Video životopis

poruka: 5
|
čitano: 1.734
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Video životopis

Bili imalo smisla u nas napravit životopis sličan Barney Stinsonovu (ne točno ovakav nego malo umjereniji)

Bili imalo ikakve promjene u odnosu na pisane ili bi izgledao kao neka budala.

Bili se s tim moglo izdvojiti od ostalih te imati veću šansu za zapošljavanje?

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
RE: Video životopis

zavisi gdje se želiš zaposliti u nekim firmama bi te smatrali neozbiljnima a možda bi se našlo i opuštenijih  firmi koje traže kreativce,u serijama možeš naći posao koji želiš u stvarnom životu pogotovo u hrvatskoj treba se više potruditi od toga da napraviš ovakav spot

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 21:42 (blackalbum).
16 godina
neaktivan
Video životopis

Znam da ovakvo nešto nije dovoljno, nego sam mislio dali bi imalo pozitivnog utjecaja, i da se izdvoji od ostalih ljudi da budeš prepoznat, makare nedobio posao da ostaneš u sječanju ili barem neku preporuku za neki drugi posao. Znači nije samo bitno na osnovu ovoga dobiti posao, nego samo pružiti malo veću šansu.

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.
16 godina
RE: Video životopis

ajmo prvo kakav posao tražiš ako taj posao ima veze sa kreativnošću mogao bi ti proći ali ako je neka firma koja se bavi "ozbiljnijim" poslovima moglo bi ti odmoći

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
Video životopis

Recimo za posao u marketingu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice