlstreak 150 cim sam imao nekoga sa ammo box lakse je pisati hacker nego se potrudit pogledat mini mapu......
Ne mogu bas najbolje skuziti ove recenicu.. ili vise recenica bez tocke?
Sad cim manje toga radi po disku.
Windowsi izbirsu samo zapis da je nesto bilo na disku, al sami fajlovi ostaju fizicki zapisani.
Ako ces snimati nove stvari postoji mogucnost da se nasnimaju na to mjesto gdje su ti sad ovi koje trebas vratiti i zauvijek ce nestati.
Na zalost, ne mogu ti preporuciti odrdjeni program, jer sam na poslu, a doma na disku mi je onaj koji je meni pomogao.
Probaj na google upisati file recovery pa trazi nekakav free.
Ili ce ti jos netko s foruma dati ideju za odredjen program.
Probaj s ovim: http://www.recovermyfiles.com/ mene je par puta spasio
meni nije jasno kako neki ljudi ne mogu skuziti imao sam nemesis 100 i nesto i killlstreak 150 cim sam imao nekoga sa ammo box lakse je pisati hacker nego se potrudit pogledat mini mapu......
Ne mogu bas najbolje skuziti ove recenicu.. ili vise recenica bez tocke?
Sad cim manje toga radi po disku.
Windowsi izbirsu samo zapis da je nesto bilo na disku, al sami fajlovi ostaju fizicki zapisani.
Ako ces snimati nove stvari postoji mogucnost da se nasnimaju na to mjesto gdje su ti sad ovi koje trebas vratiti i zauvijek ce nestati.
Na zalost, ne mogu ti preporuciti odrdjeni program, jer sam na poslu, a doma na disku mi je onaj koji je meni pomogao.
Probaj na google upisati file recovery pa trazi nekakav free.
Ili ce ti jos netko s foruma dati ideju za odredjen program.
hvala @wizard i @cyber ... sry za ovo gore bilo je preko mobitela...
...jbt jucer igram na BUG-ovom serveru i naletim na ovog pro geymera -- http://bit.ly/zQ25xu
usro sam se živ koji lik ima skill
...jbt jucer igram na BUG-ovom serveru i naletim na ovog pro geymera -- http://bit.ly/zQ25xu
usro sam se živ koji lik ima skill
lik je prejak XD
kad izroni sa lukom...a i nož kad baci.skill 1500
kad izroni sa lukom...a i nož kad baci.skill 1500
jesi vidio kako je se trecnuo kad mu je se zmija dok snajpa spustala niz vrat... :) Chuck Norris mi je bio uzor, ali sad je to RamBRo XD