Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.018
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedne dobre moje partije, upravo zavrsene :)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/17124492/1/352429797/

Ovakav omjer k/d mi se jos nije dogodio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jedan filmic od mene, scene su sa BUG server-a osim jedne sa CBC hardcore servera ;)

znaci padanje, moji WHAT THE FUCK MOMENTS in BF 3

filmic je u HD kao uvijek

Igra: BF 3
Frag: HAM7A
Edit: opet HAM7A
Intro: miiiire
Duzina movia: 3:19

Rec: Fraps

Edit pro: sony Vegas pro

LINK:

just overpowered
Moj PC  
15 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

pa da ali koliko frejmova si dobivao, ja osobno nemogu igrati ako mi pada ispod 60 pa sam lockao frejmove na 70.

Mislim da ti je najveći problem u ovome, a ostalo je nebitno ...

To jednostavno ne razumijem ...

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nisam iskreno gledao FPS osim kad je igra izašla, i sve na high 4xmsaa, 4xAA, HBAO ON mi vrti konstantno oko 55 fpsa, najviše šta padne je na 40 i nešto.

Nikakvu razliku ne vidim između toga i BC2 koji mi se vrti na 100-tki.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HAM7A kaže...

a joj scene maloprije na BUG serveru

mapa oper. firestorm, ja iz baze kitim jeep sa C 4 i furam da uzmem C.

vozim kad vidim pored ulice stoji snajperista. ispadam iz jihad jeepa koji sam vozi par metara i dodjem na metar pored snajperiste koji je vec legao.

bacim mu ammo kit, i sad dolazi najbolja scena, lik otrca ispred mene u moj jihad jeep hahahhahhhha fenomenalno ... i nastavljam "pjesice" do C da uzmem, kad lik sa nickom perodinamit campa dole kod betonskih stubova na C.

naredam oko njega C 4 i booom .... hahhah ....

snimio sam scenu, upravo se renderuje, decki bicete POZNATI mozda dobijete golden globe ilii oscara

poz HAM7A

Da mi je vidjeti tu budalu kako leti u zrak {#}

Čuo sam da taj dečko kojeg si ubio ima pišu od nekih 30ak cm, nije puno ali čovjeka veseli {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 9:11 (Pero Dinamit).
13 godina
protjeran
Vash kaže...

Nisam iskreno gledao FPS osim kad je igra izašla, i sve na high 4xmsaa, 4xAA, HBAO ON mi vrti konstantno oko 55 fpsa, najviše šta padne je na 40 i nešto.

Nikakvu razliku ne vidim između toga i BC2 koji mi se vrti na 100-tki.

Meni sa svime ukljucenim na ultra postavkama vrti 60 fps-a bez problema.. Mislim da je graficka od 1GB DDR5 i vise nego dovoljna za BF3... I naravno mislim da sa grafom od 2 GB ne bi primjetio neku razliku...
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma ja sam to gledao dok su još bili 11.7 driveri, bili su stari već kad je igra izašla jer nisam updejtao od početka ljeta, a nisam ni skidao one "posebne" za BF3. Sad sam na 11.11, ali nije mi se dalo gledat FPS.

Igra se vrti bez problema i to je sve što me zanima. A sam izgled igre između high i ultra je zanemariv.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drahic kaže...

Jao Neno,razapet cu te :D Ti si me nagovorio na 1gb 6950 :D :P

Hahahahah,ma opusteno buraz...Sta slusas ove sto se zale..Imaju stare procesore zato im steka.. Imas kao i ja i5 2500k i nemas beda...picit ces na ultra bez beda sa ovom grafom... :)
13 godina
protjeran
Vash kaže...

Ma ja sam to gledao dok su još bili 11.7 driveri, bili su stari već kad je igra izašla jer nisam updejtao od početka ljeta, a nisam ni skidao one "posebne" za BF3. Sad sam na 11.11, ali nije mi se dalo gledat FPS.

Igra se vrti bez problema i to je sve što me zanima. A sam izgled igre između high i ultra je zanemariv.

Ja imam 11.12 drivere...Bio sam na 12.1 pa mi se crashala igra... Primjeti se razlika izmedju high i ultra...Pogotovo ako jos upalis Vsync... Probaj pa ces vidjeti.. ;)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Probao sam, ali kao što rekoh meni je ta razlika zanemariva.

Ako tebe veseli ultra samo naprijed.

BTW EDIT pomješao sam tebe i drugog Cybera.{#} Kao i ja onoj njubari Danny-u...(mućko đubre)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 9:32 (Vash).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
HAM7A kaže...

a joj scene maloprije na BUG serveru

mapa oper. firestorm, ja iz baze kitim jeep sa C 4 i furam da uzmem C.

vozim kad vidim pored ulice stoji snajperista. ispadam iz jihad jeepa koji sam vozi par metara i dodjem na metar pored snajperiste koji je vec legao.

bacim mu ammo kit, i sad dolazi najbolja scena, lik otrca ispred mene u moj jihad jeep hahahhahhhha fenomenalno ... i nastavljam "pjesice" do C da uzmem, kad lik sa nickom perodinamit campa dole kod betonskih stubova na C.

naredam oko njega C 4 i booom .... hahhah ....

snimio sam scenu, upravo se renderuje, decki bicete POZNATI mozda dobijete golden globe ilii oscara

poz HAM7A

Da mi je vidjeti tu budalu kako leti u zrak {#}

Čuo sam da taj dečko kojeg si ubio ima pišu od nekih 30ak cm, nije puno ali čovjeka veseli {#}

taj decko nema vise pishe poslije 3-4 C4 poredanih oko njega, njegovi komadici su na C na op. firestorm ;)

hahahhhhhha evo ti dokaz:

just overpowered
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 9:40 (HAM7A).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Ham7a kakav ne ovo pobogu leteci objekat?? ;) lool,bug na Bug-u... ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
Ham7a kakav ne ovo pobogu leteci objekat?? ;) lool,bug na Bug-u... ;)

ma gledaj scenu prije kad doziramo ja i warpigcro repairtoola, pa je neko bio high, pa se mozda samo pricinilo da je to leteci objekat, hajd znaj. ta scena je za maldera i skali i za X-files !

just overpowered
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi bas sam se ljepo probudio,KOMP MI NE RADI,uopce nece upalit.jel grmilo,koj je k....poludit cu.nije za ovu temu ali u mislima mi je bf,joj....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade Runner31 kaže...

ljudi bas sam se ljepo probudio,KOMP MI NE RADI,uopce nece upalit.jel grmilo,koj je k....poludit cu.nije za ovu temu ali u mislima mi je bf,joj....

eto prilike za učenje.

17 godina
Blade Runner31 kaže...

Ugasi napajanje, iščupaj strujni kabel, iščupaj konektor na matičnoj od gumba za paljenje.

Čekaj 5-10 minuta. Provjeri da li su svi ostali kabeli OK, RAM-ovi u utorima, grafička da se nije pomaknula.

Vrati žice kako su bile, uključi napajanje - probaj upaliti komp.

Imam povremeno slični problem pa meni tako upali (a isto Corsair 850W, hmmm)

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Blade Runner31 kaže...

eto prilike za učenje.

kakvo ucenje brate,popravljanja kompa ili mislis za skolu?haha e da mi se vratit 20god nazad

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Blade Runner31 kaže...

Ugasi napajanje, iščupaj strujni kabel, iščupaj konektor na matičnoj od gumba za paljenje.

Čekaj 5-10 minuta. Provjeri da li su svi ostali kabeli OK, RAM-ovi u utorima, grafička da se nije pomaknula.

Vrati žice kako su bile, uključi napajanje - probaj upaliti komp.

Imam povremeno slični problem pa meni tako upali (a isto Corsair 850W, hmmm)

stari iste sekunde idem pa javim.hvala svaka pomoc je dobro dosla jer ako ne rijesim idem u servis za sat vremena,uuu skupa je ova igracka pa mi nije svejedno.necu vise ovdje nego ako netko ima ideju moze na PM.hvala

15 godina
Blade Runner31 kaže...

kakvo ucenje brate,popravljanja kompa ili mislis za skolu?haha e da mi se vratit 20god nazad

sorry, nisam pogledao godište pa sam pretpostavio da si studoš obzirom da si doma. a ti penzioner...

14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Blade Runner31 kaže...

sorry, nisam pogledao godište pa sam pretpostavio da si studoš obzirom da si doma. a ti penzioner...

umirem skupa s kompom {#}  TOMO-ne pomaze,nema zivota

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 10:51 (Blade Runner31).
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Prva pretpostvka,ako nema struje ,ako ne reagira komp kad stisnes dugme za paljenje ,onda je napajanje u pitanju.... Ako imas da posudis od nekoga da isprobas...Mislim,u tvom slucaju nadaj se da je samo napajanje... :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 10:58 (Cyber_Freak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

alo, nisam imao pojma da se s javelinom da lockat kasatka (onaj transportni heli) bez soflama... ili je to neki bug bio?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nije poanta u 5 FPSa nego u tome da 560 i BF3 nisu iz nekog razloga kompatibilni (trzanje, bugovi...). A s 6950 vjerojatno ne bi imao takvih problema.

Slazem se, no nekako BF3 nije kompatiblina sa nicime... jer nije nista cudno zato sto su konzole bile primarna razvojna platforma :)

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala vam na pomoci svima.RIJESIO SAM jeeeee.Isao sam prije nego pocnem donosit graficke i napajanja i ostala cuda iskljucivat jedno po jedno i nasao problem i hvala bogu problem je besplatan,heh.kada sam iskljucio prednji panel od kucista komp je ozivio tako da je ocito neki kontakt od toga.hvala bogu na ovakvom problemu jer sam vec poceo sizdit.jos jednom hvala na pomoci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...
bmwhartge kaže...

je samo sto sam ja svoju 6950 malo razocaran jer igram sve na low postavkama da dobijem 70 fps u bkt mapama, znaci sve na low aa iskljuucen i sve zivo poiskljucivano. a temperature su stvarno malel oko 55stuipnjeva u full loadu u bf3 sa ventom oko 30 posto se nista necuje. samo sam malo vise ocekivao od grafike, ali mozda je do toga sto nove mape nisu jos dobro optimizirane jer na strim mapama radi bolje.

Na low??

Pa ja sam sa 6850hd igrao full hd na high.neke stvari samo  na medium.

6950 je majka od graficke, no za B2K nema pomoci, brze loadira mapu,ali konstatno streama u memoriju-a ima vise detalja na mapi (to je barem moja teorija).

Oman i Karkand stekaju u tri PM, posebno Oman kod dizalice one, upalite si render.drawfps pa cete vidjeti razliku :)

13 godina
protjeran
Calinjos kaže...
drahic kaže...
bmwhartge kaže...

je samo sto sam ja svoju 6950 malo razocaran jer igram sve na low postavkama da dobijem 70 fps u bkt mapama, znaci sve na low aa iskljuucen i sve zivo poiskljucivano. a temperature su stvarno malel oko 55stuipnjeva u full loadu u bf3 sa ventom oko 30 posto se nista necuje. samo sam malo vise ocekivao od grafike, ali mozda je do toga sto nove mape nisu jos dobro optimizirane jer na strim mapama radi bolje.

Na low??

Pa ja sam sa 6850hd igrao full hd na high.neke stvari samo  na medium.

6950 je majka od graficke, no za B2K nema pomoci, brze loadira mapu,ali konstatno streama u memoriju-a ima vise detalja na mapi (to je barem moja teorija).

Oman i Karkand stekaju u tri PM, posebno Oman kod dizalice one, upalite si render.drawfps pa cete vidjeti razliku :)

Pa kako ti nece stekati na tim novim mapama kad imas quad i 4 gb memorije...loool Kao sto rekoh,ta graficka u kombinaciji sa i5 2500k i 8 GB memorije jede malu djecu... To sam bas i testirao sto pricas,FPS se nespusta ispod 59... :)
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Al kuky je car!

Ja sinoć igran, postavljan mine a kuky trči zamnon i baca granate i sve mine mi uništi...

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hedrick kaže...

Al kuky je car!

Ja sinoć igran, postavljan mine a kuky trči zamnon i baca granate i sve mine mi uništi...

To je zato jer se me rundu prije mučki provocirao{#}

btw...krivo postavljaš mine, stavi jednu na drugu jer ovako kako si ti postavljao mi se znalo desiti da samo disejblam tenk jer je stao samo na jednu minua ostale se nisu ni aktivirale jer su bile predaleko. Ali zato kad staviš jednu na drugu ili jednu pokraj druge u razmaku od par cm, pa kad nagazi na to gotov je odmah. U bc2 je palilo nastavljanje mina kao što si ti nastavljao jer su tamo bile nek pametne mine, pa kad je bilo vozilo u blizini one su se pomaknule njemu i onda grunule.

skank666 kaže...

alo, nisam imao pojma da se s javelinom da lockat kasatka (onaj transportni heli) bez soflama... ili je to neki bug bio?

Mislim da nebreš samo tako. To je bio lockan vjerovatno. Samo što ti na tim transportnim helikopterima ponekad ne pokazuje da je paintan s soflamom, ali ih svejedno možeš lockati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 11:40 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

Pa kako ti nece stekati na tim novim mapama kad imas quad i 4 gb memorije...loool Kao sto rekoh,ta graficka u kombinaciji sa i5 2500k i 8 GB memorije jede malu djecu... To sam bas i testirao sto pricas,FPS se nespusta ispod 59... :)

.

.

.

Steka svima i sa jacim konfiguracijama od spomenute. Ali nemas pojma kako me kopka taj 2500k :)

Proklet bio sto si spomenuo :)

17 godina
Calinjos kaže...

Steka svima i sa jacim konfiguracijama od spomenute. Ali nemas pojma kako me kopka taj 2500k :)

Proklet bio sto si spomenuo :)

Samo ubaci još 4GB memorije i nema "teleportiranja" po mapi, odnosno random učitavanja pa ti se čini kao ogorman pad FPSa.

Nemogu više igrat BF3 jer mi matična otišla a nova nema 4 slota za memoriju pa igram samo na 4GB memorije, jednostavno nema šanse za ugodno igranje.

Ni blizu nije kao sa 8GB, a nedaj bože da pokušaš ctrl+esc, možeš se pozdravit sa igrom >.<

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice