ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 423.189
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
16 godina
ARMA II DayZ mod

ocito nes opet krivo radim,uglavnom sve apdejtano, ali nemrem upast na balkan server.....neki help ako moze....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ovo je ftp igra ?

Repent the end is near!

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Mod je free, ali da bi igrao mod moraš kupiti Arma 2 Combined Operation. (iliti Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead)

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: ARMA II DayZ mod
lotar1919 kaže...

Mod je free, ali da bi igrao mod moraš kupiti Arma 2 Combined Operation. (iliti Arma 2 i Arma 2 Operation Arrowhead)

Ma da

Repent the end is near!
17 godina
cropunk kaže...

ocito nes opet krivo radim,uglavnom sve apdejtano, ali nemrem upast na balkan server.....neki help ako moze....

Moras biti na whitelist da mozes uci.

15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

a da napišeš što ti javlja!!!!

Ako te kika sa server zbog white liste onda je napravi na njigov stranici!!!

Nick koji koristiš i poslije ga ne smiješ mijenjati isto tako nick ne smije sadržavati zagrade...

16 godina
ARMA II DayZ mod

thx new, budem to onda sredio,a jim mozes probat pisat i bez toliko usklicnika izlizat ceti se pa kad ti bude trebalo, nece ga biti....ne javlja nista ,da javlja napisao bi,vec samo prebaci na glavni ekran....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Javlja ti sigurno crvenim slovima da trebas biti na Whitelisti. Citaj malo po ekranu vidit ces. Javi se na stranici ili dodi na TS nas kojeg takoder mozes naci na stranici i sve rjesis sa adminom u sekundu.,

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo par slikica od maloprije.. zabavno je bilo, ali sam popiz*io i pokupio se kad me spawnalo u heliju i suicidalo {#}

spremni za polijetanje spremni za polijetanje
noob pilot XD noob pilot XD
jedna pozerska jedna pozerska
run forest run run forest run
mjesto zločina mjesto zločina
http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
ARMA II DayZ mod

nis ne pise jer me odmah prebaci na glavni ekran,a stranica ne radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

@Heat- Sad se ujutro sjetio i poceo plakat od smijeha kad ti je ovaj headshot slucajno skinuo {#}

Pa onda kad si nogu slomio.. {#}

Hhahaha.. Jos mi samo fali onaj filmic {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
duzda kaže...

Pozdrav ako netko moze pomoci dam mu blood bag trebam transfuziju i blizu sam "stary sobor"

je pa kokneš onoga tko ti dođe :D

ja imam czech backpack unutra uvijek 3 antibiotika, 3 morfija, 3 protiv bolova, 1 heat, sniper dmr i ostalo kuhano meso daje jako puno krvi do sada sam trebao par puta ali uvijek mi je dosta bilo samo meso

Jednostavno ubiješ neku životinju oguliš ju sa nožem nakon toga uzmeš mesto. Pa odeš do šume po malo drva, pa zakuriš, zavrtiš janjca i fino se najedeš. Samo pazite da sve brzo uradite jer dim bi mogao biti zanimljiv za druge igrače.

Btw još imam i m9sd, m4a1 cco sd, municija za oružja, i sve ostalo map, kompas, sat.... I bez brige mogu bilo kamo sam i nemam nikakvih problema niti sa ljudima niti zombija ako treba stavim metak u glavu oružja imaju prigušivač i milina igrati. Ako se netko približi pokušam izbječi ako ne ide kaboom.

Ma nije da se hvalim ali brate..... gili s m4a1 sd 5 sanzera, m107 s 4 sanzera, hrane vode i droge da se useres i cijeli set opreme koja ide u glavnu opremu :)

BF3 [M|C] DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ja sam prekjucer uzeo igru,i malo pomalo skuzio kako sta funkcionira.

Svemirac mi je jako puno pomogao. :)

Btw- Ko je ona princeza cro kliker? Igrali skoro cijeli dan zajedno i navecer nas bilo 10-12 u kanalu i on sa nekim frendom igrao na drugom kraju mape,a nas 8 zajedno i pricamo nesto,gdje je ko,jer smo se pogubili jer smo pali helijem,i naravno ne cujes dobro od toliko ljudi.

I kazem mu-zamolim ga ako nije bed da ode u drugi kanal radi bolje komunikacije.

I lik od sa tsa i u chat mi napise da sta mi on sada smeta,da je zbog mene poginuo (svemirac da,on ne) jer nisam cuvao kulu jednu kak spada(drugi put igrao u zivotu tada igru) a nikakvih problema nije bilo jerbo smo pokupili sve.

Lik se nadurio ko curica,malo mu je falilo da ne pocne vrijedat.

Anyway.. Fora je igra totalno. Malo promjene od Bf-a. :)

Zginuli sa helijem nas 6 cca,pa je onda Toni uspio SUV okrenut na krov na suncokretima..{#} To je bilo onak. WTF-LOL.

Pa se Svemircu smrzla igra nasred mora pa smo iskakali i plivali par km do kopna.. :))

Sve u svemu igrao drugi put i dozivio veliku vecinu. {#}

Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
cropunk kaže...

nis ne pise jer me odmah prebaci na glavni ekran,a stranica ne radi...

Ma jesi u white listi ili nisi?? Ako nisi napravi pa ćeš dalje vidjeti što treba. Samo nick bez zagrada jer jedan lik pokušavao 50 puta na server i uvijek je bio kikan na kraju promijenio nick što ne smiješ učiniti

DarthBajo kaže...
Jim Carrey kaže...

je pa kokneš onoga tko ti dođe :D

ja imam czech backpack unutra uvijek 3 antibiotika, 3 morfija, 3 protiv bolova, 1 heat, sniper dmr i ostalo kuhano meso daje jako puno krvi do sada sam trebao par puta ali uvijek mi je dosta bilo samo meso

Jednostavno ubiješ neku životinju oguliš ju sa nožem nakon toga uzmeš mesto. Pa odeš do šume po malo drva, pa zakuriš, zavrtiš janjca i fino se najedeš. Samo pazite da sve brzo uradite jer dim bi mogao biti zanimljiv za druge igrače.

Btw još imam i m9sd, m4a1 cco sd, municija za oružja, i sve ostalo map, kompas, sat.... I bez brige mogu bilo kamo sam i nemam nikakvih problema niti sa ljudima niti zombija ako treba stavim metak u glavu oružja imaju prigušivač i milina igrati. Ako se netko približi pokušam izbječi ako ne ide kaboom.

Ma nije da se hvalim ali brate..... gili s m4a1 sd 5 sanzera, m107 s 4 sanzera, hrane vode i droge da se useres i cijeli set opreme koja ide u glavnu opremu :)

Nije da se hvališ ali se hvališ :D Ma za jedno popodne sve to skupiš ako se spawnaš kod cherno ideš prema zelenogorski pa na sjeverni airfield tamo pokupiš ostalo 

Ne znam da li je as50 dozvoljen ali prije njega od m107 pre glasan je a opet bilo koji sniper nego ta dva zbog municije da ne trebaš loviti srušene heliće ovako se samo vrtiš oko jednog grada meni defitivno zelenogorski malo zombija isto tako vojna baza na rubu grada. I čemu tako jaki snajper najbolje imati standard koji skina 8000 krvi pa ga raniti i čekati da drugi pomognu pa ih sve pokokati isto tako malo gledati kako se muče ranjeni ma melem za dušu i oči.

14 godina
ARMA II DayZ mod

I ja moram da pohvalim Balkan server. Ekipa je za 10!

Prvi put igram Dayz i slobodno mogu da kažem da je jedna od najkompletnijih (samo da je manje bugova i glicheva ali navikne se čovjek) multiplayer igara koju sam ja ikada imao prilike igrati a igrao sam mnogo.

Još je ovo samo mod čovječe :)... Na balkan serveru sam perplex_id. Kada se pohvataju konci igre, može postati jako zanimljiva i kompletna.

Kada sam gledao tutorijale za inventory sustav mislio sam da to nikada neću skontati ali u igri sve to dođe na svoje.

Često se igra sa 4+ u ekipi, i nema boljeg filinga nego kada netko zapuca prema ekipi i onda nastane pometnja :)..

Adrenalin ide do vrha i preljeva se! I noć koju su uveli admini na serveru je PREJAKA. Brutala je filing.

Žalim samo što nisam ranije imao prilike da kupim Armu sve dijelove i da podržim autore ovoga moda, ali zbog toga arma 3 je već u inventaru i ako bog da Dayz standalone.

Jedno upozorenje svima novima koji žele mod, treba vam rig od PC-ja, a i ako imate slabije računare tweak-ajte igru i neće biti problema.

Pozz svima ;).

5 0 hvala 1
14 godina
ARMA II DayZ mod

Ooooo Plex! {#} 

Astra je.. {#}

Kako sam ga popljugao kad smo bili u heliju sinoc..

SKocim padobranom kod onog crasha sta je bio,i da cu log  out napravit kod onog jezerca..i rokne me lik.. Imao NV ali ga nisam skuzio uopce.

Neznam jesi li ti bio sa nama u heliju u to vrijeme? Bili su Toni,Tin.. Ne sjecam se vise tko jos..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ajmo ekipa dajte malo pomozite :)

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Nije da se hvališ ali se hvališ :D Ma za jedno popodne sve to skupiš ako se spawnaš kod cherno ideš prema zelenogorski pa na sjeverni airfield tamo pokupiš ostalo 

Ne znam da li je as50 dozvoljen ali prije njega od m107 pre glasan je a opet bilo koji sniper nego ta dva zbog municije da ne trebaš loviti srušene heliće ovako se samo vrtiš oko jednog grada meni defitivno zelenogorski malo zombija isto tako vojna baza na rubu grada. I čemu tako jaki snajper najbolje imati standard koji skina 8000 krvi pa ga raniti i čekati da drugi pomognu pa ih sve pokokati isto tako malo gledati kako se muče ranjeni ma melem za dušu i oči.

Ma da DMR je sasvim uredu ali problem je za malo dalje udaljenosti...... S njime do nekih 500 - 550 metara imas hit a s ovime ako je dobra vidljivost i preko 800 m a jos je plus sto je jacina metka tako brutalna da ako ga pogodis u petu on pada, dobar udarac ima na vozila, a s DMR ako je ful krvi treba ti 2 suta ili ti se moze combat logati i pobjeci........ S ovime je jedino problem kada ga promasis jer te cuje pola servera i onda si najbiolji prijatelj s zombijima.

I da s 107 mozes malo dalje campati od grada a s ovime moras biti blize a s time povecavas sansu zombi sponu u samom gradi i onda ljudi znaju a covjek nemoze normalno ni cekariti da se zombici ne sponaju....

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 12:06 (DarthBajo).
13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Ostaju li vozila na mapi.. Odnosno tipa sad igram na balkan serveru nađem heli i odvezem ga na otok i ostanem u heliu dok abortam game i odem na drugi server i ostane mi heli i ja u njemu :) ?

Let it be

0 0 hvala 0
15 godina
duzda kaže...

Ostaju li vozila na mapi.. Odnosno tipa sad igram na balkan serveru nađem heli i odvezem ga na otok i ostanem u heliu dok abortam game i odem na drugi server i ostane mi heli i ja u njemu :) ?

Koliko sam skužio, ti misliš da se ta vozila u kojima si ostao premještaju na drugi server.. Ne, jer ti na svakom serveru se spawnaš negdje drugdje.. (Tipa na balkanskom ćeš se prvi put spawnati blizu Elektra, i onda odeš negdje drugdje i spawnat ćeš se recimo kod Cherna)..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
duzda kaže...

balkan server je privat tako da nema veze sa drugima što se tiče opreme i ostalog

13 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Aha ok onda razumijem jos jedna stvar koju nisam skužio, znači tipa bude situacija da igram na balkanu, serveru i nađem vozilo i dok abortam s likom u vozilu negdje u šumi.. Lik nestane sa severa a vozlilo i sva oprema nestane ili ostane na tom mjestu? Hvala!

Let it be

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
duzda kaže...

Aha ok onda razumijem jos jedna stvar koju nisam skužio, znači tipa bude situacija da igram na balkanu, serveru i nađem vozilo i dok abortam s likom u vozilu negdje u šumi.. Lik nestane sa severa a vozlilo i sva oprema nestane ili ostane na tom mjestu? Hvala!

Ako izađeš iz servera auto ostaje tamo gdje si stao, oprema koju si imao neće nestati ( ruksak... ) i narvno kada se opet vratiš tu je ruksak tj. oprema a auto ne mora biti jer moguće da ga je netko drugi uzeo barem ja mislim da je tako

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 12:16 (Jim Carrey).
17 godina
duzda kaže...

Ovisno o intervalu refreshanja i snimanja pozicija auto ostaje negdi blizu. Tvoj lik zadrzava svu opremu i nist ti ne nestaje. Eventualno kaj moze nestat je auto na principu da sam ga vidio sjeo u njega i otisao negdi bye bye ;)

14 godina
drahic kaže...

Ooooo Plex! {#} 

Astra je.. {#}

Kako sam ga popljugao kad smo bili u heliju sinoc..

SKocim padobranom kod onog crasha sta je bio,i da cu log  out napravit kod onog jezerca..i rokne me lik.. Imao NV ali ga nisam skuzio uopce.

Neznam jesi li ti bio sa nama u heliju u to vrijeme? Bili su Toni,Tin.. Ne sjecam se vise tko jos..

Nisam ja bio u heliju, ali bio sam na serveru tu večer kad si ti zginuo.

Koji je bio onaj što je tebe roknuo, mora da je camper fixor.

{#}{#}

14 godina
ARMA II DayZ mod

Neznam nazalost. Mislim da je bio Riemer ili tako nesto. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo dayZ fanovi, uploadao sam 12 HD wallpapera DayZ tematike, koje sam skombinirao i koristim kao temu u win7. 

Vjerujte mi, nećete požaliti: http://www.filedropper.com/12dayzwallpapersinhd

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 5:23 (lotar1919).
Moj PC  
5 0 hvala 2
14 godina
lotar1919 kaže...

Evo dayZ fanovi, uploadao sam 12 HD wallpapera DayZ tematike, koje sam skombinirao i koristim kao temu u win7. 

Vjerujte mi, nećete požaliti: http://www.filedropper.com/12dayzwallpapersinhd

{#}

Odlični su, svaka ti dala {#}

14 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Evo par slikica od maloprije.. zabavno je bilo, ali sam popiz*io i pokupio se kad me spawnalo u heliju i suicidalo {#}

To jos nisam vidio...6 friendly ljudi na jednom mjestu?  Ja 99% vremena samo nailazim na neke bezumnjake koji niti chataju,niti suraduju jedni s drugima nego samo deatmatch cijelo vrijeme. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 18:25 (fade).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice