Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.794
|
čitano: 1.659.419
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2042
Friday kaže...
starblack kaže...
Feeling je da su morali izbacit igru zbog konkurencije.

A daj, pa dokle cemo to slusati?

BTW - sinoc igramo ja i kumasin iz svicarske. Obojica na istom serveru i ne znamo se prebaciti jedan kod drugog u squad. Nas dvojica koji igramo BF fransizu vec vise od 15 godina. Pa to je za plakati...

UI je totalno idiotski. Pocevsi sa loading screenom sa onim brodom pa do vremena kad se trazi server. Imam veci GPU usage onda nego u partiji. Totalna debilana.

Ako ste u partyu i zajedno krenuli traziti match, biti cete u istom squadu.

Ako niste u partyu, onda vrlo vjerojatno necete ispast u istom squadu. Mozes promjenit squad, ali ce ti neki random squad biti dodijeljen. Ne mozes birati u koji squad hoces ici (otvori scoreboard, odes na svoje ime i biti ce ti opcija Change Squad)

Source: https://www.reddit.com/r/battlefield2042/comments/qsfz8u/good_news_you_can_switch_squads_bad_news_you_cant/

Origin: IsusCmarobnjak
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 12:50 (Cmarobnjak).
12 godina
Battlefield 2042

Ja planiram naknadno uzet kada sve ovo poprave,isprave i skockaju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Nakon koliko mogu trazit refund?
Jeba ih pas njih i optimizaciju... 3060 na rezama od 720 do 2k, low ili ultra baca od 30 do max 59 fpsa.
Đubretari.
Tn
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 12:38 (starblack).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Cmarobnjak kaže...

Ako niste u partyu, onda vrlo vjerojatno necete ispast u istom squadu. Mozes promjenit squad, ali ce ti neki random squad biti dodijeljen. Ne mozes birati u koji squad hoces ici (otvori scoreboard, odes na svoje ime i biti ce ti opcija Change Squad)

Boze sacuvaj...

MEGATAMA kaže...

Ja planiram naknadno uzet kada sve ovo poprave,isprave i skockaju.

DICE? Popravi? Ispravi? Skocka? DICE???

starblack kaže...
Nakon koliko mogu trazit refund?
Jeba ih pas njih i optimizaciju... 3060 na rezama od 720 do 2k, low ili ultra baca od 30 do max 59 fpsa.
Đubretari.

Vrlo vjerojatno ti nije do graficke nego igra ne koristi procesor kako spada. Kod mene  procesor na 30-33% cijelo vrijeme. Strasno...

Freak Show Inc.
4 godine
Friday... Nebitno do ceg je... Pa nije ovo 2007., nije ovo Crysis. Je ova igra sklepana od prvog lokdauna do danas? Pm koji likovi...
Ima potencijala... Ali ovo je sad za one s zivcima i viskom para.

Btw

Cpu usage 100%
Gpu 30%
Tn
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 12:50 (starblack).
17 godina
odjavljen
starblack kaže...

Cpu usage 100%
Gpu 30%

Kod tebe je onda nesto drugo u pitanju valjda... Kod mene CPU na 33% a grafa na 55-65

Freak Show Inc.
16 godina
starblack kaže...
Friday... Nebitno do ceg je... Pa nije ovo 2007., nije ovo Crysis. Je ova igra sklepana od prvog lokdauna do danas? Pm koji likovi...
Ima potencijala... Ali ovo je sad za one s zivcima i viskom para.

Btw

Cpu usage 100%
Gpu 30%

Zbilja? Onda je 6/12 postao teški BN za igru, 128 igrača po mapi je valjda problem. Menio je beta radila super, čekam ključ 19. pa valda i ja probam igru.

15 godina
Battlefield 2042

DICE nije znao opraviti igru (pogle koliko je bugova i hit reg problema ostalo u BC2 i BF4) ni u najboljim danima, a kamo li sad kad su ostali samo slijepi nesposobnjakovići koji su o tome što je BF samo čitali na brailici. 

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Battlefield 2042

Ne znam do ceg je, ali vidim da je tog sraNj@ pun internet... Nekako jos najbolje prolaze oni s 2070 karticama...

Mislim, nevjerojatno je da se nekom na laptopu s 1650 vrti isto ili veoma slicno ko nekome s 3060/3070/3080.

Nvidia je izbacila zadnji driver davno, kad je izlazio guardians of the galaxy... 

Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...
starblack kaže...

Cpu usage 100%
Gpu 30%

Kod tebe je onda nesto drugo u pitanju valjda... Kod mene CPU na 33% a grafa na 55-65

Igra napravljena za jakih 8core ili 4/8 kako god.Kažu konzolitis ako ga uopče uspiju sredit, možda je do drivera. Nekome sa slabijim hardwerom radi bolje nego na jačem kupus teški.Sad će bit pečiranja ali uvijek nešto sjebu dok drugo poprave.Vidi ovome kako radi cpu:

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 13:24 (dery).
7 godina
odjavljen
Friday kaže...
starblack kaže...

Cpu usage 100%
Gpu 30%

i kod mene isti problem. 

GPU mi radi na 40% 

dok CPU na 90%

16 godina
Očito ti je do preopterećenih procesora. Nema tu misterije ako je CPU na 100%.Rtx serija grafa ima i imati će problem sa overheadom i traže jak CPU kod CPU intezivnih igara. Probaj u igri ograničiti fps na max 60
7 godina
odjavljen
forumaš kaže...
Očito ti je do preopterećenih procesora. Nema tu misterije ako je CPU na 100%.Rtx serija grafa ima i imati će problem sa overheadom i traže jak CPU kod CPU intezivnih igara. Probaj u igri ograničiti fps na max 60

sve to stima, al ako cu ja ogranicavat igru na 60fps onda ju necu ni igrat lol 

pa nemam ja hardware za 60FPS gaming 

16 godina
Battlefield 2042

Kažu da na konzolama radi dobro. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
odjavljen
dery kaže...

frend mi na laptopu s 2070 igra pristojno

16 godina
_itsmoriarty kaže...
dery kaže...

frend mi na laptopu s 2070 igra pristojno

Da dok ti sa strojem muku mučiš, treba to popeglat. Sad će oni nisu još otišli u Bangkok buzorirat ovo ono.

16 godina
Battlefield 2042

A sta ste vi svi ocekivali, svake godine plakanje po forumu da dice napravi BF3 Remasterd s novom grafikom, ne, to se nece desiti.

Super s ovih 10h, upravo si skidam na xbox pa da mogu i ove godine mirne duse kupiti novi Cod za zimsko napucavanje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Meni na intelu 10700k over. na 5 gHz i MSI RTX 3070 TI grafa radi na 98-99% procesor na 50%
Vrti mi igru na 1440p sve na Ultra oko 110-120 FPS
SAMSUNG NOTE 10+
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
dery kaže...

Potpisujem. Leti miško

4 godine
suspendiran
Battlefield 2042

Kaj s ovim dx errorom, jel misle to srediti jos od prvog betlfilda

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 2042

Jel probao neko na ps4? Imam 4 slim i bome mi se ne kupuje petica za 5k+ kn, a htio bi igrat...

WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Imam oni 10h. Toliko joj dam fore i ako mi se svidi kupim. I to mi se čini full ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Tako vam je kada preorderate igru pa igrate betu kao early access..... 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina

ovo je zlato za pročitat 

btw review sa metacritic

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2021 14:49 (MasterG).
17 godina
odjavljen
Battlefield 2042

Jel mozemo napokon zakljuciti da je BF kakvog smo poznavali mrtav?

Neki ce reci da je mrtav vec godinama ali u svima je tinjao plamicak nade da ce ovo biti THE BATTLEFIED kojeg smo ocekivali (pa i zasluzili).

Necu traziti refund ipak. Neka mi ostane kao podsjetnik da sam imao dobru volju. Moglo bi se ovo popraviti i prepraviti u nesto jako dobro. Ali nece. Znamo da nece...

Freak Show Inc.

13 0 hvala 4
16 godina
Battlefield 2042

Još jedna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 2042

Za boostere...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
forumaš kaže...

Još jedna

Na cemu je taj? Jebo konju majku...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
forumaš kaže...

Još jedna

Na cemu je taj? Jebo konju majku...

Prosjek ocjena trenutno je 81, sasvim OK igra, niti je najbolja ikad niti je najgora. 100 puta sam ponovio, kome ne valja nek igra battlefield 3, i dalje je aktivna.

Ne vidim problem. Nitko ne nikoga ne tjera ovo kupiti ili nedaj bože igrati 

14 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Vratili su u igru najiritantniju stvar ikad - random bullet deviation odnosno spread. Kad mi se to sinoć događalo mislio sam da je problem u meni, no vidim da je reddit pun prigovora u vezi toga. Svega mi, dizajneri ili tko god bili ljudi koji donose odluke u DICE-u su autistični.

uteče Medžedža!
Moj PC  
9 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice