Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.083.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Ajde fila dosta si pokazao svoje znanje i svoju mudrost, već polako svima dižeš tlak ovdje.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Jbt svađate se oko Igrice..ja bi vas baš okupio sve negdje na nekom paintball-u da se svi lijepo ispucate i da ohladite malo glave, tamo nebi bilo admina pa vas nebi imao tko kikat,nebi bilo kampanja, tenkova da budu jači, Rpg-a niti M320, niti trokutića iznad glave.. jedino bi Kalku i tamo bilo sve puno Cheatera i Wallhackera pa bi se i tamo žalio
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...
Ajde fila dosta si pokazao svoje znanje i svoju mudrost, već polako svima dižeš tlak ovdje.

Kako se ono kaže...successful troll is successful. evo neću više, sry.{#}

@ARazer kaže...
Jbt svađate se oko Igrice..ja bi vas baš okupio sve negdje na nekom paintball-u da se svi lijepo ispucate i da ohladite malo glave, tamo nebi bilo admina pa vas nebi imao tko kikat,nebi bilo kampanja, tenkova da budu jači, Rpg-a niti M320, niti trokutića iznad glave.. jedino bi Kalku i tamo bilo sve puno Cheatera i Wallhackera pa bi se i tamo žalio

Nemoj ti meni Kalka1211 on je car. On umjesto ono: i see dead people njemu je: i see cheater people.

Kalko kraljino

A ti razer dođi na server :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:19 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

Ima li nekakav trik ili postavka oko problema sa dugim ucitavanjem mapa?

Nije problem, cim vidim da ucitava duze,izadem pa opet udem.

Ali ubije me to kad igram na bugu u nekom dobrom sqadu i onda paf.

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:32 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo, jučer postignut novi osobno rekord u longest headshotu-1638m {#}

Može odmah pitanje?! Dali je sniper L96 jači/bolji od M98B?

Edit: sliku zaboravio xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:43 (etnes).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
etnes kaže...

Jači nije, a dal je bolji ovisi o tebi.

thechosenfreak kaže...

Nije problem, cim vidim da ucitava duze,izadem pa opet udem.

Ali ubije me to kad igram na bugu u nekom dobrom sqadu i onda paf.

Ima, 8GiB RAMa ili SSD {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:48 (ZC_Someone).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo imam i ja jedno pitanje... Znači baš uvjek igram na normal serverima, a nikad na HC.... Dešava mi se sljedeće: Na nekim serverima tako lako ubijem neprijatelja.... znači par metaka i mrtav... dok na neke servere dođem gdje moram ispaliti možda 21 metak od 31.... Ne kužim zašto.... Jel to Admin tako namjesti ili što ? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
etnes kaže...

Jači nije, a dal je bolji ovisi o tebi.

Jup..

Baš gledam po YouTubeu, ima ljudi koji igraju najbolje s pištoljem...

Ali naravno, sve zavisi kako TI igraš s čim i koliko si iskusan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moža sam se i krivo izrazio, samo me zanimalo dali metak jače pada kod L96 ili M98B.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

nekako AS VAL cIni se prejaka puska, u zadnje vrijeme dosta ulazim u duele s protivnicima s tom puskom, i dosta puta me ubiju bas tom puskom.

but, http://bf3blog.com/2012/01/battlefield-3-ideas-of-new-dlc-maps-for-dice/ ovo je lijepo cuti :D

Had a dream I was king, I woke up still king

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alen177 kaže...

Evo imam i ja jedno pitanje... Znači baš uvjek igram na normal serverima, a nikad na HC.... Dešava mi se sljedeće: Na nekim serverima tako lako ubijem neprijatelja.... znači par metaka i mrtav... dok na neke servere dođem gdje moram ispaliti možda 21 metak od 31.... Ne kužim zašto.... Jel to Admin tako namjesti ili što ? hvala

Idemo opet ispočetka...

{#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
17 godina
forzzuk kaže...
alen177 kaže...

Idemo opet ispočetka...

{#}

lol

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...

thechosenfreak kaže...

Ima, 8GiB RAMa ili SSD {#}

Ovo je naravno laz i bezobrazno trolanje lika koji je svakom loncu poklopac. Imam 8gb rama i sa istog mi se diska ucitava npr. Metro 4-5 minuta ili Back to Karkand 30 sekundi. Mape iz DLC-a se iz nekog razloga ucitavaju puno puno brze. I nema za to pomoci.

Brutal Truth \m/
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Meni se i stare i nove mape učitavaju jednako, uvijek sam ako ne prvi onda među prvima. nikada mi ne loada više od 10 sek
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Od 4-7 minuta i dalje, kako-kad, kako-koja ali u svakom slučaju sve vanilla mape.

Naravno, govorim o prvom loadu (kad završi runda i ide ista mapa, loada je ispod pol minuta).

B2K oko 20 sekundi.

Ponadao sam se s ovim zadnjim Origin patchom nekakvom pomaku, ništa.

eh {#}

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne radi mi lijevi shift u igri, kad izađem iz igre onda ne radi niti u windowsima..

Ima netko isti problem? ili možda zna kako to rješit?

www.key-storm.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ne radi mi lijevi shift u igri, kad izađem iz igre onda ne radi niti u windowsima..

Ima netko isti problem? ili možda zna kako to rješit?

Kupi novu tipkovnicu...

:P

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ocete besplatno B2K key, mogu rec kak sam ga ja dobio
pitajte ovo:
"hey!
Can you give me a B2K key? Please! I have a BF 3, but i dont have a B2K DLC."

Iso sam isprovabat i napravio novi acconut i pito 5 puta od tih 5, trojca su mi htjela dat key samo sam trebo dat key od BF3!

Meni je uspjelo, mozda sam imo srece, neznam, nadam se da ce nekom jos dat besplatno! 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Barba007 kaže...

pitajte ovo:
"hey!

Iso sam isprovabat i napravio novi acconut i pito 5 puta od tih 5, trojca su mi htjela dat key samo sam trebo dat key od BF3!

Meni je uspjelo, mozda sam imo srece, neznam, nadam se da ce nekom jos dat besplatno! 

Namjestim datum rođenja na taj dan koji želim pitati ili par dana prije i držim fige da će mi povjerovati..

Stotinu je fora za "prevariti", ali nisu ni oni valjda toliko glupi...

16 godina
Battlefield 3

Zašto ni na jednom domaćem online shopu nema EU keyeva?

Ono 210 kn za LE ruski key, a taj LE nema B2K?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Barba007 kaže...

pitajte ovo:
"hey!

Namjestim datum rođenja na taj dan koji želim pitati ili par dana prije i držim fige da će mi povjerovati..

Stotinu je fora za "prevariti", ali nisu ni oni valjda toliko glupi...

Znam da ima dosta fora za "prevariti" ali ja ih nisam prevario samo sam ih lijepo zamolio za key, i posle sam ih pohvalio i zahvalio im sto su mi dali key.

14 godina
neaktivan
Istina je da se BtK mape ucitavaju znatno brze od ostalih. Malo glupo ak se mene pita..
The best way to be boring is to leave nothing out.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Već igram na =CBC= serveru proteklih par dana i svaki puta ista situacija.

Sve klanske pi*ke odma pređu u jedan tim i normalno da drugi tim počne gubiti.

Kada se to desi onda i drugi počnu prelaziti u drugi tim i onda dođe to totalnog rejpanja.

Jedan tim ima sve zastave i siluje bazu drugog tima sa helićem,tenkovima i svim ostalim.

Nemaš se gdje spawnat osim u bazi i vrlo vjerojatno će te odmah po spawnu ubiti.

Katostrofa.Takav nebalans nisam vidio ni na jednom serveru. Toliko o PRO igračima na tom serveru.Sve same pi*ke kojima je jedino bitno da

im se pobjeda uvrsti u statistiku i da mogu zarađivati easy killove na rejpanju.

Trebalo bi zabraniti prebacivanje timova ako se to može uopće.To bi možda riješilo ili ublažilo stvar

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Zašto ni na jednom domaćem online shopu nema EU keyeva?

Ono 210 kn za LE ruski key, a taj LE nema B2K?

Prodaje ti jedan clan foruma keyeve po niskim cijenama imati i EU i RU keyeve, pogledaj si http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-cd-keyevi-jeftino/120231.aspx

17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Ovo je naravno laz i bezobrazno trolanje lika koji je svakom loncu poklopac. Imam 8gb rama i sa istog mi se diska ucitava npr. Metro 4-5 minuta ili Back to Karkand 30 sekundi. Mape iz DLC-a se iz nekog razloga ucitavaju puno puno brze. I nema za to pomoci.

A ovo je naravno rejđ čovjeka koji već valjda par mjeseci igra igru koja ništa ne valja, igru koju igraju samo neotesana djeca dok se prvi muškarci taktički nadmudruju igrajući AA i koju zapravo više od pola ljudi ne može se ni pokrenuti.

Gle možeš si ti misliti što god hoćeš ja znam da sam na B2K mapama redovito spojen prije početka runde a na ostalim mapama mi (ovisno o mapi) treba max minuta. Možda malo duže ak se baš krenem spajat na server usred runde.

Evo probao se sad spojiti na neki Metro server i trebalo mi je ukupno 1,25min da budem u igri, mjereno od klika na JOIN SERVER u battlelogu.

Zašto je nekima loadanje tako dugo ne znam i iskreno nije me briga. Meni to samo znači lakši upad u neko vozilo. {#}

A koliko vidim ARazer ima SSD pa ne čeka nikad duže od 10 sekundi.

14 godina
Battlefield 3

Prijatelj mi je napravio intro za moje nadolazece filmice..

Komentari su dobro dosli :)

Evo i link na njegov kanal,odlicno renda filmice,pa ga mozete pratit na njegovom kanalu ;)

https://www.youtube.com/user/AceBlinckOfficial?feature=g-all-u

23 Svida mi se
2 Ne svida mi se
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:03 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a gdje da ja uzmem taj origin patch?
jer kod pokretanja origna ništa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Već igram na =CBC= serveru proteklih par dana i svaki puta ista situacija.

Sve klanske pi*ke odma pređu u jedan tim i normalno da drugi tim počne gubiti.

Kada se to desi onda i drugi počnu prelaziti u drugi tim i onda dođe to totalnog rejpanja.

Jedan tim ima sve zastave i siluje bazu drugog tima sa helićem,tenkovima i svim ostalim.

Nemaš se gdje spawnat osim u bazi i vrlo vjerojatno će te odmah po spawnu ubiti.

Katostrofa.Takav nebalans nisam vidio ni na jednom serveru. Toliko o PRO igračima na tom serveru.Sve same pi*ke kojima je jedino bitno da

im se pobjeda uvrsti u statistiku i da mogu zarađivati easy killove na rejpanju.

Trebalo bi zabraniti prebacivanje timova ako se to može uopće.To bi možda riješilo ili ublažilo stvar

Možeš li biti jadniji? Jesi me ti sinoć ganjao sa tenkom iza kamena? ako jesi onda zbilja kloni se servera jer takvi ko ti....lololo mega lol

Server je prepun stalno i bez tebe, tako da, nepotrebno rageaš kad ne znaš igrati nit imaš neku ekipu da igrate skupa. so sad....

i btw nemoguće je preć u drugi tim stalno jer server radi balans i uvijek vraća igrače da bude jednak broj na obe strane.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:17 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo da se zahvalim ovim putem članu Blade Runner31što je donio svoju grafičku do mene,da probamo da nije možda u mojoj grafičkoj problem.

A problem je u nemogućnosti da se vide vojnici na dalje od 100+ metara.

Na kraju smo ustanovili,da nije u grafičkoj problem,pa mi i dalje ostaje da igram kako je i nadam se novom patchu:

Anyway,tnx još jednom.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
1987veki kaže...

...

A problem je u nemogućnosti da se vide vojnici na dalje od 100+ metara.

...

mesh quality ti je postavljen na "ultra"...? jer sam ja imao taj problem dok nisam to stavio na ultra... sve ostalo na medium...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice