Web dizajner

poruka: 22
|
čitano: 3.544
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Web dizajner

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:23 (X-edd).
16 godina
neaktivan
Web dizajner

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:23 (X-edd).
17 godina
neaktivan
Web dizajner

Kolega smiri dojmove,koristi tipku Uredi i budi strpljiv. U suprotnom ćeš samo popasti karton.

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
RE: Web dizajner
trazi po netu google pa ces nac nesto
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
Web dizajner

Kako to odgovarate čovjeku... Cool

Bilo bi dobro da upišeš srednju (Grafička škola u Zagrebu) ali ako ne možeš, onda završi bilo koju koju možeš, želiš... Kad završiš srednju (uz srednju možeš polako učiti sam web dizajn), možeš upisati tečaj za Web dizajnera i savladaš te neke osnove a kasnije se sam baciš na posao i naučiš više. Bitno ti je samo da upišeš tečaj koji ti upisuje zanimanje u radnu knjižicu.

17 godina
neaktivan
covjek nije reko iz kojeg je grada/zemlje nista neznam kak ocekuje da mu neko konkretno more pomoc
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
16 godina
neaktivan
Web dizajner

Delete!

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 11:24 (X-edd).
16 godina
neaktivan

algebra, ima smjer web dizajna, plaća se 4.800kn (nisam siguran u cijenu)

i ako sa 15god teško da će te uopče primit.

[0ne bi htJeLe da im prides.da im kazes nek0Lik0 topLih rijeci.primaKnite se maL0 bLize njima.0ne su tuZne.a sanjaju smiiJeh.] ♥ I ♥
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 23:44 (Escudo).
16 godina
neaktivan
Web dizajner

Delete!

16 godina

Tečaj web dizajnera je odvojen i neovisan o tvom redovnom školovanju. Moja preporuka ti je da upišeš srednju koju želiš/ti se sviđa, pa paralelno stim malo sam doma vježbaj i ako imaš volje upiši dodatno i tečaj (po mogućnosti da se upisuje u radnu knjižicu). Nemoj mislit da će ti samo to puno pomoć polako imaš još vremena. Nakon srednje razmisli o fakultetu koji ti je velika prednost u odnosu na tečaj, a i uz njega možda ti se svidi nešto drugo.... Puno je još mogućnosti, pa savjetujem dobro razmisli i odaberi ono što se tebi sviđa.

A.D.
16 godina
Web dizajner

Završi srednju za zanimanje koje stvarno misliš radit koju godinu, jer kad završiš tečaj, nije baš da će te neko odmah zaposlit, trebat će ti koja godina iskustva. Tako da uz posao i završeni tečaj radiš malo web dizajn i posao koji će ti donositi zaradu (kruh u kuću). Nije ti web dizajn kako svi pričaju, zato dobro razmisli.

16 godina
neaktivan
Web dizajner

Delete!

17 godina
X-edd kaže...

A jel ima neki bolji tecaj od web dizajnera???

Cekaj covjece sto ti to pises?
Jel tebe zanima web dizajn ili bi to isao samo da "zaradis milijune"?
Ako ti je samo do love, zavrsi neku postenu srednju sa dobrim prosjekom, upisi fakultet i otvorena su ti vrata!
Za web dizajn treba imati i smisla, to ti je stvaralaštvo, moras imati to bar u tragovima u sebi!
Zar si ti cuo da web dizajn najvise zaraduje pa si samo zbog toga htjeo ici na to?
16 godina
neaktivan
Web dizajner

Stavrno X-edd valjaš nebuloze. Ako očeš našorat para od u Dojčland na baušteu...kome još treba škola.

Mr. Mojo Rising
17 godina
neaktivan
Web dizajner

Svatko moze upisati Web dizajn u Algebri, u mojoj grupi je bio neki klinac iz osnovne skole...

Ali ako te to dosad zanimalo i vec si proucavao i ucio, nemas uopce potrebe to upisivati. Jedini razlog koji vidim je upisivanje u radnu knjizicu.

Jer tamo neces nauciti nista sto ne mozes iz obicne knjige, a uzevsi u obzir cijenu i potroseno vrijeme ne isplati se.

Dakle, ne ocekuj da ces nakon toga postati strucnjak, taj ce ti tecaj samo pruziti osnove osnova.

Radili smo Fireworks, Flash, cisti HTML, Dreamwaver i dosta CSS-a.

Svaki dan sat - dva uci gore navedeno, citaj po netu i iz knjiga kojih imas bezbroj i financijski si sigurno u plusu, jer knjige koje kupujes ne mogu biti ni priblizne cijeni od 5000 kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 13:10 (nexus).
17 godina
neaktivan
X-edd kaže...

Daj ti prvo vidi sam sa sobom što želiš u životu. Pa tek onda pitaj ljude ovdje što misle. Ako ćeš dopustit da ti masa stranaca na forumu koje nikad nisi upoznao odlučuje o tvom životu, možeš slobodno otpisat snove o velikoj lovi, glamuroznom životu i štajaznam čemu sve.
95% ljudi ima glup potpis. Ako si u onih 5%, trudi se da i ostaneš!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 13:31 (coder_).
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
X-edd kaže...

Ako ti je samo do love, zavrsi neku postenu srednju sa dobrim prosjekom, upisi fakultet i otvorena su ti vrata!
Za web dizajn treba imati i smisla, to ti je stvaralaštvo, moras imati to bar u tragovima u sebi!
Zar si ti cuo da web dizajn najvise zaraduje pa si samo zbog toga htjeo ici na to?
 zato su skolovani ljudi na burzi nakon fakulteta jel su im otvorena sva vrata?
nemozes zavrsit skolu i nadat se da ces odma nac posao u struci i imat brdo love treba počet s onim sto se nudi pa makar to bio i fizički poso!
16 godina
neaktivan
Web dizajner

pokushaj neki drugi smjer upisati u grafickoj skoli,,pa ako budesh dobro ucio mozesh se poslije prebaciti,,uci uci i uci,,,onda cesh moci biti sta zelish,,,u suprotnom dobijesh ono sto je ostalo,,,,

17 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
Luka kaže...
X-edd kaže...

zato su skolovani ljudi na burzi nakon fakulteta jel su im otvorena sva vrata?
nemozes zavrsit skolu i nadat se da ces odma nac posao u struci i imat brdo love treba počet s onim sto se nudi pa makar to bio i fizički poso!
 Samo sam cekao da mi netko tako nesto napise!
Pa gle, djelomicno si u pravu, ali opet NISI jer ako imas taj papir VSS imas prednost nad SS, zar nisam u pravu? Naravno da ima nezaposlenih, ali sa fakultetom ne toliko!
Necu sada tu racunati veze i slicno! Naravno ima ljudi koji sa srednjom rade dobre poslove ali oni i sami znaju da imaju taj "papir" VSS da bi zaradivali puno vise!
Nemojte sada u ovoj temi kukati protiv drzave, ako vam se ne svida ovdje odite u inozemstvo pa tamo ulupajte lovu kao gradanin drugog reda! Ne da mi se mijesati u politiku jer ne volim niti jedne niti druge ali zna se VSS>SS i to ne moze nitko promijeniti! Naravno osim papira treba imati (ne uvijek) i nesto u glavi ali opet to je druga prica!
17 godina
neaktivan

evo da te upotpunim Belji se

NOVAC>>>>>>VSS>SS

"Nemojte sada u ovoj temi kukati protiv drzave, ako vam se ne svida ovdje odite u inozemstvo pa tamo ulupajte lovu kao gradanin drugog reda!"

Daj mi reci zasto bi iso u inozemstvo kad imam svoju domovinu i ako mi se nesvida ja cu je svojim znanjem nastojat poboljsat a ne ko PAPČINA pobječ u inozomstvo!Najlakse je bježat!

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 17:18 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina

evo da te upotpunim Belji se

NOVAC>>>>>>VSS>SS

"Nemojte sada u ovoj temi kukati protiv drzave, ako vam se ne svida ovdje odite u inozemstvo pa tamo ulupajte lovu kao gradanin drugog reda!"

Daj mi reci zasto bi iso u inozemstvo kad imam svoju domovinu i ako mi se nesvida ja cu je svojim znanjem nastojat poboljsat a ne ko PAPČINA pobječ u inozomstvo!Najlakse je bježat!

VSS=certifikat o znanju (u pravilu).
Slažem se što se tiče onoga o tome da ces znanjem poboljsati domovinu, sto nije fakultet dodatni izvor znanja i što ne dolazimo do toga opet da je fakultet=znanje=posao!;D
17 godina

Momče, ne znaš što pričaš, ali to je normalno kad si još u osnovnoj školi.
Zapamti - od emocija se ne živi, nego od novca.
Najzad, tu nije riječ o bijegu, već o žrtvi, novom dokazivanju, kaljenju u stranoj zemlji i napredovanju kao čovjek, a to i jest smisao života razumne osobe - napredak i samoaktualizacija. Činjenica je da najkvalitetniji i najodvažniji ne odlaze iz ove zemlje - oni zapravo bivaju protjerani tamo gdje će ih uvažavati kao stručnjake i gdje će se njihovi talenti i vještine više cijeniti. I to je sasvim u redu - ako država ne mari za njih, zašto bi oni marili za državu? Ovo će ionako ostati najobičnija fringe colony. Drugo i ne zaslužuje.
On-topic: X-Edd, preporučam ti knjigu Heads First: Web Design. Ona će ti otkriti elementarne stvari o web designu, a i uputit će te u one dijelove koje dodatno trebaš savladati.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice