Battlefield 2 multiplayer

poruka: 4
|
čitano: 3.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

moze li se kako namjestiti co-op mod ? znaci jedan tim protiv drugog tima ali samo 2 prava (ljudska) igraca npr u jednom timu i to je to jer je malo problem okupit u lokalnoj mrezi 30+ igraca :D

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije mi se dalo otvarat novu temu-imala bi isti naslov, pa cu pitanje staviti na postojecu

Zelio bih igrati battlefield2 multiplayer-preko x-firea i kad stavim join game na serveru trazi me usser name i password. 

Da li netko zna sto treba napraviti?

Ako se treba registrirati negdje (mozda nekakav link?)  moze li netko reci da li je  to besplatno(registracija)

««««☻
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 21:05 (MaxyBoy).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Battlefield 2 multiplayer
MaxyBoy kaže...

nije mi se dalo otvarat novu temu-imala bi isti naslov, pa cu pitanje staviti na postojecu

Zelio bih igrati battlefield2 multiplayer-preko x-firea i kad stavim join game na serveru trazi me usser name i password. 

Ako se treba registrirati negdje (mozda nekakav link?)  moze li netko reci da li je  to besplatno(registracija)

nemoras tako, mozes imati i crackanu verziju i ulaziti direktno preko igre :S
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield 2 multiplayer
MaxyBoy kaže...

za igrati bf2 moras imati account..

bez obzira bila li igra crack ili original..

lol omg..
Ne placi draga, sve ce biti u redu..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice