18 Wheels of steel extreme trucker

poruka: 21
|
čitano: 11.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovdje možete komentirati igru stavljati modove prijedloge i sve ostalo. Demo je izašao neki dan, mene zanima kad će se moći skinuti na torrentima cijela igra. Ovako je igra ok. grafika se po mojoj procjeni nije puno promjenila zvukovi isto tako.

Prosječno za mene ok.

Šta vi kažete 

Fičo

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam nasao na torentima cijelu igru, barem pise da je cijela i veca je po velicini od dema...upravo skidam pa cemo vidjeti sta je u pitanju.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Odavno je već na torrentima, odlična igra svakako preporucam, jedino me muci pad fps-a u toj igri ali to je vjerovatno zbog drivera od grafičke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po mojoj procjeni igra je tapija. Igrao sam i igra je mission based tj. u meniju klikneš koju misiju hoćeš vozit i on ti dodijeli stazu ( od a do b ) te tegljač + poluprikolica/road train, a ima i običnih kamiona bez prikolica ( sandučar ). jedini plus po meni u ovoj igri je mogućnost spajanja više prikolica i volan na desnoj (vožnja lijevom stranom u australiji i u južnoj americi ). ostalo je uvijek isto.

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možeš mi dat link od cijele igre ako ti nije problem jer ja sam već nekoiko skinuo radi ali je to samo demo

Fičo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kako vam se čine detalji npr. dim iz auspuha, rotirke detalji na kamionu i u kamionu prikolice tereti itd.

mislim na ono što sam vidio u demo igrici jer još uvijek nisam našao cijelu igricu.

Fičo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako si skinuo demo sa njihove stranice i radi ti samo sat vremena, to je cijela igra ali blokirana vremenski. samo nadji kreker i radit će ti full. Cool

ako još nekog zanima, tu se može skinut full igra sa vremenskim ograničenjem. http://www.extremetrucker.com/download.php staviš kreker i igra je full.

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 12:49 (Joe Cavallo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nemogu ga skinut ubiti počne skidat dođe do pola i prekine skidanje

Fičo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedne stvari koja me zasmetala

na ice road-u je na svaki 2-3 kilometra prevrnut kamion pick-up ili slično. da je u stvarnosti tako ta zimska cesta nebi izdržala ni tjdean dana.

i umjesto tih bodova mogli su stavit novce recimo treba ti 200 bodova za dalje mogli su stavit 20000 dolara za sljedeći rang.

Fičo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovak igral sam par minuta i neš me zanima.Dal u ovoj igri ima mogučnost kupnje svog kamiona po želji ili pak skroz voziš sa onim kojeg ti misija dodijeli?

Isto tako dal je ostal koncept starih 18wheelsova gdije možeš sam odabrati teret ili pak skroz ide ovak kak na početku?

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

E pa to je ko Kraljevi leda ko oni na onoj seriji na RTL-u

6gb ddr3 XFX HD5850 Intel Q9550 hdd 2x500gb mbo gigabyte monitor 23" samsung os win7 RTM b7600 x64 http://svijet-racunala.lefora.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igrao sam i nije me bas odusevila...za mene i dalje najbolja igra iz serijala ostaje 18WoS Pedal to the metal.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E pa ak je cijela igra zasnovana na misijama od točke A do točke B.Onda je to (po meni)čisto sr...e.

Ako ne mogu kupovat kamione koje ja oču ovo je opet čisto sr...e.

Ako ne mogu prevozid teret koji ja želim i do kud ja želim onda je to čisto sr...e.

Onda ostajem u nadi da če doč nastavak Euro truck simulatora.

Istina je oko nas,a laž još više.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo skinuo bih demo igra se čini ok...

http://www.gamershell.com/demo_download_archive_0.html?orderby=date

zanima me jeli sa ove stranice ok skidati...

errando discimus
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 12:22 (laki-cakija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam pitanje za znalce, uskoro trebam dobit original igricu 18 Wheels of steel extreme trucker, e sad me zanima dali se može i kako napravit kopija Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2009 0:07 (VukiGSi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel mi može netko dati link gdje da skinem crack ove igrice. Sve sam pretražio al nemogu naći. Mršti se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 18 Wheels of steel extreme trucker
microman kaže...

Ovak igral sam par minuta i neš me zanima.Dal u ovoj igri ima mogučnost kupnje svog kamiona po želji ili pak skroz voziš sa onim kojeg ti misija dodijeli?

Isto tako dal je ostal koncept starih 18wheelsova gdije možeš sam odabrati teret ili pak skroz ide ovak kak na početku?

Mogućnosti kupnje svog kamiona mislim da nema, možeš samo birati koji teret ćeš prevozit u zadanoj relaciji, dakle samo prevoz od točke A do točke B. Propast možeš ako naletiš na rupu u ledu. I prevozi se po ledu a kasnije se otvaraju i druga područja poput kuhane pustoši u Australiji i jezovito zavojitim džunglama Smijeh

15 godina
neaktivan

Ima li koja igra s kamionima da meni može. taj xtreme trucker mi blokaje :D

ceRina:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neka greška stavilo mi 2 posta

ceRina:)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 18:57 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gdje da da nadjem crack za igru skinuo sam vremenski ogranicenu igru i sada trebam crack a nemogu ga naci!pomagajte

Bora

0 0 hvala 0
16 godina
RE: 18 Wheels of steel extreme trucker
žiža kaže...

Gdje da da nadjem crack za igru skinuo sam vremenski ogranicenu igru i sada trebam crack a nemogu ga naci!pomagajte

ajd bjezi procitat pravila nije ti ovo warez

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice