Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Calinjos kaže...

Oman i Karkand stekaju u tri PM, posebno Oman kod dizalice one, upalite si render.drawfps pa cete vidjeti razliku :)

Pa kako ti nece stekati na tim novim mapama kad imas quad i 4 gb memorije...loool Kao sto rekoh,ta graficka u kombinaciji sa i5 2500k i 8 GB memorije jede malu djecu... To sam bas i testirao sto pricas,FPS se nespusta ispod 59... :)

.

.

.

Steka svima i sa jacim konfiguracijama od spomenute. Ali nemas pojma kako me kopka taj 2500k :)

Proklet bio sto si spomenuo :)

nit mi steka, nit imam 59 fpsa igdje na ultra, a imam samo 6GB rama {#}

17 godina
Jack Sparrow kaže...
skank666 kaže...

alo, nisam imao pojma da se s javelinom da lockat kasatka (onaj transportni heli) bez soflama... ili je to neki bug bio?

Mislim da nebreš samo tako. To je bio lockan vjerovatno. Samo što ti na tim transportnim helikopterima ponekad ne pokazuje da je paintan s soflamom, ali ih svejedno možeš lockati.

Primijetio sam ponekad kad lockaš neko vozilo sa CITV-om, da se čuje zvuk lockanja, ali nema oznake, pa je možda kod tebe bio i taj bug. Nema veze, glavno da Javelin ide!

@Blade Runner 31: Ajd super da se riješilo, znači vjerojatno neki kratki spoj(čić)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 12:13 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

a jedino mozda na ultra bez i jednog filtera 60fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Calinjos kaže...

Steka svima i sa jacim konfiguracijama od spomenute. Ali nemas pojma kako me kopka taj 2500k :)

Samo ubaci još 4GB memorije i nema "teleportiranja" po mapi, odnosno random učitavanja pa ti se čini kao ogorman pad FPSa.

Nemogu više igrat BF3 jer mi matična otišla a nova nema 4 slota za memoriju pa igram samo na 4GB memorije, jednostavno nema šanse za ugodno igranje.

Ni blizu nije kao sa 8GB, a nedaj bože da pokušaš ctrl+esc, možeš se pozdravit sa igrom >.<

Razumijem te... imam 4 slot sa po 1GB na maticnoj... bilo kakvo ulaganje u ram bi bi lo suludo jer bi morao uzeti 4x2Gb sto dodje oko cca 600-750kn ,ovisno gdje se kupuje (cak sam i na ebay gledao).

Za te pare dobijem 16GB ddr3 memorije...to (moj PC)  je jednostavno preslo tocku gdje se isplati ulagati, jer je sve dobavljivo - a ostalo na visokim cijenama...

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Eto sve na jednom mjestu (to sve jos treba provjeriti jer ljudi pisu svakakve gluposti):

Anti-Tank mines, EOD bots, Mortars, T-UGS, SOFLAM, and Claymores will not disappear upon death.

As of the latest patch, there is a limit of maximum (2) claymores and (6) mines per player deployed. Deploying another causes the earliest one in the sequence to disappear.

C4's will disappear upon death. (ovo navodno nije istina)

MAVs survive your death, but will always blow up shortly after respawn.

Radio Beacons disappear once you, the deployer, spawn on them. Also, note that as of the latest patch once you deploy a radio beacon, squadmates can no longer spawn on you, only the radio beacon.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 12:37 (Calinjos).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

vise se nitko nece vozat,5 soflama ce bit na svakoj strani

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

fak nema vise detoniranja c4 nakon sto sam krepao :/

sto se tice soflama, dobro mi je kako je sad ali bi volio da su ipak malo okretniji..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još samo da isprave po meni najgluplju moguću grešku u igri:

ispališ RPG i raketa nestane u letu ako te u tom trenutku ubiju.

To je još iz BC2 ostalo.

Zna mi se nekad dogoditi da ganjam tenk ili štoveć i nemam vremena

nego okinuti RPG na nekoga tko je počeo pucati po meni.

Naravno, ubije me no dobro sam naciljao recimo tih 30metara udaljenosti

između nas i umjesto da se nasmijem kad ga pogodi posred glave,

raketa nestane na 2 metra od njega.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

To je još iz BC2 ostalo.

tebi je zastekalo pa je raketa skrenula{#}salim se naravno

16 godina
odjavljen

i kod tenka je to tako... tek sam jucer skuzio, ne vozim bas tenkice jer me nitko ne popravlja... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

sto se tice soflama, dobro mi je kako je sad ali bi volio da su ipak malo okretniji..

hm,ja sam postavio c4 random na zidove,ubio se i aktivirao poslije spawna.i grunulo je.

BF3 FlamingKing
16 godina
odjavljen

onda, cemu ovaj tekst, jel ovo nesto u vezi nadolazeceg patcha ili sto?

Eto sve na jednom mjestu (to sve jos treba provjeriti jer ljudi pisu svakakve gluposti):

Anti-Tank mines, EOD bots, Mortars, T-UGS, SOFLAM, and Claymores will not disappear upon death.

As of the latest patch, there is a limit of maximum (2) claymores and (6) mines per player deployed. Deploying another causes the earliest one in the sequence to disappear.

Radio Beacons disappear once you, the deployer, spawn on them. Also, note that as of the latest patch once you deploy a radio beacon, squadmates can no longer spawn on you, only the radio beaco

17 godina
skank666 kaže...

onda, cemu ovaj tekst, jel ovo nesto u vezi nadolazeceg patcha ili sto?

Radio Beacons disappear once you, the deployer, spawn on them. Also, note that as of the latest patch once you deploy a radio beacon, squadmates can no longer spawn on you, only the radio beaco

Moja iskustva, trenutno stanje igre:

1. mine ostaju, do 6 komada
  2. Bot i mortar ne koristim, nemam pojma
  3. SOFLAM nestane kada se spawnaš
  4. Claymore, do dva komada ostaju na mapi, i cijelu rundu ako treba
  5. C4 ostaje kada se respawnaš, imaš jako kratko vrijeme da ih aktiviraš (max 5-10 sekundi), nakon toga nestaju (a moraš biti i u range-u za aktivranje istih)
  6. MAV i T-UGS eksplodiraju u trenutku tvojeg spawna
  7. Spawn Beaconi rade kao što je navedeno gore, s time da ako se ti kao vlasnik istog spawnaš na nekog drugog ili zastavu, Beacon također nestane
14 godina
Calinjos kaže...
Vakaka kaže...
Calinjos kaže...

Samo ubaci još 4GB memorije i nema "teleportiranja" po mapi, odnosno random učitavanja pa ti se čini kao ogorman pad FPSa.

Nemogu više igrat BF3 jer mi matična otišla a nova nema 4 slota za memoriju pa igram samo na 4GB memorije, jednostavno nema šanse za ugodno igranje.

Ni blizu nije kao sa 8GB, a nedaj bože da pokušaš ctrl+esc, možeš se pozdravit sa igrom >.<

Razumijem te... imam 4 slot sa po 1GB na maticnoj... bilo kakvo ulaganje u ram bi bi lo suludo jer bi morao uzeti 4x2Gb sto dodje oko cca 600-750kn ,ovisno gdje se kupuje (cak sam i na ebay gledao).

Za te pare dobijem 16GB ddr3 memorije...to (moj PC)  je jednostavno preslo tocku gdje se isplati ulagati, jer je sve dobavljivo - a ostalo na visokim cijenama...

Daj ne drami i uzmi 4 komada ovih.

http://www.zagria.hr/products/48-apacer-ddr3-pc106001333-2gb-apa.aspx

400 i nesto sitno kuna i juris po bf 3 :)

2all-  ja sam se sa 2500K preporodio. Bas me zanima kako ce funkcionirat sa 6950.

17 godina
neaktivan

Daj ne drami i uzmi 4 komada ovih.

http://www.zagria.hr/products/48-apacer-ddr3-pc106001333-2gb-apa.aspx

400 i nesto sitno kuna i juris po bf 3 :)

2all-  ja sam se sa 2500K preporodio. Bas me zanima kako ce funkcionirat sa 6950.

Pricam od DDR2 :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 13:18 (Calinjos).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ide netko igrat? :D

The best way to be boring is to leave nothing out.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forzzuk kaže...

To je još iz BC2 ostalo.

Slažem se, malo žešča debilana. Bombe, za razliku, uredno ostaju.

17 godina
Calinjos kaže...

Pricam od DDR2 :)

Suosjećam se s tobom. Prodao sam 2x2GB mushkin memorije za 100KM. Skupa je ddr2 memorija, pogotovu ako je brand.

Sad mi ne ostaje ništa drugo nego se riješit i ostale memorije, proca i ploče te nabavka novih komponenti... a nisam to namjeravao, odoše novci :(

15 godina
Battlefield 3

Kako mape super izgledaju na 42" zaslonu u 3D cinema tehnologiji konverzijom 2D u 3D. Malo sam se vozikao tenkom po Karkandu i raznosio zgrade. Zakon. Odlična dubina i slika, nema dupliranja nišana kao kod nVidiine 3D tehnologije, jer su ovo pasivne naočale i normalno se vidi sve ali u 3D dimenziji.

Kendo
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
skank666 kaže...

po meni je ovaj soflam previse dobro napravljen, mozes uhvatiti tenk sa jedne strane mape na drugu. ako sva oruzja imaju neka ogranicenja zasto nebi ni on imao za vidljvost. a da nepricam o tome kako ga je tesko unistiti! sad je na firestrom cim sjednes u tenk i prodes ono malo brdo cujes zvuk lockanja i gotov si!

16 godina
odjavljen

ne, krivo si me shvatio... okretniji- da se brze okrece oko svoje osi.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igru je nemoguce igrati s grafickom karticom koja podrzava DX9? 8600 GTS je u pitanju.

http://www.youtube.com/watch?v=8EoukRWQ-ec
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 14:42 (VirtUoso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo i službeni stav BCHR (Battlefield Community HR) na ono Clanbase natjecanje, Nations Cup. 

"Mi smo kao community sluzbeno vezani za ESL. Za clanbase ne jer se pokazalo da je u nazad par godina ClanBase poceo dosta padati u popularnosti. A to dokazuje samo njihovo ponasanje kada su bez ikakvih pitanja i icega dodali da ce u Team Croatia igrati ljudi koji uopce ne igraju BF3. Mi smo te decke kontaktirali i oni nemaju pojma zasto su ih dodjelili a navodno da je za mijenjanje rostera pre kasno jer kup pocinje 23.01. 
E sad da mi uletimo samo ovako na horuk u taj kup mislim da nebi bilo bas najbolji potez.
Cekamo nations cup na esl-u pa cemo tamo organizirati sve sto treba i probati dostici i prestici uspijeh iz BC2 trece mjesto u Europi prosle godine."

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
VirtUoso kaže...

Igru je nemoguce igrati s grafickom karticom koja podrzava DX9? 8600 GTS je u pitanju.

8600 je DX10 kartica, ali je stvarno na minimum minimuma za igranje (i svakako treba Vista ili Win 7 zbog DX10 kao min zahtjeva)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa o čemu vi pričate, kakvih 8 gb rama, pogledatje si moju konfu....sa tim ja igram bf3 na low/medium i radi perfektno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
fic1994 kaže...

pa o čemu vi pričate, kakvih 8 gb rama, pogledatje si moju konfu....sa tim ja igram bf3 na low/medium i radi perfektno.

da da, istina.

14 godina
neaktivan

svima kojima igrica zna povremeno lagirat, dugo se ucitava, obavezno iskoristite povoljne cijene RAM-a i ubodite si bar jos cetiri, meni je pomoglo i to osjetno... na mapama vecim  sa 64 igraca vise nemam nikakvih problema, mape se ucitavaju trenutno, znaci loadinga uopce nema, tako da sam trenutno odustao od ssd-a,

btw jel netko zna kako odkljucati ovaj dogtag sa brojem tri ? http://battlelog-cdn.battlefield.com/public/profile/bf3/stats/dogtags/s/dtb090.png?v=3173239

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
neaktivan
fic1994 kaže...

Meni radi takodjer sve savrseno, na High (MSAA 1x, SSAO, Post na low)

17 godina
ceco22 kaže...

svima kojima igrica zna povremeno lagirat, dugo se ucitava, obavezno iskoristite povoljne cijene RAM-a i ubodite si bar jos cetiri, meni je pomoglo i to osjetno... na mapama vecim  sa 64 igraca vise nemam nikakvih problema, mape se ucitavaju trenutno, znaci loadinga uopce nema, tako da sam trenutno odustao od ssd-a,

btw jel netko zna kako odkljucati ovaj dogtag sa brojem tri ? http://battlelog-cdn.battlefield.com/public/profile/bf3/stats/dogtags/s/dtb090.png?v=3173239

Ne možeš ga otključati, jedino skinuti nekom DICE-ovcu.

Popis online igrača iz DICE platoona (nisu svi DICE, prvo pogledaj dog-tag prije nego se spajaš na čovjeka...):

https://stalkdice.ep.io/

17 godina
Battlefield 3

Najdem server, loading, i izbaci me van i veli, Could not join this server: game and server version mismatch.

Ima lijeka za to, kak ste vi to riješili?tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice