Jel se moze kako stabilizirat ta kartica kad je PCI-E na 104MHz !? Nekakvim hlađenjem , dodavanjem voltaže(iako nemam tu opciju) ili necime !!?
Digni MSI Afterburner i digni voltažu ali sumnjam da će pomoći grafe su na to jako ( jako jako ....) osijetljive više je stvar matićne. Probaj dignut voltažu NB.
Msi afterburner-program za OC grafićkih kartica
NB-north bridge (kontrolira grafu)
Msi afterburner-program za OC grafićkih kartica
NB-north bridge (kontrolira grafu)
... arhiva definitivno..
autoru teme: bilo bi ti pametnije da pitas na pm iskusnije clanove foruma.. tipa zaki ..jurky ,cele 303 ... itd... jel bi mogo po novu plocu vrlo brzo..(+proc)
Jel ima ko iskustva u OCu na ploči Abit AA8 !? Znam da je malo starija , ali navodno je dobra za OC !
UGH sorry to ti je fsb malo (puno) sam umoran
Al eto priznam svoju grešku....
E da menu u biosu ima i nb i sb volt.
NB voltage ti je isto štto i FSB boltage
Nka autor teme proba staviti pci-e takt na 104 MHz, u nekim slučajevima to riješi fsb wall
Nka autor teme proba staviti pci-e takt na 104 MHz, u nekim slučajevima to riješi fsb wall
Ruši sistem na 104 ... mora riješiti stabilnost toga..
Ovo su slike postavki koje su savrseno stabilne , no ukoliko dignem PCI-E na 104MHz desava se sto sam opisao ranije !
Može li neko preko postavki BIOS-a nači moju grešku ili dati neki novu kombinaciju kako stabilizirat komp sa OC PCI-E !?
Jos me zanima : što su i čemu služe CPU termination i CPU reference voltaže !?
još jednom HVALA svima koji mi pomažu ...
Ovo su slike postavki koje su savrseno stabilne , no ukoliko dignem PCI-E na 104MHz desava se sto sam opisao ranije !
Može li neko preko postavki BIOS-a nači moju grešku ili dati neki novu kombinaciju kako stabilizirat komp sa OC PCI-E !?
Jos me zanima : što su i čemu služe CPU termination i CPU reference voltaže !?
još jednom HVALA svima koji mi pomažu ...
Odlične su ti slike,sve se jasno vidi.
Zanimaju me te slike koje si naveo. Nema ih.
Daj ramu još malo "soka"
A jeb.. ga onda možda jednostavno nemože :(