America's Army 3

poruka: 807
|
čitano: 145.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
17 godina
protjeran
America's Army 3

proklet bio novi patch od 1.09 GB

3 gladne godine ga skida i "verificira"

da mi igra ne bi htjela se pokrenut

kad odem na Launch Game

pojavi se onaj njihov log nasred ekrana i nestane...i igra se ne pokrene

probao sto puta i neće se pokrenuti

bogami ne želim reinstalirat i ponovo updateat...

nek se hebe...čekam novi patch

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
America's Army 3

Uglavnom moram se složiti sa ekipom koja kaže da je patch smeće. Oružje mi nestaje, izvučem ručnu, bacim ručnu, nema puške, pritišćem kao lud 1, ali nema puške. Što su radili za taj jedan gigabajt, stvarno mi nije jasno! U biti, igra kao da se nalazi u beti.

Failure is not an option. Everyone has to succeed.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 21:38 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army 3

al ... u čemu je problem da nemogu poslije novog patcha pokrenut igru vise?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: America's Army 3
MegaMass 2000 kaže...

Oružje mi nestaje, izvučem ručnu, bacim ručnu, nema puške, pritišćem kao lud 1, ali nema puške.

Haha, igram jucer i desi mi se to, sreca imao sam dobru ekipu, ljudi dosli do mene i pokrivali me dok sam rjesavao probleme na terenu :))) Uspio sam vratiti pusku par puta, ako prezivim dok sam goloruk.

16 godina
America's Army 3

Jel još ima kakvih bagova, i jel još stalno lagga?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

klinjo odi igrat COD 4!Belji se Ovo je igra za muškarčine sa dlakavim prsima kojima ni jedno oružje nije preteško! Btw, da li se to meni čini ili je broj servera sa nekih 280/ 290 prije patcha spao na 64 i još nešto sitno? Kad god opalim "Refresh" uvijek mi stoji broj servera oko 60-70.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 21:51 (MegaMass 2000).
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Btw, da li se to meni čini ili je broj servera sa nekih 280/ 290 prije patcha spao na 64 i još nešto sitno?

Ne cini ti se, jucer sam naletio na ekipu koja je isto to primjetila.

Meni je samo zao sto nema oruzja jaceg kalibra, npr m4 u izvedbama 6.5 grendel ili barrettov rec7 6.8 remington.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 21:59 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Btw, da li se to meni čini ili je broj servera sa nekih 280/ 290 prije patcha spao na 64 i još nešto sitno?

Ne cini ti se, jucer sam naletio na ekipu koja je isto to primjetila.

Meni je samo zao sto nema oruzja jaceg kalibra, npr m4 u izvedbama 6.5 grendel ili barrettov rec7 6.8 remington.

Slažem se sa tobom. M16 bez bacača granata je poprilično beskorisno oružje. Treba ti četiri metka u prsa da nekoga onesposobiš, a M16 u burstu ispalju je tri. E sad, ako uzmeš u obzir da pucaš rafalno (jednu sekundu) sa M4, spremit ćeš u nečija prsa četiri do pet metaka što je sasvim dovoljno da ubiješ protivnika. Čak i na velikim mapama (ranč) duža cijev (M16) ne dolazi do izražaja tj., nema neke razlike između M4 i M16 na velikim mapama. Kad jednom stava M4 sa bacačem granata poprilično sam siguran da nitko neće koristiti M16.

16 godina
MegaMass 2000 kaže...
Jack Sparrow kaže...

klinjo odi igrat COD 4!Belji se Ovo je igra za muškarčine sa dlakavim prsima kojima ni jedno oružje nije preteško! Btw, da li se to meni čini ili je broj servera sa nekih 280/ 290 prije patcha spao na 64 i još nešto sitno? Kad god opalim "Refresh" uvijek mi stoji broj servera oko 60-70.

NO ozbiljno pitam ljudi jel još šteka svako malo i ima li kakvih popravki sa novim patchevima, osima kaj citma da zadnji nešto pogoršava?

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 23:09 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
America's Army 3

@ Jack Sparrow:

Budući da si igru već igrao, instaliraj pa probaj ili ju ponovno pokreni (ako ju imaš instaliranu) pa probaj. To ti govorim zato jer se lagovi pojavljuju na nekim serverima, a na nekim ne. Tu ti nitko ne može previše pomoći. Što se tiče gluposti koje si nadrobio, pročitaj pp.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 22:59 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
America's Army 3

jel ikome se desilo da poslije instalacije patcha 3.0.4 igra ne želi raditi više?

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

NO ozbiljno pitam ljudi jel još šteka svako malo i ima li kakvih popravki sa novim patchevima, osima kaj citma da zadnji nešto pogoršava?

Jel svi pišu da igra još manje valja nego prije? Upotrijebi malo logike...

Nema nikakvih popravaka, možda je igra malo bolje grafički optimizirana, meni trza manje nego prije, ali ostali segmenti su lošiji.

Ovakve stvari su se događale i s prijašnjim nastavcima AA, tako da su veterani mogli očekivati probleme (iako ne tako velike, no problemima samo pogoduje i velik interes i pretrpanost servera). AA je zato igra s valjda najviše patcheva po verziji. Nemojte se trenutno živcirati s AA, mislim da će tek negdje 3.1.0 patch stvoriti ugodan okoliš za igranje, od ingame AA browsera do pinga.

P.S. - pretpostavljam, SAMO pretpostavljam da ima tako malo servera zato što većina radi s 3.0.3 verzijom pošto je ta verzija donekle valjala.

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

jel ikome se desilo da poslije instalacije patcha 3.0.4 igra ne želi raditi više?

Meni ne. Napravi u Steamu backup, deinstaliraj i sa backupa instaliraj. Ako ti ni to ne pomogne, ne moj se previše zamarati sa igrom.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 23:01 (MegaMass 2000).
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Slažem se sa tobom. M16 bez bacača granata je poprilično beskorisno oružje. Treba ti četiri metka u prsa da nekoga onesposobiš, a M16 u burstu ispalju je tri. E sad, ako uzmeš u obzir da pucaš rafalno (jednu sekundu) sa M4, spremit ćeš u nečija prsa četiri do pet metaka što je sasvim dovoljno da ubiješ protivnika. Čak i na velikim mapama (ranč) duža cijev (M16) ne dolazi do izražaja tj., nema neke razlike između M4 i M16 na velikim mapama.

Hm, onda nisu dobro simulirali.  Mane m4 su dosle do izrazaja u cestoj upotrebi u Afganistanu, jer kraca cijev, osim slabe zaustavne moci, ima i veci rate of fire, sto povecava stres dijelova i pregrijavanje. Ali je prava puca u kombinaciji s vecim kalibrom :) U igri, ja koristim m16 :) U stvarnosti sam probavao handling m16a1, bas je lagana, a i ne cini se nezgrapnom, pucao nazalost nisam, ali mi frend kaze da je lakse nego u AA3 :) Od americkog naoruzanja sam jos zalego malo za m60, vietnamsku 7.62 zvijer :) A pucao sam i iz onog WW2 SMG-a, Thompsona :)

17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Slažem se sa tobom. M16 bez bacača granata je poprilično beskorisno oružje. Treba ti četiri metka u prsa da nekoga onesposobiš, a M16 u burstu ispalju je tri. E sad, ako uzmeš u obzir da pucaš rafalno (jednu sekundu) sa M4, spremit ćeš u nečija prsa četiri do pet metaka što je sasvim dovoljno da ubiješ protivnika. Čak i na velikim mapama (ranč) duža cijev (M16) ne dolazi do izražaja tj., nema neke razlike između M4 i M16 na velikim mapama.

Hm, onda nisu dobro simulirali.  Mane m4 su dosle do izrazaja u cestoj upotrebi u Afganistanu, jer kraca cijev, osim slabe zaustavne moci, ima i veci rate of fire, sto povecava stres dijelova i pregrijavanje. Ali je prava puca u kombinaciji s vecim kalibrom :) U igri, ja koristim m16 :) U stvarnosti sam probavao handling m16a1, bas je lagana, a i ne cini se nezgrapnom, pucao nazalost nisam, ali mi frend kaze da je lakse nego u AA3 :) Od americkog naoruzanja sam jos zalego malo za m60, vietnamsku 7.62 zvijer :) A pucao sam i iz onog WW2 SMG-a, Thompsona :)

Stvarno nemam pojma, ali iz mog iskustva ja nisam primjetio nikakvu razliku (veće mape). Što se tiče lošeg simuliranja tu si možda i u pravu, jer pancirna košulja ne pokriva i bočne strane (koliko sam ja vidio, možda griješim). Opalio sam burst tipu u bok (gađao sam pazuh) i ništa se nije desilo, u biti kao da sam pucao u prsa.E sad, namjerno sam gađao taj dio jer sam mislio da će lik pasti odmah jer tu nema kevlara, odnosno koliko sam ja skužio ti prsluci nemaju dodatne ploče sa kevlarom sa strane i oko vrata. Dakle, tu možda griješim, ali meci su išli u pazuh.

Znaš što, nisam siguran za zaštitu sa strane kod opfora, poprilično sam siguran da ju Ameri imaju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 23:13 (MegaMass 2000).
17 godina
moderator

Panciri su citavim dijelom od kevlara, bar mislim tako jer panciri koje sam ja gledao (maznuti u ratu nekim strancima :)) su bili kompletno od kevlara, s dodatnim dzepovima s celicnim plocama u njima, ali su to bili heavy duty panciri, mozda su lightweight panciri drugaciji. Ovi su imali okovratnik, cak i dodatni dio koji se moze saviti u unutrasnji dio, a kad se izbaci stiti prepone i ''the organ'' :) Kad pogodis pazuh, u biti pogodis dio koji nije pokriven pancirom, ispod ruke.

A mislim da malo favoriziraju m4 carbine, jer su mislili zamijeniti m16  s m4 kao standard weapon (bar sam tako citao, davno) ali se pokazala nedovoljno dobrom u Afg. A carbine je slabiji od rifle, pa cu ja se drzati m16 iako su mozda u igri jednake :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.7.2009 8:36 (DrNasty).
17 godina
protjeran
America's Army 3

gospodo

evo rješenje za sve koji poslije novog patcha imaju problema s armiem...pritom mislim na paljenje igre

meni igra nije se htjela ni pokrenut poslije novog patcha, zato svi kojima ne radi i baca errore po paljenju igre...

u device manager disableajte zvučnu...ili updateajte drivere za nju

to je meni pomoglo...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
DrNasty kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Stvarno nemam pojma, ali iz mog iskustva ja nisam primjetio nikakvu razliku (veće mape). Što se tiče lošeg simuliranja tu si možda i u pravu, jer pancirna košulja ne pokriva i bočne strane (koliko sam ja vidio, možda griješim). Opalio sam burst tipu u bok (gađao sam pazuh) i ništa se nije desilo, u biti kao da sam pucao u prsa.E sad, namjerno sam gađao taj dio jer sam mislio da će lik pasti odmah jer tu nema kevlara, odnosno koliko sam ja skužio ti prsluci nemaju dodatne ploče sa kevlarom sa strane i oko vrata. Dakle, tu možda griješim, ali meci su išli u pazuh.

mislim da nema tu veze puno kako su simulirali pancirke... cinjenica je da se dosta pogodaka ne registrira te sve rezultira s blagim "wtf" u chat prozoru nakon sto te taj drugi smirio jednim metkom ili vice-versa.

Reg: But apart from the sanitation, the medicine, education, wine, public order, irrigation, roads, the fresh-water system, and public health, what have the Romans ever done for us? Xerxes: Brought
17 godina
neaktivan
America's Army 3

212.83.37.135

honor ,  nema laga , hr ekipa ,  odmah

odličan server ali PB zeza pojedince  iako su ga ručno instalirali i  update-ali

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 12:35 (Nyko).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Nyko kaže...

212.83.37.135

odličan server ali PB zeza pojedince  iako su ga ručno instalirali i  update-ali

ovo je prvi server na kojem sam uspio igrati duže od dvije minute od kad je izašao novi patch, tnx

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
Nyko kaže...

212.83.37.135

Zato pametni isključe PB. Puno je više problema, nego cheatera za sada.

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
moderator
America's Army 3

Jel mogu ja vidjeti steam-frenda na kojem serveru igra ili moram uzimati od njega ip servera pa upisivati rucno u konzolu? Ima li nesto kao onaj buddy sistem iz bf2142 gdje se mogu joinati na server?

0 0 hvala 0
16 godina

Trenutno mozes samo ne gnjaviti frenda, odnosno IP servera na kojem igra mozes doznati na www.battletracker.com. Onaj dio sa rucnim upisivanjem i dalje ostaje

17 godina
moderator

Zar nisu na trackeru igraci preko 2 mjeseca igre (i jos nesto, score mislim)? Znaci ostaje gnjavaza. :)

17 godina
neaktivan
America's Army 3

Ja sam deinstalirao igru. Lag je na nekim serverima još uvijek više nego očit, PB ne valja/ stvara probleme, serveri na kojima je PB su uglavnom prazni, a čitera je sve više, nestajanje oružja, previše djece "L2P camper", itd.... Pričekat ću neka bolja vremena (čit. zakrpanu igru), jer je ovo sad royal pain in the ass.

Btw, ako niste znali sa sljedećom zakrpom svi će biti na honor 1 ( za honor baš i nisam siguran), i svi će morati ponovno prolaziti treninge.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 16:51 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Ja sam deinstalirao igru. Lag je na nekim serverima još uvijek više nego očit, PB ne valja/ stvara problem, serveri na kojima je PB su uglavnom prazni, a čitare je sve više, nestajanje oružja, previše djece "L2P camper", itd.... Pričekat ću neka bolja vremena (čit. zakrpanu igru), jer je ovo sad royal pain in the ass.

Btw, ako niste znali sa sljedećom zakrpom svi će biti na honor 1 ( za honor baš i nisam siguran), i svi će morati ponovno prolaziti treninge.

Da... alergičan sam na kretenoide koji stalno whinaju "camper, camper", a pogibaju izrazito brzo. Promjena tima rijetko pomaže, ali ostao mi je gorak okus u ustima da je previše COD igrača i uglavnom dječurlije došlo; a da ne govorim o piskutavim dječjim/tinejdžerskim glasovima na VOIP-u koje ne kužiš jesu li muški ili ženski ili debila koji pjeavju/puštaju glazbu.

Ipak, najgori su oni koji šute i igraju 1 men army. Kretenoidna situacija.

A honor? WTF?!

Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Ja sam deinstalirao igru. Lag je na nekim serverima još uvijek više nego očit, PB ne valja/ stvara problem, serveri na kojima je PB su uglavnom prazni, a čitare je sve više, nestajanje oružja, previše djece "L2P camper", itd.... Pričekat ću neka bolja vremena (čit. zakrpanu igru), jer je ovo sad royal pain in the ass.

Da... alergičan sam na kretenoide koji stalno whinaju "camper, camper", a pogibaju izrazito brzo. Promjena tima rijetko pomaže, ali ostao mi je gorak okus u ustima da je previše COD igrača i uglavnom dječurlije došlo; a da ne govorim o piskutavim dječjim/tinejdžerskim glasovima na VOIP-u koje ne kužiš jesu li muški ili ženski ili debila koji pjeavju/puštaju glazbu.

A honor? WTF?!

Za honor nisma siguran, ali definitivno sa jednom od sljedećin zakrpa će svi morati na novo u "školu".

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 14:18 (MegaMass 2000).
17 godina
moderator
MegaMass 2000 kaže...

Za honor nisma siguran, ali definitivno sa jednom od sljedećin zakrpa će svi morati nanovo u "školu".

Taman da upotpunim marksman trening, imam 39/40, nisam jednu metu vidio od nisana (one sto iskoce sa strane, blizu) :( Nije mi se to dalo ponavljati, al sad cu izgleda morati :)

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

A honor? WTF?!

lol ja sam prije cca 2 tjedna igrao s nekim malim amerom od 11 godina, frajer cijelo vrijeme nešto komentira na TS, ohrabruje nas, daje taktike i smjernice pojednincima i sl. Dosadilo to nekom drugom frajeru (amer cca 20 godina) pa ga počeo zezat da ima glas ko curica, da mu se neke stvari još nisu spustile na mjesto, itd. Onda su se počeli prepirati oko oružja, tko zna više o njemu i tko ga ima više doma. Onda se ispostavilo da je stariji marinac u vojsci i da zna sva oružja i kalibre napamet i da ima doma pun k lovačkog oružja (uključujući AK47). Ali malac je odjednom zaključio da njegov ujak ima više oružja i da zna puno više od tog starijeg tipa...

Uglavnom strava i užas je to bilo slušati.

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan

Svejedno si fino odslušao :)

Zato je dobro kada se poznata ekipa nađe zajedno na serveru , netreba nas biti previše 4:4 5 :5 - idalno .  I onda na TS i predobra zafrkancija . 

Mi  ,www.hrsquad.net , kupujemo server u kolovozu  pa ce se tada nesto valjda promijeniti na bolje .

Domaci serveri za sada nisu omiljeni jer nemaju "honor bearing" i nisu vidljivi na browseru . A na njima se igralo do patcha bez ikakvih problema ( nisam probao poslije patcha ) . 

Meni osobno je igra odlična  i sa svim tim bugovima, i u iščekivanju riješavanja tih problema znam provesti po nekoliko sati sa dosta dobro ekipom.  Kretena ima , ali ni blizu kao u COD 4 .

Imo ,Teamwork moze doci jedino do izrazaja u klanskim borbama ali ja si uvijek nadjem nekog koji pristane  na zajedničko šuljanje , ali ni soliranje nije za odbaciti , zakampas , ostanes zadnji :)  i onda jednog po jednog sredis  i tada   krene - GJ , HOOAH , IMBA :)  i sl.  

Vidim da se na ovom forumu ima nas dosta "istomisljenika" i steta je da se ne nađemo na bojnom polju zajedno . Ukoliko postoji neka ekipa koja  bi se suprostavila HRSQUAD-u veceras oko 22 , mi smo spremni.  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: America's Army 3 beta
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice