Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.086.265
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
veterani su i znaju kakav limit, zabrane i dozvole pale da igra bude fludnija

u ovoj igri ima jako puno bf veterana, ali pravilo kick after team kills = 3 u kombinaciji sa Ban after of kicks = 6 još nikada nigdje nisam vidio, ovo se meni čini kao namjerno prorjeđivanje posjetitelja servera, tako da mi nemoj onda tu zavidno spominjat Bug kak "znaju da će im ić svi kad imaju veliku zajednicu".

Nikad namjerno ne team killam (a kad se to slučajno desi UVIJEK napišem sorry), ali na serveru sa 64 slota na nekoj mapi tipa Seine crossing, teško je ne "zaradit" pokoji team kill. Primjer moje zadnje, nasilno prekinute partije na CBC serveru (seine crossing): nišanim LAV-a na marketu sa RPG-om i već nakon što sam stisnuo LMB, u putanju rakete naleti moj (ovaj put nisam pisao sorry, jer je unesrećeni bio buraz koji igra u drugoj sobi), nadalje, čovjek me ubije sa prozora drugog kata zgrade (mislim si: E nećeš!), čim sam se spawnao 10 ak sekundi kasnije, sa GL-om sam bez razmišljanja u žaru osvete pogodio ranije spomenuti prozor, no u tom trenutku gore su već bila dvojica mojih, pa sam postigao kontra efekt, double team kill. To su ta 3 team killa iz moje zadnje partije na CBC-u prije bana (iskreno, ne sjećam se kad su me prije 5 puta kickali, ali nema veze). BTW, u trenutku kicka bio sam prvi na ljestvici, makar mi je K/D skoro uvijek u minusu.

CBC mi je dotad bio najbolji server, prvenstveno zbog kvalitete igrača (još k tome našim) i mislim da za to ni najmanje nije zaslužno ovo automatizirano bananje.

16 godina
NiramX kaže...

Da nisi muško najrađe bih te izljubio.

Pa možda ni nije {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najgore pravilo koje sam vidio pored baserape mi je no enemy vehicle stealing,pa da ga vidim pljunuo bi mu odma u facu,poserem im se na pravila.Jos namjerno upisem !rules i smijem se kolko su jadni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 16:58 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

@Minoza
Nitko te ne sili na nikakav server prema tome igraj neki noob fest i nikom ništa. Svatko tko drži do svog servera uvest će set pravila da se osigura čista i brza igra i da budu podjednaki svi. Za svakog ima neki server tako i za tebe pa si ga  nađi.

Promaklo ti je ključno, naravno da neću igrati na takvom serveru. Ja sam njubara, igram ko njubara, kempam ko njubara, sprašim ti metak ko njubara itd... Ja držim do našeg servera, kao i ostali admini na *NOB* Mrcine ali nikada nismo retardi, a ekipi dopuštamo da se zabavlja. Pravila će uvoditi samo iskompleksirana ekipa, koja pati od potrebe za kontrolom, na to ti se valjda diže. Nije tu rasprava hoću li ja igrati na tvom serveru ili ti na mom, već o tome da ste zabrijali i stavili svoj (virtualni?) ego ili što već ispred zabave.

I possess a skill to google.
15 godina
Battlefield 3

dalis e može npr preko procona uzimati tickete timovima?

FlamingKing
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
u igri ne... Treba radit restart servera....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Treba stavit unfavourite tab, tak da kad uletis na server od nekog kretena koj ima "pravila",odma ga stavis na crnu listu da ti se nikad vise njegov server ne pojavljuje na searchu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 17:07 (kach).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Momci, da skratimo stvar, zar ne postoji jednostavno R.O.E.?

Sve kontra toga jest kontra pravila.

Sve dopušteno unutar toga jest dopušteno.

Easy, no?

Igram timski sa suigračima, pokvareno protiv protivnika i ništa drugo me ne zanima

osim dobre zabave za koju sam platio 50€.

Svi ostali razlozi su možebitni i osobni, sve frustracije i gluposti.

Igrajte kako god vam paše dokle god vam je zabavno i ne cheatate.

Vidim da neki imaju kavalirski pristup igri. Mene su otpočetka na ovom istom serveru na BC2 naučili još

davno da ako želim biti dobar i zabaviti se, moram biti kreativan odnosno mućko đubre {#}

Ako je išta važno, smatram da postoje puno veći problemi tehničke prirode u samoj igri trenutno,

na koje bi developeri trebali obratiti pažnju, od trivijalnosti poput rokanja pješadije s nekakvim grenade launcherima iza ugla.

my 2 cents.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Osobno mi dobro zvuči limitiranje snipera ali jedino ako je to definirano u postavkama servera tako da nakon npr. drugog snipera treći jednostavno neće biti moguće odabrati (cijela klasa disejblana).

Osobno nemam drugih primjedbi jer igra ima protumjeru za svako oružje... samo što su neke mape u banani... npr. Metro gdje više od 32 igrača jednostavno nema smisla i gubi se igrivost jer se svi nabiju na stepenice i nabacuju se granatama.

I nikakve zabrane tu nemogu pomoći... to je loš dizajn mape i nema tu pomoći, to je mapa za 32 igrača max... slično je i sa Damavandom ali tamo imamo heliće pa se tako preskače usko grlo koje se stvara u tunelu.

Osobno bih još zabranio base rape i krađu vozila iz baze ali da su dizajneri igre to htjeli mogli su lako napraviti... znam, jer sam svojedobno radio na BF2 modovima i znam što sve njihov engine ima "ispod haube".

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

koji je ovo K, kicka me stalno od danas Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'xyan1811' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@fila2208 vidim admini sa CBC-a nazivaju pro BF veteranima,a sudeci po vasem ponasanju i postavljanju glupih pravila rekao bi da imate poveci staz u COD-u.

=XII=SandMan....
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kažem, ima jako puno iskompleksiranih admina,ali ta pravila nisu tu uvijek i samo zato da bi se oni osjećali nadmoćnima ili zagorčavali drugima igru,već su postavljena zato što

svatko ima svoj ukus i nekome nešto smeta.Nekome ništa ne smeta. I oni su pošteno platili igru i žele ju igrati bez stvari koje ih smetaju i koje im kvare igru.Također su pošteno platitli i server zato da mogu igrati kako žele i da

na njemu igraju drugi ljudi koji žele isto.Ok,ima puno ljudi kojima se ta pravila ne sviđaju.Tko ih tjera da tamo idu igrati?

Zašto da svi serveri budu isti? Neka bude no sniper server i no rpg server itd. pa nek svatko bira kako i gdje želi igrati. Ne treba omalovažavati ljude koji imaju drugačije mišljenje od tvog.Ne slažete se i gotovo.

Netko je noob što koristi GL,a netko je noob što ga zabranjuje. Ljudi su različiti,različite stvari im se sviđaju i smetaju im,pa su tako i serveri različiti.Kakvog li otkrivenja.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
xyan kaže...

koji je ovo K, kicka me stalno od danas Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'xyan1811' (for 2 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006

Ma tako je i meni bilo.Probo sam update P,njegov reinstall.Sve što sam znao.Na kraju je problem rješen jednim glupim restartom kompa

robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

eeeee ljudi imam problem sa onim da mi kako da kazem nakon 10-20 sec igranja pocne izbacivati kao da ima neki problem nezz sta je to kako to rijesitiŽ???

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
matotheBUG kaže...

eeeee ljudi imam problem sa onim da mi kako da kazem nakon 10-20 sec igranja pocne izbacivati kao da ima neki problem nezz sta je to kako to rijesitiŽ???

Pa šta ti izbaci???

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ako imas problema sa PB

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
otisao battlelog u neku stvar... Bar kod mene... Nisam bio aktivan par zadnji dana i sad mi izbaci battlereport od prije par tjedana da sam ga igrao prije 20h mislim wtf + nije mi upisao pobjedu vec poraz iako smo tu rundu pobjedili....
16 godina
Battlefield 3

Pravila po meni nisu nikakav problem, samo se moraju pojavljivati u chatu i moraju ih se onda svi pridržavati

Protiv toga sam da admini mogu kickati ako imaju loš dan

Neka pravila mogu mapama dati novu atmosferu igranja, kada se zaželite malo promjene

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kao što sam i prije rekao, na nivo nekih ovdje se nemogu spustiti jer  moj iq nije tako nizak. Igrajte i uživajte, ovo je igra, napravljena da se zabavljamo svako na svoj način.

Ako je to stajati u bazi sa 3000m i gađati headshot onda je to tvoj stil isto kao što netko sluša justina biebera.

Sve je ok, samo igrajte di oćete i kako oćete.

Ajde pozz

Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Kao što sam i prije rekao, na nivo nekih ovdje se nemogu spustiti jer  moj iq nije tako nizak. Igrajte i uživajte, ovo je igra, napravljena da se zabavljamo svako na svoj način.

Ako je to stajati u bazi sa 3000m i gađati headshot onda je to tvoj stil isto kao što netko sluša justina biebera.

Ajde pozz

ej ajde majke ti dosadan si vise..valjda si skontao da su te ljudi ispalili,dobio si porciju i to je to...

vidis da se nitko ne slaze sa tvojim izjavama ''velikog iq-a''...

idi tamo na svoj server i Ts i komuniciraj sa ljudima svoje inteligencije...mi smo ovde svi noobovi za tebe...{#}

My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
15 godina
Cyber_Freak kaže...
fila2208 kaže...

Ajde pozz

ej ajde majke ti dosadan si vise..valjda si skontao da su te ljudi ispalili,dobio si porciju i to je to...

vidis da se nitko ne slaze sa tvojim izjavama ''velikog iq-a''...

idi tamo na svoj server i Ts i komuniciraj sa ljudima svoje inteligencije...mi smo ovde svi noobovi za tebe...{#}

ma e, tako je. a reci mi, još kickate kad vas netko naguzi tenkom?=

Pajco btw. ajde malo prouči postavke servera, kika se nakon 5 tk...ako ti je to malo onda se malo zamisli.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:07 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

evo, super runda http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14567351/1/302299724/ updateao sam PB i restartao i nema problema vise. Hvala svima {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Lol 0-209
dobro ste ih nabušili
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

NIJE TO NEGO ONO SAMO SE SRUSI ISAMO MULTI NE SIGL I KADA  me izbaci onda pise da je neki problem i da mogu po internetu pronaci rjesenja ali ne pali

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fila, sam si napisao da kikate igrace jer ne igraju po vasim nekim zamislima kako se igra, npr. tenkom na Damavandu... Toliko o iQ xD
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

onaj problem rijesen sada me zanima dali ce raditi i mom frendtu evo kou konfu ima:

cpu:pentium dual core 2.80 ghz

grafa:ati hd 4650(1GB)

ram:4 gb

hdd:500GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matotheBUG kaže...

onaj problem rijesen sada me zanima dali ce raditi i mom frendtu evo kou konfu ima:

cpu:pentium dual core 2.80 ghz

grafa:ati hd 4650(1GB)

ram:4 gb

hdd:500GB

ici ce na low sigurno...

15 godina
xyan kaže...

evo, super runda http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/14567351/1/302299724/ updateao sam PB i restartao i nema problema vise. Hvala svima {#}

WTF!?

↓↓↓

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein; originID: rake_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:08 (gamer001).
13 godina
protjeran
gamer001 kaže...
xyan kaže...

WTF!?

↓↓↓

Ispucao 2 metka, koja su pogodila metu, al nisu nikog ubila ni asist zaradila.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
14 godina
neaktivan
gamer001 kaže...
xyan kaže...

WTF!?

↓↓↓

valjda je svaki metak koji je ispucao pogodio...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice