ARMA II DayZ mod

poruka: 2.707
|
čitano: 421.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
15 godina
Re: ARMA II DayZ mod
SimeKZ kaže...

Stavis pod nedostatke bugovi i onda napravis alt+f4 dok krvaris.

imao sam 1400 krvi, u nesvjesti, krvarim, i frend je bio naprijed s džipom, nisam imao druge opcije, jer nisam htio umrijeti kad smo igrali 4-5 h u komadu. Inace nikad ne izlazim ak sam u konkatku s drugi igračima( pucamo se)- tko umre, umre.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

1) ipak je alpha....

2) engine, serveri i sve što ide uz to nikad nije ni bio zamišljeno za nešto tipa DayZ

3) Armu generalno igraju ozbiljniji ljudi koji vole simulacije pa do sada nije ni bilo problema s ovakvim budalama

A jedna od ideja iza standalone DayZa je i "zaključavanje" igre baš da bi se varanje svelo na minimum. ArmA je jako otvorena prema moderima pa je relativno lagano napraviti skripte koje rade takva sra*a. No kao što rekoh, Armu baš i ne igraju takvi tipovi ljudi pa s tim nije ni bilo problema. Ali zato u samostalnoj verziji DayZa takve stvari ne će biti moguće, bar ne tako lako. Jer će se DayZ ograničiti na ono što njemu treba a sve ostalo izbaciti. Pa ne će više biti ni spawnanja kojekakvih egzotičnih oružja, vozila i sličnih gluposti.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
NEW_MAN kaže...
Jucer peglamo mi fino onak casual, vozimo autobus, decki s autom skocili do kamiona da ga poprave pa da kompletiramo vozni park. Sreli su lika kojeg su upucali da bi lik onda za nagradu nabacio jedan lagani teleport svih sa servera ko zna gdi i pobio nas sve od jednom.
Mamicu mu cigansku!! Imal sam sve osim lopate. Unistil mi je lika samo tako a da ne pricamo da je to napravil svima na serveru. Balsje nas je mozda deset od jednom!
Stvarno mi nije jasno kak tak neki propust u igri moze postojat i kak to ovi glupani ne kuze i ne sankcioniraju.
Iskreno nije ni tolka drama jer smo se odma nas troje skupili naoruzali nekim smecem od pusaka i haracimo po gradu. Upucali smo nekog sirotog njemca koji nije skoro nist imal.
Sve u svemu igra mi se sve vise i vise dopada samo kaj ove citercine ono da znam di je doma krvi bi mu se napil.
Stvarno moras biti smrad a retardirano administriranje je za ....c. Ono gledas logove i nist pametnog se ne vidi. Uzasno lose, uzasno uzasno.

pa tako ti i treba kad ubijaš sirote njemce...{#}

17 godina
Nema milosti. Zadnji put kad sam trcal oko lika i pokusaval uspostavit kontakt sa friendly friendly dobil sam not so friendly metak.
Znaci ako neko ne pokaze inicijativu i prvi uleti s pricom friendly, znaci da nije zainteresiran za druzenje.
Nadam se da bude standalone kak spada inace me ne zanima. Sad svi zivi imaju sve i svi zivi varaju na neki nacin. Kad bude igra fer onda bude gust i igrat.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Treba samo naic na neki dobar server i onda si miran. Stalno mjenjat servere se ne isplati, jer ces uvijek naletit na nekog su*pka. Inace sa tim friendly. Jucer se tek spawnam u Lingoru i ono nadem Lee i Pistolj i sve to. I vidim lika, i pocnem se derat dont shoot i frajer veli go away i ja lagano krenem svojim putem, da bi meni lik iza leda poceo pucat, ja cik-cak trcim i nije me pogodio nit jednom ali opet, krenem za njim i onda je nesto. Hebes friendly ako niste na TS.u ili necem, samo shoot on sight.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ARMA II DayZ mod

pozz trebam pomoc nakon okrsaja sa drugim igracem pa sam na 1000 bloda opravio sam lika sad ima 12K zasto mi lik svaki put pada u nesevjest kad se logujem na njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Bug, meni je tako bilo sve dok nisam umro s tim likom. Valjda netko zna kako se izvuć iz toga

0 0 hvala 0
13 godina
SebaOS kaže...

Bug, meni je tako bilo sve dok nisam umro s tim likom. Valjda netko zna kako se izvuć iz toga

S vremenom prođe to, a ja danas zapeo za grm(!!!) traktorom i on eksplodirao. I ja završio mrtav... Bem ti, moram se više paziti grmlja i vrata da me ne ubiju a ne zombija {#}

Aut vincere, aut mori!
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nadi epi pen i pikni si ga. Trebalo bi prestat onda sa tim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ARMA II DayZ mod

ima tko da mi uleti s tim dayz-om na dan,dva? da vidim samo kakav je mod pa da znam dali da uzmem standalone kad izadje.  mogu posudit cs:go

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phnx kaže...

ima tko da mi uleti s tim dayz-om na dan,dva? da vidim samo kakav je mod pa da znam dali da uzmem standalone kad izadje.  mogu posudit cs:go

Uopće na temelju DayZa ne bi zaključivao kakav će standalone biti... Jedno je mod, a drugo kada se radi zasebna igra.

I possess a skill to google.
12 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Evo ja danas nabavio igru i skinuo mod pa ak netko zna neki dobar server gdje ima i hrvata ali i normalnih igraca nek mi javi... takoder ako netko zeli igrat zajedno moze mi se javit na pm, xfire: borna031, steam: ifrost6...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:29 (iFrost).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Nadi epi pen i pikni si ga. Trebalo bi prestat onda sa tim.

nasao ubrizgao ali ne pomaze

13 godina
ARMA II DayZ mod

Onda ne znam, meni je prestalo kad sam to napravio. To je nekakav bug a ne kuzim uzrok. Popravili su par bugova, ali one glavne sa prolaskom zombia kroz zidove i ostale gluposti nisu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Onda ne znam, meni je prestalo kad sam to napravio. To je nekakav bug a ne kuzim uzrok. Popravili su par bugova, ali one glavne sa prolaskom zombia kroz zidove i ostale gluposti nisu. 

Ti bugovi sezu daleko prije DayZ-a. Neki su ogranicenja engine-a, nikakav patch to nece popraviti, a jedan od tih je i prolazak AIa kroz zidove.

17 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Na kojim serverima igraju nasi ljudi uglavnom?

Edit vidim da postoji taj 414 server... ali nema nikoga sada, valjda ce biti poslije {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 13:43 (Motorbreath).

1 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Nova mapa... Takistan... skidam, bas da vidim sta je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jucer na aerodromu nabasal na lika i reko idem ga upucat. Spraznil sam cijeli klip u njegovu glavu i kita. Lik me oneshootal.
Nakon respawna me cekal s autom na obali i trubil je ko lud. Reko idem u auto to je chiter mozda bude neke koristi od njega, goli sam i bosi tak da mi se nist lose nemre desit.
Lik me provozal par metara, izasel iz auta, na pod pobacal masu opreme, istu pusku koju sam imal prije nego me ubil, isti sniper ali s losijom optikom i torbu od 24 slota.
Na kraju sam zavrsil sa losijim sniperom (losija optika ali ista puska), najbolju torbu, nite vision, range finder, gps i lopatu.
Ako neko treba imam viska M4A1 CCO SD.
17 godina
Ima ko M249 SAW?
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mapa iz Arrowheada. Pustinjski environment.

13 godina
ARMA II DayZ mod

Jucer se spawnam sa frendom u apartmanu u Calamarau i cujem da netko hoda. Naciljma ulaz u vidim frajer ulazi, raspalim po njemu, ispraznim pola sanzera i nije krepo. I onda potez dana. Izletavam ko muha bez glave iz sobe i frajer me izreseta sa onim sniperom i krepam. Full opremu imo, kasnije je i frenda one shootal direktno u bulju :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cheater
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
SimeKZ kaže...

Mapa iz Arrowheada. Pustinjski environment.

I budući raj za DayZ snajpere...

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
ARMA II DayZ mod

Ova arma je raj za nevjerne tome :) Ja sad u Lingoru u gradu San Aronica kako vec. I pitam jel ko u njemu i javi jedan lik da je. I pitam ga jel friendly, on veli da je. Izade ispred crkve di su i tentovi i sve ostalo i ja ga vidim. Jos mi veli what the hell, i will trust you. Ali i dalje nisam priso uopce, samo sam se makno. Jos sam usput naso i bicikl, kraj kojega sma prvo proso :) Tak da me je uopce strah se maknut sa pozicije na kojoj jesam upravo. Jos da imam sniper, to bi bilo fenomenalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ARMA II DayZ mod

Na kojoj mapi ima manje cheatera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

VIse ti ovisi o serveru. Samo nek nije privatni server i to je to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Uzeo sam Arma2 CO na Steamu pa se sad skida 15 GB... Di naci HR ekipu da pomogne na početku? 

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

dodajte me na Play withSIX, nick cro.vandal

ORIGIN: CR0_VandaL ; STEAM: vandalzd ; TDU2: VaandaL; Social Club: vandal_zd; Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ARMA II DayZ mod

Instalirao danas i igrao 5h u komadu, sve je glatko krenulo kad sam si nasao pusku i bocu za vodu, jedan zombi me poceo lovit ja sam ga odvuko prema brdu i upuco ga(bas sam ga htio upucat da vidim kak je to xD) i tak ljepo ja sebi nabavim drva, 10 flash lighta svega i svacega, i neki sroljo me upuca i napise mi u chat "sorry you scared me".. Inace proveo sam 2 sata samo trazeci pusku jbt, i onda je sve krenulo kak spada, brze sam se kretao nije me bilo strah a i nisam htio svukud ulazit dok nemam nekakvo oruzje, malo sam najprije izvidio situaciju koliko ih ima, pa tek onda iso..Ne znam dal sporo igram ali oprezan sam dosta xD.. Nego zanima me dal je to normalno da grafika bude malo mutna onak, meni se cini ko da mi je malo mutna, nije izostrena slika, pokusao sam stavljat na high neke osnovne postavke, nije da mi to smeta naviknuo sam se ali lakse bi uocio nekoga tako nego bez toga... pa bih molio nekoga tko zna da mi napise koje postavke da stavim u igri ako se to opce da fixat. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARMA II DayZ mod

Imaš advanced u grafičkim postavkama, otvori i to za početak. Imaš dvije rezlucije koje ti moraju biti iste, motion blur (ako ima ne sjećam se sad) isključi, kao i post process effect. Dalje ostalo ne pravi toliku razliku, ali ovo je bitno .

1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: DayZ MOD - "HDayZ" - Epoch Server
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice