u ovoj igri ima jako puno bf veterana, ali pravilo kick after team kills = 3 u kombinaciji sa Ban after of kicks = 6 još nikada nigdje nisam vidio, ovo se meni čini kao namjerno prorjeđivanje posjetitelja servera, tako da mi nemoj onda tu zavidno spominjat Bug kak "znaju da će im ić svi kad imaju veliku zajednicu".
Nikad namjerno ne team killam (a kad se to slučajno desi UVIJEK napišem sorry), ali na serveru sa 64 slota na nekoj mapi tipa Seine crossing, teško je ne "zaradit" pokoji team kill. Primjer moje zadnje, nasilno prekinute partije na CBC serveru (seine crossing): nišanim LAV-a na marketu sa RPG-om i već nakon što sam stisnuo LMB, u putanju rakete naleti moj (ovaj put nisam pisao sorry, jer je unesrećeni bio buraz koji igra u drugoj sobi), nadalje, čovjek me ubije sa prozora drugog kata zgrade (mislim si: E nećeš!), čim sam se spawnao 10 ak sekundi kasnije, sa GL-om sam bez razmišljanja u žaru osvete pogodio ranije spomenuti prozor, no u tom trenutku gore su već bila dvojica mojih, pa sam postigao kontra efekt, double team kill. To su ta 3 team killa iz moje zadnje partije na CBC-u prije bana (iskreno, ne sjećam se kad su me prije 5 puta kickali, ali nema veze). BTW, u trenutku kicka bio sam prvi na ljestvici, makar mi je K/D skoro uvijek u minusu.
CBC mi je dotad bio najbolji server, prvenstveno zbog kvalitete igrača (još k tome našim) i mislim da za to ni najmanje nije zaslužno ovo automatizirano bananje.