Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 169.462
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Assassin's Creed: Unity
Ivan(4) kaže...
cardadule kaže...

Ja ovo ne mogu nikako da igram na 5850 baguje-secka nenormalno na svim podesvanjima..jer ima jos neko takav prob..izgleda je vreme da je penzionisem..

Jesam li ja ćorav, ili tebi ne piše CPU?!

Probaj ovako:

Offline mode, 1366x768, teksture recimo High i FXAA, a ostalo može na maksimum. U slučaju problema, možeš da spustiš senke za 1 stupanj, kao i da staviš SSAO umesto HBAO+.

Imaj na umu da neke od ovih promena zahtevaju restart igre pre nego što se stvarno prime.

Probao sam ne vredi nista..neigrivo je koliko secka.5850 je mogla do sad sve da pogura laganai na High-medium ali ovo nisam ocekivao{#} ostaje mi sam da sacekam kasnije nek polje pacheve

Procesor je Fx 4100 znam da nije neka konfa ali je...i ovo je mnogo od ubishofta

12 godina
neaktivan

Ja sa svojim PC-jem prosječno dobivam od 25-45fps na 1080p. Sve na maximum osim sjena koje su na high i AA koji je na FXAA. 

Iskreno sam mislio da če biti lošije. Nadam se da nakon nekoliko patcha i dok ubisoft sredi te probleme sa AMD-jem igra neče padati pod 30fps pa da onda mogu zaklučati framerate.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 15:40 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo tehničko pitanje, koliko vam RAM-a zauzima sama igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

2 GB

11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Ivan(4) kaže...

2 GB

i oni stave 6gb minimum {#}

17 godina
alien20 kaže...

i oni stave 6gb minimum {#}

Šta je tu čudno?

Meni je sa windowsima i igrom u opticaju oko 5GB...

Uzmi da windowsi uzimaju gigu i pol, igra dva i pol i sve jejasno.

12 godina
neaktivan

Igra treba 6Gb rama i to je istina ali su ostali minimum zahtjevi prenapuhani.

Ovaj igra na 900p sa mješavinom high i low potstavki i radi mu na solidnih 30-40fps. A ima jedan od slabijih i5 procesora i Nvidia 750ti koja je daleko slabija od 680.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 20:28 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav ekipa

imam jedno pitanje, naime instalirao sam unity zajedno sa bf4 prije par dana i nije mi jasno zasto ali igre stekaju nenormalno! Ne steka onako da je neugodno oku nego je neigrivo bez obzira na postavke u settingsima. Stvarno ne shvacam, konfa mi je pod moj pc i do sada nisam imao apsolutno nikakvih problema sa niti jednom igrom, nije mi jasno u cemu je problem, jeli neoptimiziranost ili nesto drugo?

FUS RO DAH!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

na mojoj konfi igra se vrti oko 30 fps sa dosta padanja ispod

postavke su na ultra,hbao+ te fxaa i mislim da bi trebao imati sa svojom konfiguracijom stabilnih 30 fps sa mozda kakvim dropom od 1-2 fps a ne ovo

k jos tome i stuttering imam grozna optimizacija a fan sam serijala stvarno steta inace igra je dobra ali nista odlucujem cekati neki patch ili drivere za mene ova igra ne radi nimalo dobro gore mi radi nego watch_dogs

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neutron0707 kaže...

pozdrav ekipa

imam jedno pitanje, naime instalirao sam unity zajedno sa bf4 prije par dana i nije mi jasno zasto ali igre stekaju nenormalno! Ne steka onako da je neugodno oku nego je neigrivo bez obzira na postavke u settingsima. Stvarno ne shvacam, konfa mi je pod moj pc i do sada nisam imao apsolutno nikakvih problema sa niti jednom igrom, nije mi jasno u cemu je problem, jeli neoptimiziranost ili nesto drugo?

BF4 bi ti trebao raditi bez problema. Ako je do postavki u igri, pogeldaj si da nisi možda povećao "resoultion scale" u grafičkim postavkama.

Ako je do PC-a, a vjerojatno je, moguće je da imaš stare drivere, viruse, pun HDD do vrha, itd. Može biti 100 stvari.

PSN - DeniZg80
17 godina

4GB su definitivno problem. Task Manager pokazuje da igra zauzima 2,6GB, međutim, dok sam malopre igrao, Unity je počeo grozno da trza, a onda mi je iskočilo Windows upozorenje da mi je memorija (4GB RAM + 4GB swap fajl) prepuna. TM nije umeo da mi pokaže šta to zauzima toliku memoriju, no po izlasku iz igre su se i RAM i virtuelna memorija ispraznili., tako da je situacija jasna.

EDIT: Skoro da bih instalirao Unity na laptop: 8GB RAM, SSD,  Intel + Nvidia, no, na žalost, GPU je preslab, GF 730M.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.11.2014 22:57 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probao igru, cini mi se ok. cf-radi . 1440p , sve na ultra high osim ambienta koji je stavljen na ssao i anti A je fxaa. lockanih 60 fpsa . 

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 8:22 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Preview of Patch 3

With Patch 2 live for PS4 and PC—and, as of this writing, with the Xbox One version in the pipeline—we want to start sharing a bit about what we're working on for the next major update, Patch 3. As compared to the previous patch, Patch 3 is going to be larger in scope, addressing a number of bugs in the areas where you’re telling us you're having the most problems.

The list of specific fixes is not yet final, but the categories that we’re focusing on include:

Gameplay: this includes bugs like Arno getting stuck on certain areas of the map (including a few more hay carts), problems with getting into/out of cover, character animation bugs, and general camera problems
    AI & Crowd: in this category are problems with NPC animations, crowd events, and crowd stations, NPC navigation issues, as well as bugs related to NPCs detecting Arno’s activities in various situations
    Matchmaking & Connectivity: this covers a number of issues related to co-op play, including bugs with joining games in-progress and problems that happen during host migration
    Menus & HUD: fixes in this category will address missing details in certain menus, problems with some of the mission objective and co-op update pop-ups, localization inconsistencies, as well as some of the issues with menus and pop-ups overlapping each other
   General Stability: this includes fixes for a number of crash situations we've identified in both campaign and co-op modes.

Again, while the ultimate list of fixes for Patch 3 isn’t finalized yet, it will be soon. Part of what we want to do at this point is balance the competing desires to get as much as we can into the patch with getting it out quickly. Once we’ve locked down exactly what will be in Patch 3, we will update you again with a more specific set of patch notes. This next patch won't solve every problem, but we're expecting that it will dramatically improve your experience.

We are also investigating various performance issues including framerate drops, and are looking into how we can address them. We’ll tell you more about our progress on that topic in the coming days.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

jeli itko zna kako rijesiti problem s save game?
Vec sam bio prosao jednu misiju, ugasio, vratio se i opet sam na pocetku.

(Imam crackanu cisto da vidim jeli se isplati kupiti) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako neko zeli moze pratiti moje Screenshot-ove ovde. Trudim se da budu spoiler free :D

https://www.flickr.com/photos/123586697@N06/sets/72157649268835141/

Trenutno se samo setam kroz Pariz dok cekam patch-eve.

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
zagy15061984 kaže...

probao igru, cini mi se ok. cf-radi . 1440p , sve na ultra high osim ambienta koji je stavljen na ssao i anti A je fxaa. lockanih 60 fpsa . 

Pa naravno da ok radi kad imaš zvijer od kompa, ili barem tako tvrdiš, hoću reći samo te tvoje dvije grafe koštaju 9 K kuna

13 godina
neaktivan
Ronky kaže...
zagy15061984 kaže...

Pa naravno da ok radi kad imaš zvijer od kompa, ili barem tako tvrdiš, hoću reći samo te tvoje dvije grafe koštaju 9 K kuna

tako je uostalom pa zar ja sa svojom r9 280x nebi trebao drzati stabilnih 30 fps-a?

a ne kad uđem u interijere ili gledam kompleksne zgrade tipa palače u versalju framerate mi padne ispod 25

igra je jako neoptimizirana i to je činjenica

15 godina

vvaljda ce rjesiti probleme s patchom 

edit: stvarno si pametan sto dajes TD na ovakav post... svasta

H2O Forever
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2014 18:19 (zagy15061984).
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ovo ne instaliram dok ne kupim novu grafičku i dok ne poprave bugove {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Sto bi bilo kada bi overcloclocka graficku i procesor? Bili mi AC bio sto brzi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Radio bi brže, ali nisam siguran da bi mogao navući igrive performanse. Ako trenutno možeš da izvučeš oko 20fps, možda uspeš da dobiješ nešto igrivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Trenutno mi je sve na minimum, igra radi, ali osjeti se zastajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Onda probaj. 460 bi trebalo da ima prostora, dok za taj i3 nisam siguran koliko je zgodan za OC.

Ipak, ne bi bilo loše da proveriš koliki ti je fps, čisto da bi malo bolje procenio koliko fali. Imam relativno sličan laptop, i7 4500 (2 jezgra/4 threada do 3GHz), 8GB RAM, GF GT 730M (isto 384 shadera kao GTX 460), izgleda kao da je blizu da bude glatko, ali zapravo je na samo 15fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Imam relativno sličan laptop, i7 4500 (2 jezgra/4 threada do 3GHz), 8GB RAM, GF GT 730M (isto 384 shadera kao GTX 460),

Nebi baš reko da je 730M slična kao GTX 460...

17 godina

Hmm, to je 460 V2 koja je nešto brža od standardne, ali imaš pravo. Onda ga zeza jedna od dve stvari, CPU ili VRAM, GTX 460 ima bar 3 varijante, sa 768, 1024 i 2048MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ivan(4) kaže...

Hmm, to je 460 V2 koja je nešto brža od standardne,

I mobilna verzija je nešto jača od GT730M tako da 768/1GB/22Gb neigra niakvu ulogu u perfomrnsama između te dvije kartice. Bilo koja GTX 460 jede GT 730M bez problema!

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 20:59 (doktor1).
11 godina
neaktivan

Hahah, ne vjerujem da ce se ista poboljsati jer mi je 10-12 FPS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Eto odigrao sam prvu misiju svidja mi se za sada a sad s tehnicke strane

1200p all max out mssa8x i ppbc osvjetljenje v sync on 60 lock a off oko 100tinnjak

4k all max out aa of ssao+ osvjetljenje vsync on 60lock 75-80ak

Kao sto se vidi iz prilozenog dosta je zahtjevna igra ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 23:23 (4mal).
Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

Eto odigrao sam prvu misiju svidja mi se za sada a sad s tehnicke strane

1200p all max out mssa8x i ppbc osvjetljenje v sync on 60 lock a off oko 100tinnjak

4k all max out aa of ssao+ osvjetljenje vsync on 60lock 75-80ak

Kao sto se vidi iz prilozenog dosta je zahtjevna igra ...

Stvarno? Nismo znali......

17 godina

Trololo, vidimo se u Parizu. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice