Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
kalko1212 kaže...

Mene počeo Origin zezat, ulogiram se, pretisnem join to server i origin se zablokira. Problem se javio sada navečer, a ujutro nisam imao taj problem.

Tako je i meni {#}.

Bas EA i Dice j_e_b_u u mozak s tim originom, battlelog mogu shvatiti ali ovaj origin mi je katastrofa.

Potpuno je nepotreban, ionako u igru ulazim preko browsera {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
Battlefield 3

Prvi put da imam ovaj problem sa Originom(stop to responding),nadam se i zadnji ili bum im osobne mailove poceo slat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja se uspio normalno ulogirati, no počeo mi se rušit kada probam ući u servere.

EDIT: Dok je bio BC2, nije bio potreban battlelog i origin za pokretanje igre nego se sve uredno izvodilo bez problema.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:32 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...
desh kaže...

Koliko vam je bilo sati igranja potrebno do ranka 45?

Naletio sam na lika koji je sa 74 sata na tom ranku. Quit mu je 31 %, score/min preko 400, pa i nije pretjerano, al je ipak sumnjiv.

Skida jednim metkom, tri sluga iz USAS u prsa mu ne skini niti 1% healta i ubija nozem iz kontejnera, a ja na kontejneru.

Jos razmisljam da ga prijavim. Tip se zove ReboMax!

Ama nema sanse. ja igram 100 godina pa stigao do 9 :)

ja sam na 20. orlu sad sa preko 300 sati, ali da mi se sada statsi restartaju mislim da bi do istog tog 20. dosao za duplo manje. nije nemoguce da je ovaj do 45. stigo za 74.sata

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

I kod mene isto...već sam mislio da mi je netko hakirajući ukrao igru, ovako mi je sad lakše kad vidim da i drugi imaju isti problem.:)

Uglavnom mi piše da ne posjedujem ni jednu igru, nakon nekih 5 minuta pojave se battlefield 3 i bad company 2 i uz to zablokira origin, pa ponovo login screen...užas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Očito je svima tako jer i ja nemogu nikako u Origin i igru. Nek se lijepo jeb... Sad kad imam vremena za igranje oni nas jeb...

16 godina
Battlefield 3

pa koji je ovo k.... nece ni origin da se pokrene :S :S u task manageru ga ima na listi!

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:34 (DangerousB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kalko1212 kaže...

Isto kao i meni, probao restart računala, origina i svega ostaloga i dalje nema pomoći.

Čudan je ovaj EA, umjesto da nagradi kupce svojih proizvoda omogućujući im sto brži i nesmetaniji način igranja  on nas još i prca u mozak sa defektnim sustavima poput origina.

BF3 Battlelog: pijana_carapa™
14 godina
protjeran
Meni samo stoji na Joining server.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A daj me ne zezaj opet nas sve počeo Origin zezati. Taman došao iz škole u nadi da ću se zabaviti i onda me ovi počnu sa Originom. 

Nekad zbilja poludim zbog igre kolko problema stvara ali danas je vrhunac.

Da nisu stavljali da Origin bude potreban za pokretanje ovoga ne bi bilo.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
kalko1212 kaže...

EDIT: Dok je bio BC2, nije bio potreban battlelog i origin za pokretanje igre nego se sve uredno izvodilo bez problema.

Ali sada EA puši velike pare pa smišlja način kako ih dići pa trpa sve. Za bf4 morat ćeš dati i oib i dati da ti ugrade neki čip da vide di si i što si i banaju te ako im se ne sviđa.

Jadno i bijedno. Taman se izvučem na koju min da bacim partiju i origin mi ga uvali, ma smeće.

13 godina
letece_prase kaže...
Soldier977 kaže...
desh kaže...

Koliko vam je bilo sati igranja potrebno do ranka 45?

Naletio sam na lika koji je sa 74 sata na tom ranku. Quit mu je 31 %, score/min preko 400, pa i nije pretjerano, al je ipak sumnjiv.

Skida jednim metkom, tri sluga iz USAS u prsa mu ne skini niti 1% healta i ubija nozem iz kontejnera, a ja na kontejneru.

Jos razmisljam da ga prijavim. Tip se zove ReboMax!

Ama nema sanse. ja igram 100 godina pa stigao do 9 :)

ja sam na 20. orlu sad sa preko 300 sati, ali da mi se sada statsi restartaju mislim da bi do istog tog 20. dosao za duplo manje. nije nemoguce da je ovaj do 45. stigo za 74.sata

Ima i toga. Ja sam se prvih 80 sati snalazio s novim mišem i osjetljivošću i nisam mogao nikog ubit. Sad je drugačije.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow
16 godina
neaktivan

I MENI ISTO...STA JE TOOO

ne mogu se logirati....sto se dogadja

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 21:59 (t12matija).
14 godina
Battlefield 3

Vani pada snjeg,totalni prometni kolaps je,sutra ne radim,poslao sam zenu i maloga na spavanje,rekoh sebi,veceras ima da mi oći ispadnu igrajuci Battlefield 3,kada ono Origin fino veli"E nista od toga",izlazi van i lopataj snjeg!

Ma zaista mi je pun kufer,jer ovo nije za ljudove!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

i mene kolje ovaj orgin, dal ima ko kakvu informciju kaj se događa? ovaj ulazi već 10min na server al ništa. orgin me pita svako malo da se ulogiram.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Meni isto ne radi već dugo. Bio sam na live chatu i ulogirao sam se jednom i igrao negdje sat-dva, sad se hoću prebaciti na Bug i ne ide. Već sam krenuo skidati onaj razerov patch da ne treba origin, ali ne radi s ovim updateom od 6.12{#}

Nije mi jasno kako to ne mogu srediti, Minecraft mi se srušio samo jednom(zbog modova), a to je indie igra koju je složilo dvoje ljudi.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:06 (power_user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dodajte me na battlelogu Chosen2chose ako zelite baciti koji battle zajedno :)

17 godina
Battlefield 3

Srušilo se sve....bye bye bye ORIGIN

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:21 (BDS).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako ostalima radi a nama ne?

Sam EA ne želi staviti da se BF3 pokreće bez Origina da bi bili konkurencija Steam-u. Danas sam se baš ponadao dobroj večeri na BUG-u ali ništa od toga.

EDIT: Jel ja to lijepo sanjam ili se to igra pokrenula?{#}

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:28 (kalko1212).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Origin svima u qurcu a server pun!? Kako ste pokrenuli? Meni se jedva nekako dovuče do Battleloga i onda stoji joining server u beskonačnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ljudovi to sam ja isfrustiran sto vec trecu noc radim prekovremeno na minus 12... Povukao veze kod moga inace dobrog prijatelja da vi mucki provokatori ne mozete mi napredovat dok drugi rade XD

BTW. Sad kad izbacim video sa svojim omiljenim oruzjem , vecina zna koje je to :) imam namjeru uradit video sa omiljenim vozilom a to su heliji... Pa bi molio ako ima netko dobar pilot da mi pomogne u tome, nadam se da me fraps vise nece mucit.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ljudovi to sam ja isfrustiran sto vec trecu noc radim prekovremeno na minus 12... Povukao veze kod moga inace dobrog prijatelja da vi mucki provokatori ne mozete mi napredovat dok drugi rade XD

BTW. Sad kad izbacim video sa svojim omiljenim oruzjem , vecina zna koje je to :) imam namjeru uradit video sa omiljenim vozilom a to su heliji... Pa bi molio ako ima netko dobar pilot da mi pomogne u tome, nadam se da me fraps vise nece mucit.

Pa čovječe šta radiš na -12?

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovako ispadne svaka moja hebena runda. {#}

veca slika

Battlelog: wip3out_HR
Moj PC  
17 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
glumim pingvina XD... Bar imam ovaj nightvision... Pa mogu nesto vidit kroz ovaj snijeg... A iz mog imena na bf3 mozes vidit sta radim :)
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
Battlefield 3

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
15 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
glumim pingvina XD... Bar imam ovaj nightvision... Pa mogu nesto vidit kroz ovaj snijeg... A iz mog imena na bf3 mozes vidit sta radim :)

E pa ja upravo krećem izraditi nightvison kućne izrade. No nećemo o tome to je off topic.

Kalko1212 ingame
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zivcira me kaj ne pise na svakom od servera kolko je ticketa preostalo.Onak nevjerujem da bi bilo tesko sloziti tak korisnu inforamciju.Treba dice zasapmat sa tom idejom.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
diy_jova kaže...

ovako ispadne svaka moja hebena runda. {#}

veca slika

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gledajući filmove na youtubeu ekipe koja vozi avion, imam osjećaj da mi je vertikalna osjetljivost miša premala. Kad želim napraviti okret, moram grabljati mišom po stolu (sreća što je bežičan). Kad povećam osjetljivost miša u vozilima (kroz opcije) miš postane neupotrebljiv, na svaki mali pomak (horizontalni) miša, avion podivlja i moram se boriti da ga održim u zraku. U win nemam podešenu akceleraciju miša, a i u opcijama sam odabrao raw input.

Ima li još tko ovakvih poteškoća? Radi se o Logitech MX 5500 kompletu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zero2 kaže...

Kad smo prestali uživati u rejpu smo se konsolidirali i od "primatelja" se transformirali u "davatelje"  i na Damevandu odigrali jednu od zabavniji rundi.

Izgubili smo sa 2 ticketa mislim ali s obzirom da je bilo 25-6 i nije loše. Brojali smo kak ticketi padaju ko da je nova godina i 12 sati :)

Da, ta je bila napeta; ja sam vam uzeo zadnji ticket - nasiljio Napalma s ledja :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice